Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: Буття. 4. 6. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: Буття. 4. 6. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Буття. 4. 6.

					Ілюстрація 7 (16.11.1996) Дуель

	Спочатку уві сні з'явилося відчуття, що Хтось чи Щось хоче охопити мене, гнобити. І там, уві сні, я немов вийшов із цієї незрозумілої імли гноблення, зробивши правою ногою крок уперед.
	І зразу потрапив у приміщення, все бачачи та розуміючи миттю, все усвідомлюючи. Спокій, навіть якась байдужість оповили мене. Виявляється: мене викликали на двобій, на дуель.
	Кімната схована у імлі, але свого супротивника я бачу добре, хоча він немов стоїть у сірому коконі. Він одягнутий у невиразний сірий, темно-сірий (аспідний?) стрій. За його плечима клубочиться простір, а стін приміщення не видно. Я знаю, що це одна особа, але вона увібрала в себе Б. (відомий у Києві чорний екстрасенс) та Т. (мало відомий розробник психотронних генераторів).
	Мій супротивник тримає в руці бойову дуельну шпагу. Вона пласка, має гострі леза, її кінчик косо зрізаний та ретельно загострений. Це зброя вбивства. Я добре розумію це, але думка про це проходить мимохідь і зразу щезає. Тільки спокійне розуміння того, що ворогу треба дати те, що він хоче мати.
	Біля мого супротивника, праворуч від нього, стою Інший Я. Цей Інший Я яскраво освітлений, одягнутий у чисту яскраво-білу спортивну форму фехтувальника. За спиною його, впритул, знаходиться біла стіна. Цей Він/Я тримає у правій руці звичайну спортивну шпагу, але у неї зняте пуандере і кінчик загострений.
	А я тримаю у лівій руці символічну іграшкову шпагу, не більше 10 см довжиною.
	Кажу Тому/собі, що стоїть до мене обличчям:
	- Шпагу!
	Він мовчки протягує мені її рукояткою уперед і вона миттєво опиняється у моїй правиці. Пальці звично охоплюють рукоять, а символічна шпага щезає.
	Як тільки шпага опиняється у мене в руці, так зразу мій супротивник, без будь-якої команди, нападає. Але робить це він неймовірно незграбно та повільно: два звичних кроки уперед, невпевнений випад та укол. Але враження таке, що він не бачить мене, вірніше - бачить мене там, де мене вже немає, ліворуч від мене.
	Тоді я, не поспішаючи, на протязі його другого кроку/фрази, роблю не довгий випад та фіксую гостряк шпаги на його шиї недалеко від яремної вени.
	Дивлюсь йому в очі.
	Він дивиться в мої.
	Я чекаю, що він визнає себе переможеним, але він не робить цього.
	І тоді я вдавлюю шпагу, мій клинок повільно проходить шкіру, долаючи немов не м'язи, а тирсу, що при цьому тріщить. Клинок входить у шию супротивника на 5-7 см. Та він тупо, хоч і зі злістю в очах, дивиться на мене.

	І миттю виходжу із сну.  Лежу із заплющеними очима, але я все ще Там, хоча тепер тільки думкою, телепатично, не цим фізичним тілом. Чую тихий безбарвний голос: "Я все єдино доберусь до тебе! Я уб'ю тебе!".
	Мені дуже неприємна ця ситуація, цей голос, я хочу позбутися цього, то і кажу: "Я не шукаю війни. Напевно, потрібні і такі як ти. Але навіщо воювати? І я не раджу тобі це робити ще і по іншій причині: я знаю хто ти, ти ж не знаєш хто я. І ніколи не дізнаєшся. Тому іди собі з миром!"
	Але голос продовжує бубніти, погрожувати. Тоді кажу: "Але якщо хочеш війну, то ти її отримаєш". Голос продовжує погрози.
	Тоді я схоплюю те, що продукують в мені ці погрози, скручую, розтягую вертикально та горизонтально, перетворюю на горизонтальну вісімку, примушую її у вигляді джгута рухатися, розриваю її і відкидаю її від себе у різні боки. При цьому волаю:
	- Батьку!!!
	- Ну що там? Хіба тобі потрібна допомога?

	Лежу, обмірковую все, що тільки що пережив, відкриваю очі - темно, ніч. Серце бухкає після перевантаження. Закриваю очі і, нарешті, дійсно засинаю.
	
					Ілюстрація 8 (18.11.1998) Безпосередній контакт з паралельною Реальністю

	Спав, але різко був виведений в стан, який не був сном, скоріше це була інша свідомість, змінена. Усвідомлював себе повністю як Віктор.
	Велика кімната, яка розташована на місці коридорчика та кухні в нашій квартирі. Багато людей. Електричне освітлення. Кухня розташована там, де у нас кімната. Дверей між кімнатами немає. Тільки отвори для проходів. Але все природно, звично, я нічому не дивуюсь.
	Зайшов на кухню щось взяти. Коли виходив, то відчув якійсь порух за спиною. Швидко обернувся і побачив як дверцята духовки (?), що розташовані в стіні на висоті метру від підлоги, там, де зараз у нас двоярусне ліжко дітей, щось закрилося.
	Здивований, підійшов до цієї духовки. Металевих дверцят як і не було. Тільки отвір. Заглянув в нього, помацав рукою стінки, низ та верх - нічого.
	Заходжу в кімнату та говорю всім про те, що побачив/відчув. І зразу за спиною відчуваю щось нове, незвичне. Повертаюсь - а там творіння мале, з довгими ногами та руками. Не можу розібратися: стоїть воно чи сидить як мавпа, бо воно весь час рухається, змінюючись, мінливість панує, і опалесценує при цьому.
	Створіння говорить, що його звуть Григорій (?), що він живе 30 000 років, але: "Ми теж щезаємо", Всі люди стовпилися навколо нього, розпитують, а він охоче відповідає на різні питання. Виходить, що поряд з Людством, в нашій же Реальності, існує ще інше Людство, яке для Хомо сапієнс невидиме, бо живе в іншому реальному вимірі нашої Реальності. Він просто вирішив відкритися. Бо це не примха, бо час підійшов.
	Розумію, що я уві сні, так вважаю, починаю прикладати зусилля щоб вийти у свідомий стан. Це відбувається повільно, і я бачу, як теж повільно, внутрішньо стримано, це новоявлене розумне створіння у чорному шерстяному костюмі, який сидить на ньому достатньо кумедно через довгі руки і ноги, підходить до поличок із книгами, перебирає їх і бере пару книжок. Він бере Льва Товстого і щось вельми сучасне. І говорить, посміхаючись": " Їжею запасся!"
	І тут я розумію, що вони харчуються нашими ідеями, емоціями, винаходами, переживаннями....	

ID:  459686
Рубрика: Проза
дата надходження: 10.11.2013 17:42:52
© дата внесення змiн: 10.11.2013 17:42:52
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (314)
В тому числі авторами сайту (7) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Innessanew, 13.11.2013 - 10:35
Мандрівки на місці.. give_rose give_rose give_rose
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
По великому рахунку, нового в цьому немає, бо одна із йог дає можливість робити такі мандрівки, нове у тому, що це робиться без використання системи йоги.... give_rose give_rose give_rose
 
Ліоліна, 12.11.2013 - 12:53
Я з Вами згодна, що сни - не тільки фантазії мозку, але й стрибки в інші виміри. Вважається, що раніше люди були ближчі до природи, та згубили цей дар. Але деяким дано бачити інше, хай у снах (Хоч, може, й не зовсім у снах).
Цікаво читати, Вікторе.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую. give_rose give_rose give_rose
 
вчитель, 10.11.2013 - 23:20
Ви розповідаєте страшні речі, якщо це не сни....
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Це не страшно, бо все у минулому. Але все було. Є такі речі, які я прагну розказати, повинен розказати, бо взяв на себе відповідне зобов'язання, але говорити мені тяжко, бо соромно і... не вистачає мужності. Та я поборю себе. Адже у мого брата паралізована права частина тіла і він вже не буде писати вірші. От що страшно. Для мене. Дорога пані МММ! Ми дійсно навчилися замикатися в Реальність, примусили себе вірити, що все, що ми бачимо із амбразури нашого тіла, є кінцевим і остаточним. Але ми лягаємо спати... А далі - ... на Землі все робиться нашими руками і думками... Дякую за доброзичливість. give_rose give_rose give_rose
 
Цікаво! give_rose give_rose give_rose
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Радий, що Вам цікаво! give_rose give_rose give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: