Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: CONSTANTINOPOLIS: *** Майдан, чи збурення, чи зрада!!!*** - ВІРШ

logo
CONSTANTINOPOLIS: *** Майдан, чи збурення, чи зрада!!!*** - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Персональный ЧАТ Oreol
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

*** Майдан, чи збурення, чи зрада!!!***

CONSTANTINOPOLIS :: *** Майдан, чи збурення, чи зрада!!!***
Я за те щоби прийшов «добрий» український Піночет з хунтою «добрих добробатів» і взялися жорстко, докорінно змінювати цю країну, по справедливості, майже не порушуючи закони і европейськи цінності. Як вам це, га?

Багатомісячні поступові контрреволюційні дії  багатьох відвертих і доволі лукавих ділків і "воротил політики", по більшій мірі байдужих до долі українців і України, м’яко кажучи недоброзичливців, а кажучи прямо ворогів незалежного і самостійного руху і розвитку України, на превеликий жаль, можуть увінчатися успіхом. І це не жарти, і не перебільшення судячи з останніх подій, які  вже сколихнули українську столицю. 

Без перебільшення скажу, що готується щось більш серйозніше, аніж такий собі « замах» на містера «Г», який судячи з інтерентного вибуху різнокольорових жартів прямісінько попадає у десятку самих невдалих сфабрикованих замахів на самого себе  за останні 3 роки. Пригадайте і пана Щокина і ця незадачка з тепловізором, і також Парасюка, якого не бере Ф-1, і пана Геращенка, про «страту» якого ведуться у телефонній розмові за допомогою звичайного телеоператора. 

Нажаль вже ніхто з них вже не згадає справу про розкриття вбивства Павла, чому питаєте, тому що не по зубам, тому що там працювали, нажаль професіонали, але діло честі було лише попередити відверту маячню під кодовою назвою «замах століття на видатного державного діяча послідовного особистого ворога путіна».

Але я не про це хочу зараз вести мову, я про те, що нас знову використовують, як бидло, знову хочуть вибити з під ніг стільця, а не вийде і ось чому, ми навчанні гірким досвідом, тим, що зі зміною однієї провладної партії на іншу нічого не зміниться, НІЧОГО!!! Потрібен більш детальний і тонкий підхід, аніж підіймати знов на Майдані вереск і слати прокльони на «поганих мусорів», які виконують свою роботу по встановленню правопорядку і все, аби тільки вони ці «мусора» дурниць не наробили. 

Але людей, знов використовують, адже не озброєним оком видно, що йдуть міжкланові війни за вищі керівні посади! 
Українці, люди добрі, схаменіться, НЕ ВІРТЕ НІКОМУ!!! Ми ж з вами вже переконалися, і було дуже боляче, що зі зміною тільки однієї людини нічого не зміниться в цій країні.

Нам потрібно гуртуватися навколо ідеї – довгострокового плану виходу України з кризи, - не піддаватися панічним настроям відвертим популістам і негідникам, які весь цей час тільки і робили, що все гальмували і піарилися, займалися критиканством і крали, крали і крали. Тепер вони хочуть бути владою, а як же!?

Ми всі стали свідками багатомільйонних статків у суддів, і прокурорів і депутатів, не кажучи вже про олігархів, для яких бізнес – це вищий пріоритет, а вже потім країна, а на останньому місті нарід. До речі, слово олігарх набуло для мене якогось негативного значення, ні не після виступу «славетного укр. філантропа» Пінчука, який навчив українців, як потрібно Україну любити і поважати «братнього» сусіда, а раніше, набагато, коли я мав змогу віч на віч стикнутися з розкішшю і марнославством «хазяїв» України.
 
Нас знову розведуть як кроликів, ті хто зараз так само як багато років мали і мають всі засоби на виробництво, контролюють і ВР, через своїх представників-депутатів і чинять шалений тиск на цю владу, яка спромоглася впасти на дно довіри настільки, що піднятися їй буде дуже важко, а може вже і неможливо. 

Якщо Майдан, – добре, але проукраїнський, ще потужніший і сильніший за попередній, але не просто з декларативними вимогами а з чітким довгостроковим планом дій, реалістичним планом дій, змістовний, і професійний. Майдан повинен обрати лідерів Майдану, провідників проукраїнських націоналістичних рухів і партій, які потім повинні довести, що вони гідні очолювати вищі посади в країні.

Але, якщо це знову буде безглузде збурювання і велика бійка стінка на стінку, якщо зараз ми українці знову поведемось на чистий розводняк відвертих і прихованих ворогів і «доброзичливців», таких наприклад, як Юля, Мураєв, Рабінович, фехтувальник на вилах пан підЛяшко, інших там Бойок, Геп, Труханів, Пашинських, і закінчуючи інших представників вимираючого виду, які занесені у Червону Книгу Катів українського народу, (як же не згадати нашу хероїню)  Гадю, всі разом і багато, багато інших, не вистачить паперу перелічити всю цю мерзоту, які звісно з ким за одно і заради чого працюють, і на що.  Все це мені нагадую казочку Крилова, про лебедя, рака і щуку. Але я не хочу бути і не тим і не іншим, я і возом бути не хочу, тому що я не з ними, вони всі остогидлі гниди, які роз’їдають наше суспільство і державність. Збурювати вони вміють, а хто завали потім розбирати буде, га?

Провідник визвольного руху українців від панського а потім і від кріпацького гніту Т.Г.Шевченко, так просто і чітко все сказав, і він був люблячим батьком нашим.

"Та неоднакого мені,
Коли Украйну зліє люди
Присплять лукаві і в вогні
ЇЇ окраденою збудять
Ох, не однакого мені".

Скільки таких лукавих фарисеїв блукають по парламенту і по ефірах, розповідаючи нам, як все погано і як все несправедливо, що влада така, сяка, все зливає, гниє, нічого не робить... Облаяти, попіарятись черговий раз і підуть святкувати у дорогий ресторан, щоби відкоркувати чергову пляшку шампанського за майбутню близьку перемогу по случаю чергового «державного перевороту».  
Але я хотів би запитати, а що вони зробили задля країни Україна, як тільки займатися критиканством, обливаючи брудом з брехні і пустих звинувачень своїх політичних конкурентів, і розповідати страшилки українцям, що завтра буде цілковитий крах. І так щоденно, але чогось його немає і немає. Щось не так в цій країні, і я знаю що, але хто мене почує... Далі буде.
З повагою Костянтин Кост.

ID:  713923
Рубрика: Проза
дата надходження: 23.01.2017 01:10:17
© дата внесення змiн: 23.01.2017 01:25:01
автор: CONSTANTINOPOLIS

Мені подобається 2 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Ганна Верес
Прочитаний усіма відвідувачами (452)
В тому числі авторами сайту (9) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Олекса Удайко, 23.01.2017 - 18:06
wink Все вірно! По Чернишевському - Что делать! Гряде національна революція! Інакше Україну розгребуть зсередини так, що зонішнім ворогам і робити буде нічого! superstition
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Олекса Удайко, 23.01.2017 - 18:19
Дякую за підтримку Пане Олекса. Я 22-го січня на свято Соборності(Злуки) був на Грушевського, десь в 17:30, бачив натовп, камери, СМІ, а вже потім дізнався про бійку правого сектору з поліцією, десь у 23-й ночі. Сутичка була ще та... Це вже не перша спроба як зовнішніх та і внутрішніх ворогів розхитати Україну з середини, задля досягнення своїх корисних цілей. Так не вийде. Пригадайте так званий "майданчик" з приводу банкрутства банка "М". Так в країні багато проблем але зі зміною одних на інших нічого не буде. Переконаний. friends smile 12
 
Ганна Верес, 23.01.2017 - 11:23
Сильно!!! Підтримую кожне слово! Особливо сподобилися рядки: якщо це знову буде безглузде збурювання і велика бійка стінка на стінку, якщо зараз ми українці знову поведемось на чистий розводняк відвертих і прихованих ворогів і «доброзичливців», таких наприклад, як Юля, Мураєв, Рабінович, фехтувальник на вилах пан підЛяшко, інших там Бойок, Геп, Труханів, Пашинських, і закінчуючи інших представників вимираючого виду, які занесені у Червону Книгу Катів українського народу, (як же не згадати нашу хероїню) Чекаю продовження. 12 12 12 12 12 17 give_rose
 
БИЧ відповів на коментар Ганна Верес, 23.01.2017 - 12:43
Блажь! Автор что, не знает хохлиной психологии? Государство строить - это не сало лопать. Ничего не будет, кроме бардака, воровства, руины и издевательства над людьми.
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар БИЧ, 23.01.2017 - 18:00
БЫЧУ: Послухай, пустоголове створіння каЦАПсько-совкової рядянсько-колгоспної навозної смердючої купи імені сектантів троцьких-ленінів-сталіних, йди у путінський коровник лайно прибирай. Не твое свиняче діло, що і як писати нам, вишльопку кацапський, чи зрозуміло. Чого суєш своє свиняче рило, шагай у сепарські сайти і там смерди, нема чого тут людям повітря псувати, смердючий БЫЧЬ. a9
 
БИЧ відповів на коментар CONSTANTINOPOLIS, 24.01.2017 - 19:00
Хоть бы на себя со стороны взглянул, проанализировал. В голове одни завихрения долбоебизма! И с такими свихнутыми отморозками "Все в нас буде добре"? Несчастная Украина!
 
Олекса Удайко відповів на коментар БИЧ, 23.01.2017 - 18:02
Знову пані пацьоРоськіна баламуть! Що вона тямить у нашій справі? Тоуди - в Рашу! Там "почують"! А тут робити нема чого! punish
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Ганна Верес, 23.01.2017 - 18:06
Дякую Ганно, я гадаю гідно відповів "БЫЧУ". І з чорного списку ця козломорда тварина намагається підглядати. Хай йому грець. Не зважайте. Все в нас буде добре. Хай удавляться наші вороги. friends give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: