Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: Сповідь езотерика. 11. 3. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: Сповідь езотерика. 11. 3. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Сповідь езотерика. 11. 3.

26.10.2013* 12:35
	Той місяць, як тепер розумію, мав для мене ще і своєрідний установчий характер, бо я немов став причетний до подій в країні.
	Мушу визнати, що політика та різноманітні події в ареалі політики мене ніколи не цікавили. То все, що в той бурхливий місяць відбувалося на Україні та у Києві, мене не обходило. Здається, що тоді до Києва приїхали шахтарі Донбасу із своїми вимогами до Влади. Вони були агресивні, сиділи на тротуарі, гукали лозунги та били касками об асфальт, вимагаючи виплати зарплати.
	Ще з часів, коли я працював у Москві (жив у Підмосков'ї) і захворів ностальгією, у мене стало потребою хоча б один раз на місяць пройтись Хрещатиком. І от, коли я за звичкою на початку місяця вийшов на Хрещатик, то раптом ментально побачив страшне. Перед моїми очима була трибуна, яку традиційно ставили на Жовтневі свята на площі, яка зараз є площею Незалежності, на цій трибуні стоїть Керівництво України, повз неї проходять демонстранти і раптом із їх лав вириваються шахтарі, кидаються на трибуни і шматують Керівництво. Хаос. Бійка. Стрілянина і це є початок чогось на кшталт Громадянської війни.
	Коли я побачив таке перший раз, то на ватних ногах дійшов до Європейської площі (сучасна назва), присів на якусь лавочку і довго не міг позбутися побаченого. Але кожний день якась Сила приганяла мене на Хрещатик і я знову та знову проходив його для того, щоб побачити те саме ще і ще раз. Мене переповняли при цьому біль, відчай, розпач і бажання щоб цього не було.
	І раптом все щезло напередодні святкування дня Жовтневої революції. Я йшов по Хрещатику і дивувався, що окрім звичних реалій нічого не бачу. А коли опинився навпроти вже змонтованих трибун, то Голос недбало тихо проговорив: "Кодування від зворотнього." Шахтарі в той день поїхали додому.
	Сергій завжди заохочував мене, щоб я розповідав про свій сенсорний досвід. Розказав я і про це. Він, як завжди, спокійно та уважно слухав. І тому, як мені здається, нічого дивного немає в т ому, що коли я ночував у нього напередодні Психогенного колапсу, а це було 16 жовтня, він запитав:
	- Визнаєте, що зараз студентська молодь голодує на Хрещатику?
	- Та щось таке чув.
	- Як ви думаєте, чим це закінчиться?
	- Не знаю... Завтра все закінчиться. Мирно. Голодування на граніті закінчиться. Студенти досягнуть свою мету і їх змушені будуть слухати у Верховній Раді. Не знаю... Щось таке.
	Коли ж я оговтався після Психогенного колапсу, то дізнався, що все саме так і відбулося.

	В тому місяці я почав більш-менш зв'язно та з мінімумом похибок записувати Інформацію. Так з'явилась перша спроба сформувати опус "Втілення людини", де розглядалась взаємодія Реального та Астрального Тіл людини, формування аури в наслідок цього і значення кольорів в ній. Далі йшли "Правила користування маятником" - складні, навантаженні різними другорядними подробицями, а зерна раціонального ховалися у розмаїті цього всього. Там були блоки, які витримали перевірку практикою і які потім увійшли в роботу "Маятник".

	Остання подія, яка відбулася в тому місяці, немов відокремила в мені перший період входження у Сенсорність - я припинив стосунки із Сергієм Литвиновим. 
	Він був, безумовно, сильним екстрасенсом, хоча я достеменно не знав як він їм став, чи може народився таким - флер таємничості весь час вітав навколо нього. Я вже казав, що він займався нетрадиційним лікуванням виключно жінок і виключно через другу чакру. Було дивовижно як він майстерно відчував/вгадував/сенсорно читав проблему, яка була у жінки і знімав цю проблему через статевий акт. Проблема знімалася, але після цього жінка немов прив'язувалася до нього незримим канатом. Він вважав, що виконав свою роботу, а жінка була іншої думки/відчуття. В результаті цього навколо нього весь час юрмилися жінки, яких він уникав, бо приходили нові і нові. Інколи він сам вибирав ту, яку треба "полікувати" і починав плести навколо неї незриму павутину спокуси. Один раз, на ярмарці в Музеї Пирогове, я бачив, як це робиться і був свідком, коли він отримав відкоша, що було рідкістю.
	Все це я знав, але, переповнений сам собою, не звертав на це увагу. До того ж, не зважаючи на те, що Сергій був значно молодший за мене, я відносився до нього з пошаною. І як можна було не поважати цього витонченого красеня?
	Я їхав тролейбусом до КІБІ на заняття із студентами. Коли тролейбус проїжджав Повітрянофлотський міст,  то у вікно побачив будинок, де жив Сергій, і подумав, що вже два тижні його не бачив і що треба було б подзвонити йому і домовитися про зустріч. Раптом Сила примусила мене закрити очі і перед моїми очима розгорнувся "мультик".
	У полі зору полохало помаранчеве-червоне плямисте сяйво, по якому проскакували немов чорні зірки, я не встигав їх зафіксувати. Із глибини цього сяйва почала промальовуватися піхва, яка стала вже великою, яка почала розкриватися, вже розкрилася і в ній, в середині, сформувався якийсь змазаний, але ясно розпізнаваємий образ Сергія. З країв піхви на нього полилися потоки чогось, але я зрозумів, що це енергія. Кожний потік був самостійним, та коли він приходив до Сергія, то вливався у суцільний кокон, що обгортав чоловіка. І тоді в моїй голові роздався Голос, який з презирством, я напевно вперше почув не безбарвний, а ясно емоційно зафарбований Голос, сказав: "Це - енергетичний вампір, який живиться енергією жінок. Тобі заборонено надлі мати із ним справу!" І в мені із середини, десь від 3-ї чакри, пішов шквал огиди, мене ледве не знудило в транспорті, та я швидко відкрив очі і довго стояв очманіло та бездумно дивлячись на знайомий пейзаж за вікном тролейбусу, що йшов уверх по Повітрянофлотському шосе. А потім пригадав, що місяць назад мені показали "мультик" про одну із пасій Сергія. Супроводу Голосом не було, то я і забув його благополучно, хоча і зробив зразу покадрові малюнки .
	Цікавим є те, що за всю мою Сенсорну практику це є єдиний раз, коли мені щось Заборонили.
13:45

ID:  456691
Рубрика: Проза
дата надходження: 26.10.2013 13:53:14
© дата внесення змiн: 26.10.2013 17:42:59
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (235)
В тому числі авторами сайту (9) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Innessanew, 11.11.2013 - 17:21
Все чіткіше й чіткіше... І цікавіше.
Мабуть, немає історій цікавіших, ніж реальне життя.
friends give_rose give_rose give_rose
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так! Повністю згодний з Вами! give_rose
 
вчитель, 27.10.2013 - 06:23
Подивована Вашою обізнаністю: володієте терміном "евфемізм", з "характерниками" ми знайомимось, коли вивчаємо козацькі перекази в 5 класі і в 9 "Чорну раду" П.Куліша; з мольфаром, коли вивчаємо "Тіні забутих предків" М.Коцюбинського у 10 класі...Не того, що Вас недооцінюю, просто підхвалила, що орієнтуєтесь уже у нашій,учительській, сфері. smile Проте думала, що одне діло художня література, а у житті такого не буває ( це висновок за відьмаків). І ще, як захиститись від енергетичного вампіра? Чи може людина бути вампіром (енергетичним) і не підозрювати про це?
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, але архітектори, як правило, вельми освічені люди, бо цього вимагає професія. тому не дивно, що із клану Архітекторів вийшли: письменник Віктор Некрасов, поет Вознесенський, музикант Макаревич, художник Богаткин і маса інших. Серед моїх колег-архітекторів багато хто пише вірші, малює і робить багато чого незвичного. Я не виняток, хоча де в чому і так.
На жаль, є вампіри від природи, від народження, які по суті справи самі про це не знають, не здогадуються. По великому рахунку, ми всі трохи вампіри. Наприклад, кохання між чоловіком та дружиною в нормі будується на тому, що кожний іншому дає те, чого той не має.
Захист може бути один: треба гарно розуміти та відчувати людей. Якщо володієте Емпатією, то можете самі побудувати свою систему захисту. Я ніколи не захищався. Інколи навіть треба побути донором! biggrin
 
вчитель, 26.10.2013 - 22:14
З кожним разом виникає все більше запитань...
1. Чи реально розпізнати енергетичних вампірів? Ніколи не забуду випадок, як колись в Чернівцях я проводжала першого чоловіка в Київ у відрядження. У практично порожньому тролейбусі переді мною стала жінка і ніби заблокувала мені можливість відійти в сторону. Коли на наступній зупинці ми ( і жінка, і ми) вийшли, я відчула, що можу втратити свідомість, настільки мені стало погано. Реально , є люди, після спілкування з якими, відчуваєш спустошення і незадоволення.Як захистити себе, адже деколи спілкування неможливо уникнути?
2. Чи є відьмаки? І що вони собою являють? (Коли я вчилася в універі в Чернівцях, то якось до нас зачастив хлопець з фізфаку, який називав себе відьмаком. Був він дуже приємний, тому я особисто йому не дуже повірила. А коли я попросила напередодні екзамену по політології, до якої слабо підготувалася, щоб він наворожив, щоб я отримала четвірку, то сталося чудо - я її отримала. Ні вчилася я непогано, просто політологія не входила в коло моїх захоплень.)
3. Що означає кодування від зворотнього? Бо і ситуація, що з Вами трапилася, і вираз викликав масу асоціацій і спогадів, уже й боюсь Вас завалювати ними... І це ще не все... 22 22
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за те, що Ви розмовляєте зі мною. Мої відповіді такі.
1. Зараз є багато літератури про те, як зрозуміти, що перед тобою вампір. Формально їх можна поділити на дві великі категорії: злозичливі та доброзичливі.
Перші виводять людину із себе, у людини аура розкривається і тоді відбувається підключення вампіра до жертви; в другому випадку людину розхвалюють, лестощами та навіть доброзичливим базіканням досягають аналогічної мети. Але вампіризм, як і все у нашому світі, не вкладається у просте Прокрустове ложе. Той випадок, що Ви описали і випадок мого опису показують, що є так звані ментальні вампіри, які підключаються до людини непомітно чи закамуфльовано і тягнуть, тягнуть на себе енергію людини. Це високий клас володіння керованим Інформаційно-Енергетичним обміном. Боротися з цим тяжко.
2. Відьмак і відьма. Староруська мова часів Київської Русі мала слово ВЕДА, що означало ЗНАННЯ. Воно у такому вигляді і досі використовується в деяких слов'янських мовах (чеська, наприклад). Християнство зробило все для того, щоб люди, які володіють езотеричними Знаннями та Уміннями, віднесені були до сфери Диявола. Але, суто в межах християнській парадигми, жінка завжди була носієм чогось, м'яко кажучи, другорядного. Тому в свідомості пересічного українця відьма - це погано, а відьмак - це добре. Тим більше, що наш нарід знайшов красиві евфемізми: "характерник" (козацтво), монфар (Галичина). Так, відьмаки є.
3. Відповідь на це питання буде поступово розкриватися далі. А поки що спробуйте прийняти, що Людство живе відповідно до Програми Розвитку Людства (ПРЛ). Людство весь час робить збої. ПРЛ коригують Кодувальники, але всі події розкладаються у три короби: події, що коригуються; що коригуються частково; які не кори give_rose give_rose give_rose гуються.
 
Віталій Назарук, 26.10.2013 - 17:05
12 12 12 16 friends friends friends
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую. Ви із самого початку читали? friends friends friends
 
Дуже цікаво! give_rose give_rose give_rose smile
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
В житті завжди все цікавіше, ніж в натурі! biggrin
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: