Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: Кодекс сенситива 1. 7. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: Кодекс сенситива 1. 7. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Персональный ЧАТ Leskiv
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Кодекс сенситива 1. 7.

Левчишин Віктор :: Кодекс сенситива 1. 7.
								ІІІ
16.05.1991
154.
Як тільки сенситив розуміє, що він є об'єктом пильної уваги з боку Вищих Сил, так він зразу повинен дати собі звіт про те, Хто та Що саме його починає вести чи вже веде.
Це зробити не просто, бо певні представники Вищих Сил полюбляють використовувати камуфляжні системи. Але є один простий засіб з'ясувати головне: Світлі чи Чорні Сили ведуть сенситива. Для цього треба застосувати перевірку на практиці своїх дій чи дій свого товариша/колеги по рекомендаціям* Ісуса.
155.
Сенситив, який розуміє, що його дії не мають в собі нічого злого по відношенню до людей, не мають користолюбства ти інших негативних проявів натури людської, які засуджуються релігіями Землі, повинен для себе один раз і назавжди сказати, що його ведуть Світлі Сили.
Такий сенситив, безумовно, буде робити помилки, буде підпадати під Кару, але головне - серцевина його суті завжди світла.
Але він повинен знати, що відступ від основних правил життя і правил Добра в усіх різнобарвленнях, веде його до Темних Сил.
156.
Сенситив, який має кармінний тягар у вигляді мінусових знаків як енергетичного, так і інформаційного змісту, а також мінусові прояви іншого ґатунку, повинен знати, що для нього головна мета знайти в собі сили перемогти цю карму,  бо Божа Воля саме для цього відкриває його паранормальні здібності - щоб він боровся та перемагав самого себе, і тоді йому буде дано дуже багато.
157.
Кожний сенситив повинен вірити своїм Вчителям і собі. Але його віра повинна бути не сліпа, а доцільна. Він повинен просити своїх у Вчителів методику з'ясування правдивості отриманої ним інформації і постійно працювати над собою та з цією методикою, на практиці, наближаючи коефіцієнт правдивості до К = 1,00.
158.
Категорично забороняється сенситиву тримати себе по відношенню до праці, здібностей та інших проявів паранормальності у його колег зверхньо, принизливо по відношенню до них, і так далі.
Сенситив повинен знати, що гординя є одним із найтяжчих гріхів і вона карається Вищими Силами при будь-яких умовах.
Кара, перш за все, зводиться до того, що Світлі Сили роблять крок у бік від такого сенситива.
159.
Сенситив, який зробив такий проступок, повинен знайти в собі мужність визнати свою помилку/помилки та перемогти себе. Вчитель/Вчителі завжди  допоможе/допоможуть йому, але це не означає, що Вчитель проявить йому суть його помилки, проступку.
160.
Сенситив повинен знати, що Одержимість має прояви не тільки зі знаком "-", а і зі знаком "+", але найтяжчий Іспит, коли сенситива кидає від "+" до "-", коли Одержимість охоплює весь знаковий спектр.
161.
Так званий стан "під решіткою", "під ковпаком" чи інші якісь жаргоні професійні означення, означає одне: сенситив не зумів пройти Полігон Іспиту і потрапив у стан одержимості.
Святий обв'язок кожного сенситива, який бачить, що його колега потрапив у цей стан, допомогти йому, особливо, якщо він прийшов з проханням про допомогу. Це елементарний прояв людяності. Її відсутність карається Вищими Силами.
162.
Сенситиви, що виходять зі стану Одержи мості, як правило, утворюють корпус найбільш кваліфікованих місіонерів Вищих Сил.
163.
Для всіх них характерним є найдоцільніша програма самонавчання та Навчання Вчителями. Це є перший ешелон підготовки вчителів та Вчителів.
164.
Наявність у сенситивів здібностей виходити із стану Одержимості, як правило, жорстко контролюється Вищими Силами та постійно коригується, бо саме такі сенситиви повинні і утворювати головний загін представників Вищих Сил. 
Це не означає, що ці люди -еліта, вони елітарні, але вони - звичайні люди, бо елітарність їх паранормальна, що є не для широкого ужитку.

17.05.1991
165.
Той, хто має безпосереднє спілкування із Вищим Розумом, а особливо з НадВищим Розумом, повинен розуміти, що його суто людські інтереси ніщо порівняно з Інтересами, які через нього начитуються в тому чи іншому вигляді людям Землі.
Але, враховуючи, що сенситивів, здатних мати безпосереднє спілкування з Вищими Силами мало, вони, безумовно, знаходяться під Захистом своїх Кураторів.
166.
Місіонерство, яке реалізують такі сенситиви, вимагає від них кмітливості та доцільного використання часу, відпущеного їм на земне життя, тому бажано, щоб такі люди мали той мінімум пільг та умов, який дасть їм можливість віддати максимум зусиль для виконання своєї Місії. Тому ці місіонери повинні всі свої дії по основним, вузловим питанням свого життя улагоджувати із Кураторами, бо їх життя переписується в Книзі Життя на інакше, ніж то було тама записане до їх вступу у Місіонерство.
167.
Місіонерська робота вимагає від таких сенситивів інколи достатньої мужності та рішучості, бо їм відкриваються великі Знання, Вміння та дається до рук дуже небезпечна зброя.
168.
Вищим Силам завжди шкода втрачати такі висококваліфіковані кадрами, тому вони переконливо підштовхують таких сенситивів до формування своїх сімей із відповідальністю та утворювати "династії місіонерів", генетично закріплюючи паранормальність в нащадках.
169.
Ні в якому разі не дозволяється вступати у  шлюб чи навіть сталі позашлюбні стосунки сенситивам різних основних характеристик і паранормальності, а головне - антагоністичних типів Душ.
Безумовно, людина, як біологічний вид, має повну свободу статевого спілкування, але Вищі Сили зацікавлені в значному скорочені відбракування кожної Душі.
З точки зору Вищих Сил, кожна Душа, що прийшла на Землю в Людство, повинна піти з неї збагаченою, а не спаплюжено проходити довгі митарства по втіленням, наближаючись до Кармінної межі переходу на Іншу Реальність (у широкому ужитку цього слова).
170.
Слід знати, що на Землі зараз біологічний матеріал тіловтілень використовується для проходження Земної Школи для різних типів Душ. Але, на Землі, на жаль, існує певна кількість "вільних" від Душ тіловтілень.
171.
Треба розрізняти тіловтілення:
	- Ляльки;
	- Біороботи;
	- Біооболонки.
172.
"Ляльки" - це люди із душевною порожнечею, які мають однолінійне направлену Програму виконання достатньо примітивних суто реальних дій: їжа, відправлення, розмноження тощо.
Ляльки використовуються для дисбалансу порушень психічних та емоційних проявів Людини як Хомо Сапієнс.
Іншими словами: Ляльки беруть на себе усі головні удари, які викидає Людство у навколишнє Середовище, коли йде хибним шляхом розвитку чи робить помилки на Шляху Розвитку.
173.
"Біооболонки" - це більш примітивні створіння, ніж Ляльки. Вони не мають навіть Програми, бо їх програма - акумуляція більш примітивних проявів негативного розвитку чи, а так точніше, окремих проявів негативного розвитку Людства як біологічного виду.
Біооболонки не використовуються ніким, бо це - покидьки на процесі Прогресу Хомо Сапієнс.
174.
Ще більш примітивні представники Хомо Сапієнс, як біологічного виду, є "Біороботи". 
Якщо Лялька має Програму, поставлену Вищими Силами, Біооболонки мають Програмку, поставлену їх суттю "із середини", то Біороботи - це створіння, які програмуються самими людьми.
175.
Основна задача для Ляльок - виживання та визначення напрямку подальшого життя наступного тіловтілення як Симбіонта з Душею.
Іншими словами: Лялька - це нульове тіловтілення, яке як проживе своє життя на Землі, так і визначить тип та клас Душі, яка прийде в початок крокування по реінкарнаційному шляху на Землі.
176.
Основна задача для Біороботів - виявлення людей, здатних їх програмувати. Такі "програмувальники" викликають цікавість Вищих Сил, бо вони часто-густо не підлягають контролю, а їх душі мають негативні енерго-інформаційні характеристики.
177.
Основна задача для Біооболонок - щось посереднє.
саме тому так звані генетичні хвороби падають, головним чином, на них.
Слід пам'ятати, що генетичні хвороби є часткою кармінних хвороб.
-----------------
*Євангеліє від Луки, гл. 11; Євангеліє від Матфея, гл. 17.
 
								*******
На цьому отримання тексту Кодексу Сенситива було припинене і пішла інша форма Навчання. Однією із "дисциплін" стало формування "Космічних Законів".

ID:  505554
Рубрика: Проза
дата надходження: 16.06.2014 19:59:09
© дата внесення змiн: 18.06.2014 13:25:20
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Плискас Нина
Прочитаний усіма відвідувачами (887)
В тому числі авторами сайту (9) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

zazemlena, 17.06.2014 - 12:40
ох, це ж я пропустила а в слові надиктовує...строгий Ви учитель. але так все цікаво, що я Вас зовсім не боюсь biggrin
 
zazemlena, 17.06.2014 - 12:11
А екстрасенси це читали? А Вам це ндиктовує хтось "звідти"? biggrin give_rose
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Мені це Індикували Звідти, тоді. Екстрасенси не читали, бо не мав з ними справу. Колись, десь там, в минулому, були учні, то їм розповідав. cry fright give_rose
 
Федор Фатум, 17.06.2014 - 00:43
Может когда-то дочитаю.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
І це треба було писати Долі?
 
Плискас Нина, 16.06.2014 - 21:27
Чим дальше,тим цікавіше.... 22 22Щось подібне малюю я,часом карандашами,коли акварелю.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Добре, добре... 23
 
Цікаво. 12 16 16 16
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую,дякую... give_rose give_rose give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: