Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: GoldKing: Манiфест Руса Господаря УНР ВКР - ВІРШ

logo
GoldKing: Манiфест Руса Господаря УНР ВКР - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 17
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Манiфест Руса Господаря УНР ВКР

Маніфест Руса-Господаря Української Народної Республіки Велика Київська Русь! - РГ УНР ВКР. /Юрий Сафроненко/ http://stihi.ru/2020/12/04/4369

ЗАПАМ*ЯТАЙТЕ НАЗАВЖДИ!
Ми - БОГИ - діти та нащадки 108 Наших СловянськоАрійських БОГІВ!
Наш Батьківщина - Українська РЕСПУБЛІКА Велика Київська Русь, Наша Українська Нація - сукупність та об'єднання усіх споріднених Вільних Козацьких Родів, - усі Живі живонароджені від Наших пращурів по Крові, Любові, Волі, Честі та Совісті на Нашій Батьківщині - землі Наших пращурів!
Наше Серце - Любов, Дух - Воля, Душа - Совість, Кров - Честь, Плоть - Сила!
Наша Січ - СТЕП, а прапор - НЕБО, Герб - СОНЦЕ! Печатка - відбиток Нашого Козацького кулака на потилиці йолопа!
Наш геном ДНК - Наші прадавні Слов*янскі РУНИ! Усі мови на Землі - нарєчія Нашої прадавньої Української МОВИ.
Наш танок гопак - обертання Землі та хоровод усієї Сонячної Системи!
Наш Прапор повинен бути САМИМ МИРНИМ у свiтi! - БЛАКИТНЕ БЕЗХМАРНЕ НЕБО з жовтим написом Українською Мовою: "Українська РЕСПУБЛIКА" й ЗГОРИ Наш Герб - ЖОВТЕ ВСМIХНЕНЕ СОНЦЕ!
;;=GrafBorisfen=;;
Республіка (від лат. res publica — справа громади) — форма державного правління, за якої верховна влада у державі (суверенітет) належить Народу, а верховні органи державної влади обираються на певний термін/

Я, Юрiй, Рус-Слов'яноАрiй, Живий Живонароджений МужЧина  - Плоть, Дух, Розум /Вiдповiдально Осмислена Свiдомiсть Волi/ як авангард та продовжувач мого Роду Сафроненко та усiєї Бiлої Раси, батько моєї сiм'ї, моїх дiтей, онукiв й усiх моїх нащадкiв, якi за спадковим та Натуральним /Естественным/ Правом та Конам Всесвiту є також Живi Живонародженi МужЧини та ЖенЧiни, якi знаходяться пiд МОїМ БАТЬКIВСЬКИМ  ОСОБИСТИМ й НЕОСПОРЮВАНИМ ЗАХИСТОМ та ОПiКУНСТВОМ до того моменту, коли вони самi проголосять власну Волю свого суверенiтету, незалежностi та Вiльної Осмисленної Вiдповiдальної Волi та Свободи Життя та Вибору Волi; бенефiцiар, установник та головний розпорядник усього належного менi Господарства, Майна, Прав та Свобод, нiколи не вмирав, донинi Живий та здоровий, розумово вiдповiдально свiдомий, не потребую опiкунства та стороннiх управителiв мого належного менi майна, моїх прав та свобод, розуму та Волi, принародно проголошую УСIМ мою СВIДОМУ, ОСМИСЛЕНУ та ВIДПОВIДАЛЬНУ Волю, як нащадок Русiв-Слов'яноАрiїв Гiпербореї - Господарiв та повновласних Управителiв планетою Мiдгард/Гея/Гая/Терра-Земля, згiдно Волi моїх прабатькiв-пращурiв, Конiв Всесвiту, Документу Олександра Македонського вiд 324 р. до Т.Ч. , Договору-Повноваження мiж моїми пращурами та Засновниками Всесвiту, пiдписаному повноважними особами 13 тис ЛЪтъ тому, прийняти у спадок усе належне менi, згiдно Конiв та Принципiв Всесвiту, Натурального Права та Волi моїх прабатькiв-пращурiв, майно та Господарство у ПОВНОМУ ОБСЯЗI /включаючи Землю та оточуючий Всесвiт/, Свободу та Вiльне Право Життя та Волевиявлення, гiдно розпоряджатись ним та управляти, отримувати набуту прибиль, примножувати на мою та користь усiх Живих творiнь та Всесвiту.
Написано власноруч /врукопашну!/ та пiдписано у повному ясному Розумi, з повним Усвiдомленням та Вiдповiдальнiстю перед усiм Всесвiтом та моїм Родом - пращурами та нащадками, 25.05.2021/7530 С.М.З.Х.
Пiдпис:/червоними чорнилами/ та вiдбиток моєю кров'ю правим великим пальцем! - "Живий Живонароджений МужЧина власник, генеральний розпорядник та бенефiцiар iменi Юрiй - по кровi Рус-Слов'яноАрiй - Плоть, Дух, Розум, авангард та продовжувач мого Роду Сафроненко та усiєї Бiлої Раси, батько моєї сiм'ї, моїх дiтей, онукiв й усiх моїх нащадкiв./
НА ЦЕ МОЯ ВОЛЯ! ДА БУДЕ ТАК!
===

Наданою мені Силою та Волею Живого Живонародженого МужЧини відповідально та осознано проголошую Намір та Волю жити вічно та вирішувати особисто, без будь-чийого стороннього втручання, момент та час зміни моєї мірності та перевтілення.
Я є Головою та авангардом мого Роду, НаРоду та Раси, а тому й е Господарем-розпорядником усього життєвого Досвіду мого Роду та усіх споріднених Родів, усієї генної ДНК інформації, тобто Геному мого Роду, НаРоду та Раси, а також усім іншим спадком, наданим мені моїми пращурами -  землею з копалинами,  природою - тваринним та рослинним світом, повітрям та атмосферою, тобто усім оточуючим мене світом, який я отримав по крові від своїх пращурів й зобов'язаний зберігати, охороняти та примножувати світлими добрими справами, словами, думками та намірами!
...

Українська Народна Республіка Велика Київська Русь - незалежна, суверенна, Вільна, Соборна РЕСПУБЛіКА з тисячолітнім героїчним літописом та досягненнями у боротьбі за Волю та незалежність - оплот Миру й Свободи у всьому Світі на планеті Земля, - Батьківщина Вільної незалежної Української титульної корінної Нації з своєю самобутною Культурою, Літописом, Мовою, Обрядами та Звичаями, яка своєю Волею на референдумі першого грудня 1991 року САМОВИЗНАЧИЛАСЯ, як самобутна, унікальна, спільна, єдина Нація й підтвердила принципи НЕЗАЛЕЖНОСТі та СУВЕРЕНіТЕТУ, проголошені у 4-му Універсалі Михайла Грушевського й Центральної Ради УНР 22 січня 1918 року та конкретизовані для умов сучасності у Декларації про державний суверенітет Української Нації 16 липня 1990 року, чим одноголосно проголосила свою РЕСПУБЛIКУ Українською Національною Незалежною Суверенною Вільною Державою.
Віднині, з 4 грудня 2020 року /дата оприлюднення цього проекту Маніфесту РГ УНР ВКР/ окреме слово "Україна" не вважається та не є офіційним державним терміном-означенням та не застосовується без ЗАГАЛЬНОВіДОМОГО ГОЛОВНОГО ОЗНАЧЕННЯ незалежної, суверенної, вільної країни - РЕСПУБЛіКА! Віднині у всіх державних документах офіційним терміном є ВИКЛЮЧНО термін Українська Народна Республіка Велика Київська Русь /УНР ВКР/, або коротка назва - Українська Народна Республіка чи то Українська Республіка, т.я. тільки таке ПОВНЕ означення та назва країни несе ознаку Української незалежної, суверенної, єдиної, Соборної, Вільної Національної Держави, а окреме слово "Україна" зовсім не несе таких ознак незалежної, суверенної, єдиної, соборної, вільної країни, та дискредитоване міжнародною бандою узурпаторів-сіоністів /з головним штабом Хабад у США/ до рівня приватної торгівельної фірми, й подальше використання слова "Україна" без слова Республіка, як назва Української Національної Держави, дезінформує та принижує міжнародний авторітет, значення та Республіканські ознаки Нашої Батьківщини й зводить нанівець головні надбання Української титульної корінної Нації, за що проливалась кров наших пращурів, - Воля, Незалежність, Єдість, Соборність та Суверенітет! Більш глибокий аналіз, документальні докази та обгрунтування у додатку №1.
http://stihi.ru/2020/11/02/583
група на ФейсБуцi "УРСР існує та не зникала!" https://m.facebook.com/groups/2447917838848859/
З пов., =GrafBorisfen= 04.12.2020

Українська Народна Республіка Велика Київська Русь! - УНР ВКР.
Приймаючи та переймаючи героїчну естафету наших пращурів Русів-Господарів Київської Русі /авжеж-то не власників!/, аргументую бронебійним та бульдозерним аргументом, /який не пересилить та не подолає жоден інший аргумент на світі!/ - така назва РГ УНР ВКР однозначно лаконічно й красиво ставить жирну кінцеву крапку на усіляких там спорах - хто перший - Україна, чи то Росія, чи то Московія, хто в кого вкрав назву народу "Рус" - Київ чи то Московія, та однозначно вказує жителям Московії та УСЬОМУ СВіТОВі, що Велика та Могутня Київська Русь є серцем усієї цивілізації! Бо з Господарями ВКР НіХТО та НіКОЛИ НЕ СПЕРЕЧАВСЯ, а лише безпрекословно виконували Нашу Волю!
І ТЕПЕР, кожен раз, коли називається ПОВНА назва нашої країни - Українська Народна Республіка Велика Київська Русь, то звучить та енергетично виконується, як короткий Гімн на Славу Нашої Батьківщини, як це робилося тисячі років! /уявляєте собі, скільки разів на день буде звеличуватися усіма країнами світу та на всіх мовах світу наша Батьківщина!!!/ Бо таку назву, й так лаконічно - де у ТРЬОХ словах закодований увесь героїчний тисячолітній літопис Нашого славетного народу Русів - ТАКОГО ви не знайдете на усій нашій планеті! Та й, врешті-решт, ТАК завжди називалась наша Батьківщина! А зара царі Московії та жиди хочуть прибрати до своїх поганих хваталок усю Славу та ТИСЯЧОЛіТНіЙ авторитет ВКР й тому натравлюють московитів на НАС - корінних ізконних Русів, шоп їхніми руками наплодити ганьбу та смерть!

Головна ознака Республіки - це Воля та Сила Народу та кожного Республіканця УНР ВКР, без якої Республіка перетворюється в концтабір.
Воля - це  дуже об'ємне поняття, яке включає до себе:
- свободу Свободи пересування, руху та життя,
- свободу Волевиявлення, Твердість, НЕпохильність, НЕпокірність Духу кожного Республіканця й усієї Української Нації;
- Воля - се ОСОЗНАНЕ Жадання /найвища ієрархія Бажань/, ОСВЯЧЕНЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ за Себе, Свій Род, Свій НаРод, усіх ЧолоВіче! а також
- Гордість за своє величне звання Республіканця УНР ВКР;
- послідовність, осознанність  та бов'язок збереження пам'яті та спадку /ідейного, культурного та матеріального/ своїх нащадків - Русів Великої Київської Русі.
Такого об'ємного та багатозначного терміну поняття не має жодна мова в світі!
Головним Гаслом живонародженого живого Вільного Руса-Господаря УНР ВКР є:
- "Між Мною та Всевишнім/Творцем нема посередників! Й не може бути! Да буде ТАК! Це Моя Воля Живого Живонародженого ЧолоВіче!"
*** не плутати "Всевишній/Творець" з штучним та хибним нинішнім поняттям "господь-рабовласник рабів бошьїх", - обрізаний ветеринар, який прийшов до овець ізраїлевих.
Недарма один з легендарних українських національних борців за Волю та свободу нашого Українського народу Нестор Махно обрав гасло "Воля або смерть"! /У якому нема слова "бох"!/
Вільний Республіканець РГ УНР ВКР не носить рабські "прикраси" - кайданів, ошійників та намордників! Й ніколи не стає навколішки!!!

Одним з видів масового впливу на свідомість суспільства є гасла. Нині всюди вводяться Гасла: - "Слава Україні!" з відповіддю: - "Смерть ворогам!", "Слава Нації" з відповіддю "Україна - понад усе!", "Козацькому Роду!" з відповіддю - "Нема переводу!"
Се дійсно дуже потужні інструменти формування світогляду мас! До того ж з біоенергетичного змісту дії - дружнє вигукування гасла та Гуку - се НАПРАВЛЕННЯ СИНГУЛЯРНОЇ енергетики спільноти у певному напрямку з певною метою. А вигукування невірного насла не тільки не йде на користь, а й ГОДУЄ ВОРОЖИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ЕГРЕГОР! Тому завжди треба ясно та глибоко аналізувати та розуміти явища та події, щоб не годувати ворогів НАШОЮ СИЛОЮ, яку вороги потім направлять на ЗНИЩЕННЯ НАС!!!

Одне з головних правил Вербальної енергетики - РЕЧЕННЯ! Як ми усі знаємо, РЕЧЕННЯ - це ЗАКІНЧЕНА ДУМКА! Якщо думка не закінчена, чи то не завершена, вона може мати неабиякий подвійний, потрійний а інколи навіть протилежний зміст! Цим вдало маніпулюють наші ідеологічні явно дуже кмітливі вороги.
Ми вже впевнилися, як вони ловко ошукали та обдурили Українців, хитро підмінивши поняття Республіка на Україна! /у ст. http://stihi.ru/2020/11/02/583 - АРЗ-41 Фiктивнiсть приватноi корпорацii Украiна./

Тому стає зрозуміло, шо гаслом та гуком: - "Слава Україні!" усі хором гукають та прославляють ПРИВАТНУ КОРПОРАЦІЮ "ЛТД Україна", а не рідну країну! Та й, доречи, більшість Українців навіть й нездогадуються про підміну, бо молодь цьому не повідомляють, а хунта ретельно це приховує у власних бандитських грабіжницьких інтересах!
Це саме стосуєцця й дружнього відгуку: - "Україна понад УСЕ!", тобто ЛТД "Україна" /приватна корпорація/ - для того, хто це кричить, - понад усе! сам зізнаєцця!
Звісно, що той, хто второпав підміну понять буде доторимуватись ВІРНОГО гасла: - "Слава Українській Республіці!" та відгуку: - "Українська РЕСПУБЛІКА понад УСЕ!"

До того ж треба ВІДОКРЕМЛЮВАТИ та розуміти два НЕОДНАКОВИХ терміна:
Українці - це ВИКЛЮЧНО представники УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ!, а Український народ БАГАТОНАЦІОНАЛЬНИЙ й складаєцця з представників РІЗНИХ Націй!
Тому гасло "Слава Нації!" - АНІЧОГО НЕ НЕСЕ! Це ПУСТЕ гасло! Вірним є гасло: - "Слава УКРАЇНСЬКІЙ НАЦІЇ!"
Загальновідомо, що людина складається з тих слів, які говорить і про які міркує, які заявляє привселюдно! Тому, кожне вами ВИГУКУВАНЕ гасло є вашим тілом Духу! Думайте завжди, що ви говорите та що вигукуєте, які прапори носите, та де ставити свої підписи!

Приамбула.
Усі правовідносини між народами та суспільствами на нашій планеті сьогодні регулюються загальноприйнятими правилами у вигляді законів. Ця практика остаточно встановилась на протязі 20 століття. Безумовно, головну руку до цього приклала світова банда сіоністів, але іншого принципу та методу регулювання відносин між суспільствами та всередині суспільства нині не існує. Тому закони суспільства в Українській Народній Республіці - ОСНОВАНІ на КОНАХ, ПОКОНАХ та Принципах ВСЕСВІТУ, мають головну організуючу роль та функцію.
20 сторіччя це важливий період часу зародження та становлення УНР ВКР, має три ключових моменти:
1. - 1918 р. -  зародження та організація УНР.
2. - 1922 р. -  примусове шахрайське  приєднання Українського Народу до Союзу інших народів з одночасним перейменуванням УНР в Українську Радянську Соціалістичну Республіку, де основне юридичне поняття країни залишилось -  це РЕСПУБЛІКА!
З цього моменту почалосся поступове шахрайське викрадення Волі  Українського Народу сіоністською бандою злочинців - комуністичною партією, яка у 1990-х роках була визнана злочинною, та заборонена її діяльність на території СРСР й у тому рахунку - на території Української Радянської Соціалістичної Республіки.
Кульмінацією шахрайства компартії  були зміни у основному законі УРСР - Конституції 1978 року, які тривали аж до 1991 року. У цей період компартія - банда шахраїв-сіоністів готувала перевтілення, й на початку 90-х років голова Верховної Ради УРСР Кравчук перевзувся нальоту з комуніста-злочинця у ангела білопухнастої неєврейської наружності.
Але самим головним шахрайством був факт викрадення з Конституції УРСР 1978 основного означення нашої країни - РЕСПУБЛІКА!, й підміна цього ГОЛОВНОГО юридичного терміну іншим словом "Україна", як це нині з'ясувалося, схожим але не тотожним юридичним поняттям. Більш детальне грунтовне пояснення цього шахрайства - у окремій додатковій статті - =http://stihi.ru/2020/11/02/583=

3. - Третій ключевий пункт -  ухилення та саморозпуск /тобто ДЕРЖАВНА ЗРАДА!/ центрального керівного апарату УРСР у 1990-1991 роках під виглядом фіктивного перейменування у інші органи влади, з одночасною їх реєстрацією у закордонних Реєстрах Приватних Комерційних Фірм /UPIC та інших/, тобто з початку 90-х років уся влада на території УРСР була узурпована бандою шахраїв-сіоністів під керівництвом Хабаду, центрального світового єврейського штабу у США, де була на замовлення нового президента  приватної комерційної фірми Україна розроблена Конституція приватної комерційної фірми Україна 1996 року, яка нині діє на території УРСР, яку окупувала "Приватна комерційна фірма Україна" /як вона зареєстрована у американському реєстрі приватних фірм/.

Проте, закони та Конституція УРСР 1978 року - законні та легітимні на території УРСР донині, бо не скасовані належною легітимною юридичною процедурою та належними легітимними юридичними особами з відповідними повноваженнями.

Статус жителя УРСР ми з'ясували - це РЕСПУБЛІКАНЦІ /відповідно головній ознаці  УРСР - РЕСПУБЛІКА/.
До речі,  юридичний термін-означення "Республіка" у законах нинішньої приватної, торгівельної корпорації Україна зустрічається усього лише ОДИН РАЗ!!!  наголошую ОДИН РАЗ - у ст.5 КУ1996!  Й більш ніде!!! Тому - це спекуляція та профанація цього терміну-означення! Ганьба, малятки!

Відповідно історичним корінням та головним функціям кожного жителя УРСР, це - Рус-Господар! У цьому слові-терміні заховані основні риси та ознаки нащадка наших Великих славетних пращурів!
Територія, на якій ми живемо споконвіку була територія Київської Русі, яку успадкувала Українська Народна Республіка у 1918 році. Це факт і оспорювати його неможливо!

Тому і вигадувати нічого не потрібно!
Я вас усіх вітаю!
З сьогоднішнього дня, тобто 4-го грудня 2020 року народилась Українська Народна Республіка Велика Київська Русь, скорочено УНР ВКР, а ми з вами, відповідно, отримуємо почесне звання - Рус-Господар Української Народної Республіки Велика Київська Русь!
Запам'ятайте та второпайте! НЕ держава, а РЕСПУБЛІКА! НЕ громадянин, НЕ фізична особа, НЕ підприємець, а ГОСПОДАР!

Необхідність створення Статусу РГ УНР ВКР - це вимоги нинішнього часу для можливості справедливого Вільного та Сувереного рівня спілкування з іншими НАЦІЯМИ, народами та суспільствами нашої планети!
Це також обумовлено тим, що усі керівні структури на території нашої Батьківщини захоплені суб'єктами- узурпаторами влади приватної комерційної фірми Україна, які не є нащадками Київської Русі, та не є Русами! Щоб позбавити можливості захоплення та узурпації влади іноземцями та пришлими на території нашої Української Народної Республіки Великої Київської Русі, необхідно назвати все своїми іменами, а такі два терміни, як "Україна" та "українець"  знівічинені та дискредитовані нинішніми узурпаторами влади у нашій Республіці до рівня торгівельної фірми! Ганьба узурпаторам!

Скорочена назва Руса-Господаря Української Народної Республіки Велика Київська Русь звучить вільно та гордо - РЕСПУБЛІКАНЕЦЬ! Це зрозуміло та очевидно, бо хто ж ще інший може жити у країні під назвою "РЕСПУБЛІКА"?!

В усіх юридичних документах та усіх законах усіх країн землі бракує головний для Людства термін "ЖИВОНАРОДЖЕНI ЖИВI - ЧОЛОВІК та ЖІНКА"
Цей термін-означення виходить за межі юридичної писанини й належить Всесвітнім Принципам Природи! Тому у законодавстві жодної країни немає цих Природних термінів!
Усі двуногоходи гуманоїдної конструкції за своїм хибним НАДИКТОВАНИМИ ЗГОРИ міркуванням чомусь уявляють, що громадянин - це начеб-то жива людина! В дійсності це не так!
Згідно вищенаведених юридичних законів про громадянство та iнших -  громадянин та громадянство, як й фізособа -  це ознака власності певної країни або держави! Тобто усі громадяни та фізособи - це власність певної купки осіб, що називають себе урядом якоїсь держави чи то країни.
Але природа не є власником! ПРИРОДА - ГОСПОДАР! БЕЗПОСЕРЕДНЬО звідсіля утворена назва Творця Природи та Всесвiту - НЕ Господь, а ГОСПОДАР!

Тепер треба розібратися з дуже важливим поняттям та термiном - "ВЛАСНИК"!
Це дуже хитрий, каверзний та важливий термін. На теренах нашої Батьківщини Велика Київська Русь сотні тисяч років він був відсутній й з'явився лише тоді, коли з'явилися шахраї-ростовщики - адепти сіоніськожидiвської банківської системи /з на той час жидiвського регiону Хазарії, де вони окупували Великий Шовковий Шлях з Індії до берегів Балтики./
Це майже одне й те саме, що й "господар", тiльки є одна невеличка різниця - Господар, це не тільки повновласний Хазяїн та розпорядник якогось там майна чи то багатств, а й особа, яка:
- сумлінно дбає,
- піклується та
- вдумливо розвиває своєю, та свого Роду й своєї сім'ї кропіткою працею!!! це майно або багатства.
Проте, згідно літописних подій, усі ростовщики, якими завжди були лукаві хитруни та шахраї єврейського хитрожопого племені, перетворили процес рівнозначного ОБМіНУ РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРАЦі, який був основою взаємовідносин між усіма Родами, націями, НаРодами на УСІЙ землі сотні тисяч років, у процедуру ЗБАГАЧЕННЯ окремих ОСіБ, які не були причетні до праці створення цих багацтв! Тому усіх ростовщиків ненавиділи та презирали усі народи та знищували, як шахраїв та ледацюг!
Й за своеї суттю своє саме головне та важливе слово, яке застосовували ростовщики - "власник", відображає їхню потребительску, ледащу суть користування майном /чи то багатством/ ВіДіРВАНО та НЕЗАЛЕЖНО від процесу його створення та піклування за ним!
Цю тоненьку межу бачить та почуває тільки дійсний нащадок Великої Київської Русі у якого тече гаряча, вільна, трудова кров через Серце, у якому живе нескоренна Воля, Совість, Честь та Гідність!

Тому усі  трударі-Руси Славяно-Арийскої крові завжди є Господарями, а не просто користувачами-власниками свого майна та багатства!

Я, як засновник, ініціатор, організатор та розробник першого проекту Маніфесту Руса-Господаря УНР ВКР, перший отримуюю АФіДЕВіТ-АФІДЕРІТ /Посвідчення/(от лат. affido - «клятвенно удостоверяю») клятвенне завiрення перед Творцем Живонародженного ЖИВОГО/I/ Чоловiка/Жiнки - РГ УНР ВКР.
На теренах Великої Київської Русі посвiчень не iснувало, бо Живiй Людинi нiякi документи не потрiбнi, але у нинiшньому свiтi такий документ iнколи необхiдний. Проте усi види документiв мають свою функцiю та призначення. Паспорт /порт, портал у нинiшню ю-дичну систему правовiдносин мiж Живими людьми та громадянами, фiзособами та iн./ призначений для переводу Живого МужЧини та Жiнки у статус неживоi особи, персони, фiзичноi особи, адепта та субекта системи. Тому правомiрним для живоi МужЧини та Жiнки є тільки АФіДЕВіТ - це клятвенне ВОЕВИЯВЛЕННЯ ЖИВОГО/I/ МужЧини та Жiнки, яке  засвiчуеться двома iншими ЗАЯВЛЕНИМИ у свiтi Живими МужЧинами та Жiнками.

Дуже цiкаво, але коли я вперше почув та вирiшив з"ясувати це слово АФіДЕВіТ, зразу ж одномоментно у мене вирубився iнтернет... /розяснення АФІДЕВІТУ у додатку/

АФіДЕВіТ НЕ Є документом! /хоча й написаний на папері, а краще це робити на клапті шкіри, щоб ю-дистам не було до чого придратися! - се НЕ ПАПЕР та НЕ ПАПІРЕЦЬ!/ Це просто свідчення того, що живий живонароджений чоловік або жінка є бенефіціаром /засновником, головним розпорядником, виконувачем, вигодоотримувачем та користувачем/ свого власного імені.
Справа у тому, що нинішня ю-дична сіоніська система вишукує будь-який метод ідентифікувати живих живонароджених МужЧин та Жiнок /чоловiче - ізначально це слово стосувалася обох статей - чоловіка та жінки/ у юридичну особу для застосування своїх силових методів примусу та покарання за вигадані ними фіктивні хімерні провини, яких немає у Конах Всесвіту. Згідно ПоКонів Всесвіту Живих Живонароджених МужЧини та Жiнки не має права судити ніхто, а юридичних, фізичних осіб, громадян та інших суб'єктів приватних корпорацій керівництво цих корпорацій може судити та застосовувати до них міри покарання.
АФіДЕВіТ не має номеру та не реєструються в аніяких реєстрах! Якщо розпочати нумерувати АФіДЕВіТ, він зразу стане документом й об'єктом нинішнього цифрового концтабору та нинішньої юридичної системи!

АФіДЕВіТ необхідний для головної функції - пред'явлення та засвідчення іншим особам та організаціям свого статусу ЖИВОГО/I/ Чоловiка/Жiнки - нащадка Київської Русі - вільного живонародженого ЖИВОГО Руса-Господаря своєї Батьківщини, яку він успадкував фактом народження на території своєї Батьківщини - Української Народної Республіки Велика Київська Русь, від своїх пращурів Русичів, як продовжувач їхнього Великого Роду та Народу та як людина, у жилах якої тече НАША - Русичів палка-гаряча, червона, вільна, трудова, горда та ніколи й ніким нескорена кров!!!

Особистий підпис у цьому АФіДЕВіТi РГ УНР ВКР ставиться відбитком правого великого пальця своєю власною кров'ю!!! Як це робили наші Видатні Великі та героїчні й славетні пращури у часи субстанцiонарноi вiдповiдальностi! Такий підпис абсолютно непідробний й має самий великий ступінь захисту! Бо несе не тільки поверхнево індивідуальну ознаку особи, а й генну індивідуальну ознаку ДНК свого Роду та НАШОЇ корінної титульної Української НАЦІЇ славетної та могутньої Київської Русі! До того ж вiдповiдальнiсть, пiдтверджена власною кров'ю мае найвищу Силу!

Цей фактор та факт необхідно зазначати у АФіДЕВіТі, бо при погляді на рубільник деяких хамелеонів, які косять під українців, винникає враження, що по Дніпру мандрує жидівська кров...

Цей АФіДЕВіТ ЖИВОГО/I/ Чоловiка/Жiнки - РГ УНР ВКР не може бути власністю будь-кого іншого, окрім особисто Руса-Господаря УНР ВКР! По смерті передається у спадок самому старшому нащадку.
Чому краще конкретно - живий чоловік або жива жінка, аніж живонародженна людина, бо у юридичному правовому полі правовідносини з живим чоловіком та живою жінкою відсутні, бо вони не є суб'єктами юриспруденції. /ю-допруденцii, жидопруденцii - "юде" на германськiй мовi - жид/

Тепер стає завдання розробки основних Концепцій та Принципів функціювання Нашої Республіки!

Самі головні 2 святі Слова та Поняття для Руса-Господаря - це Воля та Батьківщина!
Слово Воля не означає "що хочу, те й роблю" та " анархія - мати порядку",  а це слово означає " Воля, або смерть!" й повагу та рівність прагнень та думок усіх Русів у своєму суспільстві, а також Незалежність та Суверенітет НАЦІЇ Русичів від інших націй та народів. Це те, що було продекларовано Нашим видатним Михайлом Грушевським у 1918 р. у 4-му Універсалі  Центральної Ради Української Народної Республіки й було визнано на світовому рівні усіма країнами, бо УНР була допущена, як самостійна суверенна країна до міжнародних перемовин щодо Миру, як фінал Першої світової війни.

Цей документ юридично легітимний і діє донині, бо його ніхто не скасовував, а Принципи Незалежності та Суверенітету /що є головними значеннями слова Воля!/, закладені та проголошені у 4-му Універсалі Центральної Ради Української Народної Республіки 73 роки до Декларації про державний суверенітет України 1990, були одноголосно схвалені У ТОМУ Ж САМОМУ КОНТЕКСТІ та У ТОМУ Ж САМОМУ ЗНАЧЕННІ /тобто первинність 4-го Універсалу перед ДпДСУ1990 - очевидна та оспорюванню не підлягає!/ на референдумі Української НАЦВЇ Української Радянської Соціалістичної Республіки /а скорочено Української Республіки, яка є безумовна народною - суспільство багатьох націй!/ у 1991 році!

Батьківщина - це об'ємне сукупне поняття, яке включає у себе:
- Земля, яка дісталася нам у спадок від наших пращурів, на якій ми народились, разом з надрами та оточуючим світом - живим тваринним та рослинним світом, атмосферою;
- Знання, Культура, Мова та Звичаї, які також дісталися нам у спадок від наших пращурів - Русичів Київської Русі.
Це є невід'ємні головні та фундаментальні складові нашого життя  та наших унікальних особистостей - Русичів-Господарів Київської Великої Русі, без яких ми не можемо ВІЛЬНО жити, як унікальна корінна титульна НАЦІЯ Української Народної Республіки!

У зв'язку з тим, що наша Батьківщина має дуже цінні та багаті інтелектуальні та природні ресурси, є дуже багато злодіїв, які мріють, марять їх загарбати, привласнити та використовувати для своїх потреб. У зв'язку з цим у Нашого багатонаціонального Народу Русичів-Господарів УНРВКР є дуже багато ворогів. Тому споконвіків у Наших пращурів Русичів, й у Нас, відповідно, на першому місці - Мистецтво Захисту та розвитку особистої та загальнонародної Сили й Здоров'я Русичів!

Головним фундаментальним Принципом захисту Нашого багатонаціонального Народу від злодіїв, є Об'єднання Сімей, Родів та Націй!
Тому усі злодії, колонізатори та узурпатори влади мають головний принцип грабування Народу - "поділяй та володій"! Народ, поділений на окремих членів - це планктон, який є легкою здобиччю злодіїв!
Для того, щоб об'єднатися, треба мати:
-  спільну територію - Батьківщину;
-  спільну Культуру, Мову та Звичаї;
-  спільні Цілі, Прагнення, Мету та Завдання;
-  спільний Статут та Принципи життя та взаємовідносин всередині свого суспільства та іншими народами та суспільствами.

Спільну територію - Батьківщину, Культуру, Мову та Звичаї ми маємо, а от Мету, Цілі, Прагнення треба сформулювати, та усім разом відкоригувати, відповідно до умов та вимог теперішнього часу!

Принципи вступу до нашої спільноти, щоб стати Русом-Господарем Української Народної Республіки Велика Київська Русь, треба:
- БАЖАТИ та ЖАДАТИ ЦЬОГО!
- БУТИ РУСИЧЕМ по КРОВІ, В ДУШІ та СЕРЦІ!
- визнавати, дотримуватись та бути згодним з основними Цілями та Принципами життя нашої корінної титульної НАЦІЇ Української Народної Республіки Велика Київська Русь - УНР ВКР!
- приймати активну участь на однаковому рівні з усіма Русичами-Господарями в усіх ключових головних питаннях життя, керівництва та управління нашого Вільного, Суверенного та Незалежного суспільства! Ганьба типу - "моя хата зкраю - я нічого не знаю!"  та "політика не для мене!" КАТЕГОРИЧНО забороняється! - Увесь планктон та пасив  позбавляється права  бути Русичем-Господарем!
- подати заявку, зареєструватися, та постійно бути на активному зв'язку, щоб отримати Фідеріт РГ УНР ВКР для підтримання та впровадження в життя головного Принципу існування нашої корінної титульної НАЦІЇ Українського народу - це Об'єднання, яке без Центрального Органу Керування, обліку, реєстрації та щоденного загальнонародного зв'язку не існує.

Центральним органом керування об'єднаного народу корінних титульних НАЦІЙ наших пращурів - Русичів Київської Русі було - Коло представників Сімей та Родів. Нині ці принципи утотожнюють Ради народних обранців від кожної Територіальної Громади, яка проживає в окремій частині, або населеному пункті нашої не маленької Республіки.

Той, хто не визнає, не згодний, або заперечує основним Принципам, Прагненням, Меті та Завданням корінної титульної НАЦІЇ та об"єднаного Народу Русичів, той НЕ РУС й НЕ НАЩАДОК наших славетних пращурів, й не має права господарювати та розпоряджатися ресурсами та багатствами нашої Батьківщини, користуватися цим великим званням Русич-Господар, й спілкуватися на рівні з усіма Русичами-Господарями на землі УНР Великої Київської Русі!

Ой чи є, чи нема Пан Господар вдома? /вибачте, не власник!/
Щедрий вечір, добрий вечір, Пан Господар вдома?
Ой нема, ой нема,та й поїхав до млина.
Щедрий вечір, добрий вечір, та й поїхав до млина.
Та й муки спетлювать, меду-пива купувать.
Щедрий вечір, добрий вечір, меду-пива купувать.
Меду-пива купувать, щедрівників частувать.
Щедрий вечір, добрий вечір, щедрівників частувать.

Дитячий Гімн Української Республіки! /Із Маніфесту Руса-Господаря УНР ВКР. Ніяка більше країна в світі не має Дитячого Гімну, та такого, що це, до того ж, ще й Гімн Миру та Радості!/

Най живе Українська Республiка -
Краща в світі країнонька - Ра!
Під проміннями сонечка-бублика,
А намистом - веселка. Ура!

Діти - радість, діти - доля!
Сміх дитячий - вільна Воля
Кольорові щастя квіти -
Українські любі діти!
На степовій вишиванці
Продзюрчав струмочок вранці,
Соловейко заспівав,
Руни їм намалював.

Прапор небом нам синім всміхається
Світлом мрії, як хвилі Дніпра!
В жовтім кольорі степу купається
Українська вогонь-дітвора.

Нехай нам сяйво зорь насниться,
Нам степ щирокий - колибель.
Най хлібом Воля колоситься,
Та мчить дитинства карусель.
====
Витяг із маніфесту Руса-Господаря Української Народної Республіки Велика Київська Русь.  http://stihi.ru/2020/12/04/4369
Відносно грошей та монет. Ці юридичні терміни застосовуються нинішньою хунтою узурпаторів приватної торгівельної фірми Україна у процесі уявного заохочення рабської праці яке перетворилося у процедуру збагачення. При цьому в законодавстві цієї приватної торгівельної корпорації  мають місце норми закону притягнення до кримінальної відповідальності за підроблення грошей та монет, цінних паперів та бланків.
Проте, як і тисячу років тому, так і нині натуральний обмін продуктами праці актуальний завжди!
Але хунта та узурпатори влади окупували усе навколо грошей, позбавивши людей будь-яких інших альтернативних можливостей обмін результатами своєї особистої праці в обхід банків банкової системи. Ця злодійська Монополия і є рабство!

Тому для того щоб уникнути репресії з боку хунти, треба створити механізм обміну продуктами праці без використання термінів гроші та монети.
Перспективним Я вибачаюсь досвід наших пращурів. Чому необхідно винайти альтернативні еквіваленти праці які використовували наші пращури, які б мали ознаку відновлення культури наших пращурів.
Як я вже казав, головною умовою РЕАЛЬНОЇ Волі та Незалежності Територіальних Громад Русів-Господарів Української Народної Республіки Велика Київська Русь, це створення на загальних зборах власної Казни Територіальної Громади, що є можливістю запобігання окупації результатів праці Русів-Господарів УНР ВКР сіоніською всесвітньою банковою системою.
Проте ми вже маємо гіркий досвід з Даніловим, якого вбили за впровадження нової грошової системи на тимчасово окупованих територіях України.
Тому введення у казну оббіг нових грошей або монет чревато репресіями з боку хунти!
З огляду на це тре встановити інші стандарти та механізми обміну результатами власної праці, які не фігурують у стандартах нинішньої юриспруденції. Гарним прикладом є досвід наших пращурів.

Однострій дійсного Руса-Господаря Української Народної Республіки Велична Київська Русь. Честь на чолі, ясний гордий погляд в очах, палка Любов до Батьківщини в серці, Незламна Жага Волі в грудях,  Совість в Душі, Славна шана до пращурів в крові, Сила Роду в руках, твердість Духу в ногах.

От вам й завдання для вашої сірої рідини якщо вона без гальмівної рідини.
===16.02.2021
А КОНКРЕТНО ВКАЗАТИ НА КОНКРЕТНI дii /як я вже казав!/ - НЕГАЙНО ЗАГАЛЬНИМИ ЗБОРАМИ створити НАРОДНИЙ СУД ТЕРГРОМАДИ  з наданням НОВООБРАНОМУ НАРОДНОМУ СУДДi  довiреностi З ОСОБИСТИМ ПIДПИСОМ КОЖНОГО ЧЛЕНА ТГ /без усяких там ганебних нотарiусiффф/ на представництво, захист, ВИНЕСЕННЯ СПРАВЕДЛИВОГО НАРОДНОГО РIШЕННЯ, НАРОДНОГО ВИРОКУ не вiд iменi торгiвельноi приватноi корпорацii Украiна, а вiд IМЕНI Народу Украiнськоi РЕСПУБЛiКИ у особi КОНКРЕТНИХ ЧЛЕНiВ ТГ, особисто пiдписавших цю довiренiсть, та не вiд iменi законiв, а СПИРАЮЧИСЬ НА ПРАВО, як уособлення Всесвiтнiх справедливих Принципiв життя та УСТРОЮ ВСЕСВIТУ!
СТВОРИТИ НЕГАЦНО ВЛАСНУ ТГ КАЗНУ та В УМОВАХ ВiЙНИ - озброене Народне ополчення - для ЗАХИСТУ Народу Украiнськоi Республiки /згiдно ст.5 КУ96 та iнших Конституцiй, Унiверсалiв та Мiжнародного Права/ ВIД МIЖНАРОДНОГО ТЕРОРИЗМУ ТА КОЛОНiЗАТОРIВ, хунти та злодiiв-вбивць... Й так далi...

Правозахисник =GrafBorisfen= http://stihi.ru/2020/12/04/4369
======
Додаток: Аффидевит - Суверенная передача истины или клятва
https://www.youtube.com/watch?v=mfBrOARdX3M
24 авг. 2021 г.  https://www.sites.google.com/view/snk... 12 Правовых Гипотез БАР (BAR) - Гильдии Аффиде;вит - (от лат. affido - «клятвенно удостоверяю») в праве Великобритании и США письменное показание или заявление лица, выступающего в роли свидетеля, которое, при невозможности его личной явки, даётся под присягой и удостоверяется нотариусом или иным уполномоченным должностным лицом.

Аффидевит истинный - это суверенная передача истины, это Клятва, которую ты пишешь письменно, а Клятва написанная письменно означает, что ты пишешь правду. Присяга, Клятва должна быть истиной! Иначе это лжесвидетельство. Дача ложных показаний это Клятвопреступление! Клятва, изложенная на бумаге /согласно библии и другим юридическим нормам/ должна быть ОПРОВЕРГНУТА, иначе она становится правдой!
Это должно быть опровергнуто и проверено. В общем, Правда должно быть найдена! Письменное заявление, показание, свидетельство, даваемое под присягой, должно быть истиной, должно быть правдой. Кто в аффедевит пишает ложь,  тот сам себя приговоривает!
Из-за того что affidavit написан, То есть правда записана, И тем самым вынесен публичный приговор, означает что после 30 дней аффидевит становится безповоротным. Это есть резюме правовой базы в аффидевите.
Аффидевит может составлять только живой человек и опровергать может только живой человек аффидевитом.
Карл Хоффман говорит: - Судьи во всех странах подписывают договор с их работодателем - Британским реестром субъектов аккредитации - BAR.
Речь в судебных процессах ведёцца только о капитале и ни о чём другом!
Или о бумагах на которых написаны числа и ни о чём другом. Нас пытаются держать в финансовом рабстве. Подписав кредитный договор, вам банк говорит, что вы получите... ЧТО???? - ЗАПИСЬ В КОМПЬЮТЕРЕ! Это всё, что банки вам дают! И что они с этим делают? Они нас насилуют тем что они тот кредитный договор который имеет цену бумаги, на которой Он написан, умножают и это записывают в свою бухгалтерию. Они нам объясняют, что мы должны проценты платить и мы должны обратно отдать РЕАЛЬНЫЕ ВЕЩИ!

Есть ещё одно правило, которое прописано в BAR-гильдии. В сообществе масонов, которые хотят предотвратить, чтобы мы когда-либо не вышли из долгов, которая они нам навязали, и если мы чего-либо добьёмся для нашего благополучия, Они обязательно придумают, как это у нас забрать! Каждый банкир знает, что когда-нибудь банковская система рухнет! И в этот момент у нас на руках останутся бумажки, а у них - ценные, реальные вещи! И тогда мы должны будем начать всё сначала. Сегодня мы все уже очень хорошо знаем, что всё это спланировано. Если мы всему этому сопротивляемся, то нас просто избивают ОМОН-овцы. Сейчас ситуация выглядит так, что все мы были проданы! Это начинается всё со свидетельства о рождении, которое так прекрасно организовала католическая церковь! Масоны продолжили, организовав BAR-гильдию с презумпциями. И эти презумпции подтверждают что в наших аусвайсах уже стоит, что мы являемся вещами, товаром. С того момента, как они всё это воплотили в жизнь, практически они могут сделать всё, что захотят!
В принципе для них всё с этого момента не существует более никаких барьеров, потому что вещи, в принципе, нельзя ничего применить! Можно, только если немного повредить. Но вещь нельзя убить. Так происходит например в больницах, когда людей просто разбирают на органы, - Это же просто вещь! Таких примеров Существует множество. Анализируя всё это, можно сделать вывод, что это не люди! По библии человеку присуща любовь ближнему. Это нЕлюди думают, что они не обязаны придерживаться библейских заповедей. Это является заблуждением. Даже сама католическая церковь заблуждается! Я хочу сразу пояснить что я изучал библию, но церкви Я /Карл Хоффман/ не имею никакого отношения!
Мы разработали разные инструменты которыми мы уже начали их привлекать к ответственности. Вообще я / Карл Хоффман/ не хотел свою суд создавать, но сейчас я постоянно в разъездах по судебным делам, и был только 11 дней в этом году дома. Компьютер телефон включен и всю ночь, потому, что люди всё время просят о помощи.
Всё началось 8 лет назад в Англии, после того как меня хотели оштрафовать за неправильную парковку в месте, где не было указателя, что там нельзя ставить машину. Дошло до процесса, и они хотели у меня мою машину забрать! И тогда я сказал: - Или я, или шеф фирмы парковок! Я решил что я! И я многому в процессе научился.
Королева Англии смогла до сих пор удержать власть во всём мире! И тут мы появились и заявили им, что мы не позволим им нас насиловать! Этого они не хотят слышать. Какие возможности у нас есть? Многие безуспешно уже пробовали разные вещи. Мы с 2012 года знаем про BAR-гильдию и у нас было время её изучить. На самом деле в ней стоит, что мы все слабоумные и некомпетентные! Это наглость заявлять такое, хотя они нас совсем не знают.
Проблему можно решить, но мы должны решиться освобождаться от системы. Все области нашей жизни были искусственно сделаны сложными! Чтобы мы не понимали, что происходит. Это началось ещё с древних времён, с переписываний бильбии. Если католической церкви это не удавалось, то они переписывали её на латинском языке. Потом эта перенесли на правовую систему она настолько сложная, что ты её не можешь понять - Ты для этого недостаточно интеллигентный и должен нанимать адвоката. Существует огромное количество параграфов, которые ни один человек не знает наизусть. Это они нам навязывают. Кроме того, Мы же К тому же являемся вещами, что они от нас скрывали 300 лет! Как мы можем этому противостоять? Вообще-то очень просто. Мы задаём ИМ вопросы!
Что такое правовые уровни? Если мы требуем от юрисдикции соблюдать заповеди из бильбии: - Люби ближнего как самого себя, то они не знают, что ответить. Они лишаются фундамента.
Судья должен всегда принимать свои решения в пользу банков и BAR- гильдии, иначе они разоряться. По закону масонов, кто три раза нарушил клятву или проиграл суд приговорён к смерти! Судьи сидят в ловушке! Масоны являются самым главным врагом с их перверсными взглядами и законами которые держат всех под своим влиянием. Решение проблем для нас лежит в том, чтобы мы могли понять их систему. Она заключается в том, что мы для закона являемся не живыми людьми, а вещью /товаром/.
====
Семинар Карл-Петер Хофманна: 12 Правовых Гипотез БАР (BAR) - Гильдии
БАР (BAR) - Презумпции, Гипотезы или Предположение существуют более, чем 300 лет. Мы знаем о них с 2012 года. БАР (BAR) или масоны смогли удержать это больше, чем 300 лет в тайне.
Что такое БАР- Британский реестр субъектов аккредитации (BAR - British Accreditation Registry)?
Что такое 12 Правовых Гипотез БАР (BAR) - Гильдии?
(Гильдия ( Gilde - объединение купцов) - цех, объединение 10-15 человек одной или схожих профессий или целей.)
Масоны, члены БАР (BAR) -Гильдии сделали всё, чтобы каждый из пунктов повернуть в деле.
Настоящее противоположную сторону.
Слово «Презумпции, Предположение» понимается нами не верно. Не то, что оно означает на самом значение слова «Презумпции» - это Приговор, обвинение. Кроме членов в БАР (BAR) -Гильдии, никто не понимает истинное значение этого слова. Некоторые из нас, такие как Моника, которая сегодня находится в тюрьме, говорят, что это-же всего лишь «Предположение»?
Нет. Это Приговор!
И как к Приговорам мы должны к ним относиться, а не как к Предположеням.
Некоторые из нас могут сказать, что я же этого не знал.
Тогда Вы получите от судьи ответ: « Мы это знаем. Почему Вы этого не знаете?
Если мы про это знаем, тогда Вы это знать могли бы.»
Так они аргументируют.
Так мы не можем выигрывать процессы. Мы должны над этим работать и добиваться опровержения. И этим мы будем заниматься.

12 презумпций пиратского суда. 
1. Презумпция Публичного, Общественного Акта. (ПРЕЗУМПЦИЯ - Предположение, признаваемое истинным, пока не доказано обратное.)
Оно означает, что каждое судебное Производство, которое попадает под Римское Право, должно быть доступно для Общественности. БАР (BAR) предполагает полную противоположность.
БАР (BAR) предполагает, что судебное Производство является частным, коммерческим процессом БАР (BAR) -Гильдии.
. Если никто не настаивает на том, что-бы судебное Производство стало Публичным, Общественным Производством, то это судебное Производство остаётся частным БАР-Гильдии. Этим самым мы, не осознавая того, автоматически подчиняемся их частной юристдикции.
Карл-Петер Хофманн: Это значит, что они провозглашают, утверждают то, что они хотят, а мы обязуемся это выполнять, если мы не высказываем наше несогласие сказанному. Всё понятно? Если это не Общественный Акт, то мы проданы. Мы будем рассматривать, как этому противостоять.
Добились мы Общественного Акта, остаются ещё 11 Гипотез (Приговоров).
Написать опровержение 1: Презумпции Публичного, Общественного Акта.

2. Презумпция Государственной службы.
Все члены частной гильдии BAR поклялись в своей гильдии торжественной, тайной и абсолютной присяге. Принося дополнительные присяги в Общественное бюро, они становятся государственными агентами и выступают в качестве государственных должностных лиц. Это противоречит их частной, более высокоуровневой клятве, которую они поклялись в своей гильдии. До тех пор, пока кто-либо открыто не выразил своё несогласие с тем, что члены частной гильдии БАР не являются законными государственными служащими и, следовательно, под общественной присягой в качестве попечителей, они остаются ими. Хотя на самом деле они делают противоположное.
Карл-Петер Хофманн: Это очень важно для нас!
Текст: Все Участники БАР (BAR) – Гильдии приняли в торжественной и тайной обстановке на абсолютную преданность их Гильдии.
Карл-Петер Хофманн: Прошу обратить Ваше внимание на слово «Абсолютную».
Текст: Благодаря тому, что они принимают ещё дополнительную Присягу Общественности, они становятся дополнительно Общественными Агентами Правительств и имеют право действовать как Государственные чиновники в качестве Государственных должностных лиц. Это противоречит принятой ими более высокоуровневой Присяге, которой они поклялись в своей Гильдии.
До тех пор, пока никто не оспаривает , все Участники частной БАР (BAR) –Гильдии являются законными Государственными служащими и следовательно под общественной Присягой в качестве Доверительных лиц. Хотя на самом деле они делают противоположное.
Карл-Петер Хофманн: Две Присяги, которые абсолютно противоречат друг другу. Масонам присуща такая наглость клясться одновременно двум Присягам и при этом помнить, что ну подумаешь, вторая Присяга не такая уж и важная. Согласно Библии это не возможно. Они просто нам навязывают Присягу частной БАР (BAR) –Гильдии, потому-что она стоит выше Присяги Общественности и поэтому мы всегда попадаем , хотим мы это или нет , под законы частной БАР (BAR) –Гильдии. И что-бы судьи Вам не рассказывали, все они являются членами частной БАР (BAR) –Гильдии.
Написать опровержение 2: Презумпции Государственной службы.

3. Презумпция Публичной присяги.
В ней говорится, что все члены БАР (BAR) - Гильдии действуют как «государственные должностные лица» и следовательно под общественной Присягой действуют в качестве Доверительных лиц. Они связаны торжественной общественной присягой и поэтому считаются честными, беспристрастными и справедливыми. Это диктует публичная Клятва. Если это предположение открыто не оспаривается, существует Презумпция того, что члены частной БАР (BAR) - Гильдии находятся под публичной Присягой, что противоречит Присяге частной БАР (BAR) - Гильдии. При оспаривании Презумпции Публичной присяги эти лица должны заявить, что они преследуют не общественные, а частные цели БАР (BAR) - Гильдии.
Карл-Петер Хофманн: Мы-же только сейчас разобрали, что они относятся к Государственным служащим, хотя они сами видят себя немного под другим углом. Но после того, как они приняли Присягу частной БАР (BAR) - Гильдии, можно про Общественную забыть. Мы должны чётко изложить свою позицию, что клятва одной Присяге, даже если она расценивается высококачественней второй клятвы, которая расценивается ниже первой, делают ничтожными обе клятвы. Больше обе не существуют!
Если мы им это не разъясняем, то мы им разрешаем действовать по их усмотрению. И в течении 30 дней это автоматически вступает в силу.
Написать опровержение 3: Презумпции Публичной присяги.

4. Презумпция иммунитета.
Это означает, что ключевые члены частной БАР (BAR) - Гильдии с полномочиями «публичных должностных лиц» в качестве судей, прокуроров и магистров, которые добросовестно поклялись в общественной присяге имеют иммунитет и неприкосновенность личности и имущества. Однако без открытого оспаривания и без требования этой присяги существует правовая презумпция того, что члены частной БАР (BAR) - Гильдии, занимающие посты Государственных служащих имеют иммунитет и неприкосновенность личности и имущества.
Карл-Петер Хофманн: Они предполагают, что являясь Государственными служащими, они имеют иммунитет и не несут личную ответственность за свои действия.
Если мы это не оспорим, то это так и есть, потому-что мы это разрешаем. Ведь это является частным договором с ними. Придерживаясь действующих законов относительно частных договорённостей, если мы это допускаем, разрешаем, то они становятся действительно неприкосновенными. Они пользуются нашей неосведомлённостью и делают, что хотят, что-бы не нести ответственности. Поэтому мы должны иммунитет оспорить!
Написать опровержение 4: Презумпции иммунитета.

5. Презумпция повестки суда. 
Появление в суде обычно основывается на судебной повестке. Презумпция судебной повестки означает, что повестка обычно бесспорна и что лицо, пришедшее в суд, считается согласившимся выступать в качестве ответчика присяжных или свидетелей и в юрисдикции суда. Без отказа и возврата судебной повестки с копией отказа, запротоколированного заблаговременно, признаются юрисдикция и положение в качестве обвиняемого. Кроме того, его вина уже ясна.
Карл-Петер Хофманн: Если мы не идём правильным путём, Аффидевит я расскажу позднее, то мы уже признали себя виновными. Потому-что мы до этого довели, это допустили.
Мы должны реагировать. Я должен сказать, что если это не опровергнуто Опровержением, то их действия обоснованы даже Заповедями Библии.
Поэтому мы должны опровергать.
Они выдвинают фальшивые обвинения невиновным.
В Библии говорится, что если твой ближний имеет что-то против тебя, то изложи это. Выскажи это для разбирательства. Если этого не делать, то ложь считается правдой.
Девятая заповедь: Не произноси ложного свидетельства на ближнего твоего. Смысл заповеди: не наносить ущерба доброму имени человека путём клеветы или лжесвидетельства, не посягать на его имущество с помощью лжи и обмана.
Написать опровержение 5: Презумпции повестки суда.

6. Презумпция охраны.
Обычно повестки или ордер на арест остаются неопровергнутыми. Поэтому определено, что тот, кто появляется в суде, вероятно есть объект или вещь. Этот предмет несет ответственность и поэтому должен быть взят под стражу надсмотрщиком. Это предположение включает в себя мертвую юридическую фикцию нечеловеческого лица, для которого фактически были написаны правила и положения правительственными корпорациями. На самом деле надзиратели могут только законно конфисковать вещи и предметы, но не людей арестовать, которые состоят из плоти и крови и имеют Душу.
До тех пор, пока кто-либо открыто не отвергает это предположение и не отвергает повестку в суд, то суд предполагает, что он является вещью и собственностью. И следовательно может быть законно захвачен охранниками.
Карл-Петер Хофманн: Последствием Презумпции охраны, если она не будет опровергнута, является то, что они могут нас, живых людей арестовать, если они нас объявили фиктивными юридическими лицами.
Почему они это должны сделать?
Потому, что фиктивные суды могут судить только формальное. Они не могут судить материальное, состоящее из материи.
Это является причиной того, что если совершено убийство, то суд рассматривает это как преступление в разделе капитала. Суд рассматривает форму, а не материю. Судью не интересует, был кто-то убит или нет. Его интересует только одно, был-ли нанесён ущерб, который можно как-то формально рассмотреть. Поэтому преступление в области капитала, был-ли повреждён приносящий прибыль.
Материю может рассматривать только естественный, натуральный суд или Global Common Law Court. И наоборот, Global Common Law Court не может рассматривать формальные преступления. Если кто-то превысил скорость и это зафиксировано радаром, то я, как судья Global Common Law Court не могу это рассматривать. Это может рассматривать только фиктивный суд. Фиктивные суды могут рассматривать только формальное, поэтому они всё должны называть преступлением в области капитала.
Мы должны это опровергнуть. Мы не являемся фикцией. Мы люди из плоти и крови и поэтому они не имеют права нас судить или надзирать над нами.
Написать опровержение 6: Презумпции охраны.

7. Презумпция суда надзирателей.
Предполагается, что житель района местного самоуправления имеет в паспорте знак P для нуждающихся в помощи, в поддержке (бедных) и следовательно находится под контролем правительственных сил и их агентов, которых называют «судом попечителей». До тех пор, пока это предположение не будет открыто отвергнуто, указав, что он сам является начальником и исполнителем дела (доверия) перед судом, существует презумпция того, что он является нищим (бедным) из-за отказа (по умолчанию). Точно так же он считается слабоумным и поэтому он должен подчиняться правилам главы офиса (судья окружного суда).
Карл-Петер Хофманн: Некомпетентный нуждается в ком-либо, кто-бы его за ручку водил. И он должен как маленький ребёнок слушаться своего надзирателя.
В юстиции это называют – слабоумие. Это означает, что мы ничего не знаем и ничего не понимаем, что они говорят.Так как они нас повседневно называют слабоумными, то мы имеем полное право их назвать слабоумными. Мы знаем, о чём они ведут речь. Мы должны внести ясность в то, что слабоумной является юстиция, т.к. она не понимает, что мы уж точно знаем, о чём идёт речь. Это юстиция вообще-то должна знать.
Написать опровержение 7: Презумпции суда надзирателей.

8. Презумпция фидуциарного, доверительного суда
Члены частной гильдии БАР предполагают, что судьи фидуциарного суда являются признанным как обществеными, «государственными служащими». Это предполагается уже из-за того, что мы посещаем Римский суд.
Поскольку эти суды действуют только для государственных попечителей в соответствии с правилами Гильдии и Римской правовой системы, то в этом нет никаких сомнений. Если это предположение открыто не отвергается, эта презумпция считается одной из наиболее важных причин для требования ее юрисдикции. Просто потому, что ты предстал перед ними.
Поэтому важно четко указать, что вы присутствуете только для посещения и на основе приглашения. Ты хочешь только разобраться в сути вопроса и не являешься ни государственным служащим, ни общественным попечителем.
Карл-Петер Хофманн: Свидетельство о рождении является частью Римского права.
Написать опровержение 8: Презумпции фидуциарного, доверительного суда.

9. Предположение о том, что правительство действует в двух ролях (как исполнитель и бенефициар) Частная Гильдия адвокатов назначает судей / мировых судей для предстоящего дела как исполнителей, поскольку прокурор берет на себя роль бенефициара ( лицо, являющееся приобретателем доходов) траста (доверительной собственности). До того, как это предположение не будет открыто отвергнуто и суду не будет уточнено, что вы сами являетесь бенефициаром и исполнителем доверия, вы считаетесь попечителем, доверительным лицом. В этом случае на основании отказа, вы подчинены правилам судьи.
Доверительная собственность (или траст - от англ. trust - доверие) в общем праве - это система отношений, при которой имущество, первоначально принадлежащее учредителю, передается в распоряжение доверительного собственника (управляющего или попечителя), но доход с него получают выгодоприобретатели(бенефициары). Учредитель (который может одновременно быть и выгодоприобретателем и/или управляющим) в рамках специального соглашения передает принадлежащие ему ценности под контроль попечителя, который обязан совершать с ними операции, приносящие выгодоприобретателям максимальную прибыль или соответствующие другим инструкциям учредителя.
Карл-Петер Хофманн: Мы настаиваем на том, что суду не разрешено менять закон по отношению к попечителю, доверительному лицу. Мы утверждаем, что судья является попечителем, доверительным лицом. Мы можем быть исполнителем и, или бенефициаром. Я лично не хочу быть исполнителем (Exekutor). Пусть им лучше будет прокурор, потому-что у него чековая книжка. Я не хочу свою чековую книжку вытаскивать. Он должен действовать в пользу бенефициара. Бенефициар должен судье разъяснить, что он должен делать. Это наше обязанность.
Важно! Если мы 9 Предположение не опровергнем, а все остальные 11 опровергнем, то мы всё-равно проданы.
Написать опровержение 9: Предположение о том, что правительство действует в двух ролях (как исполнитель и бенефициар).

10. Предположение исполнителя de Son Tort
Это предположение означает, что предполагается, что ответчик является исполнителем Сон Торт, то есть «ложным исполнителем».
Кто хочет добиться своих прав в качестве исполнителя и бенефициара на свое тело, свой ум и душу, тот требует «законного» судью. Судья претендует на роль исполнителя, что-бы иметь право «ложного исполнителя» арестовывать, заключать в тюрьму, штрафовать или помещать в психиатрию.
Это предположение отрицается, спрашивая судью, намерен ли он действовать как исполнитель Сон Торт. Судья, скорее всего, обратится за помощью к судебным приставам и должностным лицам правоохранительных органов для предъявления ложных требований.
Карл-Петер Хофманн: Судья настаивает на том, что мы являемся «ложным исполнителем». Этим самым он хочет нас обвинить в обмане, что-бы нас задержать, оштрафовать или принудить нас к психиатрическому обследованию. Поэтому мы должны обязательно с этим пунктом разобраться.
Написать опровержение 10: Предположения исполнителя de Son Tort.

11. Презумпция некомпетентности
Эта Презумпция предполагает, что мы по крайней мере невежественны в вопросах права и поэтому некомпетентны. Существует сомнение, что мы в состоянии высказаться и представить себя должным образом. Поэтому судья имеет право нас арестовать, заключить в тюрьму, наказывать нас или принуждать нас к психиатрическому лечению. Пока это предположение открыто не оспаривается, что человек знает свое положение как исполнителя и бенефициара и активно отрицает и отвергает гипотезу об обратном, действует Гипотеза, что он некомпетентен, и судья может делать всё, что-бы держать его в покорности.
Карл-Петер Хофманн: -Мы же все слабоумные и вообще не знаем, что говорим и не разбираемся в правовых вопросах?! Это они хотят этим сказать.
Мы на столько не компетентные, что мы даже не знаем, что имеем право быть исполнителем и бенефициаром и что судья должен быть попечителем. Судья думает, что мы такие тупые. Мы конечно не тупые, но всё-равно мы должны это опровергнуть. Иначе судья может в своём обвинительном заключении назвать нас не компетентными и тогда он может делать всё, что-бы держать нас в покорности.
Я скажу не так красиво, как Френко Колленс. Я это называю изнасилование.На столько это жестоко. Это после педофелии самое подлое преступление. По Заповедям Библии – это смертельный приговор для судьи.
Написать опровержение 11: Презумпции некомпетентности.

12. Презумпция вины
Предположение того, что все это частная бизнес-деятельность BAR - Гильдии, приводит к тому, что мы виновны не зависимо от того, признаём мы себя виновными или нет.
Опровергнуть это Предположение (Приговор) можно при помощи Аффидевит Истины или запрос на судебное разбирательство со срочным прецедентом в публичной записи.
Кроме того, может быть выдвинуто возражение об отсутствии доказательности (вызывать возражения). До тех пор существует презумпция того, что человек виновен и может удерживаться до тех пор, пока в частной БАР - Гильдии не будет предоставлен залог (поручительство), который покрывает сумму, которую Гильдия считает достаточной для своей прибыли.
Написать опровержение 12: Презумпции вины.
Презумпция вины находится в прямом противоречии с библейскими основами, т.е. доказательство должно быть подтверждено по крайней мере двумя свидетелями, согласно Матфею 18:16.
Любое предполагаемое обвинение, которое не является подтвержденной истиной до объявления обвинения, является преступлением жестокой клеветы согласно 2-й Моисей 20:16. Члены БАР – Гильдии в обязательном порядке подчинены основам и законам Библии. Библейские законы имеют более высокую ценность, чем тайная частная присяга Ассоциации BAR. Таким образом, клятва членов БАР недействительна перед библейским авторитетом и опровергает презумпцию вины. Лк. 12:15, от Матфея 7: 1-2, Римлянам 3:27, 28.
Высокомерие, самонадеянность, извращение, изнасилование.
Я советую лучше предъявлять Аффидевит, чем запрос на судебное разбирательство, который может уйти в никуда. При Аффидевит это не возможно. Они обязаны реагировать на него.
Кроме того, мы им предъявляем обвинения в криминальных действиях и это остаётся ближайшие 30 лет в силе.
И это может быть использовано в каждом последующем суде против них, потому, что они лишились чести, обманывали и занимались мошенничеством и т.д. И это является преступлением, в котором они всегда остаются обвиняемыми.
Составить Аффидевит занимет какое-то время, но судебные приговоры наносят более весомый ущерб.
Это были 12 БАР - Презумпций, Гипотез или Предположений.
Вопросы:
Что такое Аффидевит? Суверенный Аффидевит истины – это Суверенная передача истины. (Affidare – подача) Это клятва, которую ты пишешь на бумаге. А клятва на бумаге означает, что ты пишешь правду!
Присяга, клятва должна быть истинной. Иначе это лжесвидетельство, дача ложных показаний, клятвопреступление.
Клятва изложенная на бумаге, согласно Библии и другим юридическим нормам должна быть опровергнута, иначе она становится правдой. Это может быть опровергнуто, но затем должно быть проверено. В общем правда должна быть найдена.
Письменное заявление, показание, свидетельство, даваемое под присягой должно быть истинным, должно быть правдой.
Аффидеви;т или Аффидави;т (от лат. affido - «клятвенно удостоверяю») - в праве Великобритании и США письменное показание или заявление лица, выступающего в роли свидетеля, которое, при невозможности (затруднительности) его личной явки, даётся под присягой и удостоверяется нотариусом или иным уполномоченным должностным …
Мы имеем право писать Аффидевит только тогда, когда мы правду пишем. Кто в Аффидевит пишет ложь, тот сам себя приговаривает.
Из-за того, что Аффидевит написан, т.е. правда записана и тем самым вынесен публичный приговор - означает, что после 30 дней Аффидевит становится бесповоротным. Это есть резюме правовой базы в Аффидевите.
Аффидевит может составлять только живой Человек и опровергать имеет право только Человек Аффидевитом.
========================
Мой e-mail для связи grafborisfen@gmail.com ,или  WhatsApp +18097746267
https://ok.ru/profile/571565267984/statuses/153004428102416

Ось така фігня, малятки, любі хопчики й дівчатки!
=GrafBorisfen=34-е АйлетЪ 7529 ЛЪта от С.М.З.Х. =04.12.2020= Юрій Андрійович Сафроненко - Рус-Господар Української Народної Республіки Велика Київська Русь! - РГ УНР ВКР. Живий Живонароджений Син Слов'янського Роду Арійського НаРоду Великої Білої Раси, живонародженого 39 ВэйлетЪ 7467 ЛЪта от С.М.З.Х. = /Країна прозрівших Русів Нашої найгарнішої у Всесвіті планети Мідгард/

ID:  944905
ТИП: Проза
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 13.04.2022 15:32:17
© дата внесення змiн: 13.04.2022 15:37:13
автор: GoldKing

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (282)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: