Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Максим Кульгавий: Володар жаху: Протокол №001 - ВІРШ

logo
Максим Кульгавий: Володар жаху: Протокол №001 - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 8
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Володар жаху: Протокол №001

Максим Кульгавий :: Володар жаху: Протокол №001
	Мета експерименту: змусити людину відчувати страх або жах шляхом впливу на мозок з відстані. 
	Суб’єкт експерименту: перший прототип випромінювача Костенка (далі суб’єкт).
	Опис суб’єкту: суб’єкт представляє собою електро-механічний прилад, який складається з основного тіла, у вигляді корпусу в якому генеруються мозкові хвилі істот, в стані страху. Отримані хвилі потрапляють до фокусуючої лінзи, що трансформує їх в концентрований промінь спрямованої дії, основне тіло закріплене на штативі для забезпечення стійкості та координації направлення впливу. Суб’єкт також обладнаний сканером фізичних показників живих організмів, здатний показати повні фізичні параметри організму. Живлення здійснюється від звичайної розетки двісті двадцять вольт.
	Об’єкт експерименту: студент академії психології та психіатрії Гонобобель Василь (далі об’єкт).
	Опис об’єкту: сучасна людина віком 18 років, чоловічої статі, зріст 167 см., вага 75 кг. Комплекція тіла средня, колір волосся русявий. Для більш детального ознайомлення з физичними даними об’єкту дивіться додаток №1 (копія медичної картки).
	Експериментатор: доктор технічних наук, доктор медичних наук, Костенко Віталій Савович.
	Умови експерименту: об’єкт експерименту не знає про існування суб’єкта, та експерименту. Об’єкту надане житло з максимально комфортними, для людини, його класу, умовами. Для відсутності у об’єкта депресивного настрою, перед початком експерименту, до нього була заселена одна домашня тварина, кіт на ім’я Платон (далі об’єкт/1). Також об’єкт найнято на неофіційну роботу до кафедри, в якій тимчасово працює експериментатор, для здійснення безпосереднього спостереження за об’єктом без застосування приладів спостереження.
	01.09.20.. р. Початок експерименту: об’єкт заселений в своє, тимчасове житло. Знайомство з об’єктом/1 успішно завершено, реакція обопільно-позитивна. На початковій стадії експерименту було вирішено не проводити вплив на об’єкт, задля повної адаптації об’єкту до нових умов проживання.
	03.11.20.. р. У зв’язку з повною адаптацією об’єкта до умов експерименту, було прийняте рішення про застосування впливу суб’єкта. Для забезпечення безпечного рівня випромінювання для людини, прийнято рішення провести калібровку на об’єкті/1.
	Суб’єкт було приведено в дію, потіжність випромінювання 5%, спрямовано на об’єкт/1.
	Опис реакції: на випромінювання потужністю 5%, реакція у об’єкта/1 відсутня. Зміни в поведінці відсутні. Зміни в показниках здоров’я відсутні. Цілком можливо, що для результативного впливу такої потужності необхідно скоротити відстань між суб’єктом та об’єктом/1, оскільки відстань надто велика. Прийнято рішення підвищити потужність випромінювання до 15%. Експеримент призупинено у зв’язку з незапланованим відключенням живлення. Для не допущення в подальшому такої проблеми, в конструкцію суб’єкта були внесені зміни.
	04.11.20.. р. Суб’єкт приведений в дію, потужність випромінювання 15%, направлено на об’єкт/1.
	Опис реакції: реакція об’єкта/1 на випромінювання суб’єкта потужністю 15% зафіксована. Об’єкт/1 виліз на підвіконня в квартирі, та дивився прямо на вікно квартири, в якій знаходився суб’єкт. Об’єкт замітив реакцію об’єкта/1, та спробував, шляхом змаху рукою перед очима об’єкта/1, вивести його зі ступору. Реакція об’єкта/1 на дії об’єкта відсутня. Об’єкт/1 продовжував дивитися на вищезгадане місце, та не реагував на зовнішні подразники, до тих пір поки не було вимкнене випромінювання суб’єкта експериментатором. Зміни в показниках здоров’я об’єкта/1 відсутні. Прийнято рішення підвищити потужність випромінювання до 30%.
	05.11.20.. р. Суб’єкт приведено в дію, потужність випромінювання 30%, спрямовано на об’єкт/1.
	Опис реакції: реакція об’єкта/1 на випромінювання суб’єкта потужністю 30% зафіксована. Реакція дуже виразна, об’єкт/1 почав уникати контактів з об’єктом, не давався в руки, а коли дії об’єкта стали наполегливішими, об’єкт/1 заховався під ліжком, шипів. Будь-які дії об’єкту з метою заспокоїти об’єкт/1 виявилися марними. Прийнято рішення припинити застосовувати випромінювання на об’єкт/1. Після припинення впливу суб’єкта, об’єкт/1 повернувся в спокійний стан, проте, ще деякий час не вилізав з-під ліжка. Було зафіксовано: підвищення активності мозку; прискорений серцевий ритм; підвищений рівень адреналіну. Після припинення випромінювання, в об’єкта почалася депресія, зафіксовано підвищений рівень кортизолу та підвищена активність гіпофіз-адреналової системи. Прийнято рішення про припинення впливу суб’єкта на об’єкт/1, тому, що подальше підвищення потужності випромінювання може виявитися критичним для об’єкта/1.
	Примітка: 06.11.20.. р. об’єкт, під час роботи на кафедрі експериментатора, все ще перебував в пригніченому настрої. Експериментатор провів профілактичну бесіду з об’єктом, з метою заспокоїти останнього. Під час бесіди було прийнято рішення звільнити об’єкт від діяльності на кафедрі, з метою зменшення навантаження на мозок. Наступного дня рівень кортизолу в тілі об’єкта стабілізувався. Можливо, що стан об’єкта змінився через спостереження за об’єктом/1 під час випромінювання, хоча експериментатор не виключає можливості, що фокусування випромінювання суб’єкта може бути розсипчастим в залежності від відстані впливу. Вказаний факт прийнято до відома, та буде досліджений після завершення даного експерименту.
	08.11.20.. р. експериментатор дізнався, що об’єкт під час вихідних піде в нічний клуб. Цілком можливо, що об’єкт піде в нічний клуб неподалік від місця експерименту. Прийнято рішення провести випробування суб’єкта в умовах з підвищеним рівнем алкоголю в крові об’єкта, для проведення вказаного досліду потребується підшукати нове місце розташування суб’єкта.
	10.11.20.. р. 22:18 – об’єкт зі своїми однокурсниками вирушили в нічний клуб неподалік від місця проведення експерименту. 11.11.20.. р. 00:13 – об’єкт, після вживання деякої кількості алкоголю, опинився в стані алкогольного сп’яніння середньої тяжкості. Підвищений рівень ендорфіну. 01:20 – молода дівчина, яка познайомилась із об’єктом в клубі, силою потягнула його за собою, та вивела з приміщення клубу, об’єкт опору не чинив. 01:34 – об’єкт зайшов в будинок дівчини, судячи за їх поведінкою, обидва зараз будуть вступати в статевий зв’язок. З урахуванням нових умов експерименту було прийнято рішення відвищити потужність випромінювання суб’єкта до 50%.
	11.11.20.. р. 01:37 – суб’єкт приведений в дію, потужність випромінювання 50%, випромінювання спрямовано на об’єкт.
	Опис реакції: реакція об’єкта на випромінювання суб’єкта потужністю 50% зафіксована. Реакція дуже виразна. Як тільки суб’єкт почав дію, об’єкт дуже сильно закричав, та, не забравши із собою власні речі, вибіг на вулицю в одній нижній білизні. Необхідно відмітити, що реакція дівчини в цей момент була досить кумедною, через деякий час перебування в ступорі її охопив гнів і вона зібрала всі речі об’єкта та викинула їх на вулицу, викрикуючи в його адресу щиру нецензурну лайку. В цей час, об’єкт біг  по вулице, глядячи за його напрямком, він біг у бік попереднього місця експерименту. Сканер показував різкий сплеск адреналіну, та підвищене серцебиття. Добігши до свого двору, він побачив двох чоловіків среднього віку, які також були в стані сильного алкогольного сп’яніння. Об’єкт зупинився та дивився на них. Обидва чоловіки не змогли втримати своєї рівноваги і впали в кущі. Побачивши це, об’єкт знову закричав, та забіг в під’їзд, в ході чого він перечепився, та впав. Сканер показав незначне ушкодження верхніх тканин колінного суглоба правої ноги. Об’єкт піднявся на свій поверх та з п’яти ударів вибив вхідні двері у квартиру, в якій проживає. За рахунок підвищення рівня адреналіну в крові, об’єкт використовує можливості свого організму по максимуму, не відчуваючи болю. Проте, він сильно пошкодив праву стопу, вибивши нею двері. Після того як об’єкт увійшов в приміщення квартири, вплив припинився. Прийнято рішення повернути суб’єкт до початкового місця проведення експерименту.
	03:10 – суб’єкт було повернуто на початкове місцезнаходження. Суб’єкт приведено в дію, потужність випромінювання 50%, випромінювання спрямовано на об’єкт.
	Опис реакції: реакція об’єкта на випромінювання суб’єкта потужністю 50% зафіксована. Реакція дуже виразна. Об’єкт кричить від жаху. Внаслідок черезмірного виснаження тіла, після підвищення адреналіну, в його кінцівках почали проявлятися судоми. Активність мозку дуже підвищена, серцебиття підвищене. Через сильний стрес, було виявлено мимовільне сечовипускання в об’єкта. Було прийнято рішення припинити роботу суб’єкта. Як тільки суб’єкт припинив свій вплив, об’єкт втратив свідомість.
	Примітка: у зв’язку з вищеописаною реакцією, потужність випромінювання суб’єкта 50% прийнято вважати максимально допустимою для звичайної людини. Випромінювання потужністю вище за 50% вважається критичним. Згідно отриманої інформації, з обласної лікарні, де було доставлено об’єкт, у останнього був виявлений нервовий зрив. Було прийнято рішення, написати в епікризі, що причиною нервового зриву було вживання невідомих речовин з психотропною дією. Об’єкт більше не буде підданий дії суб’єкта та буде жити далі в умовах експерименту під пасивним наглядом.
	Також було вирішено провести подібний експеримент за участю людей інших класів та професій, розглядається дослід з групою осіб. Даний експеримент визнано успішним.

ID:  917067
ТИП: Проза
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Оповідний
ВИД ТВОРУ: Мініатюра
ТЕМАТИКА: Вірші поза рубриками
дата надходження: 17.06.2021 11:34:24
© дата внесення змiн: 17.06.2021 11:34:24
автор: Максим Кульгавий

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (234)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: