Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тома: В Одесі традиційний книжковий фестиваль «Зелена хвиля» - ВІРШ

logo
Тома: В Одесі традиційний книжковий фестиваль «Зелена хвиля» - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 6
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

В Одесі традиційний книжковий фестиваль «Зелена хвиля»

В Одессе традиционный книжный фестиваль «Зеленая волна» пройдет в двух форматах: офлайн и онлайн
07:10 25.07.2020 | Комментарии к записи В Одессе традиционный книжный фестиваль «Зеленая волна» пройдет в двух форматах: офлайн и онлайн отключены

XXIV международный книжный фестиваль «Зеленая волна» в режиме офлайн-фестиваль пройдет в Одессе с 6 по 9 августа, в режиме онлайн — с 6 августа по 6 октября 2020 года.

Направления фестиваля: книгоиздание и книгораспространение, популяризация чтения, международные культурные связи, искусство иллюстрации, словесность, просветительство.

Фестиваль включает в себя книжную ярмарку, программу мероприятий на «Книжной сцене», программу для детей и подростков Корнейчуковского фестиваля детской литературы и программу форума «Украинская книга Одесской области».

Локации: Фестивальный центр в парке им. Т. Г. Шевченко («Книжная аллея», «Книжная сцена», «Территория творчества»); Одесская национальная научная библиотека.

В книжной ярмарке фестиваля примут участие издательства и книготорговые предприятия, представляющие художественную, учебную, научную, научно-популярную, специальную, детскую литературу, электронные издания, периодические издания, печатную графику.

В программе мероприятий на «Книжной сцене» — презентации новых издательских проектов участников фестиваля, презентации книг-лауреатов конкурсов «Искусство книги» и «Одесса на книжных страницах», чтения, авторские вечера.

Корнейчуковский фестиваль детской литературы представлен программой презентаций детских книг, мастер-классами писателей и художников-иллюстраторов, театральными и музыкальными программами.

Впервые в рамках «Зеленой волны» проходит форум «Украинская книга Одесской области»: состоятся «ОдессаБиблиосаммит», дискуссии по актуальным вопросам издательского дела и книгораспространения, творческие встречи и другие события.

В дни фестиваля также состоится награждение лауреатов традиционных книжных конкурсов «Зеленой волны» — «Искусство книги» и «Одесса на книжных страницах».


Вход на все мероприятия фестиваля свободный.

Время работы: 10:00 – 20:00.

Фестиваль проходит при поддержке Одесского городского совета. Мероприятие будет проводиться в соответствии с требованиями постановления №392 от 20 мая 2020 года «Об установлении карантина с целью предотвращения распространения на территории Украины острой респираторной болезни COVID-19, вызванной короновирусом SARS-CoV-2».

Кроме того, в этом году фестиваль «Зеленая волна» получил новое виртуальное измерение благодаря финансовой поддержке Украинского культурного фонда. Как отметили организаторы, проект получил грант в программе «Инновационный культурный продукт».

В связи с рисками по распространению COVID-19 основная программа переведена в диджитал-форматы и продлена в сроках — начнется 6 августа и будет продолжаться до 6 октября 2020 года.

В онлайн-программе «Зеленой волны» — 59 событий в 17 спецпроектах. Это серии телемостов и видеопрограмм с участием украинских и иностранных писателей, издателей, книжных критиков, художников, музейщиков, библиотекарей.

Фокус-тема — «Реальность фантазии». В программе: интервью с представителями Городов литературы ЮНЕСКО, в число которых недавно вошла и Одесса; обсуждение одесского литературного мифа; беседы об искусстве современного книжного дизайна; знакомство с издательскими проектами музеев Украины; лекции об авторском праве в Украине; книжные новости; устные рецензии, чтения и т.д.

Гостей фестиваля можно будет смотреть и слушать на Youtube-канале, Facebook-странице и Instagram-странице «Зеленой волны».

http://www.odessapost.com/v-odesse-tradicionnyj-knizhnyj-festival-zelenaja-volna-projdet-v-dvuh-formatah-oflajn-i-onlajn/
Перевела на украинский язык     26.07.20     8.03

В Одесі традиційний книжковий фестиваль «Зелена хвиля» пройде в двох форматах: офлайн і онлайн
7:10 25.07.2020 |  Коментарі до запису В Одесі традиційний книжковий фестиваль «Зелена хвиля» пройде в двох форматах: офлайн і онлайн відключені

XXIV міжнародний книжковий фестиваль «Зелена хвиля» в режимі офлайн-фестиваль пройде в Одесі з 6 по 9 серпня, в режимі он-лайн - з 6 серпня по 6 жовтня 2020 року.

Напрямки фестивалю: книговидання та книгорозповсюдження, популяризація читання, міжнародні культурні зв'язки, мистецтво ілюстрації, словесність, просвіта.

Фестиваль включає в себе книжковий ярмарок, програму заходів на «Книжкової сцені», програму для дітей і підлітків Корнейчуковского фестивалю дитячої літератури і програму форуму «Українська книга Одеської області».

Локації: Фестивальний центр в парку ім.  Т. Г. Шевченка ( «Книжкова алея», «Книжкова сцена», «Територія творчості»);  Одеська національна наукова бібліотека.

У книжковому ярмарку фестивалю візьмуть участь видавництва та книготорговельні підприємства, що представляють художню, навчальну, наукову, науково-популярну, спеціальну, дитячу літературу, електронні видання, періодичні видання, друковану графіку.

У програмі заходів на «Книжкової сцені» - презентації нових видавничих проектів учасників фестивалю, презентації книг-лауреатів конкурсів «Мистецтво книги» і «Одеса на книжкових сторінках», читання, авторські вечори.

Корнейчуковскій фестиваль дитячої літератури представлений програмою презентацій дитячих книг, майстер-класами письменників і художників-ілюстраторів, театральними та музичними програмами.

Вперше в рамках «Зеленої хвилі» проходить форум «Українська книга Одеської області»: відбудуться «ОдессаБібліосамміт», дискусії з актуальних питань видавничої справи і книгорозповсюдження, творчі зустрічі та інші події.

У дні фестивалю також відбудеться нагородження лауреатів традиційних книжкових конкурсів «Зеленої хвилі» - «Мистецтво книги» і «Одеса на книжкових сторінках».


Вхід на всі заходи фестивалю вільний.

Час роботи: 10:00 - 20:00.

Фестиваль проходить за підтримки Одеської міської ради.  Захід проводитиметься відповідно до вимог постанови №392 від 20 травня 2020 року «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України на гострі респіраторні хвороби COVID-19, викликаної короновірусом SARS-CoV-2».

Крім того, в цьому році фестиваль «Зелена хвиля» отримав нове віртуальний вимір завдяки фінансовій підтримці Українського культурного фонду.  Як зазначили організатори, проект отримав грант у програмі «Інноваційний культурний продукт».

У зв'язку з ризиками по поширенню COVID-19 основна програма переведена в Діджитал-формати і продовжена в терміни - розпочнеться 6 серпня і триватиме до 6 жовтня 2020 року.

В онлайн-програмі «Зеленої хвилі» - 59 подій в 17 спецпроектах.  Це серії телемостів і відеопрограм за участю українських та іноземних письменників, видавців, книжкових критиків, художників, музейників, бібліотекарів.

Фокус-тема - «Реальність фантазії».  У програмі: інтерв'ю з представниками Міст літератури ЮНЕСКО, в число яких нещодавно увійшла і Одеса;  обговорення одеського літературного міфу;  бесіди про мистецтво сучасного книжкового дизайну;  знайомство з видавничими проектами музеїв України;  лекції про авторське право в Україні;  книжкові новини;  усні рецензії, читання і т.д.

Гостей фестивалю можна буде дивитися і слухати на Youtube-каналі, Facebook-сторінці та Instagram-сторінці «Зеленої хвилі».

http://www.odessapost.com/v-odesse-tradicionnyj-knizhnyj-festival-zelenaja-volna-projdet-v-dvuh-formatah-oflajn-i-onlajn/
Переклала українською мовою 26.07.20 8.03

ID:  884008
ТИП: Проза
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Оповідний
ВИД ТВОРУ: Поема
ТЕМАТИКА:
дата надходження: 26.07.2020 08:06:44
© дата внесення змiн: 26.07.2020 08:06:44
автор: Тома

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (306)
В тому числі авторами сайту (2) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Катерина Собова, 26.07.2020 - 16:42
12 12 12
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_roseЩиро дякую за підтримку!
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: