Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: ПВО: Прапор в руки консерваторам. - ВІРШ

logo
ПВО: Прапор в руки консерваторам. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Прапор в руки консерваторам.

Важливість мессиджу, закладених у суть моїх віршів, безвідповідально розчиняється у лавині інформації, яку читач намагається пропустити через свою розумово-почуттєву базу, рухомий індивідуалістичним прагненням досягти особистого успіху в обмеженій часовій ділянці. Фактично, керований мотивом отримати позитивний баланс власної долі на моментальному рівні – себто, для даної конкретної миті. Але час плине, миттєвості швидко чергуються, і настає абсолютно новий період епохальних процесів – і тут особа виявляється абсолютно невідповідною для них. Тому новий світ викидає цю персону, як повністю чужорідний предмет. Причина таких трагедій полягає в тому, що люди геть відмовляються від факту, що вони мають вічну душу, котра бажає жити завжди, і зупинятись в життєвому плині часів зовсім не бажає. Та і не повинна! Але змушена, по причині обмеженості свого власника, котра призводить до ігнорування запобіжними заходами на даний миттєвий відрізок часу: «От мені зараз гарно, а далі – хоч трава не рости» - і цим мисленням консервує себе в цьому часі, позбавляючись майбутнього. Зробити крок, вийти з цього замкнутого кола вона боїться, бо ця обмеженість її постійно тримає в страху опинитись залежною від іншої особи або потрапити в небезпечне середовище. Ця негативна тенденція з роками зміцнюється і блокує всяку надію особи на виживання в наступному відрізку часового відліку.
Ось чому я вирішив змінити формат подачі інформації, щоб незвичністю обстановки загострити увагу на космічно важливі речі, про які піде мова: здатність особистості до критичного підходу на свої власні погляди, переконання, звички. Адже, наголошую, зміна середовища’ розчавить кожну затверділу субстанцію своїми невпинними котками.
Я не раз чув із вуст досить прогресивних людей такі вислови: «Я(чи хто інший) вже немолодий, і ніхто мене уже не змінить. Але повірте мені, шановні, я не раз був свідком, коли 80-ти, і, навіть, 90-річні люди відмовлялись від своїх консервативних поглядів і змінювали власні переконання. В той же час, неодноразово ставав очевидцем глибокого жалю людей, котрі своєю негнучкістю мислення доводили себе до погибелі, і на краю свого життя розуміли свою помилку і готові були щось змінити, але вже не мали часу. 

Цей уривок із Старого Заповіту наглядно показує, що Бог, котрий знає природу людини краще самої людини, велить народу відмовлятися від своїх ги’дот. Помітили революційний конфлікт? Бог вимагає мінятись, а розумні «творці» своєї долі стверджують, що це неможливо. Виникає преференція «автобусного зайця» - твоя зупинка вже давно позаду, ти незаконно займаєш пасажирське місце. Тому порада моя Вам така: викиньте з голови ваші доісторичні упередження, визнавайте в собі описані в Біблії нечистоти, і прапор вам у руки на звільнення від їх присутності у вашому житті.

Але буквально в уривку йде мова саме про Ізраїля – народ єврейський. Він недвозначно вказує деяким зарозумілим прошаркам цього народу на те, щоб усю мерзоту, яку вони вчиняють проти інших народів, вони зупинили. Бо інакше за це Він карав і каратиме надалі, аж доки не досягне від нього повної святості для відповідності назві «Божого народу». Ось у чім причина всіляких гонінь, переслідувань та геноциду єврейського народу. Підсумований посил Божий виглядає так: "Покайтеся, викиньте із характеру вашого всяке лукавство, здирництво і хитрощі – і тоді матимете від Бога та народів серед яких живете, благовоління і добросусідську повагу". Це стосується і тих людей, з якими я останніми днями мав конфліктні суперечки.

ID:  693572
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 10.10.2016 13:39:21
© дата внесення змiн: 11.10.2016 09:32:06
автор: ПВО

Мені подобається 2 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Олекса Удайко, Сарон, Дідо Микола
Прочитаний усіма відвідувачами (1032)
В тому числі авторами сайту (73) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..
Сторінки (2):    назад [ 1 ] [ 2 ] вперед




КОМЕНТАРІ

Сокол, 14.09.2021 - 21:41
Про що говорити.
Чуточку історії. Наш словянський народ (майбутні українці) вірили У Всевишнього Бога (Яві, Праві, Наві) були Правславні. За бугром тоді були віри Будісти, Кришнаїти і т.д.
МИ вімовилися від своєї віри прийняли єврейську віру - християнство.
Також в 1917 році прийняли віру сатаністську комуністичну єврейську.
Ставлю до відома я поважаю євреїв - розумний, дружній народ.
А ми так і микаємся досьогодні, Не знаємо, хто Ми. hi
 
ПВО відповів на коментар Сокол, 14.09.2021 - 22:39
А чи знаєш ти, друже, що релігія євреїв - це не християнство, а юдейство? І християнство вони ненавидять, як кіт собаку. Бог Отець прислав Свого Сина саме до них не тому, що вони Його вигадали, а тому, що ще їхньому пращуру Абраамові, а потім його онукові Якобові (перейменованого на Ізраїля) пообіцяв, що розмножить їхніх нащадків до великого народу. Фактично, духовними дітьми Абраама вважаються не тільки євреї, а взагалі всі віруючі люди в єдиного Бога Яхве - а це кілька мільярдів чоловік на землі.
Що стосується язичницьких богів, то я знаю, що слов'янські племена їм вклонялися. Але цією поганською хворобою перехворіли всі племена і народи на землі. І ті, хто відмовилися від них, змогли вижити на землі. А хто прийняв християнство, почали цивілізаційний розвиток. Язичництво несе в собі канібалізм, людські жертвоприношення, принесення богам у жертву дітей, ліквідацію старих і немічних людей, відсутність наукового підходу до світопізнання, кровомішання, мужеложество, скотоложество тощо...

А євреї саме тому й розіп'яли Ісуса Христа, що не прийняли Його вчення. І досі не приймають. Тому називати християнство єврейською вірою безпідставно. Коли євреї відмовились приймати християнство, тоді апостоли розійшлись по всій Месопотамії та Середземномор'ю і проповідували Сина Божого усім народам - і всі ті народи активно відгукнулися на їхні проповіді і прийняли Христа своїм Богом. Це означає, що Христос це Бог не єврейський, а всіх народів наземлі.
До речі апостол Андрій Первозванний був на семи пагорбах, де Київ був збудований і на Кримському півострові. Крім того, Т.Г.Шевченко в поемі "Неофіти" описав історію перших християн, які страждали від вбивств римськими язичниками і тікали на скіфські землі, де й осідали. То ж коли на скіфських землях - це степове причорномр'я утверджувалось християнство, язичницькі племена ще не були так розмножені на цих землях. До того ж, уважно почитай передмову та перший розділ Шевченкових "Неофітів". Там Кобзар римські
 
ПВО відповів на коментар Сокол, 14.09.2021 - 22:42
землю називає ідольською,цебто язичницькою землею, а Україну - християнською. Тому вважати Ісуса Христа для українського народу чужим Богом недоречно в усіх відношеннях. Крім того, віра окремої людини являється її особистим вибором, і констатувати її як якусь суспільно общинно-обов'язкову повинність є неправильно з усіх сторін.
 
Сокол відповів на коментар ПВО, 15.09.2021 - 20:23
Я не оспарюю віру хрестиянську і бо я сам такий. Віра це Боже. Віра кожного народа - це святе. Та ми поміняли Віру, на мій погляд зрадили Духові, ми покинуті словянськими Богами, той радуємся.
Будісти і Кришнаїти не прийняли християнство. Так що вони язичники.
Народ слов'янський споковіків вірили у Всевишнего Бога, вірили у святу Тоїцю (Всевишнього, Бога Сина і святого Духа(ЯВА, ПРАВА, НАВА). ПРВА Закон Бога, Закон Космоса и тому називалися ПРАвославні (Славили Бога), жили по закону ПРАВА. Вони вірили за тисячі років раніше народжненя Ісуса. Я не протів Бога-Сина Ісуса, це святе, кожна віра свята.
Незабувайте привнесене християнство і комунізм-сатанизм пішли від одного народу. Вони пртиворечиві, а чому. Думайте.
Наш народ гетечно сильний і чому нам піднесли два пртиріччя. На роздваєння особистості. Думайте.
Та не забуваються судьби нашої родини - штучних голодморів комуністами 1923,1933, 1947, (1959 не сильний), розкулачення, репресії, війни все це дестки міліонів голодних українських смертей.
Ви ж не хочете бачити майбутне нашаго Роду, очевидно люди не розуміють свого майбутнього. А обрані зрозуміли і діють.
Напомню Вам з Біблії. Книга вихід 15, Мойсей сказав: Господь, Бог мого батька - і величу Його. Господь - Муж війни, Єгова - Йому Ймення.
В наших молитвах ми славимо Мойсея, Бога Єгове, Єрусалім, народ єврейський. Хай буде так. І я також молюся. А що майбтнє, що чекаємо.
Наші предки не приносили Богам людські жертви або жертви тварин а Іудеї приносили.
Хотя би чуточку наші люди знали нашу пращурівську історію, життя було б інше. А так ми підневільні і на сьогодні. Думайте.
hi
 
ПВО відповів на коментар Сокол, 15.09.2021 - 20:41
Читай уважно. Єгова, або Яхве, або YHWH - на івриті. Він відкрив Мойсею Своє Ім'я і зразу після того Мойсей пішов і визволив свій народ від рабства. Як гадаєш - чому? Який секрет таївся в тому Йменні? Ого, дуже великий. Це ім'я означає "Я є Той Хто я є", але старослов'янською звучить так: "Азъ єсмь суть єсмь". Але це перекручене росіянами тлумачення. Напочатку переклад був такий: "Я суть того, що суть єсть" На сучасну мову це перекладається так: "Я є Суть всього, що існує". Розумієш? Всевишній, істинний Бог Єдиний - це суть всякої речі або явища! Отже, Від Бога цим самим Мойсей отримав настанову для успіху у делегованій ним справі: "Для рішення будь-якої проблеми докопайся до самої її суті - і тоді у всьому будеш перемагати любого ворога.

Тому немає інших богів окрім Нього. Бо Він Всюдисущий і Всемогутній. Він є початок і кінець у сякому створінню і всякій справі. Всі інші боги перед Ним - то звичайні ідоли.
 
Сокол відповів на коментар ПВО, 15.09.2021 - 20:56
Так то воно так. Я вам говорю, що Віра Провославна в Єдиного Всевишнего Бога у святу Троїцю була у наших предків за тисячі, тисячі років до Вашого Мойсея.
Я не оспарюю віру християнстку, вона від Бога єврейського. Читайте уважно Біблію і нашу словянську історію.
Зауважую ще одне, не зайдімо в лабірінт доказів. Не забувайте Біблію писали в наш час люди, людина з своїм мінталітетом, почуттями, своїм розумінням, не словянини, не європеєць а невідомо хто. Давайте зупинимося. Амінь.
 
ПВО відповів на коментар Сокол, 15.09.2021 - 21:19
Ти можеш зупинятись - я ж не проти. Але я не маю ніякого морального права поступатися помилкам. Мойсей жив у 13 ст. до Р.Х.. А перші поселення на території України датуються 3-4 ст. до Р.Х. Наприклад, Ольвія біля Миколаєва. Північніших поселень не могло й бути, бо народи заселяли планету з півдня на північ. Біблію я вивчаю вже рівно 30 років, так що звинувачувати мене у її незнанні некоректно. А вона свідкує про те, що віра в Єдиного Бога почалася саме з Авраама. Крім нього, ніхто з людей не поклонявся Йому. Він передав її сину Ісааку, той Якову, а Яків - своїм 12 синам, з яких, зрештою, і з'явився єврейський народ, в якому народився Мойсей у Єгипті. Біблія однозначно заявляє, що жоден з народів не поклонявся Єдиному Богові Яхве. Всі інші народи вклонялись язичницьким божествам. Отже, в часи Мойсея на нашій землі, скорше всього, ще жоден народ не проживав. Нащадки Яфета, з якого пішли слов'яни, населяли південне узбережжя Середземномор'я. Звідти, до речі, й принесено нам християнство втікачами від язичницьких переслідувань. Раніше на нашу землю завітав Андрій Первозванний.
 
Сокол відповів на коментар ПВО, 16.09.2021 - 18:44
Пробачте, Вас не обвиняю ні в чому.
Напомню Вам, що нашій тільки Трипільській культурі більше 7 тисяч років до Р.Х. Митці робили знарядя і прикраси з металів рабили надписи на предметах.
А Мойсей і його народ кочове племя Месопотамії, кочове а не осідле в цей час випасали худобу, овечок.
Ше одне, по слов'янському календару сьогодні 7527 рік, а по Мойсеєву 5776 рік.
Ще скажу, Біблію писали люди в наший час. Апостоли були риболові, теслярі грамоти немали.
Не гнівайтеся на мене, щастя Вам і Многія Лета. Я від Ісуса не одвертаюся і молюся. Ви вірите - це щастя. Я бажаю знати істину історію, а не придуману людьми. hi
 
В цьому є тверезе зерно... бо хто яму копає -- то й в ній і залишається...
12
 
ПВО відповів на коментар Катинський Орест, 01.08.2021 - 03:54
Дякую за відгук. hi
 
Олекса Удайко, 07.05.2017 - 11:21
wink Цілком слушні зауваги... В релігіях, які придумали люди, не боги, багато суперечностей, які роз'єднують, а не згуртовують народи! А Бог один для всіх, як би він там не називався - Яхве чи Аллахом! На моє необізнане розуміння, це- Добро, Любов, в противагу Зла (=Диявола), де оті категорії відсутні. Людство колись змоделює сутність Бога і дасть нове, об'єднавче поняття Бога! Онак воно (людство) загине!
 
ПВО відповів на коментар Олекса Удайко, 07.05.2017 - 12:12
Дякую за відвідини такої непопулярної теми і опис свого ставлення до неї. Дуже цікаво було дізнатись про Ваш погляд на це питання. Та найцікавішим було логічне його завершення. Отже, в Ваших словах криється пересторога для людства не моделювати нове і об'єднавче поняття Бога, бо це приведе до самознищення. 12 smile
 
Сарон, 17.10.2016 - 17:30
Сидять люди в болоті власних умовиводів, вважаючи їх досягненням вищого гатунку... А Господь приходить і лупить в черепушку Савла так сильно, аж до тимчасових проблем зору: "преш проти рожна і гонеш Мене"... Читав Ваш вірш на прозі... добре сказано... А чому не публікуєте його тут?
 
ПВО відповів на коментар Сарон, 07.05.2017 - 12:21
А який саме?
 
Микола Карпець)), 10.10.2016 - 20:52
hi покаятися НІКОЛИ і НІКОМУ не гріх!
 
ПВО відповів на коментар Микола Карпець)), 10.10.2016 - 22:21
Амінь, шановний друже! Саме для цього й написав цей текст. Саме тому й викриваю блюзнірство прихованих сепаратистів, котрі одягнули патріотичні маски і "розводять" гусей". А ті, наївні, захоплено їм аплодують, наче сліпі телята. Розвісили вуха і бекають, наче перед закланням. Повелися на віршики "патріотичні", мов сом на живця, а істинної суті їх діяльності не хочуть бачити. frown 17 17
 
Дідо Микола, 10.10.2016 - 20:12
чи не забагато для обраної гидоти smile
 
ПВО відповів на коментар Дідо Микола, 10.10.2016 - 22:16
Та вони ж так замаскувалися під патріотів, що пілюлєй ніколи не буде досить. Попробуй виколупити приховану личину. Дуже обурений інертністю наших емоційних жіночок і чоловічків, котрі симпатизують цим троллям!!!
 
Якби ж то всі прислухалися до слів Божих. give_rose
 
ПВО відповів на коментар Неоніла Гуменюк та Олег Требухівський, 10.10.2016 - 17:29
Так. Це робити кожній людині особисто і народам в цілому. Хоча, в конкретному уривку мова йдеться спочатку про євреїв, котрі живуть серед інших народів.
 
Serhiy Pіkarps відповів на коментар ПВО, 10.10.2016 - 17:41
Бог звертався у Старому Заповіті до євреїв, бо не було іншої нації на той момент, яка би сповідувала віру в нього. То ж не перекручуйте, шановний! А українці, що всі безгрішні?
 
ПВО відповів на коментар Serhiy Pіkarps, 10.10.2016 - 19:56
пікаросе! Я забороняю тобі втручатися у МОЇ діалоги з іншими людьми. Якщо не перестанеш ці нахабні витівки, я буду ЗМУШЕНИЙ звертатись до адміністрації сайту зі скаргою на порушення тобою моїх громадянських прав. Ти постійно сунеш для захисту своєї шкіри якісь невідповідні статті конституції :

і безпідставно звинувачуєш людей у неіснуючій ксенофобії чи антисемітизму, але сам саме тим і займаєшся. Твоя перша брутальна атака була саме на мої релігійні погляди, і ніякі терплячи та спокійні умовляння на тебе не діяли. І ніяких сумнівів не виникає, що причиною твоєї агресії являється саме ненависть до моїх релігійних та патріотичних віршів, що недвозначно вказує на національну та релігійну ворожнечу.
Я вважаю дії адміністрації сайту стосовно твоїх опусів абсолютно правильними.
А тобі ще й крім того забороняю заходити до мене на сторінку у любому вигляді. Також я не бажаю з тобою спілкуватися на інших сторінках сайту.
 
Дідо Микола відповів на коментар ПВО, 10.10.2016 - 20:13
Пора до тої гниди жидівської добратися і єпло начистити
 
ПВО відповів на коментар Дідо Микола, 10.10.2016 - 20:28
Та в мене самого руки вже давно чухаються.
 
Serhiy Pіkarps відповів на коментар Дідо Микола, 11.10.2016 - 08:43
А ось це приниження національної гідності! Вам дати адресу, Дідо Микола?
 
Serhiy Pіkarps відповів на коментар ПВО, 11.10.2016 - 08:42
Я принижував вас за релігійною ознакою? Я просто назвав нісенітницею Вашу сентенцію про те, що релігія вбиває бога. От і все! Володійте собою, шановний ПВО!
 
ПВО відповів на коментар Serhiy Pіkarps, 07.05.2017 - 12:33
Яка нахабна методика безчестити людину! Непрохано вдертися до неї на сторінку, спровокувати гнів, а потім єхидно називати це неврівноваженістю. Вищий прояв цинізму і підлості. Та ні, блазню! Гнів - це нормальна реакція розумної людини на підлість. Така нахабна поведінка Пікарося може бути спричинена або завданням, отриманим від якоїсь політико-релігійної сили - або ж особистою бісівською одержимістю.
 
Serhiy Pіkarps, 10.10.2016 - 15:29
Отож,
"Покайтеся, викиньте із характеру вашого всяке лукавство, здирництво і хитрощі – і тоді матимете від Бога та народів серед яких живете, благовоління і добросусідську повагу. Це стосується і" Вас!
 
ПВО відповів на коментар Serhiy Pіkarps, 10.10.2016 - 17:26
Ага, я так розумію, це ти звертаєшся до українського народу? Цікаво-цікаво, в чім саме ти хочеш дорікнути увесь український народ? Давай детальніше.
 
Serhiy Pіkarps відповів на коментар ПВО, 10.10.2016 - 17:33
Це я звертаюсь до Вас особисто. Почніть передовсім зі себе.
 

Сторінки (2):    назад [ 1 ] [ 2 ] вперед
ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: