Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ЛІДЕРИ. 6. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ЛІДЕРИ. 6. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 8
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ЛІДЕРИ. 6.

6. Прийдешнє і Лідерство
24.02.2018* 16:00
	В моєму Діагностуванні було завжди задіяно 24 дуальних ознак характеру людини по принципу «гарне/погане», хоча тепер розумію, що це далеко не повний опис рис характеру людини. Безумовно, вся сума цих рис обумовлює певним чином поведінку людини і Лідерів в тому числі, але це, так би мовити, кола на воді, які бувають навіть у вигляді солітонів. Враховуючи те, що я в даному випадку не пишу монографію, а тільки своєрідні начерки до неї, зупинятися на цьому блоці не вважаю доцільним, але доцільним є спроба описати як і чому існує Інститут Лідерства. Для цього спочатку треба прийняти якусь, бажано певну, модель виникнення Прийдешнього.

	Коли мене Навчали, то процес Навчання базувався на трьох китах:
-	Я повинен був вірити собі і Вчителям;
-	Вся інформація, яка приходить до мене Віртуальними каналами, повинна мати підтвердження/вираз в реальності, не бути внутрішньо суперечною і мати енциклопедичну обумовленість;
-	Знання ідуть у вигляді неповних блоків, а інколи і у вигляді тільки контурних натяків, їх необхідно осмислити, розвити і оформити керуючись двома вище наведеними положеннями.
До цього слід додати, що фактично Навчання ніколи не припинялося, просто у 1991-93 роках був «міцний удар», тому час від часу виникали протиріччя у певних твердженнях, які якраз і показували що Навчання розвивається, іде і не є тільки даністю.
Саме так і формувалося розуміння того, як формується Прийдешнє.

	Програма Розвитку Людства має тільки, так би мовити, стратегічний характер стосовно всього Людства, але Прийдешнє перш за все прив’язане до певних територій, держав, народів, націй, певних популяційних угруповань, до конкретної людини. Кожна людина стосовно свого життя будує певні плани на майбутнє, яке може мати лаг в декілька років, але головне те, що ми завжди думкою торкаємо «а що буде завтра?», плануємо своє завтра, яке стає сьогоденням для того, щоб щезнути у минулому. Всі ці дії виконуються на рівні Свідомості, це наші свідомі дії та вчинки. Але кожна людина на Землі в межах реального життя має тільки 2/3 свідомого життя, бо, якщо прийняти, що сон охоплює 8 годин, то тоді на несвідоме життя у людини припадає третина!
	Написані сотні трактатів про сон, є наукові роботи, але всі вони повністю базуються на Матеріалістичній парадигмі і практично не дають відповідь що ж це таке, сон, хоча і є класифікація його частин і навіть наукові трактування подібні до трактувань К.Г. Юнга. Я опускаю мову про сонники, тому що вони мають обмежену достовірність для пересічних людей і втрачають зиск для «просунутих», які фактично завжди будують свою власну абетку трактування снів.
	Якщо ми приймаємо, що кожна людина окрім Реального Тіла має ще і Тонкі Тіла, які є фактично делегуванням в людину інших Агрегатностей чи навіть інших сегментів Вищого Розуму, то тоді логічним є прийняття того, що під час сну людина існує в ПозаРеальностях. 
	Людство фактично весь час існує як в Реальності, так і в ПозаРеальності, плавно на протязі доби передаючи естафету від несплячих сплячим і навпаки. Несплячі весь час перероблюють своє життя в усіх його проявах Свідомістю, а сплячі тягнуть це у свої сни, оброблюють всі проблеми і корегують їх. Але в цьому процесі є декілька дуже суттєвих моментів, на одному з яких зупинюсь.

	Серед людей завжди існували і існують різноманітні пророки, провідці та іншого ґатунку «просунуті», вони завжди виконували/виконують різноманітні передбачення. Особливо вони люблять розказувати про кінець світу, адже простіше за все віддзеркалля Складного перевести в просте та зрозуміле. Фактично іде навалом озвучення футурмобілей, де, безумовно, домінують страсті-мордаті. Особливе місце при цьому набувають найтяжчі варіанти розвитку подій.
	Але завжди існували, зараз існують і ще довго будуть існувати люди, яких умовно будемо називати Кодувальниками, які мають здатності немов просіювати всі вірогідні події із футурмобілей і вбирати такі, які дають Людству найменше втрат. При цьому слід враховувати, що всі події, які охоплюють усвідомлену Історію Людства, слід покласти у три корзини:
-	Події, які неможливо змінювати, бо вони носять фундаментальний характер;
-	Події, які можна змінювати при певних умовах і в певних термінах;
-	Події, які можна і навіть доцільно змінювати.
При цьому є одне абсолютне правило: події в Минулому змінювати неможна, це – абсолютна Заборона.

	Коли серед «просунутих» певної території, держави, народу чи нації відбувається унісон стосовно оптимальності певного рішення, то тоді воно немов потрапляє на розгляд Ради Землі, яка узгоджує це із ПРЛ. 
	Все: вибір зроблений і тоді він немов запускається у ПідСвідомість сплячих людей, а інколи і у НадСвідомість тих, хто має щастя/нещастя мати таке, і вони, прокинувшись, переходять в стан несплячих і конкретними діями втілюють це у реальність.
	Так завжди будувалась і будується Історія Людства, його крокування до Мети. Доказів цього багато, але я ж не пишу монографію!
	Війни – страшний засіб Людства виконувати самоселекціцю, але Перша та Друга Світові війни були «м’яким» засобом примушення Людства знищити Війну як Інститут.
	Те, що зараз відбувається в Україні, - страшне, але воно має певну логіку, як і отримання самостійності держави, появи нікчемних керманичів та взагалі всієї системи Лідерства, сучасних можновладців. Через деякий час я зроблю спробу в межах своєї парадигми говорити про це.

ID:  778820
Рубрика: Проза
дата надходження: 24.02.2018 18:34:24
© дата внесення змiн: 24.02.2018 18:34:24
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (379)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Frangipani, 25.02.2018 - 20:10
"Світові війни були «м’яким» засобом примушення Людства знищити Війну як Інститут"- чому?, чим саме ці відрізняються від попередніх, якщо не враховувати рівень розвитку людства, чи саме його якраз і слід враховувати?
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Frangipani, 25.02.2018 - 21:30
Вони відпрізнялися тим, що були всесвітні, а за кількістю вбитих та покалічених до цього преценденту не було такого. Хоча тут можна говорити багато.
 
Frangipani відповів на коментар Левчишин Віктор, 25.02.2018 - 21:35
Чому саме примушення
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: