Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: Боротьба Патріархатів. - ВІРШ

logo
Тріумф: Боротьба Патріархатів. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Боротьба Патріархатів.

Тріумф :: Боротьба Патріархатів.
Любі мої, 
Навіщо вам чужі Патріархати?	
Навіщо вам чуже – людське?
Найкраще в Господа спитати:
«Твоє ж бо, Господи, яке?»

А те Господнє, що у Слові,
Що нам дає Господь Ісус.
Воно одне - на кожній мові,
Бо правда Божа – з Божих вуст.

І там нема Патріархатів,
І релігійних бунтарів,
Нема ікон в руках і в хаті,
Й державам служащих попів.

Там є: люби один одного,
Не вбий, на Бога не бреши;
Не обкрадай ти брата свого.
Ісуса в серце запроси

Там вічно жити й царювати,
І бути Господом життя.
Тоді не будеш воювати –
Пізнаєш Боже відкриття.

І зрозумієш, що диявол
Кругом підсовую своє.
І через тих, хто в церкві править,
Спокусу людям  піддає.

Вони несуть її на плечах.
В образі тліють їх серця,
Бо вірять їм, як та малеча,
І ще не бачиться кінця.

Та вихід є: повір Ісусу!
Покайся, Бога попроси!
Спасай заблудшу свою душу,
І гріх вже більше не носи!
	 
Я кличу до Господа Бога - Ісуса Христа Спасителя. Коли ми дзвонимо і набираємо одну лиш цифру помилково, то ніколи не дозвонимось - це в людському суспільстві. Чомусь люди думають, що до Владики Всесвіту можна набирати будь-які цифри? І Він - мусить, зобов'язаний почути і відповісти одразу? Та ще й так, як нам здається, що правильно. Є Довідник Божий - Євангелія. Написано, що той матиме спасіння і життя вічне, хто вірить, як написано в Писаннях - Новому і Старому заповіті (Євангеліє 7:38). У Ісусі ми - одно ціле, тіло Христа і не покликані Господом воювати: під ким бути - Росією, чи Україною, чи кому мають належати храми в Україні.  Роздирати її ще релігіями. Мабуть уже досить дозволяти лисичці класти одну лапку, потім другу, а потім і хвостик. Невже Українці вже настільки довірливі, що ідуть, як вівці на убій.  Їх Патріарх благословляє заколотників і плачених убивців вбивати наших синів, а українці ідуть хресним походом відстоювати його владу в Україні. Такого не знайде ніхто ніде, ні в одній країні. Не дивно, що нас топчуть і нищать. Про яку вірність Творцю і Спасителю, і про який патріотизм можна говорити? Подивись, народе, на цю картинку і подумай, кого ти шукаєш: Бога? Божої волі і царства Божого, чи як допомогти москалям з середини зруйнувати Україну?
Галина Яхневич.

ID:  683262
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 12.08.2016 18:07:22
© дата внесення змiн: 19.12.2020 01:35:55
автор: Тріумф

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (512)
В тому числі авторами сайту (17) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Израэль, 13.08.2016 - 15:23
Якщо ти жаба ще й давня то чому не маєш розуму у макітрі. а стосовно шмарків ти знову робиш безпідставні висновки що знову доказує звичку брехати і очорняти лбдей. нічого тобі не шию - куди лізеш про те й пишу. до того ж не знаєш що саме і скільки можу тобі пришити. тож краще помовч ропухо від гріха подалі.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Жаль мені тебе. Псевдонім твій мав би тобі розказати, що Ізраїльтян вів Господь, і вони перемагали усі народи великі і сильні. А коли лишали Господа і вдавались до ідолів язичників, поклоняючись богам, що не Бог, були биті, як Сидорові кози. Щоб Господь Бог допоміг нам перемогти ворогів наших, ми, найперше, повинні з покорою прийти до Нього - покаятись, і слідувати кожному Його Слову, без виключення, і лише тоді буде все добре. Людина без Господа, Владики - ніщо, як би не плювалась слиною, чи погрожувала своєю зброєю, чи владою, могутністю, чи всевладністю. Для Свого народу Господь розділив море. Так що бійся Господа. Мене не лякай, бо в мені Той, Хто більше того, що в світі, Той, Хто розділить і море, як буде потрібно. То – Господь, Бог Вседержитель, Який усе може. Не паскудь свого рота, і більше не пиши – рахуй, що ти достав мене. Нехай тебе благословить Господь.
 
Израэль, 13.08.2016 - 14:30
Даремно кепкуєш йолопе. цим лише доводиш свою запеклість та непробибивну бегемотячу шкіру. Саме так себе ведуть москальські троллі, саме так себе вели кроти-регіонали а такі жаби як ти підквакували їм "всякая власть від Бога", перекручуючи Слово Боже. Ти є справжній ворог України і ворог Бога.
Сфери не мої а церковно-політичні. Ти своїми фразами лише стверджуєш що бридкуєш правдою.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Господь радить через апостола Якова: "У кого не вистачає мудрості, нехай просить у Бога і дасться йому". А ти, перевертню, політику мені не ший. Спочатку витри шмарки.
 
Израэль, 13.08.2016 - 14:05
І оцим пером черкали такіж дурні як ти з тієї самої москви котру ти так запекло тут відстоюєш. Якщо не маєш у голові клепок то не лізь у сфери в котрих не кумекаєш ані грама. А коли тебе слушно застерегли так май розум визнавати помилки жабо.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Видно, що чоловік "Божий". Дякую за "попередження" - браво! Твоїми сферами бриджусь. Вони ні Божі, ні українські - словоблудство.
 
Израэль, 13.08.2016 - 13:44
Ти безпідставний наклепник. Не ховайся за іменем Ісуса, бо твоя брехня лише Його дискредитує, і саме Київський Патріархат ти тут спаплюжив поставвши його нарівні з окупаційним московським і твої оці звинувачення в мою адресу мають підтекст в бік Київського Патріархату.Ти написав купу літер висосавши свої брехні з пальця. Якщо звеш мене ворогом то і істину котру пишу теж звеш своїм ворогом. запеклий україноненависний дурень!
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Пильнуймося, щоб перед Господом Богом не стояти дурнями. В історії України були вже часи, коли розчерком пера робились "вороги" народу, і йшли в "розхід".
 
Тріумф, 13.08.2016 - 13:36
Израєлю - продовження. Кому ти його відкриваєш, той там і живе. Кого ти слухаєш, того ти і є: Господа – на спасіння , чи чужинських Патріархів на погибіль. Всі щиро віруючі Ісусу – тіло Христа. Рука не буде виколупувати око, чи виривати печінку, чи шлунок буде бастувати і….Всі, хто тіло Христа пильнують точного дотримання Слова Божого, а не стають ганебним політичним знаряддям російського імперіалізму на зруйнування України зсередини. Господь велить покоритись владі тієї держави, в якій живеш, молитись за її керівників і правителів в Ім’я Господа Ісуса Христа, і Сам Господь вирішить проблему. Як говорить апостол Яків? «Не маєте, бо не просите! А як просите, то не на добро!» Спам’ятайтесь, люди, верніться до Господа! Як перші християни вирішували проблеми? Молились всі разом Господу з чистим серцем в Ім’я Ісуса Христа, що аж будівлі здригались, а Господь вирішував всі їх проблеми (Дії Апостолів 4:25-31).
Нехай вас благословить Господь, і всіх людей у світі, і визволить усіх із полону темряви і неправди , і від усіх лукавих робітників на ниві Божій, бо написано: «Віра не в усіх). На мене можеш лити болото, враже, але не допомагай своїм словоблудством лити кров українських синів – за все відповідь будемо тримати на суді Божому, а Він уже близько – сам знаєш.
 
Израэль, 13.08.2016 - 09:35
Відкрий свої очі і прочитай обманцю і лицеміре. Яне зізнався а зізнався ти а я процитував твоє визнання. Для цього я достатньо зробив щоб вказати на твої помилки але ти замість визнати і покаятись ще більше опираєся і взаємно огризаєся. То як кличеш інших каятись коли сам запекле серце маєш і не визнаєш власних помилок? ти не маєш доказів своїм словам що я когось зіштовхую лобами і причиною звинувачень стало лиш моє викриття. отже ти - брехун і неправдомовець. Прикриваєшся Ісусовим ім'я бо ти антихрист, як і той патріархат країни-агресора який ти так ловко захищаєш. Ти хулиш Київський патріархат і називаєш його неукраїнським - це доказ твоєї антихристиянскої натури бо хай буде тобі відомо що правславна церква християнска. Тому або заткнись або покайся в своїй брехні. Ти - тріумф брехні російської окупації і зла.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Добре ти, вороже, знаєш, що мова не йде про Український Патріархат, а про Російський. Добре ти знаєш це, але тобі потрібно відвертати увагу довірливих прихожан від дійсності і правди, щоб вони сварились за храми і патріархати, залишивши повеління Божі, втрачаючи спасіння, і допомагали руйнуванню Батьківщину з середини. Господь кличе: Вірити Ісусу, бо правда в Ісусі! Хто вірить Ісусу, як говорять Писання, той лиш житиме вічно, той лиш дитя Боже. Але тобі не потрібні діти Божі, а потрібні прихожани, яких ти можеш нашпіґовувати своїми тлумаченнями і вести на демонстрації, на сором перед Господом.
Це зовсім не просто, як здається на перший погляд – це новий психологічний фронт, який відкриває Росія. Мета якого: нищити Україну духовним шляхом - зсередини. Спочатку вони обробляються їх своїми проповідниками, які вселяють в них дух бунта і протистояння своїй державі, народу, а найперше – Богу, Духу Святому. Тоді роби з ними, що хочеш, хоч на убій веди. А це якраз і є похід на убій – в пекло. Написано: «Хто друг світу, той ворог Богу» і «Хто Духа Христового не має, той і не Його»,бо хто має Дух Христа, той буде шукати в Євангелії, як вирішити «його проблему». Христос Спаситель один і шлях до Нього один – через віру Йому, кожному Його Слову, в послушанні кожному Його Слову. Будучи заведені в блуд, люди не розуміють, що вони в полоні сатани і, не покоряючись правді Божій, таким чином служать йому. Сам той факт – демонстрація за кого? За що? Чому? Кому це потрібно? Віруючим? Віруючим кому? Господь Бог – Бог миру, любові, злагоди, братерства, щастя, радості, достатку, а, найперше – правди і противник всякої війни, тим більше братовбивчої, і противник всякого беззаконня. Релігіййні протести, демонстрації – це що? Господь уже настільки став маленький в людських очах, що диявольськими методами «віруючі» прагнуть задовольнити свої амбіції? Написано, що Він не в рукотворних храмах живе. Його храм – Люське серце, людина, яка вірна Йому, а не байкам. Кому ти його відкриваєш, то
 
Израэль, 12.08.2016 - 21:26
То правду написав, Тріумф - підсовуЮ, бо ти і сатана - одна особа. Твоя ідеологія,хоч підпільна але ясно видно, що антиукраїнська.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Молодець, що признався, хто ти є. Саме так, підсовуєш і зіштовхуєш українців битись лобами.
Господь учить любитись віруючим у тілі Христа , а не воювати в серці країни, щоб віддати ворогам ще й храми. Та не дивно, бо Сам Господь сказав, що ти прийшов украсти, убити й погубити, і способом не гребуєш. Ти - батько гріха і брехні.
В ім'я Ісуса Христа хай згине вся брехня і батько брехні разом зі своїми брехунами, що
сіють ворожнечу, війни, смерть, проливають кров людську.
 
zang, 12.08.2016 - 19:07
"служачих" не годиться
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую. А "служащих" не російське слово? Дивилась у довідник і не могла зрозуміти.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: