Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Шевчук Ігор Степанович: ТРИВАННЯ ЗАПОВІТУ (з першої книги - ВІРШ

logo
Шевчук Ігор Степанович: ТРИВАННЯ ЗАПОВІТУ (з першої книги - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 10
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ТРИВАННЯ ЗАПОВІТУ (з першої книги

V.  Надихання обставинами і вищими енергоінформаціями.
Перший практичний крок.

1.
     З наперед підігнаними ідеями народжувати упорядкування світу – невірно.

2.
     Вірне духу – що народжується у вищій енергоінформаційній сфері і мозкові із вищих енергоінформацій світу, що «тільки-тільки появляється», вперше перетинається в одному і перетворюється у відмінне.

3.
     Записування – це не тільки реалізація накопиченого, але й порив сферою і вищими мозковими діапазонами (структурами), до співдержання енергоінформацій вищих градієнтів світу; тривання на більш високому рівні ускладнює організацію людини, оптимізує структури зв’язків, концентрує енергоінформації і піднімає психізм на більш високий рівень.
     Таке надихання обставинами і вищими енергоінформаціями: музикою ближніх і віддалених зчеплень світу, що  склався і твориться.
     Без натхнення не буває ведучого, навіть серед групки людей.

4.
     Записане у вірній стрункості і чистоті викликає  почуття позамежної правильності в розвинених особистостях, почуття любові – в зріднених, оживлення – у близьких, тривоги – у нижчих; наведені слідом на сферу, співдержателі близького настроюються і пориваються в напрямкові ведення.
     Слід пахне чистотою первісних проникнень духу; далі – признання:» Не винуватий, браття, не я писав, Бог писав».
     Щоб жити у вищому – не можна нічого говорити: отримавши із сказаним доступ, засмічують і збивають із чистих джерел духу, стягують і прив’язують до бездарної машини.
     Розмовляючі політики – це ляльки, в снах і потім наяву їх шарпає за язики і за члени нижчий світ нитями енергоінформацій і вони практично перебувають в ньому без виходів до вищого, загіпнотизовані і гіпнотизують, ні про що не здогадуються, не знають, як вірно йти.
     Вищий тип свідомості, що ввімкнувся, діє – відходячи. Напрямком.

5.
     Той, хто зачепився за висхідний потік, не доказує, а вказує напрямок – відходом.
     На кожному досягненому рівні духу все відмінне від попереднього: енергоінформації, хід, вихід до більш високого, наперед не знаний; правильно іти «не розуміючи» по-старому, без нижчих обмінів.
     Ті, що поза духом, перебувають в атомарно-грубоматеріально-психічних машинах безуму, що остались і продовжують варити під різними іменами в усі часи рабів і панів, котрі вважають, що позбавились цього, що позбавитись легко після – хоча б одного – примикання; потім не можуть мати знань духу, калічать дітей, калічать душі і мізки.

6.
     Доктринаризм і релігія, що зупиняє, неприкладні до вищих рівнів організацій (вихованняя).
     Виховання особистостей і суспільств партійними і непартійними повторювачами-попами, що одне єсть в природі, невірне, якщо інерційно-гіпнотичне.
      Потрібно мати дар і «поза всякими порівняннями» силу мислення, щоб запідозрити це і вирватися із все і всіх затягуючої хворої машини дурману – в шкільному віці. Без програмацій, цільним характером (картиною т.з. біополя).
     Така «страшна» для недуховних (втягених в машини) правда безпристрастної природи з її безумовними законами, але це – правда.

7.
     До повідомлень по рівнях (знаннях духу) і їх носіїв вірно приходити самому по ходу зсередини себе: здобувати знання – і звіряти пізніше із записаним ними: метою єсть розвиток особистості, характер наростання могутності, методів, засобів і навичків самовдосконалення і підйому по обломках попередньої своєї самоорганізації, знаннях своїх і інших; що стає життєвою істиною, діалогом всього. Все інше – споживацтво.
     Інше – не народжує особистості, вірного ходу, звучання, котре відвертає загальнолюдську хворобу з її намаганням зняти особистість стадом.

8.
     Майже всі люди перебувають в родовому безумі – в  несвідомому гіпнотичному сні, що ніколи не закінчувався, що взаємовикликається роботою мозків на нижніх діапазонах хвиль 0,5 – 3,5 Гц («Сон»), 4 – 7 Гц (Сприйняття неприємності, тривога»), 8 – 13 Гц («Спокій, готовність до дії: агресії чи втікання») – найбільш важливих для виживання в несвідомій природі, що об’єднують гіпнозом так, як прості організації об’єднуються в масиви реверберацією автохвиль.
     Не маю права обдурювати їх – розмовляючи довго, як зі здоровими, як тими, що вміють справлятися з автохвилевими процесами, які придушують розум, особисту волю, пам'ять, вищі діапазони); як з тими, що мають структури вищих діапазонів, що народились в духові і справляються із застраханим спадком стадних тварин (зі спадком для тварин від ще нижчих рівнів, і для нижчих – від іще інерційніших).
     Отямитись людям не дозволяють не одні безумні уряди і засоби масової інформації (самогіпнозу), а весь світ за ними – психічний, біологічний, клітинний, молекулярний, атомарний – в ритмах єдиного поля фундаментальної взаємодії.
      Панування низьких діапазонів енергоінформацій людства-звіра, що зрісся з рівнем хаотичного несвідомого в єдності всього світу, закінчується з розвитком вищих (духовних) діапазонів енергоінформацій.
     Всякий шлях розвитку світу, що самовдосконалюється, є насильницьким і веде по-нижчому, крім шляху духовного звільнення людини для формування структур вищих діапазонів енергоінформацій, отримання духовних знань, ведення духом і – сходження. То – вищий шлях, єдино вірний духу.
     Інший шлях – низхідний.
     Без ведення духом низький світ рухається частковостями, що зіткуються, енергоінформаціями блукання, повторів і інерції.

9.
     Момент переходу людини в гіпноз низького – непідконтрольний: нерозвинений не знає про це, не може чинити опір, коли в нього ввійде і вчепиться вібраціями-кігтями низьке, - він не має структур вищих діапазонів мозку і не витіснить автохвилі гіпнозу з себе, не вижене з інших; далі людина не відповідає за себе, за свою мову і дії – говорити і діяти її заставляє нижче, це воно діє, переварює людину, в ньому вона знаходиться більшість часу: або людина переварить час і підніметься організацією сфери-душі по вищих енергоінформаціях на недосяжний рівень – або час переварить її за своїм ритмом (звучанням).
Не має смислу суд над людьми і кара.
     Для них прокинутись нелегко. Душею і мозком прокинутись нелегко – без внутрішньої роботи, потрясінь і ретрансляторів вищих вібрацій.
     Влада безуму і (відповідна) умовна влада нездоланні без носіїв духовного, безумовного впорядкування.
     Цього не знають лікарі, що лікують і калічать, і формальні керівництва країн.

10.
     Є тільки рівні організації природи, їх взаємодії і взаємоперетворення: вищі – впорядковуючі духом, і силові нижчі – придушуючі, або виштовхуючі.
     Нижча організація не може описати вищу, але піднімається і стає вищою, поївши енергоінформаційно вищого; народи вдячні тільки тим, хто жертвує ради них собою, турбується, віддається для виникнення в них вищих діапазонів; а з ними – активації душі мозків, звільнення, радість.
     Ось суть:
     Всі діапазони енергоінформацій, – нижчі, вищі, – взаємостирають сліди протилежного в енергоінформаційній сфері-душі, відкриваючи кожен себе відповідним градієнтам зовнішнього світу.
     Тих клавішів, що відкриті, торкаються пальці відповідної музики оточення; нижчі самі і відкривають і натискують – гіпнозом низьких автохвиль, переважно закладених зчепленнями ранішими.
     Єсть тільки музика світу, що легко, чи тяжко торкається пальцями-мислеобразами струн душі, серця і мозку людини, творить її і твориться нею, –  вібраціями творить себе всесвіт, внутрішніми енергіями творить Бог світ.
     Важлива висотність точок збудження, їх настроєність для яснобачення.
     Надмірне тривання на більш високому рівні духу «висушує» людину, на більш низькому - з’їдає її психічну могутність і лишає її ведіння духовного (т.з. «везіння»), на критичних – глушить душу  і душа, як всяка закрита система, іде до виродження.
     Правильним для людини є перебування на своєму рідному рівні в діалогах-співзвуччях з близькими за держанням поля.
     Не бути з тими, що не со-держать поля: нема со-держання (змісту).
     Який рівень духу людина поступово переслідує, який переслідує її,– як вона вловлює перероджує, – перероджується, – тим стає.

11.
     Правильно виправляти себе, а не весь світ, котрий не під силу, не по знаннях.
     Пізнаєш себе – пізнаєш світ.
    Вдосконалювати себе –  трудніше нема нічого; тому лінивіші намагаються виправити інших; повчати інших – це від незнання і зупинки.
     Хто вдосконалює себе, той взнає, що світ виправляти не потрібно так, як він вважав внизу.
     Вдосконалений взнає мудреця за світлом душі.
     Чим стійкіше ведення-провертання вищих впорядковувачів, тим стійкіше яснобачення їхніх душ.
     Наддовершений взнає про зрідненого на другому кінці світу.
     Світ не знає  і не повинен знати упорядковувачів хаосу.
     Шлях – мученицький напочатку – радісний для тих, хто зачепився.

12.
     Нерозвинений мозок дитяти має острівки фрагментарностей, що самонавчаються, з некріпкими зв’язками, що поступово оптимізуються; поступово до 5 років формуються структури низбких діапазонів хвиль; пізніше – наобляються жорсткі (нетворчі) алгоритми, програмації забабонів минулого через т.з.біополе тих, хто його оточує: дитина ломається присутністю людей минулого через біополе.
     З діапазонами хвиль розумової роботи дитина частково піднімається над тваринним сітом: автохвилевий гіпноз несвідомого переривається на певний час роботою вищих діапазонів.
     Гнучквсть і творче самоуправління у вихованні – головне, тобто, чутливе взаємовиховання.
     Рівень більшості людства – це зіпсоване дитинство мозку і душі; це найбільше підлягання процесам реверберації автохвиль страху – з найменшим перериванням їх вищими ліапазонами.
     Я заберу у вас дітей. Не руками.
     Неправильні теорії абсолютів, демократії, «рівної рівності» – нема знань природи людини і світу, виховання; без знань і організації рівнів втрачають покоління, чередуються тупості виправляння світу, а не себе; «люди» не ломають жорсткі свої колії мізків для самовдосконалення, для знань духу і правильного світогляду.
     Діти найменш схилбні підлягати забабонам; вбивають душі дітей в усьому світі, роботизують їм мізки за своєю подобою люди-роботи, що не можуть знати, як позбавити себе від своїх колій в голові, що не стираються в реальній природі – від розкручених грубоматеріально-психічних пошкоджених машин всього втягнутого;нема гіршого виховання, ніж машинне пошкоджене.
     Дитинство мозку в дорослого влаштовано так, що людина найменш розуміє просте.– Що чуже забобонам, закладеним в мозок в дитинствій поглибленим папугами пропаганди, установами, засобами масової інформації.
     Короткі тривання на високому не часті у «вищих» керівників, «начальників», «суспільних діячів», а при родно частіше бувають в тих, кого вони називають «простими» – при розривах стереотипних зв’язків мозку при потрясіннях; потім повертається тюрма-машина низького автоматичного гіпнозу-сну.
     В душах нерозумних партійних письменників єсть каламутні бачення при концентрації психічних енергоінформацій; це, майбуть, найгірші серед людей: через неміч вийти до знаннь духу, через боягузство, через «славу» і гроші блудять людей…

13.
     Людина приходить до розуму тільки з виходом із загальної спадкової хвороби людей.
     Люди не готові до цього, вони виросли в цій родовій хворобі, дихають її повітрям.
     Дух простоти, вищий дух викликає в неготових головний біль і відразу, як чисте розріджене повітря.
     Доведенні звільненням аж до непереварювання психікою – прийдуть і скажуть:»Зв’яжіте нас, заберіте назад свободу».
     Ті, що піднялися в духові за рахунок фамільного виховання, або дари духу, не гризуться, – вони будуть гинути, жертвувати  собою низам, що гризуться; вони знають: вся природа священна; якщо хтось гризеться – це низ.

14.
     Низьких можна відризнити без особливого духу: вони говорять про «свої власні матеріальні інтереси»: без високого духу люди не знають, в чім їх істинні інтереси у всьому бутті – більшому за людське.

15.
     Соціальні теорії минулого єсть минула (шкідлива) програмація, я сказав.

16.
     Музика світу руйнує людей і культури і складає по-новому: близьке до близького.
     Людина має свою організацію енергоінформацій – ритм звучання, що змінюється.
     Погано звучать нечисті – з пануванням тваринного устрою, погано пахнуть в духові.
     В житті вища натура присипається нижчою, – пробудження нижчої і виростання – рідкісне явище.
     Тонка організація може ставати творчо неплідною після народження дитини і природного опускання матері.
     Звучання (колір) людини створюється її рівнем духу, чистотою тіла і духу, знанням законів світу, якістю оточення; склад їжі грубо змінює звучання («душа бреше»).
     Пкершопочатки звучання особистості вище, ніж партій і народів.

 17.
     Безумовні закони природи, – безумовна музика світу, не обдурюйте далі людей; це єсть єдина справедливість світу. Милосердя, довготерпіння.

18.
     Носії вищого – поети з геніями- універсумами, справжні центри, що вміщають всі рівні духу; політики ж , що поставили себе в центр, розкладаються; за природою своєю їм не під силу підняти надра душ.
     Найвищий дух – основа всіх освоєнь людини.
     Тим, хто зачепився за дух, вірно йти за ведінням духом у відповідності з особистим звучанням: співзвуччя, гармонія, розрив, стрибок до співзвуччя з більш високим.
     Співзвуччя єсть ступінь взаємовходження близькьго.
     Гармонія єсть найбільш здорове (економне) находження в обставинах і енергоінформаціях створеного і нествореного світу, що зчепились: як низьких (більш силових, енергетичних), так і вищих (більш духовних, інформаційних).
     Розрив – це очищення від зв’язків, що віджили.
     Енергоінформаційні повідомлення, що готують, підйом психіки на більш високий рівень організації, одержуються (співдержаться) в резонансах з вищими рівнями.

19.
     Енергоінформаційний резонанс мозків і мислительних складових енергоінформаційних сфер (тобто, розуміння) відбувається у відповідних структурах при співпаданні хвиль прийому-передачі повідомлення, якщо приймаючим вже співдержиться його частина (що назріла як результат внутрішнього життя), що і підготовило структури одинакового з передаючим діапазону.
     Вище не попадає неготовому – не співдержиться, не отримується.
     Така безпристрасна тяга впорядкування.
     Так справедливий поет, що передає людям, без засмічення від себе, невідомий для них хід вищої і нижчої природи. Геній говорить йому; геній один-єдиний говорить правду. Не для середнього розуму.
     Для духу.
     Не скоро розберуться.
     Взаєморозуміння можливе при близьких рівнях розвитку. Єднає – закон резонансу (розуміння, а в духові – чуттєзнання, любов).

20.
     Резонанс чуттєвих складових енергоінформаційних сфер, що близькі одна одній, їх взаємовходження і обмін енергоінформацією (здорове кохання) єсть велика подія космосу, що перероджує все підйомом до найвищих діапазонів і виходом з існуючих границь в нескіннченність.
     Чи зрозуміють, чому завжди роблять і усвідомлюють менше того, що могли б? що шукало виходу?
     Хто йде в любові і подвигом перемагає інерцію, той народжує все: і неможливе, таке стійке ведення вищими діапазонами енергоінформацій. Таке життя за перевагою. Так високий просітлює духом, перероджує безпосередньо і вслід.
     Так осяває випромінене світло і залишений «в повітрі» слід.
     Те, що сказав,  прониже одиниці і народить їх чистим світлом вождів. Люблячих.

21.
     Духовна любов (рівень небесної любові) вище будь-якого освоєння.
     Майбутні носії народжують геніїв високими рівнями любові і розуміння.
     На найсвітлішу душу і голову корону земну не насадиш, геній і корона несумісні; було б це обдуренням людей в найпотаємнішому – як держати душу, куди іти і як вірно іти, що головне.

22.
     Головне в людині душа.
     Якщо людині насильно змінити енергоінформаційну сферу, вона стає зовсім іншою людиною з тим же мозком.
     Часткове виродження самого чуття особистості спостерігається в нездоровому коханні і агонії його загасання, що викликається розполовиненням сфери; далі – муки перебудови для того, хто остався придушеним.
     Така доля більшості жінок.
     Жінок не допустили до знань духу і духовної любові, не давали в житті духовної складової, покалічили душі.
     Коли жінки оволодіють знаннями духу, вони більше доведуть себе до високості, аніж коли лютіше за всіх бунтують і при цьому, як завжди, більше всього утримують існуюче.
     Рівень розвиненості шару суспільства визначається його духовним рівнем, культурою самовдосконалення.
     Кожен духовний рівень має свою енергоінформаційну поведінку і природний  стосунок з жінкою.

23.
     Не проти грошей, влади і хіті до жіночої краси не можуть встояти, – підсудні і нещасні судді не відають, що ними говорить, – а не можуть змінити того, що складається раніше в духові усим, події ж приходять автоматично, нещастя – невільно і нерадісно, заздалегідь відчутні.
     Говорю тут не очищуючим, але доступним.
     Задовго до проявлення неблагих подій на копилі минулого не можна давати виводити себе з глибинної ясності і спокою всіх своїх центрів (фізичного, вітального, емоційно-вольового, розумового і духовного), щоб не спуститися  і не попасти в зчеплення низької музики; людина чує: вгору вона йде в духові, чи вниз.
      Тих, що не піднялись на вищі (духовні) діапазони, пережовує гризня несвідомого: гризуться низи, що зрослись з мінералами, з грубоматеріальним здоганяючим минулим.
     Правильно – підніматися самому і з’єднуватися з народами якісно вище, піднімаючи, а не наслідуючи народи.

24.
     Жінці необхідні знання духу, інакше вона, більш близька несвідомій природі, у вирішальній мірі стирає нестриманістю негативних посилок своїх те, що зародилось в сферах вищими діапазонами і одержує нижче – біди, нещастя,»тяжкі випадки», неведіння вищим.
     Правильна – добра позитивна воля чоловіка, подвижництво його пошукового духу, в гармонії з жіночим духом, консервативним, обживаючим. Цілокупно на висоті – дух, що творить все. Принизивши душі жінок, чоловіки не піднімуться, не піднімуть дітей.
     Суспільству, що знаннями духу не народило кожного творцем, не справитися з інформаційним бар;єром – вирішальним.
     Ви об’являєте себе посьміховиськом для народу, називаючи себе «верхами».
     Що ви робите, засунувшись в ящики? – твердите незнання духу.
     Знання духу народжують людину в духові, вільною і творчою, знімають рукоблуддя розчавлюючих «верхів», що і гіпнозі машин.

25.
     Механічна передача духовних знань тим, що не дросли, неправильна, віддала б катастрофами.
     Духовні знання подвигаються духовною любов’ю.
     Науковці, що не взяті нею, єсть продуценти сили і насильства, мозкові фашисти, що не усвідомлюють, чи приховують свою пошкодженість.
     Такі майже всі.
     Нема справжньої волі, нема свободи синтезу і польоту-становлення світу – як без крила знань духу, так і без крила розумових вібрацій.
     Звільнення – це розрив звя’зків закріпачених мізків злетом серця і розуму.
     інше – ні серцю, ні розуму; в цілому нема еволюції душі.
     Але хто покинув тюрму-машину – той сам вище в одержуваному, аніж ноcії будь-якої інформації (не-енергоінформації) в тюрмі (наприклад, академіки з їх неволею душі і мозку, з несвободою духовної любві).
     Духовна любов можлива при звільненні людини від закріпачень, при вільних енергоінформаціях.
     Без духовної любові сходження нема: ні людини, ні народу, ні людства, – сказано: нема резонансу з вищим.
     Кібернетика (формальна тільки-інформація) єсть допоміжне, формальне; і без вірного світогляду, що змінюється, вона зациклюється, вбік відводить людей – носіїв живих енергоінформацій.
     Пам’ятайте розумом і душею різницю між інформаціями і енергоінформаціями, пам’ятайте завжди.
     Так розділиться все на світі на любов і нелюбов.
     Єсть тропи з порогами і бар’єрами.
     Скажуть ті, що не доросли до любові: все підкорити тільки-інформації, щоб справитися з інформаційним бар’єром.
     Знайте: вірний хід – вищий енергоінформаційний (духовний), він природний, звільнює від розчавлення низьким гіпнозом, веде душу від хвороби до переродження душі і всієї людини, до духовної любові, до яснобачення, до радості повноти життя – і подолання інформаційного бар’єру.
 
     Неправильно – приймати вогні за око сонця духу, ніхто нічого не знає: залишивши машину, давати їй свій слід – це намотувати суміш; де суміш – там пекло, неведіння («невезіння»).
     Життя – все зовсім інше, аніж знають і говорять-гіпнотизують; люди не вороги собі, вони не знають.
     Незнаючі бояться смерті – природно.
     Хто ні разу не вилітав душею через голову і не сприймав несказанне – для того все це тільки слова.
     Безсмертя власної душі і справжні інтереси для її підйому-еволюції – відкриються дозрілим, як плід; невірно нікого ломати передчасністю. Страх смерті – єдине, що сковує світ і кожну незнаючу людину.
     Страх смерті – жене біос, біжать і пищать від страху.
 
       Знання про безсмертя душі зробить всіх іншими, дасть глибинний спокій центрам людини — звільнені центри врятують її: атмосфера могутніх думок розжене нижчу атмосферу самогубства душ.
      Самогубства душ — єдино остерігайтеся.
      Перший практичний крок — підняти світогляд і вже без страху реорганізовувати суспільства якраз в напрямкові природи: по вертикальному підйому духу — шарами відповідно рівням духу. Організація по вертикалі духу йде шарами: такі мозок, душа людини, планета і світ; реорганізовувати за знаннями природи людини як вона є — це для здоров'я, любові і єднання нерівної рівності природи як вона є.
      Такий природний енергоінформаційний порядок, майбутнє, еволюційний хід.

26.
     Не зупиняйтесь, переступайте границі, дозрівши — не бійтесь розривів із шаром, що склався: більш висо ке безпристрасно зоставляе тих, хто зупинився в пере слідуванні, а нижче дожене і зломає.
     Допоки я не зміню світогляди світу, будуть говорити, що виховання душ і мізків дітей не вдається.

27.
 
      Кожен розрив і підйом — вирішальний для стійкості сфери-душі і її гнучкості.
     Не стане вистачати частинок горизонтального зв'яз ку — відійди і очистись, любов'ю укріпись.
     В стражданні-руйнуванні себе попереднього і в рухові-рості-народженні нового, в новому співзвуччі — до нової гармонії, і далі — в стійкості духу.
 
28.
 
     Підключення до вищих правильні в заграничній чис тоті; «благодіяти механічно», в ширину — неправильно: тимчасове низьке з'їдає, засмічує ясність аури. Знайте числа клімато-часів, і те, за котрим з'їдають.
     Нема ні добра, ні зла; єсть вірне і невірне сходження по рівнях організацій з їх способами взаємодії, що складають єдину музику-картину світу.
     Те, що йде вірно, саме ведення до радощів через звільнення, люди називають добром.
     Те, що іде невірно, самі биття, що зводять з духовного  шляху сходження, люди називать злом.
     Вихід за межі того, що склалось, до духовного чуття з вищими градієнтами енергоінформацій (початок щастя) є рух вірний.
     Реалізація духовних процесів на базисі своїх вищих енергоінформаційних центрів в лад із заграничним звучанням гармонійної музики-картини світобудови (щастя) єсть найбільш повне існування.
     Тимчасове колапсування з вищих рівнів у обмежену оболонку свого стійкого рівня (кінець щастя) єсть природне самозбереження психіки.
     Переддвір'ям щастя єсть порив душі до вищого.

29.
     Грубоматеріальне життя — це колапсування до тяг низхідних вихорів, що ведуть до інерційних рів нів.
     «Вбивання часу» єсть приховування гіршої суті.
     Правильне — економічне звільнення і звільнення від минулих нижчих зчеплень в напрямкові сходження: психічному, духовному.
     Після недуховної революції весь рух зчеплених — недуховний, через незнання.
     Підсилений — знищенням носіїв вищих і звичайних обдарувань, природною боротьбою етносів і їх попів — скорботних носіїв етнічних, зоологічних рівнів, гризні низів.
     Щоб остатися самими собою, вірними духу, не опус¬каються і жертвують всім ті, що народжені в духові і мають знання духовного впорядкування, і ті, що мають народне почуття порядності і цільний характер (кар тину аури).

ЗО.
Духовні стани правильно берегти, як зіницю ока, щохвилинно: дивитися, хто прийшов, від вищих, чи від нижчих,— якщо ще нема передбачення майбутнього.
Розвинений, не ввімкнувши захист, в товаристві гру бих не почуває себе самим собою, з нього витягують не його слова, понижують здатності душі.
Низькі люди (і психічно травмовані) особливо за ставляють іншого зразу ж прийняти роль, що йому на в'язують, як вони уявляють світ і його в світі: для таких єдино важлива психічна влада негайно, щоб вста новити ролі так, щоб придушити іншого для видирання з провалля по ньому.
      Психічно пошкодженим, людям низької душі і людям без коренів пам'яті не приходить в голову, що безпам'ятність між здоровими — це дикість, непотріб ність, бо у стійких все зовсім інше: спокійне почування душі і поважні стосунки, засновані на запасі здоров'я душі, на стійкості особистості, на духовних знаннях чи на  здоровому народному сприйнятті.
Трудніше за всіх євреям, що не мають народу біля землі, коренів культури; цей процес убивчий і для вищих і для нижчих. Неправильне насильство; вищі знання — це єдине милосердя щодо всіх людей. Всім духовним дам знання для нового світогляду: ним ряту ватимуть всіх з любов'ю.
 
31.
Я не буду мати ніякого відношення до існуючого, крім божественного.
Прийде мить,— якщо будуть відводитись невірно,— я розповім все своє життя, нехай спробують стати поряд.

32.
Підключення нерозвиненої до розвиненої сфери загрублює останню, понижує, зв'язує і роз'їдає, що дає збої творчої функції.
Зв'язок атомів, біопсихохімічних ансамблів, потоків випромінювань і полів взаємодії — взаємопродовжується.
Шкідливі — попадання сферою в промінь свідомості хворої або паразитуючої душі, що вміє впізнавати і на строюватись; ще гірше — попадання в хворі маши ни.
Вищим можна бути тільки незнаним.
Заставляння грати «метушливі» ролі людей з психіч ними придушеннями, розслабленнями, відхиленнями і створення собі теплого самопочуття за рахунок відбору енергії інших єсть передтеча слави.
Слава — це найгірше з існуючого: не тільки вампірізація тепла душ в некерованій машині, що розкручується, але й духовне блудіння інших, несвобода тих, що славляться, і їх жертв в нерозривних зчепленнях.
Виривання гіпнозом енергоінформацій інших, вкорі¬нення цього уявленнями, мислеобразами, думками, а потім — незмінними ролями, коли «верхи», що розкла¬лись, невільно вимагають все більше і більше «крові душ» для себе і тих, хто приєднався, і машина невіль¬ників розкручується, втягуючи все — до руйнування –  ось що роблять з віку у вік.
Чим хвора людина.
Така схована від людей всіма «розумниками» суть: пограбування душ під різними найменуваннями, приводами, умовностями.
Горе силовим утворам, що грають ролі, дають безу мовній суті умовні  імена, займаються блудом.
Начальники, що придушують інших — хворі люди.

33.
Погано народам в зчепленнях, що затягуються.
Депресії розмотують «прості люди» між тими, що ще не мали зривів психіки, поміж природою; так виліко вують свою душу в товщах народу, підвищуючи тим хімічний захист мозку, покращуючи ритми і психосома тичний настрій всього себе і своїх близьких.
Якщо задихаєшся — іди до пастухів.
 
34.
Легко бути у вишині, я знаю, що це, я сказав.

35
Що не взаємодіє з носіями геніїв — іде в биття...
Учитель розуміння і любові викликає рух до впоряд кованості, порядності, ясності.
Розвинені прийдуть до знань духу раніше, ніж інші, це природно, кожен матиме природне місце в духові; сьогоднішнім людям найтяжче змиритись саме з цим: знайти і знати своє здорове справжнє місце в природі. Та на цьому будуватиметься нове. На знанні природи людини. І місця в космосі. Як вони є насправді.
Ніхто, якщо знає природу людини, не живе одним народом.
Багатство вогню душ нескінченне, шукайте.
     В тих, хто відрізняє, що єсть що в духові, особливі взаємодії.
Знають, хто є хто.
Скрізь, де бувають люди, взаємовідтискуються сфера ми, відкриваючись вищому чи нижчому.
На найвищих діапазонах стають присутніми скрізь; подібно цьому стан творчості вміщає всі попередні діапазони хвиль.
 
36.
     Духовні знання не руйнують общинність, колективізм, релігію: вони якраз є тим, без чого впорядкуванням, любові і вірним організаціям не бути.
Входячи в клімати як вони є, знайте, що будуть натис кувати на клавіші, але чи зіграють вами нижче, чи ні — від вас залежить. Воля — в вас.
Наївне життя, яке не знає, яким повітрям воно ди хає; гине все незнаюче,— як далі? що відбувається?
Цільні гори викличуть ненависть недуховних, бруд них, грубоматеріальних, що обманулися в своїх мізках.
Міщанство (колапс душ) перетирає всіх на дрібних через втрату орієнтирів, через втрату пам'яті і шостого чуття — в духові,— як іде еволюція.
Суспільства Європи і майже всього світу йшли в устрій міщанський і прийшли, засмоктались.
Народжені в особливі часи покоління за природою своєю не мають коренів глибинної пам'яті і схильні до тотальних приєднань до загальноприйнятого, до фашизму психічного; їх психізм страждає при проти борстві стада і особистості; не кажучи вже про тих, що страждають невротичними реакціями через травми, і про страждаючих від найменших відхилень вбік від рівноваги їх уявлень про світ.
Стадні люди називають носіїв геніїв психічно хво рими, носії геніїв знають про родову психічну хворобу стадних.
Насправді ж і те, і друге — різні прояви єдиного цілого поля відповідно рівням духу і своїй природній поведінці на кожному рівні (своїй «правді»). Носії ге ніїв з'єднують небо і землю і дають мить впізнавання: що ніщо не є іншим.
Язики полум'я окислення білків піднімуть театр жи вих мерців у п'ятому акті — після зміни ритму всесві ту — і заснуть нічогонезнаючі.
Учитель молодший за учня: молодість душі залежить від оновлення, обміну з найвищими сферами і градієнтами поля.
Поля вищих енергоінформацій новородять душу і тіло.
І навпаки. Хімізм тіла і душі найшвидше стариться полями низьких, тертям душі з ними.
Любов може пробити колапс душі і витягнути з « повільної смерті».— Інакше життя проживають не як душа хоче, а як їх живе низьке: не вони живуть, а їх живуть.
 
37.
Політики найменше серед всіх знають сфери природонаукового і духовного, вони покликані низьким інстинктом висловлювати безумні машини, які їх і обмежують, і дають ролі.
Арифметичний підрахунок голосів — неправильне ведіння: недуховне.
Мало в мене апостолів духу.
Правильна — обраність від природи, а не прикликаність людьми.
Літератори, журналісти, уряди, інститути держави, чиновники, вчені, революціонери один наперед другого підхоплюють безум несвідомого, знаходяться в ньому: раби; бездуховність.
Політичні зусилля без знань ще більше розладять емоційно-вольові імпульси народів, зістарять душі, де зорганізують дух, що люди називають: народити зневіру.
 
38.
Старий ритм не зміниться до 1996 року.
Воля — це життя відповідно особистому рівневі духу.
Надсвідомо усвідомлена необхідність — це дозвіл діяти тільки за вищими знаннями, з найменшою нега тивністю наслідків для всіх зчеплень. На вищих рів нях — знання майбутнього, ведіння вищим, спокій, тер піння і мовчання в досягненнях.
 
39.
     Затягування  функцією — віддає  зниканням  гнучкості і особливостей особистості,— протилежне психічній сконцентрованості, самому сходженню.
     Підйом свідомості — рух до єднання з більш високим.
     Ведучі в духові дають смак життя, з ними найвище світове багатство духу і радість.
     Сходження кожного знаходиться в зв'язку із сходженням всіх і всього: щоб піднятися вище, правильно підімати вслід наступний рівень.
     Той учитель, хто поведе серцем звірів і дітей.
 
40.
Коли народові, із задушеним старими зв'язками ду хом, явиться хоча б один носій вільний і знаючий — в цю мить стануть смішними невільні кровопивці наро ду, втратить загальнообов'язкову силу складнохаотичне.
Засобам масової інформації стане менше справи псу вати смак і ціле життя живих.
Засоби масової інформації — це протези, замінники розвитку людини, розсадники гіпнозу і убивці худож нього синтезу; це убивці творців — не дають розвива тись всередину: в душу і дух самостійний.
Тваринна хіть підсилена цим.
 
41.
Розпутай душі — зітри нижче.
Переори мізки.
Зорай народ — інакше не кидай зерен. Будеш проклятим за біль переродження мізків до ви щого.
Відходь у вище, не стирай досягнене в тобі.
«Поети-комуністи» рівні «поетам-капіталістам», це відхід з чистоти сприйняття, з вищого.
Хто допустив одного разу нечесність, відхід з чистоти в грубоматеріальність наперекір природі, що вела йо го, — лишається природно найвищого духовного веден ня: чистих Божих джерел.
 
42.
Горе носієві вищого, що явився народові, якщо не знав чисел часу; біда тому народові.
 
43.
Суперечності між привитими «ізмами» і власним розвитком, навичками і знаннями духу дають трагедії мозку і душі.
Трагедія людей з привитими «ізмами» — повторюється, розчавлює всіх; завжди невірно обходились з гнучкістю душ і мізків.
Не із записаних іншими схем говорю, в них крупинки знань, я із своєї практики говорю незначне, щоб не поламались психіки.
Виривайтесь в дитинстві, поки не запрограмували і не відвели від волі і щастя.
 
44.
Перші приносять себе в жертву звірові усвідомлено, як правило.
З носіями геніїв, «небажаючими» жертвувати, зчеп лення поля обходились так, що надовго відбивали ба жання в очевидців стати ясновидцями; всьому в природі є відповідні енергоінформації із законами взаємодій між рівнями.
 
45.
Ясно, чого їм це варто і що витримують їхні душі.
Найбільша шкода — застарілі помилки: світогляди, доктрини, релігії, уряди, політики, що масою волочуть застарілу ієрархію цінностей і прямування людей до них, установки, програмації, машини, трагедії, ме тушню.
Того, хто говорить духом, будуть заставляти сказати домашнє, болотяне: ти з нами, ти говориш з нами — ти теж болото і тварина.
 
46.
Де ти будеш — люди будуть стрибати, як рибини на сковорідці; відійди, коли з'їдять тебе ті, що почали прокидатися,—- мерці ще.
Сила викликає протисилу.
     Духовна любов єсть найбільша здатність духу, безу мовний рух-народжуваність космосу. Без любові нема ходу в живу душу. Душа страждає без рівної.
 
47.
Ніколи нікого не допускайте закрити верхні ходи сфери-душі.
 Не допускайте придушувати психізм.  Недопускайте збивати вогонь геніїв, і не ждіте п'ятого акту.
Хто являється з вогнем правди — спускає на себе із зчеплень всіх собак світу, без чийого-небудь підступу: природа діє безвідносно понять, люди ні в чім не ви нуваті.
 
48.
Мозкова рівність, що примірялась за основу устрою суспільств, неприродна.
Музика світу гармонійна, низ єсть основа гармоні зації.
Музика силова виходить із еволюцій тіл і в тіла по вертається.
Тіло — для творчості, опора сходження душі.
Довершена, чиста, вища музика — виводить на верх ній шлях; засмічення такої музики веде до биття, руйна ції, хаосу.
Мудрий завжди відповідає чистотою на будь-яку дію.
Вірно не відкриватися низькій музиці, не брати її на себе, щоб не передавати заразу далі. Бруд той, що в душі.
 
49.
Дітей несвідомо вбивають минулі за нестерпну чис тоту.

Стадні руки автохвилевих процесів вдушуючі, але ко роткі. Відкинь їх — і воля.
Відкинути вдушуючу хворобу дорослих від дітей вір¬но настроюванням дітей на вищі енергоінформації, вільні знання духу.
Мало кому можна торкатись дітей.
Єсть тільки вищі (обдаровані, світлі, легкі) і нижчі (тяжкі, бездарні) — вони єсть тільки взаємовідповідності рівнів енергоінформацій світу,— єсть боротьба тільки між обдарованими і нездарними, а кожного підтримує і гріє тільки близьке його душі і розуму.
Тому не підходьте до дітей.
Не калічте далі дітей, я сказав. Серця — не власність.
Заберу у вас дітей.
При мені живому і при несучих співзнання ви говорите «ізми», не освоївши і школу поета.
 
50.
Нижчелюдське і вищелюдське живуть за нелюдськи ми законами, з іншими со-вістями і по-ведінкою; нема м'язів вірніших, аніж духовні, що зміцніли.
Якщо до тебе навідується стид за свою психодуховну могутність (чи неміч) — ти ще людина і не порвав зв'яз ку з людьми.

Грудень 1987 р.

(далі буде)
VI.   Дойдіте до св’ятості
Не переживайте за свої книги і дітей, якщо вони відокремились і живуть самостійно: несучих в своїх структурах еволюції світу і свого рівня не мине свій шлях в припливах і відпливах думки, духу і буття.

Говорю: як відкрилось душі вище, так людина піде в обертаннях вищого і нижчого, поневолюючись часовими ритмами, чи ні.
Так піднімаються і опускаються книги-сліди, періодами знаходячи відгуки в спорідненому; люди мовлять про часткове: що кожна книга має долю.

Люди бояться говорити про головне — про себе, про свою душу, відчуваючи, що в недовершеному житті дещо в людях непідконтрольне їм: невільно випромінюється і сприймається, вчеплюється і придушує їх самих; необхідно остерігатися жорстоких закріпачень своєї душі і мозку від їх уявлень і гіпнозу, що затягує. 

Тому, що є незакріпачене майбутнє і єсть долі людей у відповідностях природі; єсть високий дух і бачення ним майбутнього, управління майбутнім; і єсть весь світ — невірно зорієнтований.
Весь світ мучиться без високого духу,— світ без бачення-чуття майбутнього.
Правильно — мати духовне знання подолання себе попереднього для подолання ритмів і бар'єрів при сходженні.

Правильно — знати рівень кожної записаної книги і  природних відповідностей; вірність — щоб вела до людини-бога.

Політики в цьому ні при чім, вони підвищуються самообдуренням, ненасправді,— не дякуючи своєму вищому дарові, сходженню в духові, самовдосконаленню
своєї організації і впорядкуванню світу духом і знанням; будучи залишені крісел і гіпнозу місць — зовсім жалюгідні.

Неправильно — вимагати «нової психології», «нового мислення», «нових суспільних відношень», не сказавши людям про низькоінформаційний гіпноз і психічні машини, що склались і не дають людям змінитись, про природу гіпнозу цього, його збудження, хто може справлятися з ним і як справлятися.
Це найперше в ділі — сказати про цей гіпноз, навчити невільників позбавлятися розбещення, що накопичується, очистити їх від програмацій для вищого світогляду. Раніше така робота підмінялась переведенням країни у війну, в біди.
Якщо не сказати — продовжуватиметься війна, нижчий шлях регулювання. Носії геніїв можуть іти проти хвороби усіх до вищого шляху.
Єсть духовні знання вищих стосунків, здержування безуму; до найвищих мало хто прийшов.

Не траться на подолання інертності — суспільної, літературної, політичної — все одно, це один рівень енергоінформацій природи,— поведешся — і наберешся, невільно станеш бездарним в загальній посередності і гіпнозі-паралічові людей в наростаючій всеодинаковості життя; в природі за цим — безпристрасні відповідності; подолай себе — дійди до святості. Вмісти все — і останься вільним.
Грудень 1987 р.

VII. Текучість твоя
Центруй висхідне; стань сонцем духу.
Відринь духом гіпноз світу і не являйся, підніми світові надра до любові, народи в духові — або тебе перекинуть і наречуть: політиком, або гірше — літератором.

З відходом найвищого приходять біди,— залиши про держання світу.
Багатодовершеному невірно об'являтися: невірно давати ім'я записаному.
Ведення текучості людини далі вище — іншими диханнями людино-богів.
Березень 1988 р.

VIII. Пісня в польоті
Європейці в розпиленості думки в бік матерії часто задовільнялися сирівцем-пливуном на цьому запущеному "огороді".
 
Отже, впродовж століть  (насправді – МОЖЛИВОСТІ у ВІЧНОСТІ) отримували загнивання думки, жахливо заплутаної, і відпадання від прямоти цільною духу, який в єднанні з Небесним Духом.
 
Думка всього світу, привита європейською наукою про матеріальний свіг, пахне некерованим плавуном. що самозноснться: все далі від Бога, і має часове ім'я цивілізапії, кінцевості.
 
Отже, гниль атмосфери їхньої є їхньою радістю, в ній вони є дійсні мастаки – і не знаюгь, що інші не хочуть захворіти, ну не хочуть здорові заразитись - і все. Ні для чого це керованим Духом в їхній практиці  єднання  молитви  і богомислення.
 
Один письменник, що не мав чистого верха, мусив з безвладного  духом генія визнати Європу  могильними плитами і цілувати їх з вдячністю. Чоловік вискочив з безодні завдякн цвинтареві Європи...
 
А сотні мільйонів душ не прагнуть, не хочуть і не знають, як вилізти. Ще каліки в Тройці і холуї, а - "Не хочу!"
 
      Отже, мислення не навчене на практиці переходити в здорову, все більш животворну цільність. Це не є справою теорії, а лише практики: єднання одухотворенного мислення з одухотвореним серцем (в рівновазі!) в одну цільність в духові внутрішньої людини.(Так, як в практиці святих).
       Здорова, гармонійно зцілена, і звернена до вищої досконалості  – піднімається душа Св.Духом в  правильному творенні, до живішої єдності, до Живоначальної Пресвятої Тройці.
Священник Павло Флоренський кількома рядками слів прояснив неможливість механічно матеріальної Європи і її намагань заставити Бога дати інтелектуальне пояснення істини і світу.
 
Як видно навіть по думці, Бог, щоб не творити роботів, дав свободу, а самочинно хворі однобокістю  вчені відкинулись від любові Небесної і – суха скукотища, яма розпаду.
 
Як видно, в нескінченній Божій Любові всі мислячі полегшено усміхнуться,
 
Мислителі, митники і філософи князя світу цього мають відстати, з погляду безпеки їхньої, від провідника Духу, шо являє силу Животворної Пресвятої Тройці.
А хто практикою віруючий і вже випробуваний Богом, і знає місце і джерело слова кожного,  нехай запитає владного Духа про мене по духу своєму.
1998 р.
IX. Океан Божої Матері і Христа
 
     Говорю тільки про те, що добре знаю, що дав Бог сягнути ділом і словом.

      Святі бачили духом з Духом Святим, але є у мені бачення краще і, можливо, перспективніше – бачення словом… З практики моєї говорю, сказали б – духовної, проте, точніше – художньо-церковної.
     В чім річ?

     Унікальне, єдино неповторне ( в любові) місце – цільно-свідоме – після Баха і Моцарта –  моє: нероздільність творчості і життя на церковне і світське. Решта не закидала провалля між світським і церковним. І тому не вигодувала кров’ю свойого життя і творчості нових, майбутніх людей.

     Матері Божій і Христу завдяки це відбулося.
     Не руйнуйте новий океан – океан Божої Матері і Христа, цільність настарану Ними, точніше – Ними зі мною.
      Полюбіте наскільки зможете і як зможете ваш вихід в океан Богоматері і Христа.

     Недосконала поки ще моя любов,– я є художник, звісно – не ангел. Проте художність, як вказано Ними, бачить, бачить тепер, і це є щастя.

     Серце в любові співа: не посоромив Христос ні одного, хто всі надії поклав на Христа, -  ось слову Його неможливо нічого заперечити, як Він і сказав на Землі.
15.11.2010 р.
(Завершення трактату "ТРИВАННЯ ЗАПОВІТУ" з першої книги "Деміург"*).
* - незалежний майстер (у вузькому значенні).
“Зло неискоренимо общественными институтами, усилиями любой власти.
Своей Кровью и Телом Своим, которых мы причащаемся, Он дает нам силы в борьбе со злом, к очищению сердец наших...
Вот почему Он для нас единственный Святой Вождь.»
Святитель Лука, архиепископ-хирург гениальный (Войно-Ясенецкий), возлюбленный.

ID:  892938
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 26.10.2020 16:05:32
© дата внесення змiн: 02.09.2021 13:46:33
автор: Шевчук Ігор Степанович

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (325)
В тому числі авторами сайту (2) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: