Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Дан Лінкей: Юля - ВІРШ

logo
Дан Лінкей: Юля - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Юля

       1
Доки отримав через два тижні. На сайті держ служби авторизувався через банк. Через два тижні явився і забрав. Упало повідомлення на почту. Черга починалась на вулиці, але було приняте рішення обійти її. Всередині неподалік від входу був тіп з планшетом, який всім відповідав на питання. Тіп направив в 18тий кабінет на другому поверсі. 
Люди бігають по сходам. З другого на перший і навпаки. Другий поверх наповнений чергами, очікування, по праву руку; а по ліву знаходяться столики за якими працюють люди з ноутбуками. Вони викликають номер. Я пройшов між цім всім  процесом. Перед дверима кабінету 18 нікого. За стуком відчиняю двері і бачу божий одуванчик. В очках з прозорим склом, розмовляє по телефону і махає мені рукой, щоб заходив. Короткий звінок закінчується, а я вже чекаю коли цей голосок звернеться до мене. У мене є архілесева пята, цей голос попадає в неї. Нотки осознаності пробиваються через чисті очі. Я радий що попав в кабінет 18.  Сьогодні мій день. 

- Доброго дня
- Добридень, я тут щоб отримати довідку про не судимість - посміхаюсь, ніби божевільний. Вона також. А в очах спалахнули зірки. Це вже другий звіночок що вона дає зелене світло.
- Не бачу як до вас звертатись. - навіть бейжика не було і надпису на дверях.
- Марія Олександрівна. - коротко але з грайливим тоном.
Вона довго шукає мою довідку. Задає питання на які потріно відповідати. 
- Б. А. - лунає відповідь на одне з питань.
- Марія, стільки питань, дивна гра. Моя черга ставити питання.
- Моя територія, питання ставлю я. 
- Ок. Для чесного поєдинку ми зустрінемся на нейтральній території.
- А. це виклик? - розігрує здивованість. Справжня актриса. 
Прийдеться відіграти акт. Настрій дивовижний, ніби мати відпустила на ставок з закадичними друзями, і я тепер рівня всім цім підліткам.
- Так, це виклик. Вийдеш зі мною на дику територію? Вона посміхнулась ніби вже обдумувала коктельний маршрут на вечір.
- Вибач, красавчик, я не можу. -Усміх але без зубів. В очах гра.
- Я не красунчик, а виродок що буде полювати, поки не набридне. - не посміхаючись вимовляю, відчуваючи ризик.
- страшнійше тебе тільки віндовс 10; чому він так глючить? 
- хочеш я подивлюсь твою апаратуру, розберемося разом?-  Говорю рядки з пісні.- я везучий, - Коли вона дивиться на мене такими очима, на моїй вулиці горять вогні.
- сьогодні ніяк. Завтра п.ятниця, хочу випить, а моя подружка закохна на пару днів. - якщо вона так буде продовжувати, то у мене встане. 
- тоді завтра в ДФ, - почувши назву закладу вона змінила вираз обличчя.
- я залишу тобі номер, а там побачим,- в секунду обмінююсь номером і соціальним життям, її інстаграм досить яскравий та незбагненний. Каже що подружки допомогли і хороші локації європи, а також хороші фільтри, хороша техніка, хороша освіта, хороші друзі, хороші звички.
- ось тут розпишись, - підносячи журнал, ми порівнялись поглядом. Її зріст до моїх бров. Цікаво як гнеться.
- ця зустріч буде особлива для мене, тільки ти і зможеш мене врятувати, - за вікном починається гроза, і людей в держ службі стало ще більше. Вона почала відповідати на якісь дзвінки, в двері хтосю стікав, хтось просто заглядав. Хтось ставив питання але не чекаючи відповіді зачиняв двері. Бодевілля зараз станетьсі. Я вирішив не чекати а втікати в другий район міста.
- я тобі напишу, відповідай,- вона посміхнулась і показала язик, моргнувши правим оком і цмокнула в кінці. 

        2 

- смена идиота?
Вечір був чудовий, бо так дав господь.
Завтра в ДФ зміна ідіота. Тому що там знову той бармен, зміну якого так називають. 
Брат не відповідає. Навідь в телеграм меми не кидає. Знову загуляв з своєю Елайной Анальной. Кажуть вій їй його і відкрив. А хто дав прозвисько невідомо. Анонім в чаті. Як це можливо.
Мабуть напиваються до чортиків і сосуться по углам. А через пару годин будуть пробивать по номерам різний хлам. Бездумно мріяти, літати серед хмар, дивитись розовий світ в окулярах через кольорове скло. 

Вранці не відповідала і Елайна. Точно разом десь.
Вечером мені не помішав би другий пілот. Є один тіп. Мені за нього дуже соромно. Він курить солому і спить. Але коли тверезий, то норм тіп. Крім того що він говорить про *** руку, піську. Про мою піську і *** Постійно жарти з таким присмаком. Каже що дівчатам подобаються такі жарти. І до дівчат він легко підходить. І на дзвінкі він зразу відповідає. 
Каже що не любить людей але хоче сходити кудись. ДФ йому теж не дуже подобався. Але я вговорий його вийти за рамки комфорта. В звязку з карантином, до ранку працює тільки ДФ. Нічний клуб. До ранку.Алкоголь на барі. Енергія сучасной музики. Буде хороша ніч. Гроза була вчора. 

- дорова за#бал, - він каже що татар. Хоч не дуже й схожий.
- привіт. Дякую що живий. Гроші є?
- тільки на самого. Мене пригостять. Або сам ласкаво попрошу придбати мені ще, - дав знати що не зігнеться і без кеша.
Домовились в одинадцять найтись. 
Визвав таксі. Воно забрало мене прям з Мака. Завіз на квартиру свій Мак. А потім таксі підібрало мого друга. 

Вона написала що буде в клубі в нуль. Цікаво що вона хотіла цім сказати. Там точно був якийсь натяк. Надіюсь це час.
На вході Ліана надіває браслети клубу людям на праву руку. За ніч можна назбирати цікаву колекцію, особливо коли відправляєшся в алкотур по різним закладам.
Ближче до першої години, в клубі ставало досить натовпно. І грає музика з ТікТок. 
На барі замовили водкуредб#л, я згодився, хоча й хотів горілки. Марія Олександрівна вже не відповідає дві години. На годину запізнюється. Дві години морозиться.
Далі я і мій друг тварина сіли за столик.
Поряд сіділи дівча з білими хустками. Як виявилось - завтра весілля.
Громка музика
- ... коли двері зачиняються ми стаєно другими, в машині я зовсім друга людина. Отак і з твоїм очком. Поки в ньом нема мого хера, ти відчуваєш себе некомфортно. ДИСКОМФОРТНО, я б даже сказав. - чудово що громка музика, можна не слухати свого кєнта.
Ноль. Вона загубилась. Зірвалась з кручка, рибка буль і нема. Та невже. Значить якщо вона не зі мною то зараз з кимсь другим. 
В голові вже грає театр і сцени з інтимних сцен порнофільма. Фантазьор.
Алкоголь все більше розслабляє. Мій кєнт то сидить то біжить танцювати. То з кимсь треться. Сила тертя діє і тут. Вона теж до нього прижимається.
Вже ближе до чотирьох ранку всі самки в клубі хочуть. Вже навіть є жертви соблазнів. Хтось збирається і їде. Я п'яний.
Підпливає якась дівчина. Кажу їй
- чого хоч?- вона не більше мексиканця коштує. Цікавий фінт. Посміхається і дивиться в очі, діє як гіпноз. Очі блистять, вже трішки вшатана. 
Говорить
- мої подружки мене забули, мабуть, не такі й подружки. Я залишила їх всього на 15 хвилин. - і замовкла. Якось незвично, зазвичай дівчата виливають більше інформації. Або я вже п'ний і час летить бистрійше чим я її слухаю. 
- я не виправдовую твоїх подружок, та іноді 15 хвилин як вічність. - я взяв стакан зробити ковток.
- мені вже набридло в цьому місці. Можливо ти кудись збираєшся. Я б ще на каву заїхала в арому. Вже майже світає.
- я збираюсь на квартиру. Там є кава. І все що для неї потрібно. Вона навідь ближче ніж арома. 

Занавіски ми відкрили тільки після обіду.
П'яна голова не відразу зрозуміла що поряд жіноче тіло. Трішки посунувшись відчув тепле тіло. Ім'я Юля. Твоя посмішка це перше що я згадав коли прибрав волосся з обличчя.
Дуже круто що Юля вчора підійшла і почала говорити. Надіюсь це не тільки алкоголь


                   3
Я себе жалію. 

Вранці беру телефон, він самий швидкий в світі. Але скоро буде ще крутійший. Теслафон.
Я був впевнений що не придбаю собі айфон. Деякі мені його рекомендували даже дуже навяжчиво. Взяв покористуватись і зрозумів різницю. Теслу мабуть придбаю з часом.
Цікаво що буде наступним комунікатором.
Хочу тєліпорт. Війшов і опинився в бажаном місці. Розумієш?
І оцей гардероб, де одягаєш спец костюм і він перетворюється в тей одяг який ти собі уявляєш. Зробіть трішки для людей. 

Ложу свій телефон. Зараз не хочеться нічого вибирати.
Згадав як останнім часом частенько купась в соромі перед камерой. Так дивно іноді спостерігати себе на відео. Це допомагає чимсь навіть. Не буду пояснювати. Але точно що техніка старіє бистрійше мене. Хочу купувати все останньої моделі. Так і буде. Продовжую обслуговувати цифровий світ. А він мене. Ринок. Ранок.
Беру Айфон і зразу в інтернет. Він завжди попяд. Цифровий світ інформацій. Доступ до всього і відночас ні до чого. Великий магазин. Це погано, що іноді телефон це перше що я беру в руки вранці.
Потрібно попросити щоб вона купила мені нову постіль і подушку. Або щоб кинула гроші на 5168742224770028. Якщо цей банківський номер ще хотось бачить, то прошу і тебе, кинь і я буду вдячний тобі. Знай, я буду собі дозволяти всяке таке, що не всім буде подобатись. Я чув що людині притаманно себе знищувати. Можливо це брехня або хибна думка дурного, адже я себе так люблю.
Дозволяю собі скрилити з самого ранку, заходити на знайомі сайти. Розщібкувати щиринку. Діставати свій член речення. Останнім часом сплю одягнений. 
Відписувати весь день але так і не побачити людину. Тебе. Відписувати по рекламі. Списувати гроші з рахунка на рахунок. Підозрую що я вже кожного дня в магазині. І трачу точно кожного дня. Вставив собі чіп, він як чит. Та ні. Жарт. В *** прививки. 

             4
Вівторок. Два тижні потому. 

Пів дня біля ноутбука пів дня за кавою. Як на банці енергетика під буквою "Р".
За пів дня зробив всі заплановані справи. Придбав нові черевики, закупив продуктів в холодильник на вчора орендовану квартиру, зробив легке прибирання, прогулявся в центер міста, зняв декілька відео ні про що, заїхав до брата випити бесплатної кави. Поговорили. Бро був пустий, що дивно адже він рідко працює з тверезими очима. Сказав, що не хочеться нічого. 
Крок за кроком, крок за кроком, наближаюсь до квартири. В голові летять думки які наганяють дурний настрій. В місті жодної знайомої людини, крім брата, який зайнятий видобуванням бабосів, квест. Карантин. Знов приходять думки про пусту квартиру. Планів ніяких. Можна зайти в магазин взяти слабоалкоголку і малу помалу накачуватись, потім замовити їжу і ближе до ночі заснути. Це вже було, і нагадує коло пекла. А раз моє життя це вже котел в якому я варюсь, то краще прозвоню спіди. 
Коли читаєш на деяких товарах надпис " продавати особам старше  +18" то цікаво стає почитати склад продукта. Після прочитаного стає зрозуміло що тут повинен бути  надпис " продавати тільки ніколи не продавати". Почни вбивати себе з 18-ти. Забороняти до 18-ти років. 

П.С.
Надіюсь то була оргія. А не твій страх.
Твоя посмішка як аплодисменти всього людства. Дикі звірі.
Люба Аліна.

ID:  925558
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Балада
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 19.09.2021 12:59:33
© дата внесення змiн: 19.09.2021 12:59:33
автор: Дан Лінкей

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (211)
В тому числі авторами сайту (1) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: