Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: dominic: Дихання бога - ВІРШ

logo
dominic: Дихання бога - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Дихання бога

 роман у віршах  про дихальні властивості організму 

 Дихання бога .

   Пам'ятаю як читав Фореста Гампа  і дивився фільм про нього і одна трагічна є сцена в кінці - люди на скільки б вони не були розумні як Форест Гамп  не в змозі поки що подолати останнього ворога - смерть .
   Розповім свою історію як я дізнався про наступні факти ,в які я сумніваюся .
   Ти самотній .
Ти самота 
Ти самотній  
Ти самота .
у тебе лишився Бог у повітрі ,а ти самотній - ти самота ...

     Девід  останнім часом  почав ходити на пляж , став розмірковувати про життя , став думати . На пляжу люди купались у пляшках води . Пляшки були повсюди  . Крупна компанія  прихватизувала воду  і продавала її по помірній ціні . На всьому роблять гроші і обувають людей . Усе продають  ,але не можна купити здоров'я ...
    Він дивився у минуле . Було так . Взяла мамця з собою десь у 90-ті його на якусь сходку . Вона шукала виходи як знайти відповідь - покращити здоров'я . Цікаво лектор розповідав про дихальні практики . Ну є цигун і т .д . , а бачиш роблять тай і інше , щось вигадують ,але Девід ще не знав це є  правда чи ні . Коли його звільнили він від роботи , він почав чи від нічого ділать  чи ще щось займатись дихальними практиками . 
Що представляв цей продукт ?  Ой це дихальний тренажер якийсь , можна використовувати як інгалятор . Батько йому казав що все ж це не обман . Батько робив так із чайником , накришував часнику і дихав у чайник . 
коли використовуєш його , то ніби хобіт виростає у слона . Так він мамонт ...Він вимирає ...Він хобіт як у казці про,, властилін кілець ,, Він хобітус - тобто з латини звичайний . 

Девід як Давід в знаменитій історії  про Голіафа і Давіда - він  має вже подолати не великого велетня Голіафа , прозваного так бо він був голим ,хоча усі тоді були голі майже , а  девід має подолати маленького мікроба , віруса і паразитів . 
 Девід виставився в позу  , щоб здійснити удар камінцем і пуляє камінець у мікроби , віруси , паразити . Історія повторюється ,але стає антиісторією . Але усе так само ...

Отже... Ітак ... він нарешті почав читати книгу , яку купили разом із тією штукою  . Він став більше розчарованим і не віруючим ...він сумнівався і піддавав критиці усі слова , які є обіцянками -цяцянками .

 

    Отже він читав цю книгу на пляжі  ,а  на пляжі так багато краль  як у райському саду ... Як вибрати , як заговорити хоча б із якоюсь . Чи зможе він покохати когось ?
       Екстракт віршований із книги такий :
Як я жив без грошей ?
(це натяк на те що можливо  ця книга є надувательством черговим )
Як я жив без кисню ?
шарлотан чи пророк ?
Влада над богом - влада над диханням .
Як я  жив без кислорода  таким уродом ?
парадокси кисню  гуляють по світу ...
Щоденник дихання хтось веде ась ?
Дихати - сумно . Шерлок Холмс 
91 стр  інгаляція ,часник  . цю фігню можна юзати як інгалятор .

Як дихає бог ? як дихав Ісус ?
Купа  бактерій  ,вірусів , глистів  - це малі розбишаки ,вороги людини ,ліліпутоголіафи .

  В кінці цієї книги , в кінці цього дивану . До речі диван то книга у перекладі . Ха-ха ...ви вперше чуєте ? В кінці цієї книги  такі слова - його досвід це цілий роман , що дійсно аж можна написати роман , як лікар  рятує людей від болячок ( що не срачка то болячка ) людей не рухомих .
  Самі можете прочитати цю книгу . 
   Критика до цієї книги . Ніби цю штуку навіть затвердили як засіб для лікування  у РФ . Чи дурять москалі ? І треба перевірити ... ой зараз ніби віра така у українців , що не москаль то  обманщик . Як ото нардурили із комунізмом .
підманула підвела комуністична партія. 
Думали будували комунізм. 
Розламали все до кирпича. 
підманула підвела комуністична партія
 підманула підвела комуністична партія 
думали будували комунізм. 
розвалили до цеглини . 
будували комунізм - почали бодаться. 
від комунізму до нацизму як від кохання до ненависті лиш крок . наші націонал-комуністи почали ... 
Підманула підвела комуністична партія.
 Все комуністична партія забула
 Всі цяцянки, обіцянки - Підманула, підвела! 
частушко -пісня 
ну ти троль ну ти дайош українці такі няшки ,бо їдять сало ( і вареники )


  Девід вагався  чи правда в тій книзі написана  чи ні . Це як і біблія - чи правда в ній написана  чи ні ?

Девід  у 17 40 пішов до залі свідків Єгови який був на шляху до пляжу  і почав проповідувати дурням ... Екстракти із цієї книги .

     Девід ждав зустріти високу красотку на пляжі , яка його звала туди . Це була мана чи правда ?
    На весні його на пляж  квітопольский запросила дівчина висока в колготках і в шляпі . Але схоже що добра то чому б вона пригощала його собаку Свободу  арахісом . Але вони так і не стрілися . Схоже що якщо припинити грати у пк ігри ,  то стає самотньо . Починаєш читати багато книжок .  А що іще робити ?Ігроманія ,книгоманія  ...  
 Девід жив у чарівній країні що звалася ЮнайтідКіндом Райна . Кожна країна не може бути без води , тому і райн ,рейн  був у його країні . Але чи то сльози були в країні чи вода ? І скільки сліз іще має пролити бог , щоб людина могла знайти відповіді на питання ...
   Осінь  ...в душі лиш осінь ... знаєте наша співвічтчизниця  написала книгу ,, сновиди ,, про те , що ми юнайтідкіндомці свій рай проспали ...
  У Девіда на рахунок цього була своя казка .  Той чи можна займатись , коли так багато дозвілля ! І якось він натрапив на секту чи щось таке зараз багато йього наплодилось , як художнього пишуть і пишуть , то язичники , то Майкл Радуга про усідомлені сни .  Так цей теж про усвідомлені сни торочить .  Так ... пора просипатись ... Здається Девід попав під чари того мудреця Ронанова- Логінова і  спить ... В усвідомленому сні . І із цього сна немає виходу . Як просипаєшся , то просипаєшся у сні , а із того сна просипаєшся іще у сон . Матрьошка . То же справжня реальність ? Ми в матриці ... Як написав Кальдерон - життя це сон , так і життя - це матриця . А як ти будеш певний , що це не сон чи матриця ? Адже не можеш ...
   ... Так тіп напрацював Девід  той усвідомлений сон і сниться йому папа римський . І балакає з ним  і все рішають вони питання . Девід представився йому ангелом )) А той повірив ))).Уявіть як ото класно було би  розмовляти із співбесідником по сну . Іноді може так і є і люди сняться одне одному ...
   Як ото еротичні сни )) хах так то треба , щоб приснилося ! Такий усвідомлений сон я люблю ))
         надія помирає останньою 
стрівся на тому пляжі йому однокласник ,на тому , де рай і де всі голі і листочками прикриваються ...
девід- а привіт 
Циганюк - три роки не міг задєлать дитину .
Девід  а де ти робиш ?
Циганюк . А я в горводкоканалі .
Девід . Горводкоканалі ? ти там водку глушиш ?
(пожартував Девід )-  А я намагався - каже Девід устроїтись туди , не беруть , там же по блату усе  . Їм потрібні тільки ті , хто все уміють і навчані , а де учитись ?
циганюк .  А у мене дочка є  хочеш фотку покажу . Але не міг її зробити , три роки старався . А поїхав  у Києво -Печерську лавру  і получилось !
(якби так здогадатись , то повітря має бути науково досліджене  і що таке тоє то повітря , воздух , воз-святий дух , може києво печерська лавра має особливе повітря , іонізоване  інакше )
...циганюк : знаєш Надя Івьченко що дружила із Свараденко попала в історію із  сумним кінцем . стояла на трасі біля Чорнобуля . з Глухановим зв'язалась ..він у вище класі був .Надя Івьченко померла . Ти пам'ятаєш її
 Девід - та ні щось не дуже Свараденко пам'ятаю , Січкаренко пам'ятаю , Макуху пам'ятаю , Низиковську згадую . Сегмата ...Так ото можна деяких  знайти в інеті вконтакті і дізнатись про них . Шкляренко так став тату чоловіком  . У нього здібність з'явилась  він свої тату може оживляти і  використовувати як зброю .
девід . : а ти що віруючий ти хоч біблію читав ?
Циганюк читав , тільки не поняв нічого . Вона не понятно написана ...

  біблія стала догмою ... Але існують і інші направлення . Ой йо придумали навіть алохіанську віру !  так що тепер ми потомки алохів , лохи получається ! так правдоподібна книжка . так то ми лохи і є ...
 Ой стільки цих течій і язичницька і христунська і іще якась віра . Мені подобається дізнаватись про ті вірування . Але  саме як раз у книзі про атеїзм згадується багато  вірувань . Ормузд і Ахріман - боги двійко язичницькі іракські до приходу мусульманства туди . По мотивам цього створено гру  - Принц Персії Ормузд і Аhріман  .
     А ця книга про дихання ,, як я жив без кисню ,, Хіба не біблія ?
 Теж ця книга дає надію , розказує про ті ж самі дихальні практики , які були і раніше усюди у будуїзмі і деінде , у мусульманстві при молитві теж дихальна практика . 

Повітря - це океан невідомого . Що воно є ?

вірш на весні пахне новою роботою і  іще пахне дівчиною новою на тій роботі ...

Та то у вірус запрошують рекламку на роботу і по мотивам цієї картинки  актуальні слова ... Адже усі війни  із-за нестачі роботи . Або навпаки із-за  того , що роботи забагато ...

Гімн роботи на весні .
(Гімно роботи на весні )))
Весна заквітчає .
Весна пахне роботою .
 Животіння - наше життя .
 Весна пахне роботою .
А ти не знаєш як далі жити ...
Які твої цілі ?
(стріляти стріляти у пік іграх - ото і є мої цілі - мілі мілкі надії...)
Весна пахне роботою .
І опісля піду в караоке .
І буду з ведмедем , що наступив мені на вухо кричати 
8й колір8е чудо .
І ,,от большого ума сума да тюрьма ,,
Весна пахне роботою .
А я не знаю .
На весні розцвіли квіти .
Я ненавиджу твої квіти , бо їх не можна їсти . ...
Весна пахне роботою .
Як без роботи жити ?
І політика - а за кулісами - питання на порядку денному :
Весна пахне роботою 
Весна пахне роботою 
Spring smale job  
Spring smale work.
     Життя - це пк ігра ...в яку програєш . Твої сусіди - твої вороги , бо це як у грі ,,Правила війни ядерна стратегія ,,( щоб розвитися треба красти у сусідів ресурси .а так як вони сусіди близько , то і красти близенько ...)
 В цій пк грі - житті животінні є особи , які хочуть жити  за чужий рахунок .
   Не вступай в спор із негативним своїм ворогом ,хоча краще б твій ворого був творогом ... ( До речі так і є , навіть якщо ти і вб'єш ворога , закопаєш або спалиш труп - то він стає травою . а траву їсть хто коза чи корова .Так що твій ворог тобі зуба полама як дістанеться !)
В цій  грі  у людей є статевий інстинкт , бо мабуть людина передбачає смерть організму . Ура патріотичні фільми ворогів твоїх - всього лиш пшик .
Вони - понти ,чого вони учать ?
В цій грі  ти вічно програєш . Ти маєш опанувати професію якусь , бо помреш ,а не казки дивитись , такі як серіал ,,Безсоромні ,, чи ці язичницькі чи христиануті казки ... 
начальнички попристраюють своїх синочків у хороших місцях . Навіть якщо вони дурні дурнями . От чого Чорнобульська аварія сталась . Чи не із-за помилки такого синочка ?
     батько Девіда багато розповідав історій із життя .
   Історія життя Романенко . Якийсь ...кент . У русинфікованому городі .
Все викаблучувався . А мамка померла і без мамки він ніхто .
Ресурси в житті обмежені і ще є ті хто не працюють займають місце ...
Навіть якщо ти не хочеш вступати у шлюб , бо нікому не довіряєш , тє надо  опанувати професію , іти на роботу ,гнути спину і приходить грати у пк ігри ...
В цій грі - житії - смерть завжди насильственна . (Мечниченко Досвід оптимістичної філософії) Мабуть людина би жила вічно якби умови були інші .
 Може дійсно із цього світу магію вкрали ? Або повітря викачали , то і ми дихаємо цим ,а ще й забруднюється повітря .
Повітря - це бог , їжа - це бог  . І все взаємопов'язано .
   Батько каже Девіду :
Надо жить .
Але Девід так облінився ,що не знає  а чи треба те життя чи не треба ...Заздрість ! Заздрість і злоба приходить на поміс усвідомити , що це твоє життя , це твоя гра , це твоє !
Батько каже :Гоголь давно вмер не читай його . Тобі жити , а вони вмерли .
Казки про рай  - усього лиш казки .
 Є одна казка  -чєловєк хоче жити , животіти , їсти .

   Девід хотів би і стати педагогом . Але і там і місця зайняті , порубані поділені . Девіда туди не пустять . Хоч варт і спробувать ... Та чи захоче він ...


Страх надає розуму (Ніцше цитати статуси у фейсбуку )
Страх - він у серіалі ,,герої ,, чинник , що спричиняє  активацію спецздібності .  ну поки що у людей одна спец здібність - розум ,мізки ...
найбільш тупі ідуть на війну . хоч і на війні треба багато чого уміти !

Страх -  все ж навіть теорія Дарвіна це всього лиш казка , можливо і невірна казка ...
 Але в цій казці знову байка про страх . Ми стали такими як ми є , бо ми боялись великих динозаврів .  Схоже вони не вимерли , а лишились . Це сови і вовки . Ой українцю все одно , що руська сова , що німецький вовк . А яка різниця  . І ще й була пословиця - комуністи і фашисти це одне і теж саме  ( книга )


    Пляж . на пляжі грають веселих пісень . Кейк бай зе оушн  найвеселіша . Але це торт посеред гірких страв .


о ні ти дівчинко ти ідеш як на похорон 
 не будь такою серйозною 
чому ти боїшся 
ми тільки починаєм Не оберігай свої принади не іди на ципочках 
між чоловіком і жінкою війна 
перемир'я в ліжку 
витрачаєш час на шедевр ( на політику)
не витрачай часу на шедевр (на політику )
краще прокатайсь зо мною 
ти фантастична дівчино наяву ти фентезі наяву 
але так оберігаєшся своєю стіною давай будем трохи небезпечними 
Поговори зо мною кралю 
Я засліплен твоєю красотою 
Давай зійдемо із ума ( зірвемо шмотки)  і відірвемося на повну о да о да (трахнемось шалено)
Я-я-я-я-я-яЯ все ще сподіваюсь ми з'їмо тортик біля моря із тобою 
кейк бай зе оушн ді ен сі і торт біля океану брехня біля океану біля болота я тобі збрешу ти пороблена .
ти набиваєш кендюх тортом біля моря біля моря 

ти диви ти диви набиваєш кендюх 
тортиком біля моря 

Покрасуйся для мене кралю лялю 
Я буду Діді а ти Наомі 
Давай зійдемо із ума ( зірвемо шмотки)  і відірвемося на повну о да о да (трахнемось шалено)
ода ода 
Я яяяяяяяяяяявсе ще сподіваюсь ми з'їмо тортик біля моря із тобою 

Пек йому в чорта в пельку 
Я спостерігаю , що ти злизуєш глазур зі своїх рук 
Хочу посмакувати ще , я благаю ще ,да мадам ,,
Я втомився від усіх цих несмачних конфеток на піску на піску 
Давай наб'ємо кендюх тортом біля моря 
витрачаєш час на шедевр ( на політику)
не витрачай часу на шедевр (на політику ) хах
краще прокатайсь зо мною  аааах
ти фантастична дівчино наяву ти фентезі наяву 
але так оберігаєшся своєю стіною давай будем трохи небезпечними 
Поговори зо мною кралю 
Я засліплен твоєю красотою 
Давай зійдемо із ума ( зірвемо шмотки)  і відірвемося на повну о да о да (трахнемось шалено)
так  отак 
Яяяяяяяяя все ще сподіваюсь ми з'їмо тортик біля моря із тобою 

Покрасуйся для мене кралю лялю 
Я буду Діді а ти Наомі 
Давай зійдемо із ума ( зірвемо шмотки)  і відірвемося на повну о да о да (трахнемось шалено)
яяяяяяяяяяяЯ все ще сподіваюсь ми з'їмо тортик біля моря із тобою 

Ти до біса смаколик
Червоний бархат 
Ванільний Шоколад -
Я хочу їх усіх 
Фанфеті і я готов на клигався 
Мені це нужно кожну ніч еврі найт 
Хочу їх всіх 
Яяяяяяяяяяяяя все ще сподіваюсь ми з'їмо тортик біля моря із тобою 

Наше Дніпро - болото ,
Наше Дніпро - рай  тож наливай 


Бог дихає  , дихає .  Ти сам маєш бути богом . Помреш і твій рід не залишиться і ти будеш стертий з лиця землі . хоча *** його знає , може як раз мікроби всотають твою інформацію і створять тебе заново . 
мікроби як ворог так і бог .
Існує версія , що мікроби і є наші боги , так чому ж тоді вони такі агресивні і заважають нам жити ?О вони точно боги ,адже без мікроскопа  їх не побачити . А я їх взагалі не бачив і в мікроскоп . Не вірю , що вони є !

Дівчата спокушають своїм білим шоколадом .
Спокуси спокусниці розкладають ,грають слова -цяцьками ...
    дихання - черговий  обман ...
   У світі суцільного обману ти як у тумані . йожик у тумані , йожик у обмані ...

Історія із життя .
   Такий же віком як і Девід хлопчина розлучився із дружиною , аліменти платить ,а це 25 відсотків !
А знайшов  по інету дівчину , переписувався Така любов ! , а  йому у спадок дісталася  квартира , а вона йому - ,, буду з тобою , перепиши на мене квартриу ,, Отака любов . Песимістична історія із розряду ...

    Люди . дЛя чого вони шлюбуються ? мабуть для того , щоб відксерити своїх кіндерів . кіндер мамин і кіндер батькин . Але якщо дружина народила кіндера свого і схожого на неї , то який сенс татові цього кіндера платити аліменти ? Адже у шлюб вступають задля розмноження обох племен .  Це не порядок в юридичному законодавстві ...



ID:  743411
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 25.07.2017 13:33:04
© дата внесення змiн: 25.07.2017 13:33:04
автор: dominic

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (495)
В тому числі авторами сайту (8) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Серафима Пант, 26.07.2017 - 07:20
Завдяки Вашим творам вчуся сприймати не мисленнєво, а емоційно hi
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: