Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Вла Рин: ПІДКАБЛУЧНИК - ВІРШ

logo
Вла Рин: ПІДКАБЛУЧНИК - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 9
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ПІДКАБЛУЧНИК

Вла Рин :: ПІДКАБЛУЧНИК
   Олег був настільки традиційним підкаблучником, що з нього, як кажуть, аж капало. Ним він став від самого початку, з одруження. Бо на ранок понеділка, молода дружина відразу забажала ексклюзиву: «Алєжик, вставай солнишко. Сдєлай своєй зайкє кофейку з бутерком». А як ти не виконаєш забаганку, коли поряд ніжиться в «ночнушкє» багатство на 100 кг. З тих пір і пішло все так, як бажала його «зайка»-Танюха, але зовсім не по омріяному Олегом сценарію зі смачним і ситним сніданком, з великим кухлем молока на додачу, бо трактористу, яким і був чоловік, потрібна добряча «заправка» організму для нелегкої праці в полі. За деякий час він зненавидів свою половину, але подавлений морально, не показував виду. Так і продовжувалося років з двадцять. Ні, одного разу Олег таки збунтувався – випадково попав на футбол, а опісля з друзяками «прийняли на грудь». Страх де й подівся! Вдома Танюха насупившись, кілька хвилин мовчки гіпнотизувала жертву, яка, не добираючи слів, виговорювалася, здавалося, за всі мовчазні роки, за всі муки сумління, що давили на душу бентежну безсонними ночами! Чоловік ледь встиг закінчити свій монолог, як був контужений з правої прямим в око. Бравурні марші враз стихли в голові нерозумній – навпаки, десь в мізковому закапелку тренькнув реквієм по нездійснених мріях і сподіваннях. І противно засмоктало під ложечкою. Так був жорстко придушений і покараний прояв інакомислення, а за ним прийшло упокорення, усмирення і відчуття безвиході. Та й куди ти поткнешся у свій сороковник з грязними нігтями і волоссям у носі! Ти ж не суперстар якийсь, що має мільйон силіконовмістних прихильниць! Ти простий роботяга-тракторист, який вміру випиває після роботи, за умови, що хтось пригостить, бо за свої… Та отих – «своїх», просто не буває в кишені – все під цілодобовим контролем всевидячого ока і нещадних кулачищ перезрілої богині Танюхи - дружина постійно шпетила з приводу і без. Чоловік, на її думку, мусить заробляти більше, топтати землю в беушних шкарбанах і взагалі – жінка – вінець божого творіння, а тому заслуговує на те, щоб жити не гірш за оту стару з пушкінської казки про лукаву бабу-недотепу, яка не змогла розпорядитися такою халявою. Олег, бувало, пробував процитувати закінчення байки про розбите корито, та рупорний бас дружини враз заглушав своїми децибелами слабовольного опонента.
Якось Олегу, наче з неба манна небесна, нізвідки дістався спадок. Він, як законний спадкоємець, вмить потайки розпорядився статком, і на отримані гроші придбав у знайомого торгаша розцяцьковане диво російського автопрому - «Калину». Враз у його погляді з'явився непереможний Рембо, або – супермен з міцними горішками. Палаючий зір додавав впевненості, і Олег намотував кілометри по сільських лабіринтах, по ямах, канавах, давлячи живність, яка попадала під колеса. За тиждень водій став дуже популярним у жінок-офіціанток придорожнього «Бістро», бо що не кажи, а «Калина» виблискувала на сонці, заманюючи до міні-салону бажаючих проїхатися за так. Олегу вдарив у голову дух волі і авантюризму.
Одного разу Томка-барменша погодилася на інтелігентний пікнік. Попередила – «без інтиму», а сама подумала: «Як получиться». Все було шикарно – і їжа, і смачне вино… Обстановка навіювала продовження процесу в горизонтальному положенні, але хмара, що налетіла зненацька, розбила вщент розпашілу уяву. Але не пристрасть. Вирішено було перебратися на заднє сидіння авто. Як не пихтіли блудники, які пози не перепробували, але до спільного знаменника так і не дійшли. У Томки ж фігура! Одні ноги ледь не по півтора метри. На превелику біду у дівки щось хруснуло нижче спини і біль паралізував скручене в три погибелі жіноче тіло. Жінка ледве перевернулася на живіт і сповзла з автівки додолу.
- Ну, що ти став, як вкопаний… Скільки я буду голою задницею комарів годувати?
Олег спохватився. Охопив обома руками за талію і з силою потягнув на себе.
- О-ой! – Заволала Томка. – Шо ж ти робиш, гад! Обережніше! Дорвався...
Чоловік розгубився. Думки навели на мисль - треба вертати додому, в гараж, бо там є старий диван, що завбачливий господар-водій притяг зі смітника неподалік. Не довго думаючи, Олег сміло направив автівку до домівки, благо - Танюха в цей час на роботі.
З горем пополам чоловік вмостив коханку на дивані, аж тут в дверях несподівано з’явився місцевий фельдшер Іван Іванич. Олег зрадів, що все так складається – не треба шукати доктора – сам явився. В трьох словах пояснив ситуацію, промовчавши про найцікавіше, найпікантніше. Доктор, який був відомим гультіпакою -ловеласом, тільки й зробив губами «тпру-пру-пру».
- Нагрій цеглину і неси сюди. – Наказав фельдшер. - Ща вилічимо.
Олег бігцем подався у двір, а лікар, озирнувшись по сторонах, закрив ворота гаража зсередини. Де не візьмися, як той джин з лампи, додому повернулася Танюха. Біля воріт вона на мить зупинилася - її насторожило підозріле охкання в гаражі. Жінка підійшла ближче, притулилась вухом до дверей. А потім враз неначе сказилася! Кулаками і ногами почала гепати у двері, а її громогласні прокльони і погрози було чути за двадцять хат. Ось на очі трапилася важезна ломака. Не роздумуючи, схопила залізяку у свої ручища, і вдрузки рознесла нещасливу «Калину». Аж тут, з цеглиною на лопаті, з'явився отетерілий Олег. Далі німа сцена зі спогляданням розбитої таратайки… А в цей час повільно відзябилися двері гаража і звідти прожогом вискочило двоє напіводягнених осіб…
Олег, все-таки, набрався духу, і пішов від Танюхи до своєї нової подруги Томки, яку, до речі, місцевий фельдшер вилікував від прострілу. На запитання, як тому вдалося вигнати оказію з хворого тіла, він хитрувато посміхався, та посилався на якусь таємницю лікування. Але божився, що «нічого не було». Зрештою Олег змирився з думкою «аби в тілі нічого не боліло», проте до сих пір час-від-часу інтуїтивно здригається, зачувши за спиною чийсь басистий голос – Танюха обіцяла переламати ноги.

ID:  869184
Рубрика: Проза
дата надходження: 24.03.2020 12:41:18
© дата внесення змiн: 24.03.2020 12:41:18
автор: Вла Рин

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (313)
В тому числі авторами сайту (6) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Evgenij_Kedrov, 23.05.2020 - 16:11
Не дай кому Боже такої Танюхи. Нехай такі агресивні та надміру масивні опудали живуть десь серед бегемотів. 12 ah
 
Вла Рин, 24.03.2020 - 13:07
спасибі, що завітали)))
 
12 КЛАСНО. ВІДКРИВ ДЛЯ СЕБЕ НОВЕ СЛОВО - відзябилися. friends hi Шануймося!
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: