Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: marzin: Читаючи Біблію - ВІРШ

logo
marzin: Читаючи Біблію - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Читаючи Біблію

1. Року вд Христового народження 1933-му – 
року ЛЮДО-морному в Україні
===
 Второзаконня, 28, Біблія:  не нам пророцтво… та на нас здійснилось?? – 
   – Україні1654-2014-го? 
   (від царів і до синодів – ріки крові й зради…)

Ти обіцяв і Суд страшний, і Рай, –
як повнота часів здійсниться, аж під край!
То що, те пекло на землі – наснилось??!  
Ні! прокляття Твоє 
                                  в ,,святій Русі” здійснилось...
  (То два персти в Русі, 
то три… а то «звєзда» засяє… 
   То цар воссяде на престол,  
а то вождів ми маєм… )

  /раби. і тюрми. смерть.  – ще кров і людомори! 
   – від православної сволоти з під кремля…/
=
    

2. («и чем же, как мне, христианину, креститься?!
       двумя, тремя, одним перстом? иль пятерней?»)

Я не приемлю из трех пальцев благочестие.
На серце грешное десницу положа,
скажу: «Милей мне изначальное двуперстие
             лукавого      срамного      кукиша…»
(не кукишом крестили «Русь святую» в злые годы.
     и осеняли им поруганные воды
     Днепра священного, в котором жизни влагу
     разбавил кровию прелюбодей Владимир,
     отступник и злодей, предавший веру дедов
     химеры ради: ,,чия-то вера краше!”

     Не разглядел суть веры новой
     за византийскими «гробами золочеными»,
     Свое презревший, а вернее – НАШЕ!
     Вот и беснуется халдей до наших дней 
     на землях славных, в рабство падших…

– Да и по правде:  не было «перстов» изначально! 
Никаких не было! Никак никто не «крестился!»)

   / а хоть распните, напророчьте  смерть в бесчестьи, – 
     но не о том ученье Благой Вести /

ID:  591692
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 04.07.2015 21:09:20
© дата внесення змiн: 04.07.2015 21:09:20
автор: marzin

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (745)
В тому числі авторами сайту (15) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Вікторія Т., 04.04.2016 - 13:30
Монотеїстичні релігії,звичайно, мають у собі цю внутрішню суперечливіть --поєднати в одній особі Бога і безмежне милосердя, і жорстокість або навіть, здавалося б, потурання злу. В політеїзмі із цим простіше. Там прямо визнається суб"єктивність богів, їхні симпатії чи антипатії по відношенню до людей, в яких вони не мусять нікому звітуватись, нарешті --протиборство між ними, зведення власних рахунків, мимовільними жертвами чого стають люди...Мабуть, древнім було простіше пояснити існування добра і зла, але це є центральним питанням усіх релігій. Вивчайте різні релігії (в тому числі твори християнських містиків) і Ви знайдете те, що ляже Вам на душу.
 
Кузя Пруткова, 12.08.2015 - 11:00
Чи має взагалі для нього значення, два пальці, чи три, чи п'ять, чи взагалі усі двадцять? Невже Він такий дріб'язковий? Здається мені, то ми зменшуємо його "під себе".
А щодо Його жорстокості... Декілька разів у житті мене - обличчям у багнюку - було тицьнуто у звичні - але такі жорстокі - людські вади, що мимоволі думалося: як Він взагалі нас терпить? Одначе Він явно користується методом загальної відповідальності: не назбирається 10 праведників - відповість усе місто.
 
Тріумф, 17.07.2015 - 00:50
«Бог сотворив людину праведною та вигадок усяких шукають вони!...» Подібно до свого князя, люди стали філософами, бо він перший об філософствував повеління Господнє і покинули Господа. В 386 році на Соборі утвердили нового Бога – Трійцю: Отець є, Син є, і нарешті третьою особою прийняли Духа Святого. Який сором! Від вічності Господь Бог Один і Істинний! В людських модифікаціях участі не приймає. Ісаї 45:5 «Я – Господь, і нема нікого, нема іншого Бога, крім Мене!» Римлянам 16:20-25 «…нема їм виправдання, бо пізнавши Бога, не прославили Його, як Бога, і не дякували, але знікчемніли своїми думками і запаморочилось їхнє серце. Називаючи себе мудрими, потуманіли, і славу нетлінного Бога замінили на подобу тлінної людини. Вони Божу правду замінили неправдою, і честь віддавали, і служили творінню більш, як Творцеві!»
Нафілософствували собі богів, божків, оберегів, амулетів, ікон, святих, капличок, чого лиш не придумали, щоб Бога гнівити, поклоняються їм, цілують їх, просять зцілення, захисту, а боввани бовванами – мовчать. А хто винен? «А на Нього - як не гніватися і не питати, коли - Він єдиний Творець, ВСЬОГО Творець, єдиний і відповідач.
Кого просиш і в чиє ім’я, того і обвинувачуй. А коли чекаєш від Господа – Творця того, що Він обіцяє в Слові Своєму, то спочатку прийди до Нього з дуже глибоким покаянням за всю ту неправду, що говориш на Господа. Написано, що гріхи наші розділяють нас з Господом. Покаятись – значить залишити шлях неправди – всяке зло – гріх, і вернутись від ідолів диявольських до Господа, не робити того, що Він каже: не роби!. Не хочеш вернутись до Бога, то терпи, що вибрав. Люди хочуть глумитись з Вседержителя, Царя і ще щоб Він їм був на побігеньках.
Вибачайте, коли образила вас, але з пів-правди лиш гріх і озеро вогняне. Тепер, мабуть, нагніваєтесь на мене. І Ім’я Господа Ісуса Христа прошу вам у Господа милості прозріння.
16 16 16
 
marzin відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
у вас дуже викривлене розуміння сутності бога,проявів його на землі і дуже примітивне сприйняття його найдовершенішого творіння - людини.
ви - теж попрошу не гніватися - так викручуєте Письмо про Нього, так далекі від розуміння Його, що можете лише ще більше віддалити людину від пошуку істинного бога і істинності віри.
але втіхою вам може служити лише це: все писання про Нього настільки суперечливе і недосконале, що дає підгруннятя для виникнення чи не кожен день нової секти "хористиянської", нового тлумачення, нового провістителя Істин божиж.
жаль, але не бідьше, бо не ваша у тому провина, а тих, хто придумав саме розуміння якоїсь міфічної сили потойбічної, що може все - і нічого не може. всі боги і всі вчення про них - не більше отої повсякденної брехні від життя: хто народився - той вже злякався, бо страшно у цьому світі. а страх змусить що завгодно вигадати, аби сховатися від реального. а ще смерть! вона найбільше страху робить у душах думаючих.
перепрошую, та наша розмова марна: ви мало знаєте про вчення і про Писання говорите, як ніби і не читали, а читаючий та розуміє.
ви маєте гарні наміри, це мені до душі, але жодної відповіді на свої питання я у вас не знайду.
повторюватися, що люди щось там собі навигадували - то не розмова, бо і ми тут з вами вигадуємо: ви - що бога за бороду впіймали і він через вас всі земні справи вершить та всього світу вашими вустами промовляє, а я - то він є, то його нема...
дякую вам за таку увагу, бо при всьому, напевно, ви маєте непогане серце
 
Тріумф, 17.07.2015 - 00:48
Будемо говорити відверто, без будь-якої задньої думки, але лише правду, бо якщо людина прочитає Слово Боже 7000 разів, не з метою в смиренні і пошані пізнати Господа і правду Його, а щоб поставити Йому обвинувачення у своїх бідах, то вона нічого не зрозуміє, бо серце її буде закрите для правди. Не скажу тобі неправди, бо неправдомовцям всім місце в озері вогнянім - Об’явлення 21:8.
Все абсолютно починається в Едемі і тягнеться до нашого часу. Отець Небесний створив усе. Буття 1:31 «І побачив Бог усе, що вчинив. І ото, - вельми добре воно». Слово Рай говорить про неуявну красу і багатство, щедрість, любов, милість Творця – Отця Небесного. Живи і радій, людино. Господь ходив з ними в надвечірній прохолоді, любувався ними і в серці сумував, бо знав, що людина, мила, люба зрадить Його, бо злому духу – дияволу вдасться обманути її. Господь просить: Буття 2:16 «Із кожного дерева в Раю ти можеш їсти, а з дерева знання добра і зла – не їж від нього, бо в день їди твоєї від нього ти напевно помреш». Диявол через змія говорить: «Умерти – не вмрете! Бо відає Бог, що дня того, коли будете їсти, ваші очі розкриються, і станете ви немов боги, знаючи добро і зло». Господь дав усе для життя і радості людині, достатку їй і всьому її потомству. Що найперше? Сумнів. Далі? Філософія: ага, Бог не хоче, щоб ми були як Він, а ми будемо! Пізнаємо добро і зло! Він не має права ховати від нас знання! Ми хочемо бути мудрими! Результат: невір’я, зневага до Бога, непослух, зрада, зміна хазяїна – відкрили серце сатані – повне ігнорування (як тепер). В їх серці поселився дух сатани. В Божому Царстві – Едем. В царстві диявола все оте про що ти говориш. Диявол – цар світу цього (я думаю, що на 6 тисяч років, але це я думаю,) – Івана 14:30 «…надходить князь світу цього, а в Мені він нічого не має.» Івана 16:11 «а про суд, – що засуджений князь світу цього».
Щодо помилок Творця: Еклізіаст 7:29 «Бог сотворил человека правым( правильно), а люди пустились во многие помыслы»; «Бог сотворив людину п
 
Тріумф, 11.07.2015 - 15:47
Извините, мой дорогой. Я должна вас поправить: я не кто-то, я - сосуд, ничего не значащий, в котором Господь, если захочет понести кому-то что-то, если не запачкаюсь словом, делом или мыслями моими, то Он мне об этом даст понять. Даром вы робщете на Господа. Человек не должен касаться чужого "не укради" Господь, уважает выбор человека. На трансформаторе написано: НЕ ВЛЕЗАЙ! УБЪЁТ! Если кто полез и - трагедия. Не винит никто того, кто повесил предупреждение. Существуют законы вселенной и Господь говорит: Исполняй всё, чтоб тебе было хорошо. Тот, кто не хочет, чтоб ему было хорошо, поступает так, как сам хочет. Ева с Адамом поверили диаволу и дали ему место в своей жизни и в жизни всего своего потомства, уйдя от Господа и став собственностью диавола, и до сих пор познают зло их потомки. Продолжается та же история из рода в род. Остановитесь! посмотрите и исправте пути свои! Да, вера мстит: остаёшься в плену и познаёшь зло: болезни, беды, аварии, обманы, насилие..., веришь тому, кто пришёл убить, украсть и погубить, а на Бога ропщет человек. Получается, что Творещ, Владыка Вселенной не достоин даже той чести, что отдаётся человеку? Люди делают дела диавола, за которые даёт всё это горе( Родители наши это избрали) и вселяет это враньё в человеческое сердце. Всё это, о чём вы пишете - не от Бога, а от князя мира сего, от диавола. Якова 1:16-17 "Не обманывайтесь, браття мои любезные. Всякое доброе даяние и дар совершенный приходит свыше от Отца светов, у Которого нет перемены или тени отмены". Вот вы - ропщете, оскорбляете Господа Бога, а Он, не смотря на всё это унижение, даёт вам тепло ( из солнца предки сделали бога и поклонились ему, творению, и тем самым, плюнули в лицо Истинному Богу Господу, дети продолжают то же самое и ропщут, что Бог не любовь),даёт воду, ветер, дождь, выращивает всё в пищу этому умному человеку, наконец, терпит эти надругательства. Дух Жизни, это Дух Божий. По Своей любви он даёт миллион возможностей покаяться.
 
marzin відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ось мені засторога: я не можу тримати гніу на вас,скажімо, особисто на вас. ви мені нічого не давали і не посилали, ні обітниць, ні безсмертя, ні права на тяжку працю, ні на хороби, ні бісів не творили, ні синів божих, які потім зраджували, ні проклять не насилали на мене і всю земл.
Ні, на вас гніву нема.
А на Нього - як не гніватися і не питати, коли - Він єдиний Творець, ВСЬОГО Творець, єдиний і відповідач. За все. І для мене не суть важливі всі покаяння всіх грішників - і для Нього б це так мало бути - сотвори Ти те, що мав сотворить, розумним і досконалим. Раз - і назавжди. без луквих обіцянок і пустих слів. Зроби все по правді своїй - Ти ж Всесильний, Всемогутній. Або не стверджуй, що ти бог і що тобі якісь покаяння потрібні. Не приводить на землю нечисть, не виганяй від себе до нас - і не треба буде пустої трати часу на розкаяття.
Що тут не так?
 
Тріумф, 05.07.2015 - 15:21
в предсмертном состоянии - в коме, возвращал человека к жизни, когда он уже сутки храпел. Однажды
проговорил: Иди помолись за священника. Я в это время читала книгу об исцелении, улыбнулась и подумала: зачиталась. Но повеление повторилось и я поняла, что это повеление и сказала, что Ты, Господь, есть Целитель, а я сосуд. Пойду и понесу Твою любовь. Оказалось, что проповедника сбила машина поздно вечером и у него перелом ноги, а на большом пальце незаживоющая рана по причине сахарного диабета. Придя утром в церьков, я услышала эту неприятную новость. Я сказала Господу: Ты велел не бояться, что Дух Святой будет говорить за меня( Так написано и я процитировала обетование из Библии).Господь дал мне в разум молитву из послания Якова. Я помолилась слово-в-слово во Имя Господа Иисуса Христа и ушла. Боль ушла, а на следующий день поехали в больницу, чтобы удостовериться, что правильно сложена нога. Оказалось: перелома нет и следа перелома нет. Обо всём не скажешь, но это радость неописуемая. Господь верный Слову Своему и исполняет все Свои обетования. Оно работает только тогда, когда читаю и верю каждому слову и делаю так, как говорит Господь. Вы берёте в руки Библию, слово Господа Бога, Вседержителя, а молитесь во имя бога Римского, Тертулианового, окончательно утверждённого в 386 году на Соборе в Ефессе. Не удивительно, что Вечный Бог Господь не отвечает, ибо не Его вы любите и зовёте, а бога Римской католической церкви. Господь терпит очень много поруганий от человека. Первая заповедь: не делай резьбы и изображений и не поклоняйся им, ибо Я Господь. Нет, делають иконы, целуют их, молятся им , внесли их в свои церькви, украсили солнечными лучами, символами своегодревнего бога Солнца.Я не сужу их, я страдаю, ибо если люди не покаются и не придут от Троицы к Богу Одному и Истинному, Слово Которого прочитали 7 раз, то конец. Потому я пишу, зову, объясняю. Очевидно, это моё задание, ибо Господь производит и хотение и действие по Своему изволению. Я готова всегда служить по
 
Тріумф, 05.07.2015 - 14:39
Здравствуйте, дорогой Марзин. Прежде, чем что-либо говорить, прочитаем очень зважные слова. Это надо знать каждому человеку. Откровение 21:8 "Боязливых же и неверных, и скверных, и убийц, и любодеев, и чародеев, и идолослужителей, и всех лжецов - участь в озере горящем огнём и серою". Если я буду говорить, что не говорил, или не делал Господь, или Он делал, а я буду молчать, чтоб не вызвать огонь на себя, или буду толковать Слово Его, не веря Ему, вселяя неверие, тогда я буду лжецом, и буду, согласно Откровения, там, где будут все лжецы. Тоесть, зная Слово Его и волю Его, я не могу ни приукрашивать, ни утаить, и извратить. Потому, что я напишу - чистая правда. К Господу Богу я пришла в 50 лет. 3 года испытала мучение. Всё то, чему я была научена, оказалось конфессиональным извращением истины - толкованием. Я искала подтверждения моего вероисповедания и тех канонов, которым научена была. Наконец, Господь привёл меня енный раз к месту, но теперь я помолилась об откровеннии и разумении, и Он открыл и я увидела и поняла: правда в Иисусе! Не в религии, и не в конфессиях, а в Иисусе. Всё, что так вас возмущает происходит от неверия, точнее от недоверия Господу Богу - Его слову. Дорогой друг ваш продиктовал вам свой номер телефона. Вы ошибочно сделали всего одну ошибку, и - не дозвонились. Так же здесь. Слово Божее говорит: делай так, как Я говорю, чтоб тебе было хорошо. Набирая все слова повеления, вы обязательно дозвонитесь. Каждый мастер верит в то, что он делает и выходит прекрасное изделие. А если человек сомневается, то написано, что он как морская волна, набегает на берег и угасает. Сомнение, это поражение. Нет веры твёрдой тому, что написано, - не получишь. Это не пустые слова. За этих 17 лет я убедилась, что каждое Слово Божие живо и действенно. Помолилась и Господь дал мне этот компьютер, за две минуты я заговорила профессионально на иностранном языке и делала синхронный перевод на уроках изучения Библии, и исцелял Господь и кости, и сахарный диабет в предсме
 
marzin відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
если бы вы знали, как вашим словам хочется поверить! вот компьютер: а ведь чтобы вам ДАТЬ Он у кого-то отнял, и возможно, тому он был источником хлеба, сам Он их не собирает. и язики: да зачем было ими разъединять, если потом так всех у него верящих награждать умениями ими говорить? как эксперименты...
ну за исцеления, за спекуляции на болях и горе чужом,человеческом говорить не стану: кроме вранья - ничего не видел за жизнь свою ни от диабета (вы. возможно и излечили, но покажите мне их, миру покажите, в больницу идите, ведь как мучаются, страдют как люди от не, как много, от маленьких детей до стариков, не сделавших ни прегрешения, ни зла кому или богу, с таким даром там дневать и ночевать надо, ведь получили даром - отдавайте!!!
нельзя ходить мимо онкодиспансеров, когда там ежесекундно такие мучения, нельзя сидеть дома, владея такой силой божьей!!
 
Тріумф, 05.07.2015 - 00:51
Знаем, или не знаем, но существует закон веры: Будет тебе по вере твоей. Вот потому и плач, слёзы, смерти , неудачи, поражения и обиды на Господа Иисуса Христа. Но в чьём государстве прописано твоё сердце, тот и твой господин, тот и причина твоих успехов и поражений. Сам признаёшь, что язычники остались язычниками, а Владыку уничижили, отвергают Слово Его, Библию и насмехаются, называя баснями. Крещение, которым крестили Русь и теперь крестят и крестятся, это насмешка над Господом, Его волей - как хочу, так ворочу. Если хочешь знать, как правильно креститься, то прочитай Деяния Апостолов 2:38,а 39 - повеление на все времена все! Интересно будет послушать и посмотреть
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0CCEQyCkwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D-ew8kwteOuY&ei=eFSYVcPXB8f9UozGuugJ&usg=AFQjCNGesz9mAvtJIIRUMlFYsMdOTokp-g&sig2=PKUAL9h8xwyjQgxhU_iNfw&bvm=bv.96952980,d.d24 give_rose
 
marzin відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибо вам за неравнодушие, но и закон веры не закон в этом мире, как и все остальное. "и ни одна кость твоя не сломается" "и волос не упадет" "и воздастся тебе" - и так до вопроса: а ради кого пришел и кого сберег? а кому дал и кость срастил? а от чьего дитяти болезнь отвернул и руку убийцы? а хоть одну вдову утешил и назад мужа воскресил Всемогущий? а кого из сирот пригрел и в обиду не дал, тот кто ЛЮбовь - любовью окутал и родителей воскресил? - Есть слово - и оно вещает, и ему верь, и по вере воздастся (или по делам) - и словом остается, и не более, звуком, пустотой. И так во всех "верах" и так у всех "богов", и так со всеми на земле. Нет, я уже все прочитал и посмотрел, и Священное Писание семь раз, и семь раз по семь послушал - кроме слов пустозвенящих да обмана во всем - нигде и ничего.
Еще раз спасибо вам за неравнодушие
 
Виктор Кириллов, 04.07.2015 - 21:32
Язычники мы все, если по честному. smile
 
marzin відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
И пусть тысяча лет нам о Христе говорят, но и всю веру эту под язычество положили, и по обрядам его поныне служат, и вытравить из сознания и заменить веру прапрадедов - не сумели. Потому что поруганная вера мстит новой памятью, и так будет всегда.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: