Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Systematic Age: N. N. - ВІРШ

logo
Systematic Age: N. N. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

N. N.

Systematic Age :: N. N.
Сьогодні хочу просто поговорити. Щиро і відкрито. Без віршів, прози та всякої іншої ахінеї (або херні), яка мене стимулювала, а нині тривожить і не дає спокою.
Чесно, я не зовсім люблю бачити, як люди, яких я трохи знаю, добиваються всього і зразу на моїх очах. Це мене кидає в ступор. Я розумію, що вони чогось добиваються - і їм це добре.
Але недобре мені. Бо я прагну досягти цілей, а в той момент інші ними вже хизуються, навіть цього не роблячи. Мене часто заклинює. Я через це і пробував видалятись із сайту, і писав, що більше не писатиму, і навіть висловлювався про жахливі думки: покінчити із собою. Бо був у постійному ступорі. Завжди стою на перехрестях. Маю дуже меланхолічний характер і нестійку, сука, психіку.
Саме через неї і свою надлишкову скромність я не маю багато друзів, сам в собі розчаровуюсь, не можу ні з ким налагодити спільну мову (чого тільки варті кілька моїх сварок з авторами сайту).
А через нестійку психіку я готовий в деякі моменти, скажу чесно, роздерти автора zang - він же ganzer, grower і baidarama. Так, його поради мені іноді допомагали, але я не люблю "холодну", мать його, критику. Бо мене таке, блять, виносить. Але я терплю. Хоч зараз терплячки майже нема.
І це одна з моїх важливих проблем. Незважаючи на те, я жодного разу не ходив до психолога, хоча мене питались кілька раз. І все це починалось з моїх віршів на дуже похмуру тематику, після чого питались, чи в мене все добре. А я їм казав, що так. Хоч часто це була брехня. Чесно, я не дивуюсь, що в молодих початківців таке часто буває. Та я усвідомлюю, наскільки поезія мене вбиває. Але при цьому я не можу від неї позбутись. Вона мені так приїлась, що змушує мене страждати. Люди колись просили мене, щоб я писав, бо їм подобалось. Тепер я таких майже не маю, а якщо й маю, то зовсім трохи - і це мене не надихає на подальшу працю.

Та все ж я собі відкриваю нову істину: пофіг, яка в тебе аудиторія; просто продовжуй займатись своєю справою.

Але все ж і люди відіграють вагому роль. І їхній вплив теж буває негативним, як от з вищезгаданих історій з правописними виправленнями одного автора. Тому я всіляко тепер пробую себе обмежити від народу: справжнього чи віртуального. Тільки я і моя згасаюча фантазія.

Коротше, вибалакався. Думаю, з новим світоглядом я все ж стану тим, ким був перед вами майже рік тому.

ID:  716342
Рубрика: Проза
дата надходження: 05.02.2017 01:17:14
© дата внесення змiн: 05.02.2017 01:18:08
автор: Systematic Age

Мені подобається 2 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (325)
В тому числі авторами сайту (24) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

polarstern, 17.02.2017 - 13:07
На мою суб'єктивну, а може і ні, думку життя дається людині не просто так. Душа повинна рости і рости, як кажуть мудрі книжки, в доброчинності. Велику заслугу має та душа, яка терпіла, несла "хрест" і неозлобилась, а кажучи простими словами зберегла вірність своїм ідеалам, які були всмоктані з молоком мами коли вона співала колискові..."про пташечку яка звила гніздечко", "про сірого котика" ітд...
про базові засади добра,любові і умиротвореного споглядання світу...
І коли ми вистоюємо в цьому відбувається якісний квантовий злам на всіх рівнях матеріального та духовного буття...дається справжня любов,справжній матеріальний добробут,справжній "кайф" від життя.
Бажаю всіх благ!
 
Systematic Age відповів на коментар polarstern, 17.02.2017 - 14:10
Дякую... apple
 
polarstern, 16.02.2017 - 19:47
Ні, ну класно)
 
Systematic Age відповів на коментар polarstern, 16.02.2017 - 19:58
Те ж саме було? wink
 
Наташа Марос, 05.02.2017 - 22:22
Вітаю! Якщо коротко - БУДЬ СОБОЮ завжди і в усьому!!! Але це важко... Так, так... Пам'ятаєш, на початку нашого знайомства, я відчула стан твоєї душі і... обережно... намагалася поговорити, пам'ятаєш?...
==="чи в мене все добре. Я їм казав, що так. Хоч часто це була брехня."===
Але сьогодні (молодчина!!!) ти це визнаєш..., бо воно замучує тебе, бо ти - живий, самобутний, неповторний, як, зрештою, і кожна нормальна людина!!! Ти - тонко відчуваєш і сприймаєш цей світ, все пропускаєш через себе, під своїм кутом зору, в своїх фарбах, звуках - це не може бути легко!!! Більше того, це - НОРМАЛЬНО!!! Таким чином ти шукаєш своє місце в цьому непростому світі, шукаєш по-своєму, можливо, дещо поспішаючи...
І тому "кидає в ступор", коли хтось "добивається", тобі "недобре"... а чому, власне, повинно бути добре всім одночасно??? (мені б це нагадувало якийсь... спеціалізований лікувальний заклад...) Та і не твоя це проблема!!! Це - наше національне надбання... Ми, українці, дуже цікава нація, бо навчилися щиро співчувати чужим невдачам, промахам... А от навчитися щиро тішитися чужими досягненнями - на жаль... І це в кожного так глибоко, на підсвідомості, що дехто навіть не підозрює, що живе з цим... От маю я таку думку, та це зовсім не значить, що з нею всі погодяться, бо... скільки людей - стільки думок!!! І від цього наш світ такий різноманітний і такий жорстокий...
А "нестійка психіка" це вже, пробач! - індивідуальне..., але то - окрема тема... Захочеш, вважатимеш за потрібне чи необхідне - звертайся, поговоримо...
Я - поряд... І не тільки я - ти тут НЕ САМ - пам'ятай про це!!!
А по кожному твоєму абзацу можна говорити довго й предметно, та я закінчу словами, якими й почала: БУДЬ СОБОЮ!!! ВСЕ НОРМАЛЬНО!!!
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=652999
 
Systematic Age відповів на коментар Наташа Марос, 05.02.2017 - 23:27
Та я вже так і пробую бути - і воно мені зараз допомагає smile
 
Олена Жежук, 05.02.2017 - 15:25
Меланхолік кажеш... а я, певно, холерик і що? Люблю "різнобарв"я" і в друзях також. Щодо психолога, та кожній нормальній людині потрібна реальна підтримка чи порада у наш несправедливий (скажений) час. Питання в тому наскільки ти вмієш давати раду своїм емоціям і спокійно реагувати на оточення, це непросто, як і непросте життя. Особисто я критику, як і свої вірші, не сприймаю надто серйозно... це моє дозвілля, якась сходинка до чогось вищого, а чого? і сама не знаю. Ну ось сказала, не знаю чи воно тобі потрібно було, вчусь сміливості у тебе... Усміхнись ))
 
Systematic Age відповів на коментар Олена Жежук, 05.02.2017 - 23:24
Мені от треба вчитись давати раду своїм емоціям... Бо часто не можу, хоч і годен їх тримати... Але і емоції можуть з'їсти frown
 
Квітка)), 05.02.2017 - 13:58
Ти ростеш, розвиваєшся! Критика не завжди подобається, нервує, але без цього ніяк. Правильно каже Ліна, не кожен може так відкрито сказати і це викликає повагу! А щодо авдиторії, у кожного вона своя, не може всім все подобатись. І тебе цікаво читати. Кожен раз чекаю в нетерплячці потираючи руки, а що на цей раз! І мабуть не тільки мені! В тебе повен зал)
 
Systematic Age відповів на коментар Квітка)), 05.02.2017 - 23:20
Дякую за підтримку... 39
 
Квітка)) відповів на коментар Systematic Age, 05.02.2017 - 23:26
Завжди будь ласка! 22 22 31
 
Ліна Ланська, 05.02.2017 - 13:47
Привіт!
Ти тут не один такий.Але ти тут НАЙМУЖНІШИЙ серед всіх.Бо треба бути досить сильною особистістю,щоб вголос сказати все,що накипіло у душі,викласти свої страхи і сумніви.Ти дуже сильна людина.Це я тобі кажу,як старша подруга,хоч можливо,ти мене нею не вважаєш і як фахівець.
Але...завжди є одне маленьке але.

(пофіг, яка в тебе аудиторія; просто продовжуй займатись своєю справою.
Це так правильно і мудро.
Ейдж,ти вже ніколи не станеш таким,як був рік тому.Ти не помітивши цього,виріс.Ламаючи стереотипи власного бачення і бачення інших(хоча б у трактуванні твоєї поезії)ти міняєшся,дорослішаєш,або як кажуть:прозріваєш wink
Не думай,що коли ти молодий,то старші тебе мусять наставляти на путь істинний.То все дурня.От коли ти до них звернешся за порадою,тоді так, а до того,ми всі один одному вчителі і учні.
Я читаю всі твої роботи,щось мені подобається,щось ні.Ну й що?Я ж бачу твій потенціал.Твій успіх -справа часу.Ми всі проходимо цей важкий шлях,не бери в голову,тут ми всі нарівні.Не опускай рук.ТИ - МОЖЕШ!Якщо тобі треба моя підтримка,я готова,якщо покличу тебе,сподіваюсь,не відмовиш.
Навздогін:Ейдж,мене занг-гровер теж критикує,але виключно технічно.Я вже давно велика дівчинка,але я ПРОШУ критики,ти ж знаєш.Не все переробляю,але іноді це таки допомагає вдосконалюватись,тому просто через серце не пропускаю і все.Тут можуть низьку оцінку поставити,без причини,бо їм чи заздро,чи ще якась причина.Хай!Дивись,хто тебе читає!!!Аудиторія твоя - ото основне.Ти для неї пишеш,ти для нас вдосконалюєшся,ти нам віддаєш частину своєї душі.А значить,ми тобі потрібні,а ти нам.А інші хай собі йдуть своїм шляхом...Знаєш,як повінню весь бруд зносить? Я вірю в тебе. 16 22А поету завжди було важко,бо хтось десь пише краще нас,а хтось гірше.Але НІХТО не пише так,як кожний з нас.От і все.Тож пишемо далі! friends
 
Systematic Age відповів на коментар Ліна Ланська, 05.02.2017 - 18:38
Таки твоя правда... Дякую за поради apple
 
Ліна Ланська відповів на коментар Systematic Age, 05.02.2017 - 18:43
12 22 16 22
 
yaguarondi, 05.02.2017 - 12:33
на сайті багато розвелось всякої нечисті - є тролі- перевертні (удають із себе українців, що пишуть неякісні вірші, або тихо схиляють вашу думку на користь якоїсь політичної ситуації), є тролі - радєтєлі РФ -хоча хто зна, чи вони дійсно з РФ, є тролі-любовники - ці заповнюють ваші мізки коханням настільки, що ви забуваєте, що поруч війна і гинуть люди - в ейфорії забуваєте про світ, бачите тільки об'єкт закоханості, який насправді можливо і не об'єкт, а штук 20 об'єктів, що змінюють один одного в три зміни...
Щодо занга - я спочатку зраділа розумній, освіченій, веселій людині, а потім неодноразово спостерігала, що в питаннях граматики він зауважує частіше доречно, але іноді категоричне його "так не можна", що не стосується грамоти, а більше його власного смаку - недоречне, складається враження, що йому хтось платить зарплату за те, що він ось так мимоходом обдриськує (зверніть увагу - саме україномовний продукт) творчість українською. Тож все спілкування з ним я перенесла на "після війни",
коли не сумніватимусь, що гровер не ГРУвер. Тобто виділимо, що існують ще й тролі-обдрискувачі - вони не допомагають, а псують враження від вірша, прискіпуються аж занадто, навіть там, де можна було б не прискіпуватись. Цікаво, що всі прискіпування стосуються саме українських творів. НМД вони мають задачу - залишити хоч невеличку плямку на українському продукті. До речі це стосується і телебачення. Бачте, Ейджику, 19-те століття називають століттям фізики, 20-те - століттям біології, а 21-ше - століття психології...
Є ще один вид тролів - крадії часу. Це ті, що змушують нас читати якісь непотрібні нам посилання, або відповідати на якісь неясні питання, словом, роблять все,щоб ми не писали про те, що нас хвилює в цю хвилину, а присвятили свій час їм. Ну ось... присвятила Вам свій час, мій ненаписаний вірш - Ви ж не з них, Ейджику?))))) give_rose
 
Systematic Age відповів на коментар yaguarondi, 05.02.2017 - 14:03
1. Чесно, якщо рахувати, що я західняк, то ненависть до РФ, а тим паче до будь-якої політики в мене в'їлась в кров. Хоч іноді на такі теми й можу висловитись.
2. Любов може бути різною (не тільки до людини), а от кохання, яке помилково називають любов'ю (тільки до людини) - бісить, бо його занадто багато.
3. Це я також побачив. Він часто в чаті просить писати українською, а потім піщло-поїхало. Зрештою, до мене він не так часто чіпляється. Або бачить, що я добре пишу, або розуміє, що зі мною балакати нема сенсу (бо я кілька раз відхиляв пропозицію підтримати його грошову ідею biggrin )
4. А крадії часу - вони бувають різними. Хтось краде час для користі, а хтось - та як ти сказала. Та ліпше писати своє, дописати, а тоді присвятити час - хоч можна щось і взяти з того smile
5. Якби я й крав час, то тільки тоді, коли щось виклав на сайті biggrin
 
БЕЗ, 05.02.2017 - 06:58
Я хронічно не переношу критики у свій адрес,стосовно будь-чого!Але якщо і трапляється -найкращий для мене варіант перевести у жарт(або сухий і жорстокий цинізм-теж годиться).Ти мабуть трохи зациклився ,але то пройде,як усе )))
І твори скільки завгодно
собі надогоду!
Втамуй свою спрагу-
І знайди на голову пригоду-
Відволіктися щоб від буднів,
Ти не ізгой чи відлюдник.
Ти особливий-звикни,
Змирися.
У залізний кулак зберися.
Зціпи волю ,
А краще -засмійся.
Подивися-
Ти не один такий,
Насправді нас ціле
Військо!😉👌
 
Systematic Age відповів на коментар БЕЗ, 05.02.2017 - 12:00
ОК... 39
 
Roman Mironchuk, 05.02.2017 - 02:22
Та що ж ти, чоловіче... Заспокойся, займись чимось іншим - може й забудешся... А там і візьмешся знову smile
 
Systematic Age відповів на коментар Roman Mironchuk, 05.02.2017 - 11:56
Та я так і пробую frown
 
Маркіяна Рай, 05.02.2017 - 01:52
Ну...тут треба встигнути розібратися, доки не видалили за нецензурщину)
В мені помирає психолог, і кілька інших. До першого можеш звертатись, інші зайві. Є ще поет. Той тільки хворіє, та ще не помирає, бо я його з останніх сил отямлюю.
Доки в тобі є один із, то забудь про скромника, психа і гнівного. То знов філософія. Ти пишеш, бо то твоє, чуже лиши чужим. В них крім перемог є купа власних тараканів. І ще, кричи, якщо хочеться wink
 
Systematic Age відповів на коментар Маркіяна Рай, 05.02.2017 - 02:12
Пробую кричати, як от в цьому тексті.
 
AЇD, 05.02.2017 - 01:31
Пофіг яка аудиторія, головне що воно твоє!
І я тебе розумію- насрати на занга, та до чого тут він!?!
Ти пишеш своє, і хай йому ГРЕЦЬ!!!
"Вона мені так приїлась, що змушує мене страждати"
ТАК САМО І МЕНІ...
 
Systematic Age відповів на коментар Errare humanum est, 05.02.2017 - 02:06
Я лиш висловив свою думку щодо нього. А там вже йому вирішувати, чоловіче.
 
AЇD відповів на коментар Systematic Age, 05.02.2017 - 02:13
Я лиш прокоментував, а там як тобі до вподоби друже friends
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: