Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Romka Ko: *Рітка або дефочка Валя та її протез* - ВІРШ

logo
Romka Ko: *Рітка або дефочка Валя та її протез* - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 6
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

*Рітка або дефочка Валя та її протез*

-Вставай мала, сніданок на столі!Сказала мамця!
--Ага,ма.
Рітка розплющила очі і зрозуміла що вже ранок.Обіцяли по прогнозу, що день передбачається незвичайно сонячним,безхмарним,ну по типу доща не буде.
Зібравши свої шкільні причандали,і кинувши їх у бардачок під назвою рюкзак дівчина рушила у напрямку міської бібліотеки,в якій вона завжди мала можливість погортати журнал *Шо* на шару.,цікаві статті,картинки,анонси,рекламка концертів.Короч у курсі майже усього можна бути за допомогою цього хтивого літературного матеріалу.

Минула година,я опинилась на півдоріжжі входу у шкільну споруду.Хімія,математику,фізика,знову хімія,минули не можна сказати швидко але доволі терпляче.Хвилини і секунду Рітка рахувала на уроці к усі нормальні учиники.
 Мить—ти уже на вулиці,ідеш по місцевому парку,розмірковуючи про поблеми,миттевості різне усяке,ну знаєшя к воно бува,за секунду багато чого посиляється у твоєму мозку ти і схапити не встигаєш не те що згадати про що саме ти думаєш зараз!

--Хей, Ритуличкааа!Куда шагаєм такие маладые и красивые?!
--Паприга,муділа!
--Ну зачем же так грубо отвичать такой маленькой девочке?
-Чтобы ти піндос отвял паскарей!Панятно ?нет??
----Дура!

Чувачок офігев від такого розкладу і побіг дружкам розповідать,як Рітка у нього в туалеті ...!!(ясний пень що то усе тіпа не правда і всі діла,сплетню тіпа пустить,доречі пацан качок,і бухає водяру з старшим братом коли батьків немає в домі)

Піпел о стренж..вен цу а стренже..фейсес лукаглі вен йу алон..заспівав старий і добрий дядько Джим у лівій кишені протертих синіх джинсів .
--Хало..
--Чуєш Рітка,тут такоє дело,я карче у Влада сьогодні тусуюсь,а макі сказала що у тебе ночую.
-Окей,і в чому розклад,тиж не просто так мені позвонила,це не все,вірно?
--НУ тіпа,кароч мамка довжна позвонить ..ти тіпа відмаж мене,придумай шось,ну ти шариш тему яж тебе знаю.У влада просто радаки тіпа зроули на якусь старпьорську вечірку тупо на ніч.І ми тіпа ваще будим самі,а це взагалі не реальна ситуація.Я хочу і він дуже.Я свічки вже накупила,взагалі має все бути дуже ідиально,про романтику я взагалі мовчу,прікінь купила собі труси ,ну такі з круживами,рожеві,пам.ятаєш ми з тобою їх разом у магазині тому новому Леді називається дивились,у мамки сперла бабло.Блін вони такі круті на мооїй дупі.
-Все падруга..заканчівай,я поняла прикрити тебе перед мамкою,за труси я тож рада,якось да поюзать!Шутю
 
Завдяки впевненному і швидкому кроку дівчина за 15 хвилин опинилася у себе в дома.Не розмірковуючи довго вже сиділа за сімейним столом і вечеряла борщ з памушками ,які вона так любила і жити без них не могла.Відчуваючи достатню наповненність у своєму шлунку тіло піднялося на другий поверх до своєї кімнати.
---Ох....що там у нас чутно на першій сторінці “Generation *П*” товаріща Пелевіна,

*Я сентиментален,
Если вы понимаете,что я имею в виду,
Я люблю страну,но не переношу то,
Что в ней происходит.
И я не левый и не правый.
Просто я сижу сегодня дома,
Пропадая в этом
Безнадежном экранчике
                                  Леонард Коэн


Процетувала процетоване,слова цікаві візьму собі на приміточку.Догорає ароматизована паличка з вишнею,і кімната наповнилася несамовитою весно,цвітом дерев,і посмаленної в ничку цигаркою під маркою Монте Карло.
В горлі щось трошки засвербіло,але книжку я продовжу читати розташовуючись на підвіконні де так добре видно небо і подвір.я без жодної людини.

Награє усім давно наболівший Сінатра,в пісні він здоровкається з якоюсь там Доллі,але то не важливий момент,пісня весела,приємнна і створює по справжньому на мій погляд галівудський настрій.

Hello Dolly, well hello Dolly,
It's so nice to have you back where you belong.
You're looking swell, Dolly, we can tell, Dolly,
You're still glowing, you're still crowing, you're still going strong.
We feel the room swaying 'cause the band's playing
One of your old favorite songs from way back when,
Take a rap, fellows, find her an empty lap, fellows,
Dolly'll never go away, Dolly'll never go away... пам парам тарам пам парам тарам...—наспівує Рітка читаючи наступні рядки того ж самого мужчіни з ім.ям Віктор по батькові не знаю,уж вибачте.

І тут аж рабтом закричала Джаніс Джоплін на тумбі... *Summertime*...перемішалась світломузика....доволі дивне поєднання Франка Сінатра і Джаніс з її шаленим джазом.,довелося вимкнути дядю і сказати шалом об.єкту який потурбував мене у цю годину пік,коли я так зосередилась покращити свої знання в галузі сучасної літератури.

--Так.
--Ало ,Ріточка,а Валюшу можна?
-Емммм...а вона..а вона,вона в туалеті.
--Ну добре,тоді трохи згодом як вийде передай їй доця шоб обережно знімала протез,там тато не брався за нього,вона так швидко пошкандибала.Короч не забудь інструкцію,коли буде відстьогувати нехай застібки обережно знімає,механізм може зламатися і нічого не буде потім триматися на тазу.Після школи ми заїдим і розберемося,а поки просто обережно нехай знімає.Передаш?тільки нічого не забудь!
-Добре тьотю Лізо,передам,оо вона якраз вже виходить,передає вам вітання,і сказала шоб ви не хвилювалась,все буде добре,ми вже готуємося лягати спати.
-Добре діти,надобраніч.Благослови вас господь.

До речі,про Вальку і її скажену маму.Коли той було 2 роки її пришелебкувата мамаша була наркоманкою,приймала різні бублики-таблетки,кислоту різного не зрозумілого змісту—ну я не поясню не шарю в цих ділах ,знаю тільки те що ці діла доволі небезпечні для мозкової діяльності.Так та жіночка від дурки шось стукнуло в голову кетаміном кольнути доцю в праву ногу,поки у малої не з.явилося зараженіє крові,і довелося ампутувати.Страшна річ,знаю,і звучить не дуже весело але така реальність моєї подружки.
Звісно мамашу поклали в лікарню і позбавили материнських прав і всі діла,ну все як положено по закону.Через 7 років Лізка оспорила вирок,забрала малу,повернувся батько,діла сімейні налагодилися,Валькі купили дорогущаго протеза з якоюсь там мега механікою,короч помітно майже не було нічого,особливо коли вона вдягала колготки.Мамка відкрила свій власний квітковий бізнес.Невеличка знаєте така лавка,букети,вінки короч на всі випадки життя.*Замовляйте несоромтесь!*

І ще один вагомий момент,Валька усіх хлобців охмурила в школі,і всі знали про її ці минулі діла,любили , поважали,немов сильна дівка..молодець,радується життю,виросте сильною особистістю,за таку треба триматися і  батьки  теж нівроку люди вибралася з багнюки кохають один одного і виховують Вальку.Валька в школі була одна з найкращих учениць,йде на золоту медаль.Завжди мені контрольні допомагала по математиці вирішувати.Короч кльова тьотка.З Владом вона зустрічається ще з 8 класу,ну спочатку тіпа дружба,зараз вже переходять у якийсь серйозний дорослий період я думаю ви розумієте що я маю на увазі.Кароче кажучи ми один одного завжди прикривали і виручали от така у нас дружба мазьова.

Хрррррррррр,все немагу,спать,спать спать.!!!!
Ніч йшла,всьо хропіло тріпотіло,якийсь жираф привидівся на другій полці стола..і тут-

-Вейк ап!Вейк ап!!Вейк ап!Вейк ап!!сказав,та не,проричав будильник у самісіньке вухо.
Знову снідаю.Амлетик і гаряче молоко.Нормальненько,жити можна.

*---Дорогие слушатели Fast-radio новости нашего не большого городка!Не обычайное происшествие! Кровавая резня на улице Соборная 6,молодой парень убил свою подругу как выяснелось 16 летнюю Валентину Смольцеву подручным средством под названием бутылочка с под духов. Нам не известно как именно все это произошло, будем держать вас в курсе когда узнаем детали*
--От те раз,от те два!Рітка,це ж твоя подружка?!!Да???
-Еммм..та не,бать,то мабудь однафаміліца(сама не усвідомлюючи всього цього,розуміла що це моя Валька,ну шож за бред то вбити людину пляшкою з під духів??!!доігралась,романтики їй захотілося,і чого вона того Влада своїм протезом не навернула,він жбо вашкй мазьовий шоб добряче шарахнути по мармизі якомусь ідіоту)

Кароче іза цієї ситуації,уроків в школі в цей день не відбулося,понаїхала преса,в деректора розпитувала про Влада,про Вальку,в яких стосунках вони,як вчились,їх поведінка,друзів ну і інші всякі дрібниці завдяки яким цим придуркам довелося створити величезну картину-історію Про девочку Валю з протезом.

Як виявилося завдяки невеличкому розслідуванню,Валька принесла якусь дивну касячину,ну чуваки для храбрості курнули на двох,і їх жостко понесло, Владу стукнуло в голову маминим Коко Shанель побризгати свою кохану..а та почала верищати—Вдар мене,вдар.От він не довго думаючи своїми курячими мізками вдарив Валюшку,і кріндець їй настав.Через 4 роки Влада відпустили з лячного приміщення за яким стоїть слово тюрьма,він укатив на Ямайку до мулаток,всі щасливі ,всі здорові.Така от асталавіста бейбі.А вмене досі стоїть у рамці фотка де ми з Валькою корчимо обличчя в обьєктив,шкода дефку,кльова людина була.Але що ж тут поробиш,така доля(ох ненавиджу це слово,кожен тіпа сам кує свої майбутне і так далі)
Власне, почесну на випускі організували виставу,довго говорила багато чого хорошого за мою Смольцеву,повісили навіть величезний портрет як найкращій учениці цієї школи.Батькам вручили грамоту і її золоту медаль.Ну таке,пройшло вже десь років 15,я одружилася ,Ріткою мене вже давно ніхто не називає,Рітою Миколаївною,або просто Рітою.Відсижую зараз свій зад на посаді психолога в компанії свого чоловіка того пацика шо чіплявся до мене на вулиці ну ви пам.ятаєте.І друкую на досугі цю історію,свої спогади бо роботи поки немає,байдикую.

ЗЕЙ ЕНД ))

ID:  116083
Рубрика: Інше
дата надходження: 10.02.2009 20:06:05
© дата внесення змiн: 10.02.2009 20:06:05
автор: Romka Ko

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (904)
В тому числі авторами сайту (10) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: