Магія чисел.


         Не    було  ще  ні  Землі,  ні  Адама,  ні  Єви  –  світ  ще  не  був  закладений,  а  в  думках  Господа  вже  був  план  створення  найкращих  умов  для  щасливого  життя  і  спасіння  людини.  Їх  ще  не  було.  Це  ті,  хто  вибере  Його  любов  і  прийде  до  Нього  у  Вічність.  Всі  Анголи,  сини  Божі,  раділи  задуму  Отця  і  тому,  що  вони  вже  бачили  тих,  які  ще  не  скоро  народяться,  але  Отець  їх  уже  знає  поіменно.  Для  нас  –  фантастика,  а  насправді,  –  ні,  а  лиш  ще  невідома  людині  реальність  майбутнього.  Для  Творця  нема  нічого  неможливого.  Ми  бачимо,  як,  за  останні  50  років,  з  космічною  швидкістю  примножуються  знання.  Господь  відкриває  людині,  все  більші  глибини  Своєї  мудрості.  Все,  що  з’явилось  нове,  то  від  Нього.  А  на  завтра,  уже  готове  щось  новіше,  що  людині  не  може,  навіть,  приснитись.    
       Тільки  Люцифер  радів  нещирою  радістю,  вже  будував  плани  реваншу  над  Господом  і  Його  майбутніми  синами  і  дочками.
         На  сторінках  Інтернету  з’являються,  з  неймовірною  швидкістю,  брехливі  теорії,  твердження  і  «новини»,  якими  він  прагне  захопити  серця  простодушних.  Використовуючи  і  перекручуючи,  теорію  чисел,  вдає,  що  може  змінити  долю  людини  на  краще.  
       Залежно  від  характеру  і  уподобань  людини,  у  ного  на  кожного  є  свій  гачок,  щоб  відлучити  її  від  Бога  і  погубити,  завівши  в  тлумачення  і,  заплутавши  їх  своїми  тенетами.  Широким  фронтом  наступає  містика,  і  переконує  людей,  що  то  сучасний  метод  і  вищий  рівень  пізнання  скритих  явищ  і  процесів.  Всяка  магія  це  –  ілюзія,  диявольський  обман,  на  який  ловиться  легковірна  людина.  Зародилась  вона  в  Вавілоні,  за  часів  правління  Німрода  –  внука  Хама.  Його  придворні  з  допомогою  магії  викликали  нечистих  духів  і  створювали  ілюзію  божественності  Німрода,  щоб  зробити  богом.  Після  його  смерті  він  «став  богом  Сонце».  Як  бачите,  і  до  нині  люди  люблять  ілюзії  і  дають  себе  одурити.  Так  і  числа  використовує  сатана,  як  вид  зброї,  щоб  украсти  в  людини  Божий  дар  –  життя  вічне,  а  земне  –  перетворити  у  поле  страждань,  склавши  всю  вину  на  Бога.  
         Творець  дає  людині  нові  знання  і  мудрість,  щоб  створити  нові,  цифрові  технології,    вдосконалювати  виробничі  процеси  і  полегшувати  її  працю.
 Не  числа  являються  причиною  чи  запорукою  наших  успіхів  чи    поразок,  хворіб  чи  зцілення,  сліз  чи  радості,  а  наше  відношення  до  того,  що  стоїть  у  Біблії,  Слові  Божому,  за  цими  числами.  Наш  вибір,  фактично,  наше  слово,  яке  показує  наше  відношення  до  записаного  Слова  Божого.  Єв.  від  Івана  7:63  «Слова,  що  їх  Я  говорив  вам,  то  Дух  і  життя»  Який  це  дух?  Єв.  від  Івана  4:24  «Бог  є  Дух,  і  ті,  що  Йому  вклоняються,  повинні  в  Дусі  та  в  правді  вклонятися»  (в  Дусі  –  згідно  написаного  Слова,  не  відхиляючись  ні  вліво,  ні  вправо,  щоб  було  тобі  добре).  Вдаючись  у  непослух,  ми,  ніби,  вставляємо  палиці  у  колеса  свого  велосипеда,  намагаючись  заставити  його  їхати,  бо  ми  не  віримо,  що  він  так  не  поїде,  і  будеш  нести  його  на  своїх  плечах,  порушуючи  правила  дорожнього  руху  і  повторюючи  заклинання,  надіючись  на  чудо.  Чуда  не  буде,  коли  ми  діємо  всупереч  гармонії  Всесвіту,  встановленої  Творцем,  то  це  те  ж  саме,  що  ми  зі  своїм  велосипедом,  з  палицями  в  колесах,  петляємо  по  проїжджій  частині  вулиці,  одержуючи  удари  проїжджаючих  машин.  
         Слуги  диявола  виділяють  числа,  приписуючи  їм  магічну  силу,  переконуючи  легковірних  людей  у  їх  правдивості.  В  гармонії  Всесвіту  кожне  число  має  своє  місце,  значення,  силу  і  дію,  але  коли  воно  в  системі  Творця.
       Хай  не  думає  ніхто,  що  число  1,  само  по  собі,  доленосне,  як  кажуть  лукаві,  а  тим  більше,  якщо  протирічить  Біблії,  Божій  гармонії.  Не  можеш  взяти  шпицю  із  велосипеда  і  уявляти,  що  ти  маєш  велосипед.
Перше  число  в  нумерації  –  1.  Мало  би  відповідати  –  першій  заповіді:  «Я  –  Господь,  Бог  твій…Хай  не  буде  інших  богів  передо  Мною!»    Але  не  повторенням  1,1,1…  буде  покращення,  а  буде  лише  ілюзія,  бо  за  це  короткочасне  покращення  людина  платить  чимось  дорогим,  бо  за  цим  числом  у  них  стоїть  символ  «могутності  і  величі»,  що  «все  йому  підвладне»,  –  Сонце,  бог  Сонце.  Цього  ідола  –  бога  Сонце  створили  жерці  Німрода.  
       Принеси  Творцю    дар  заслуженої  хвали,  і  попроси  в  Ім’я  Ісуса  Христа  те,  що  тобі  потрібно  на  добро.  «Чого  тільки  попросите  ви  від  Отця  в  Моє  Ймення,  –  Він  дасть  вам»  (Єв.  від  Івана  16:23).  Дасть  даром,  в  дар  кожному,  хто  просить  з  вірою.  А  якщо  людина  нехтує  Словом  Божим,  а  шанує  різні  тлумачення,  філософські  трактати  ставить  вище  Слова  Божого,  то  вона  чинить  хулу  на  Духа  Святого,  що  не  прощається  нікому  ні    в  цім  віці,  ні  в  прийдешнім.  Так  написано  (Марка  3:29)  .  Вона  свою  долю  довіряє  не  Господу,  а  оракулу  чи  магу,  і  за  ці  послуги  пізніше  платить  дорого  і  тяжко,  бо  Дух  Святий  знімає  Свою  охорону.  То,  якщо  послухавши  диявольських  служників,  людина  не  шанує  Бога,  а  лише  повторює  число  1,  нехай  і  мільйон  разів,  не  одержить  того  благословення,  яке  було  їй  дароване,  ще  до  створення  світу  (Ефесян  1:3-5)  і  яке  вона  шукає  у  того,  хто  прийшов  украсти,  убити  і  погубити  –  в  сатани,  бо  то  він  стоїть  за  всякою  магією.  
         Диявольські  слуги  радять  часто  в  різних  комбінаціях  використовувати  цифри  2  і  0.  Кажуть,  що  0  знищує  перешкоди.  А  нуль  –  це  вічність,  де  нема  ніяких  перешкод  і  ніякого  впливу.
Цифра  2  –  ніби  то  прискорює  бажані  процеси.  Які  і  ким  бажані?  Ворогом  чи  людиною?  Звичайно,  ворогом,  бо  це  друга    Божа  заповідь.  Порушуючи  її  попадаєш  під  прокляття:  «Не  роби  собі  різьби  і  всякої  подоби  з  того,  що  на  небі  вгорі  і  на  землі  долі,  і  що  в  воді  під  землею.  Не  вклоняйся  їм  і  не  служи  їм,  бо  Я  –  Господь,  Бог  твій,  Бог  заздрісний,  що  карає  за  провину  батьків  на  синах,  на  третіх  і  четвертих  поколіннях  тих,  хто    ненавидить  Мене  (не  чинить  так,  як  велить  Господь,  а  чинить  по-своєму,  по-людському,  філософському),  і  що  чинить  милість  тисячам  поколінь  тих,  хто  любить  Мене  і  тримається  Моїх  заповідей».  Коли  ти  носиш  амулети  на  шиї,  обереги  на  руці  і  віриш,  що  вони  тебе  спасають,  а  ще  повторюєш  рекомендовані  заклинання  і  надієшся  на  цифри,  то  ти  поклоняєшся  не  Богу,  а  тому  містичному  обману,  і  попадаєш  під  прокляття  (Господь  забирає  Свою  охорону),  і  на  тебе  обрушуються  всі  диявольські  напасті:  хвороби,  немочі,  зрада,  розорення,  втрата  сім'ї,  роботи,  різні  негаразди.  Диявол  вдовбує  в  голови,  що  Бог  це  дає  і  лиш  Він  винен  у  всьому.  Винен  ти,  сам  робиш  свій  вибір.  Перше,  ніж  прийняти  рішення,  подумай  чи  благословення  він  принесе  тобі,  чи  ввійдеш  у  прокляття.  Хоч  до  безпам’ятства  будеш  повторювати  44  чи  40,  чи  20,  чи  21,  нічого  тобі  не  допоможе,  бо  суперечить  закону  Володаря  Всесвіту,  Отця  нашого  і  Господа  Ісуса,  перед  Яким  приклониться  всяке  коліно  небесних,  земних  і  приісподніх,  і    усякий  язик  визнає,  що  Ісус  Христос  є  Господь  на  славу  Бога  Отця.  (До  Филип'ян  2:10-11)  Отож,  не  запитуйте  поради  у  товариша,  в  сусіда,  в  оракула  чи  мольфара,  хай  вас  не  хвилює  їх  думка  про  ваш  вибір,  а  з  вірою  просіть  у  Бога  в  Ім’я  Святе  Ісуса  Христа,  і  буде  вам.
         Якова  1:17  «Не  обманюйтесь,  брати  мої  любі!  Усяке  добре  давання  та  дар  досконалий  приходить  згори  від  Отця  світів,  що  в  Нього  нема  переміни,  ні  тіні  відміни.  
         Пам'ятай:  У  цьому  світі  благословенний  до  тисячі  родів  і  має  Божий  захист,  процвітання,  любов,  мир  у  серці  і  радість,  це  той,  хто  любить  Господа  не  язиком  і  помахом  руки,  а  той  хто  зберігає,  виконує  заповіді  Божі.  Єв.  від  Івана  14:21  «Хто  заповіді  Мої  має  та  їх  зберігає,  той  любить  Мене.  А  хто  любить  Мене,  то  полюбить  його  Мій  Отець,  і  Я  полюблю  його,  і  об’явлюсь  йому  Сам.    ...  Хто  не  любить  Мене,  той  не  береже  Моїх  слів.  А  слово,  що  чуєте  ви,  не  Моє,  а  Отця,  що  послав  Мене».
       Бог  любить  усіх,  дав  усім  змогу  прийти  до  Нього  через  Господа  Ісуса.  «Благословенний  Бог  і  Отець  Господа  нашого  Ісуса  Христа,  що  нас  у  Христі  поблагословив  усяким  благословенням  духовним  у  небесах,  так,  як  вибрав  у  Ньому  Він  нас  перше  закладин  світу,  щоб  були  ми  перед  Ним  святі  й  непорочні,  у  любові,  призначивши  наперед,  щоб  нас  усиновити  для  Себе  Ісусом  Христом…»  Послання  до  Ефесян  1:3-5.
         Шукайте  Господа  і  правди  Його,  а  все  решта  вам  додасться.  Бог  і  правда  лише  у  Біблії.  У  тлумаченнях  –  правда  людська  і  лукава.

адреса: https://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=859301
Рубрика: Лірика
дата надходження 26.12.2019
автор: Тріумф