Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: ЧИБ: НАПУТСТВИЕ. - ВІРШ

logo
ЧИБ: НАПУТСТВИЕ. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 18
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

НАПУТСТВИЕ.

ЧИБ :: НАПУТСТВИЕ.

 - Какое напутствие двинуть? –
 Свербит «украинскую» власть:
 Они хоть тупые дубины,
 Война не майданная страсть!

 "За нэньку! И слава героям!"
  - Теплеет у них на душе.
  Ступайте, хохляцкие гои,
  В Донбасс умирать за гешефт!

  Хотя вы лохи и скотины,
  Кагал вас на службу зовет.
  Считайте, что "За Украину".
  Ну, тронулись, леhитраот!* 
  _______________________
  *леhитраот - до свидания (иврит)

ID:  728504
Рубрика: Поезія,
дата надходження: 12.04.2017 14:50:40
© дата внесення змiн: 12.04.2017 14:50:40
автор: ЧИБ

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (473)
В тому числі авторами сайту (14) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Елена Марс, 12.04.2017 - 21:54
Ивритский досвидос тут просто в рифму лёг , как я понимаю...
А вообще, вы тут товарисч ЧИБ совсем уж украинцев тупыми скотами представили, прям безмозглыми совсем. Нехорошо. Вы сам-то, батюшка, с каких мест будете? Если хохол - то значит тож без мозга совсем, как в этом дряном стихо, а коли русич - тогда понятно! Умный значицо! biggrin
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар Елена Марс, 12.04.2017 - 23:14
Олено, та ЧИБ тут себе не товаришем вважае. Тут справи посерйознiше будуть. Вiн тут за Росiйську iмперiю агiтуе, царя-батюшку намагаеться повернути, монархiстом себе важае. Буквально "Особа, приближенная к императору", не iнакше. wink biggrin
 
Елена Марс відповів на коментар Дмитро Кiбич, 12.04.2017 - 23:27
Царь вже в них є biggrin
Тільки ті царі частенько погано кінчають king cry , а з ними і приближенные biggrin ой, зараз заплачу з горя russian_roulette
Застрелиться и не встать.
 
ЧИБ відповів на коментар Елена Марс, 12.04.2017 - 23:17
Помнится, бабушки, которые "с мозгами", носили бутерброды на майдан. Сейчас Украина готовит пенсионную реформу, где увеличится пенсионный возраст. Таково требование МВФ для получения очередного транша. Можно поздравить "мозговитых" украинцев!
 
Елена Марс відповів на коментар ЧИБ, 12.04.2017 - 23:30
Да.. Я вижу, шо вы, товарисч ЧИП, чи як там вас звать, токко к бабушкам и умеете цепляться. Небось к дядькам на улице боитесь подойти и высказать своё фи? Видно по морде ужо били cry
 
ЧИБ відповів на коментар Елена Марс, 13.04.2017 - 06:26
Я вроде всех вас, мозговитых украинцев, поздравил с увеличением пенсионного возраста. И тарифов ЖКХ и прочего, чего добивался майдан. Это Янукович, гад, не хотел тарифы увеличивать, поэтому и скинули!
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар ЧИБ, 13.04.2017 - 11:58
ЧИБ, з цього мiсця бiльш докладно. Коли це Януковича скидали? Наскiльки вiдомо - вiн сам утiк 27 лютого 2014 року у Ростов-на-Дону.
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар ЧИБ, 12.04.2017 - 23:33
Так а чому лише бабусi? А дiдусi, що бутерброди не на Майдан, а на Антимайдан носили? Це ви щось пенсiонерiв за статевою ознакою вже стали дiлити, за гендерним принципом.
 
Елена Марс відповів на коментар Дмитро Кiбич, 12.04.2017 - 23:38
Так ведь бабусю не страшно обидеть, а дедусь - мужик, врезать может biggrin лучше не зарываться...
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар Елена Марс, 12.04.2017 - 23:47
Та бабусi теж рiзнi зустрiчаютья. Не усi i вони однаковi. wink
А раптом йому попадеться така бабуся, як у фiльмi "Операция Ы и Другие приключения Шурика". Як ii називали "Бабушка - Божий одуванчик". Що сама Труса, Балбеса i Бивалого зв'язала i повела до мiлiцii здавати. biggrin
 
Antropos, 12.04.2017 - 20:58
таке знання івріту, в якому видко жіночу логіку наводить мене на думку, що в фсб працюють "ши леви", а не "поци". Чи це написано вами, мадам? biggrin продемонструйте знання івриту. biggrin
 
ЧИБ відповів на коментар Antropos, 12.04.2017 - 21:53
Цікаво - з тобою хазяї діляться тим, що накрали? Або тільки на ставці?
 
Antropos відповів на коментар ЧИБ, 13.04.2017 - 11:02
Ну от, іврит не знаєш. А фсб то мабуть якась підгрупа сіоністів, а ти як остання івритська "ши лева" береш у рот все, що вони тобі підсунуть. biggrin так чиіх будеш? biggrin оболенських чи вяземських?
 
Дмитро Кiбич, 12.04.2017 - 19:10
А таке поняття, як Батькiвщина вам невiдомо? Батькiвщиною наших вiйськових е Украiна. I у ходi бойових дiй вони не дозволяють ворогу розривати Украiну. Так а що було, якби вiйськовi не чинили ворогам опiр? Тодi засланi козачки вiд Путiна розiрвали б Украiну по шматках, Путiн i його прихвоснi i хочуть лiквiдувати Украiну.
За Украiну вони воюють, за свою рiдну землю. А ось за що воюють у Донецькiй областi Украiни громадяни Росii, такi, як Моторола(Арсенiй Павлов) i йому подiбнi? Ось це, справдi, цiкаво було б дiзнатись.
 
ЧИБ відповів на коментар Дмитро Кiбич, 12.04.2017 - 19:43
А за що воюють на Донбасі поляки, грузини, турки і ще казна хто? В вас якась нісенитниця в ототожнюванні олігархічної хунти з батьківщиною. Насамперед ви і є тими, хто розірвав Україну, почавши каральну акцію. Тим більш і поводяться "військові" на Донбасі як окупанти. А які побрехеньки вам в мізки вкладають хазяї, то другорядне. Краще скажіть - ось коли все докрадете, що думаєте з той Україною робити?
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар ЧИБ, 12.04.2017 - 22:20
За Украiну вони воюють. Ви що, думаете, що серед украiнських вiйськових лише украiнцi за походженням. Там представники рiзних нацiональностей. I росiяни за походженням теж воюють в украiнськiй армii, бо вони народилися в Украiнi i це iх рiдна земля. Та ви любите дурницi розказувати, яка каральна акцiя, проти кого? Нашi вiйськовi намагались арештувати тих, хто каже на Донецьку i Луганську областi, що це не Украiна, а Новоросiя. А так кажуть злочинцi, лише злочинцi вiдмовляються вiд краiни, у якiй вони народилися. Жителi Донбасу, у яких патрiотичнi погляди своею Батькiвщиною називають Украiну. Ну, а якщо злочинець не здаеться - його знищують, це у всi часи так робиться. Нi, побрехеньки в мiзки це любить вкладати ваш хазяiн iз ФСБ.
 
ЧИБ відповів на коментар Дмитро Кiбич, 13.04.2017 - 11:15
Військові злочинці ваши військові. Ще коли підтримали державний заколот і потім почали літаками бомбардувати мирних громадян і обстрілювати міста. Розплата їм прийде неминуча.
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар ЧИБ, 13.04.2017 - 11:53
Ага, нарозказуйте казок. Це хто мирнi громадяни? Тi, що захоплювали у мiстах мiськвиконкоми i обладмiнiстрацii, кричали, що це не Украiна, а Новоросiя. Вiдмовлятися вiд рiдноi краiни - це злочин. Що, Iгор Стрелков - мирний громадянин, Бабай(Олександр Можаев) - мирний громадянин, Моторола(Арсенiй Павлов) - мирний громадянин.
 
ЧИБ відповів на коментар Дмитро Кiбич, 13.04.2017 - 15:11
Не викручуйтесь. Коли люди встали на захист рідної землі і відбили злочинців - це одне. А коли подібні вам робили державний заколот проти законної влади, ставлячи хунту, а потім творили злочини з чисельними вбивствами - це друге. Наприклад, якщоб у Корсуні укропи не вбили у лютні 17 кримчан і ще багатьох покалічили, кримчане не піднялись би на референдум так швидко . Так було і в Донбасі. Терпіти фашистську хунту, що посилає загони для вбивства, донбасівці не стали. І неминуче виженуть окупантів-карателів і жде їх розплата, хоч хазяї ваші і змиються завчасно.
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар ЧИБ, 13.04.2017 - 19:42
Та я i не викручуюсь, просто реальнi факти кажу. На захист якоi це рiдноi землi встали сепаратисти з Донецькоi i Луганськоi областей? Iх рiдна земля - Украiна, а вони вiд своеi Батькiвщини вiдмовляються i кричать, що це не Украiна, а Новоросiя, ДНР. Це такий захист рiдноi землi? Звичайно ж нi, це злочиннi дii.
 
ЧИБ відповів на коментар Дмитро Кiбич, 14.04.2017 - 09:51
Ну, ось, знов отожнюєте злочинну хунту з Україною.Я вже писав - докрадайте своє. Невже не зрозуміло - не дозволять донбасівці ні розграбувати, ні вирізати Донбас, як комусь мріється!
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар ЧИБ, 14.04.2017 - 17:18
Де це я так казав, що Украiна - це якiсь представники влади, високi чиновники. Ви самi таке вигадали, а тепер плiтки пускаете. Я вважав i у майбутньому буду вважати - що Украiна - це не Порошенко, не Турчинов, не Гройсман, а простi люди, простий народ, який народився на цiй землi.
А Донецька i Луганська областi - це невiд'емнi частини Украiни. I люди з патрiотичними поглядами, якi тут народилися саме так i вважають. Не усi ж такi пройдисвiти i негiдники, як Захарченко i Плотницький. Он - Егор Фiрсов, колишнiй депутат Верховноi Ради вiд партii "Удар", якого позбавили мандата разом з Миколою Томенком. Егор Фiрсов родом з Донецька i виступае за еднiсть Украiни. Дмитро Снегирьов, голова органiзацii "Права справа" - вiн з Луганська родом, i вiн теж говорить про еднiсть Украiни, що нi в якому разi не можна вiдривати вiд Украiни шматки.
 
ЧИБ відповів на коментар Дмитро Кiбич, 14.04.2017 - 20:16
Это пустословие. Что может предложить Украина Донбассу вместо войны? Грабежи и террор? Спросите людей, которые пережили украинскую оккупацию, а не каких-то "патриотов", для которых весь их "патриотизм" - это бизнес. Таких единицы. И есть миллионы донбассовцев, которые сделали свой выбор. Донбасс на Украину не лезет, пусть и она шагает домой.
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар ЧИБ, 15.04.2017 - 12:03
Як може Украiна щось пропонувати Донбасу, Донбас - це ж i е Украiна, невiд'емна ii частина. Як можна пропонувати самiй собi? Уродженець Донбасу Володимир Сосюра, який народився у мiстi Дебальцеве, так i писав:
Любiть Украiну, як сонце любiть
Як вiтер, i трави, i води
В годину щасливу i в радостi мить
Любiть у годину негоди.
Це ще раз пiдтверджуе, що Донецька i Луганська областi - це регiони Украiни, ii невiд'емнi частини.
Ось так, Шурик, а ви живете в Украiнi, а любити ii не хочете. Прислухалися хоч би час вiд часу до класикiв.
 
ЧИБ відповів на коментар Дмитро Кiбич, 15.04.2017 - 12:26
Донбасс столетия был Россией и никогда себя, как и Крым Украиной не считал. А то, какие вожди кому какие территории "дарили" - это было внутригосударственное (в пределах СССР) переформатирование. Да и не в Украине дело. Донбассовцы восстали против нацистского режима, в который погрузилась Украина. Все со временем встанет на свои места. Тем более нацистские государства долго не живут.
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар ЧИБ, 15.04.2017 - 17:30
Ну й маячню ви несете, хтозна що. Якi столiття Донбас був Росiею? Бiльша частина Донецькоi i Луганськоi областей, включаючи Донецьк i Луганськ - це землi запорiзьких козакiв, Запорiзькоi Сiчi. А Пiвнiчна частина Донецькоi i Луганськоi областей - це Слобожанщина, землi слобiдських козакiв. А Крим Росiя захопила у 1783 роцi, якщо бути бiльш точним, то 19 квiтня 1783 року. А що 1783 рiк - це початок свiтовоi iсторii, що, до цього моменту на територii Криму нiяких подiй не вiдбувалось?
 
Ярослав К., 12.04.2017 - 14:56
Кагал зовёт на службу власть не только украинскую. Взять, хотя бы, Российскую верхушку. А вообще, это мировая тенденция...
 
ЧИБ відповів на коментар Ярослав К., 12.04.2017 - 15:08
Да. Просто на Украине это виднее и ярче.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: