Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ЗАКОН БУТТЯ 22 - 23 - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ЗАКОН  БУТТЯ  22 - 23 - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ЗАКОН БУТТЯ 22 - 23

Левчишин Віктор :: ЗАКОН  БУТТЯ  22 - 23
29.01.1992
	ЗАКОН 22.
			Преамбула
	Кожний, хто коли-небудь зможе відтворити у своїх думках будь-яку закономірність будь-якої дії чи події відтворення чи творення Людини як об'єкту широкого розуміння цього слова, а саме: створіння Життя, той автоматично вибиває себе у стан підключення до певних прошарків Знань та викликає на себе певних Вчителів. Таким чином він стає Учнем, бо заявив сам про це, показавши, що дозрів до цього.
	Такий новоспечений Учень автоматично одноразово викликає на себе і певні випробування, які він фактично і сам собі призначає.
	Одначе всі явища для нього завжди повинні бути неусвідомлені, бо він проходить випробування на здатність стати не тільки Учнем, а і Вчителем. Бо жоден Учень не може бути тільки учнем, вчиться він для того, щоб стати Вчителем.
	Таким чином: кожна людина як втілення несе в собі зародок Учня та Вчителя, але не кожна готова до цього.

	ЗАКОН
	Мережа/вервечка будь-яких перетворень/втілень будь-якої Душевної Суті (Симбіоз Людина/Душа) завжди закінчується її переходом на рівень Учня - майбутнього Вчителя. Це завжди відбувається на Безупинному у Шляху Розвитку та самозвершенню Душі.
	Душевна Суть, що стає Учнем, рано чи пізно стає Вчителем, але її шлях перетворення у Вчителя завжди суто особистий, властивий тільки їй.

	Додаток
	Існує декілька принципових схем включення визрілої Душевної Суті в потік Учень/Вчитель.
	1. Це коли Душевна Суть має суто індивідуальний Шлях, бо на протязі вервечки втілень у Земному Шляху вона викристалізувалася у закінчену Особистість.
	Яскравий приклад такого випадку: майже всі святі люди майже в усіх релігійних системах.
	Це - шлях Непарної Душевної Суті.
	2. Шлях Парної Душевної Суті при відсутності пари.
	Мається на увазі, що на протязі Земного Шляху Душевна Суть мала сталий зв'язок з іншою Душевною Суттю, але цей зв'язок був чи тимчасовий, чи переривчастий, чи перекручений (зі збоченнями).
	Така Душевна Суть підходить до стану Учень/Вчитель завжди одна, але має стільки хиб, що мимоволі її Учнівство розтягується на декілька втілень, поки вона не опрацює себе таким чином, що зможе:
	- викристалізуватися у Непарну Душевну Суть;
	- знайти та утвердити пару з іншою Парною Душевною Суттю.
	3. Шлях Парної Душевної Суті у парі. Це коли двома Душевними Суттями на протязі довгого періоду втілень був постійний зв'язок і вони фактично мають сталий стан Парної Єдності.
	Входження їх в стан Учень/Вчитель завжди є теж достатньо складним, але вони можуть увійти в Інший Світ тільки парою. Тому їх сила завжди тримається на цьому.

01.02.1992
	ЗАКОН 23
			Преамбула
	Для того, щоб остаточно перевірити здатність кожного учня отримати Знання, йому  поступово дають можливість отримати уявлення про свою здатність мати сенсорні здібності розкритими. Він проходить так звані Космічні Випробування, інколи навіть не відаючи, що цей Іспит іде. Тому для нього завжди повинно бути несподіванкою його здатність проявляти себе у тій чи іншій сенсорній здатності. Таким чином, він отримує саме те, що повинне показати його Вчителям його спроможність бути Учнем.
	Він ніколи не отримує навіть звістки чи натяку на те, що він є Учнем, якщо він не витримає хоча би один Полігон Іспитів.
	Але Полігони будуть супроводжувати його навіть тоді, коли він стане Учнем, хоча будуть вони тепер для нього усвідомленими.

11.02.1992
	ЗАКОН 23
	Кожен Учень повинен усвідомлювати, що його Навчання є основою для подальшого розвію та звершення головної мети будь-якого Розуму: самопізнання, самозавершення, самозвершення, самоперетворення у Безмежну та Безупинну субстанцію НадВищого Розуму.
	Не залежно від того, до якого Континууму чи до окремих проявів цього Континууму відноситься Учень, він є основою безупинного процесу перетворення всіх форм, субстанцій та агрегатних станів у Суть НадВищого Розуму. 

	Додаток
	Виходячи з цього, між Учнями, що проходять Навчання, не залежно від їх стану та належності до того чи іншого агрегатного стану та прояву Життя, антагонізм виключається. Всі Учні завжди є Учнями.
	Окрім цього, для всіх Учнів відсутні будь-які заборони на отримання Знання, хоча це і не означає для них вседозволеність.
	Учень є особою під Охороною НадВищого Розуму, він особа недоторкана.

	Висновок загальний
	Кількість Учнів в умовах Землі підупорядкована тій Меті, яка є головною на момент життя Учня. Але скільки саме Учнів і хто саме є Учень - це таємниця.
	Обирає Учня Вчитель, але визнає Вчителя Учень.

*******
"Кличеш?"   390 х 292;
акварельна палітра (використана), ручки "металік";
03.02.2006

ID:  507739
Рубрика: Проза
дата надходження: 27.06.2014 15:09:54
© дата внесення змiн: 27.06.2014 15:09:54
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (295)
В тому числі авторами сайту (8) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Лео Нардо, 28.06.2014 - 23:51
Щось я не те написав. Хотів так: я слабка людина, але обурення з приводу бути маріонеткою в російських руках робить мене сильним. Дві думки змішалися. А стосовно, чи ніхто не їсть людину, ризикну заперечити: леви і тигри поїдають африканських тубільців і зайшлих європейців, інколи, а акули, також інколи, ласують аквалангістами. Тварині всеодно, що перед нею істота розумна. Вона цього не знає! І, не забуваймо ще про таке ганебне явище, як канібалізм. Людина, на жаль, також є такою собі ланкою в харчовім ланцюгу.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ні, Ви не те говорите. Мова іде не про життєві випадки, а про екологічну закономірність. Наприклад: кошачі. Лев має спеціалізацію в їжі, а кішка - ні, тому вважається що найнебезпечніший хижак серед кошачих - кішка, бо вона їсть все, до чого дотягнеться - птахів, гризунів, комах, рослини навіть (при потребі). Наш кіт на Дачі ловив та пожирав: вужів,мишей,жуків, лягушек, але не жаб, бо вони мають шкіру на поверхні слизьку, і при цьому ще ми йому давали рибу, м'ясо, кошачий корм, ракові палички... Треба розглядати не виключення, а правила. friends
 
Лео Нардо, 28.06.2014 - 13:28
Я слабка людина, але обурення з приводу бути маріонеткою в російських руках обурює мене не менше ніж вас. Але, зло працює на виродження самого себе. У них є цікаве прислів'я: „Скільки мотузочці не витися...” Все на світі має Циклічність. Початок і завершення. Ніщо не триває вічно. Молімося Богу Справедливості!
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ну, мені простіше, бо я Знаю, але від цього не легше. biggrin
 
Лео Нардо, 28.06.2014 - 13:01
Вам, надіюсь, відомо, як, за допомогою гіпнозу, нейролінгвістичного програмування та інших подібних засобів, можна зробити раба з довірливої людини. І коли звичайний священник пробиває тобі сонячне сплетіння і верхні чакри лише підсвідомо, бо засобам маніпуляції людьми він навчився інстинктивно, на протязі років медитативного повторення молитов, і переслідує „прості” цілі: втовкмачити у голову людині, що потрібно любити один одного, але що одна церква головніша за іншу, що інопланетян не існує, тому що вони не вписуються в концепцію Церкви, що динозаври не існували і це вигадка . Але, коли подібними речами займаються люди зі „здібностями”, це лякає. Добре, коли вони просто ходять у тогах та співають мантри, але ж є секти, ідеологія яких направлена на самознищення, або знищення собі подібних. Я нікого ні в чому не звинувачую! Але, бачучи страждання знайомих, психіку яких порушили, зробивши з них зомбі, я маю право захищатися від потенційної небезпеки цього світу. Добра думка повернется добром, але, де той еталон Абсолютного Добра? Я намагаюся любити всіх, але, завжди задумуюсь перед кожним рішенням: чи не принесу комусь шкоди своїми добрими діями?!
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так, не даремно є вислів, що добрими справами торується дорога до пекла.
Коли мене Навчали, то було багато Максим, які обумовлювали моє Навчання. Одна із них була: "Допомагати треба тоді, коли просять про допомогу!" Як же було тяжко втримуватися, коли ти Бачиш стан здоров'я і негаразди людини! Голос говорить: "А ти скажи, скажи". Говорю і отримую брилу бруду. Тоді Голос говорить: "Ти зрозумів?" Проходить деякий час і до тебе біжить ця людина чи за неї хтось до тебе звертається. Тоді Голос говорить: "Допомагай, але вже пізно!" І ти знову переживаєш своє безсилля. На жаль, дорога до Знання проходить через біль та одинокість.
Абсолютного Добра нема, бо все завжди відносне. Ви ніколи не думали про те, що з точки зору Екології Людина чомусь стоїть на вершині Трофіки, адже вона практично їсть всіх, а її - ніхто? Я маю на увазі трофічну вервечку! Подумайте. Можна прийти до дуже цікавих висновків. friends
 
Лео Нардо, 28.06.2014 - 12:27
І не думав жартувати. Це лише здорова реакція людини, яка бачить наслідки дії різних сект і організацій, за основу ідеології яких взято древні філософсько-релігійні вчення. Я поважаю цей світ і все живе в ньому за вченням Будди, але, коли бачу тоталітаризм секти „Свідомість Крішни”, стає не по собі. А їх ще багато таких, де методом підміни цінностей, людей перетворюють на слухняних машин. Лдина ловиться на гарну ідею бессмертя душі і можливості принести користь цьому світові і потрапляє у пастку вмілих гіпнотизерів маніпуляторів. Я знаю, що таке причинно наслідкові зв'язки, закон відплати, дуальність енергетичних полів Всесвіту. Знаю, що більшість людей зараз лише переживають сансару, колесо втілень, не намагаючись себе покращити. Я тільки маленька деталька в цьому гігантському механізму з планет і галактик. Але, коли хтось намагається припасувати мене в годинник, де стану працювати, як треба цій людині, чи людям, то я тікаю в егрегор православної церкви. Там є свої „невідповідності”, але, ця організація, через простоту своїх законів, є найбільш сприйнятливою для більшості людей. Ретельно обминаючи езотеричні подробиці історії Життя на Землі, вона реально допомагає людям. Певною мірою зомбує також, але, це дрібниці в порівнянні зі шкодою, що може принести справжнє Знання непідготовленому розумові. Справа в тому, що маю знайомих, які постраждали душевно, зіткнувшись з інформацією про астрал, чакри і втілення.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Цікава реакція.
1. Те, що можна огульно вписати в термін "Езотерика" завжди було зброєю - інформаційною, психологічною, ідеологічною і так далі. І принцип завжди був, є і ще буда теж один: "Я вірую, бо це абсурдно!" Віра завжди сліпа. І будь-яке крокування від неї до Знання завжди було, є та буде втратою сліпоти. Але коли відкриваються очі, то вони починають бачити правду, а вона часто-густо вельми болюча. Наприклад: дуже боляче знати та прийняти, що дві Світові війни були селекцією Людства, що вони були інструментом Примушення знищити Війну як Інститут.
2. У свій час я мав честь працювати старшим науковим співробітником (як сенситив)в навпілцивільній організації, яка однією із тем мала намір побудувати систему Сенсорного Захисту України. Росіяни не дрімали і ми достатньо швидко були розформовані, хоча в Росії на той час офіційно було 5 таких організацій. Так от, в межах своїх обов'язок я робив декілька експертних оцінок організацій, доморощених та пришлих російських, про які Ви говорите. Сумно, але Ваша оцінка справедлива.
3. Коли я народився, то моя бабуся таємно мене охрестила. Не знаючи про це,я, коли потрапив в Ініціацію, охрестився свідомо. Цікаво: все це відбувалось в тій самій церкві. Спочатку я працював в межах православного егрегора, але по мірі того, як росли мої Знання, релігія як Інститут та як Інструмент відійшли на вельми далекий план. Та це - мій шлях, і я його не пропагую, бо кожний вибирає сам свій шлях. Якщо йому це Дозволяють робити. friends
 
Лео Нардо, 27.06.2014 - 16:33
Прикольна система ієрархії! І занадто хитра. В езотериці, виявляється, також б'юрократизму навалом! Вчитель, учень. Та в наш час, коли всі тобі намагаються в Аджну свої програмки повпихати, треба весь час бути уважним. А то будеш втілення за втіленням, мов зомбі, розповідати людям про тонкі світи, а вони хрумтітимуть чіпсами і ржатимуть з тебе.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Цікава реакція. Пригадав, що у Східних Вченнях звичайним явищем є, коли малий хлопчик приходить в Учнівство і дуже довго прибирає підлогу, повільно, по крихтам Навчаючись. Дехто так і закінчують свої дні, а дехто дійсно стає Учнем.
До речі: якби Ви читали мої публікації раніше, то не дивувалися би, бо десь там була розповідь про те, що Буття побудоване на Ієрархії. І це не бюрократія, а Система.
Стосовно втілень. Іронія дуже недоречна. По-перше мало хто із людей бачив/знав своє попереднє втілення, не кажучи вже про інші (хоча рекомендую почитати тритомник Роберта Монро про Мандри поза тілом), а по-друге: це нічого не дає, бо наше реальне тіло і ми в тому числі є тільки одягом для Душі.
І останнє: з такими речами не раджу шуткувати. Виходячи із свого езотеричного досвіду та із досвіду моїх колег.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: