Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Запис щоденника

logo
Запис щоденника
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

 x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру




 Щоденники Авторів | Щоденник Ruzhena | на сторінку автора Ruzhena
(02.03.2016 )
Ruzhena - 02.03.2016

Останнім часом ніяк не знаходила хвильку,аби написати кілька слів про важливе)Вірші - і ті ледь пишуться.Все біжить,міняється, - ледь встигаю доганяти. Наближається, сумна для мене, річниця. І це важлива справді подія в моєму житті, тому-що сьогодні я можу спокійно сказати - це ще одні обставини, з яких Господь мене вивів. Я писала в щоденнику,що вірю,що вже через рік я зможу свідчити про велику перемогу в тій ситуації. Говорити про це відкрито ще рано,бо той процес послідовних подій,який почався тоді,ще триває. Але зміни видно неозброєним оком.
Якщо говорити відверто, то, на-превеликий жаль, з цього всього я зробила перший і головний висновок - розплатою за гріх є смерть. Особливо, якщо людина намагається гратися з Божим Словом, і легковажить з гріхом. Особливо, якщо це та чи інша залежність: алко,наркотики,тютюн,гроші,аморальний статевий стиль життя,ненависть,непрощення і ще багато всього.Приходячи з цим до Бога, та не бажаючи прощатись з минулим, ми гарно закриваємо собі двері у Благословіння, а відкриваємо в зовсім іншу сторону. І тут християни спотикаються, звинувачують "релігію", "церкву", ще когось.Тільки не себе.Я винятком не стала, хоча рот відкрити в цю сторону боялася - крихти здорового глузду все ж зібралися до купи))Ура))Якийсь час я жила просто вся в запитаннях, перестала ходити в церкву і вперше в житті(в результаті) я почала просто вимагати від Бога допомоги,аби Він дав мені правильне розуміння ситуації і ...смиренності.Ось це велика перемога Духа Святого,який працював з моїм серцем.Вся моя сутність була налаштована на бунт, а дух просто падав на коліна.
То був час,коли я була в стані життя біля своєї "стіни плачу".Я скорбила за втратою, нічого не розуміла, мама поїхала... Лукавий почав брехати в мій розум, використовуючи одну дівчинку, в яку я свого часу дуже багато вкладала. Ця брехня роками тривала, але в той час стріли неправди добиралися до мого серця і розуму. Я, чесно, не знала за що вхопитися. Тим не менше, я по-трошки почала розпізнавати брехню. Дух Святий почав оголювати ці речі. Я ще намагалася по плоті втримати ту "дружбу", але тріщина пішла, і почала перетворюватися у прірву між нами. І тут же в серці народилося почуття неприязні. Я з цим ходила, я молилася, але це почуття зростало.
Одного дня я дивилася якийсь християнський фільм, і Бог почав торкатися до мого серця через слова, сказані в ньому. І почали руйнуватися твердині, і чим довше тривала молитва, тим сильніше смирався мій дух перед лицем Бога Живого.Я їй зразу ж написала.Я знала, що ми відсічені одне від одного, і я повинна віддати її в Його руки. Я по душевності так хотіла її допомогти, що вже наперед Бога летіла,воювала, спасала її від...неї самої. І лукавий використав мою доброту як зброю проти мене. Я заплатила конкретну ціну за те, що взяла на свої плечики роль Бога. Щоб ви уявили повну картину - на той момент я вже знала, що вона чомусь веде брудну словесну роботу проти мене. Я написала слова вибачення.Слова,які далися мені не просто, і у відповідь я отримала знову ж таки брехню. Я розставила крапки над і вголос - пояснила, чому ми не можемо більше спілкуватися(для нас двох це було очевидно), ще раз попросила її одуматися, вибачилася за те, що можливо чимось її поранила і...попрощалася. І це був перший крок до мого духовного зцілення. Знаєте,Всевишній вміє підбадьорити, і в той час самотності Він дав мені мою мрію - роботу. І Рука Господня була на мені весь той час, і в роботі особливо. Люди самі приходили до мене, Бог наповнював мене мудрістю, розвивав мій розум. Прийшло фінансове процвітання. Разом з цим з"явилася і можливість сіяти в інших людей. Знаючи Божі принципи через читання Біблії, я старалася не стати жадною, чути Духа Святого, і Благословляти. Дуже швидко я навчилася працювати, щоб мати можливість і мати що віддати. І в моє життя почали приходити й інші Благословіння. Прийшло тотальне зцілення всього організму - ВАУ! Це звучить, як фантастика)Але це ТАК) Я пішла обстежитися - це дійсно ТАК, я здорова) І це за собою потягнуло ще одне рішення - церква та десятина. І моя сім"я та родина - я відчула потребу не міняти їх сама, а просто молитися, колективно, і стояти за них. І зараз я на порозі ще одного важливого рішення в своєму житті. А тобто, - ще одної сфери мого життя, в яку треба запросити Бога. І я вірю, що через рік, я буду свідчити про це)І не інакше))Амінь!



Додати коментар можна тільки після реєстрації
Зареєструватися може будь-який відвідувач сайта.
Нові твори