Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Le Magnifique: Летиція (18+) - ВІРШ

logo
Le Magnifique: Летиція (18+) - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 8
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Летиція (18+)

Le Magnifique :: Летиція (18+)
     Летиція стоїть на виступі скелі, а звідти, просто з кам'яних сутінків, до її тіла тягнуться чоловічі руки, обхоплюють ноги, гладять стегна, тримають міцно за зап’ястя, обіймають живіт і припадають до повних, наче налитих медом, важких грудей. Вона втомлено закидає голову назад, її красиві губи міцно стиснуті, а очі заплющені. Летиція намагається вирватись із обіймів багаторукого чудовиська, але сили надто нерівні. Ліву ногу вона ледь підіймає і притискає до правої, прикриваючи темний трикутник внизу живота, наче бажаючи зберегти цноту, але зрадливий стогін все-таки виривається із її уст: ніжні і водночас брутальні торкання, то легенькі, то міцні обійми, то болючі, то ледь чутні потискування не залишають її тіло байдужим, і ним прокочується хвиля солодкої знемоги… 
     Десь здалека чується ніжна мелодія, звук поволі наростає, а тоді раптово обривається. За мить знову з’являється, досягає піку і зникає. «Тьох-тьох-тьох-тьох-тьох-тьох-тьох» - пронизливо щебече у саме вухо Жану невідома пташка. «Тьох-тьох-тьох-тьох-тьох-тьох-тьох, тьох-тьох-тьох-тьох-тьох-тьох-тьох» - повторюється щебетання удруге й утретє. Жан розплющує очі, обводить нерозуміючим поглядом кімнату – і в його ще затуманений мозок починає поволі вповзати реальність. 
      Дверний дзвоник щебече наполегливіше. Жан встає з ліжка, чвалає до дверей, забуваючи подивитись у дверне вічко або хоча би запитати, хто там, і навстіж відчиняє двері. На порозі стоїть засмагла дівчина в коротенькій білій сукні, що не приховує високих і струнких ніжок красуні. Крізь цупку тканину вгадуються тугі груди з набубнявілими сосками. Вона усміхається, побачивши перед собою заспаного Жана, котрий з'явився перед нею в чому мати народила (бо саме так він завжди і спить - відколи почув розповідь про те, як на зборах збірної зі спортивної гімнастики дівчата до півночі голосно реготали у своєму номері готелю і не давали заснути хлопцям у сусідньому. Тоді один із них встав із ліжка (а спав він, треба зауважити, так, як радять лікарі - без одягу) і зайшов до номера веселух, де суворо пригрозив: якщо гімнастки негайно ж не перестануть шуміти, то всі спортсмени з його номера зараз, як і він, прийдуть до них у гості в костюмах Адама. Після його слів із номера дівчат не стало чутно ані звуку – перелякані, вони довго не могли заснути, а на ранок усім їм наснився обіцяний візит сміливих гімнастів).
     - Привіт! Виспався?.. – весело питає Летиція, піднімаючись навшпиньки і потягнувшись губами до губ Жана. 
     Жан обіймає Летицію і пристрасно впивається в солодкі губи коханої, тоді ледь присідає, обхоплює її нижче сідничок обома руками, підіймає і несе до ліжка. Двері так і залишаються прочиненими, і сусіди, яким таланить в той самий час проходити мимо, стають свідками незабутньої сцени: юнак, що наче зійшов із картини Пауля Мерварта «Потоп», несе звабливу юнку до незастеленого ліжка, вкладає її обережно горілиць і нетерпляче стягує із неї коротеньку сукню, яка досі ледь приховувала розкішне тіло Летиції.
     Нитка намистин на шиї - це все, що залишається на тілі Летиції. Жан падає на  Летицію, м'яко входить в неї і починає рухати стегнами в шаленому темпі, одночасно впиваючись їй в губи так, що Летиція в нестямі намагається вирватись, аби не задихнутись, але їй це не вдається, і вона звивається під ним, важко дихаючи, і стогне від насолоди. Хвилі оргазму стають схожі на океанські, по яких вона злітає, немовби під час серфінгу, але дев’ятий вал накриває її із головою, і вона голосно і пронизливо кричить, луна від крику через прочинені двері досягає вух консьєржки, яка сидить на першому поверсі, і та тремтячими пальцями починає набирати на телефоні цифри «911». Поліцейські прибувають за кілька хвилин і, скрадаючись попід стінкою на звук криків і стогонів Летиції, зненацька виринають у дверному отворі і наставляють на коханців пістолети з криком:
-	Поліція! Всім залишатися на місці! Стріляємо без попередження!..
Жан від несподіванки падає з Летиції на ліжко і, не втримавшись на краю, скочується на підлогу, а Летиція, спершись на лікті і навіть забувши прикритись, ошелешено витріщається на поліцейських.
-	У вас все нормально, мадам?.. – питає один із поліцейських, хоча черв’ячок сумніву вже й закрався у  його мозок. 
-	Так… - невпевнено відповідає Летиція, - а в чому справа?..
-	Нам поступив дзвінок, що тут, можливо, відбувається щось незаконне… - відповідає другий поліцейський, і раптом до них обох, нехай і з запізненням, доходить, що ж саме тут насправді відбувається, і вони заходяться реготом, аж пістолети випадають із їхніх ослаблених рук. 
     Летиція, переживши нервовий шок, теж починає реготати, скрутившись у калачик на ліжку.
     Жан, із обуренням дивлячись на все це, встає із підлоги, іде до дверей і зачиняє їх просто перед носом у поліцейських, щоправді, перед тим піднімає і вкладає їм у долоні пістолети. За спинами поліцейських він бачить розгублену консьєржку, яка, усвідомивши свій промах, спішить непомітно повернутися на пост. Жан підходить до ліжка, падає на нього і теж регоче аж до кольок в животі.  
     Насміявшись, Летиція встає з ліжка і, не одягаючись, іде на кухню, де готує канапки собі і Жану. Жан тим часом заварює каву у джезві і вони, добряче зголоднілі, сідають за стіл. Заморивши черв'ячка, обоє виходять на балкон і запалюють цигарки, намагаючись до кінця зняти стрес, але забуваючи, що й досі не одягнені, і тим самим створюючи його сусідам навпроти, які витріщаються на голих людей на балконі. Жан і Летиція знову вибухають сміхом, неквапно допалюють цигарки, погасивши їх у попільниці, і повертаються до спальні, залишивши прочиненими двері балкону. 
      На цей раз у ліжку Летиція стає навколішки, ліктями спираючись на подушки, а Жан прилаштовується позаду, і вони починають повільно рухатись назустріч одне одному, поступово збільшуючи темп.           
      За деякий час Жан стомлено падає на простирадло. Летиція лягає на бік, повернувшись спиною до Жана, наче запрошуючи його до продовження. Звабливий краєвид знову збуджує Жана, і він просто прилипає до Летиції, яка, мокрісінька, вже не опирається, а, навпаки, лукаво і пристрасно голосне шепоче: 
     - Ще, ще, ще… 
     Тоді Жан лягає горілиць, садовить Летицію на себе у позу вершниці і вона, щасливо усміхаючись, починає повільно виписувати стегнами химерні танцювальні па, згодом падає Жану на груди і знеможено каже:
      - Мені наче феєрверки в голові вибухають і розлітаються яскравими іскрами... Тобі теж?..
     Жан усміхається і цілує її у м'яке волоссячко, що прилипло до лоба, а Летиція ніжно горнеться до нього всім тілом.
     З настанням сієсти вони засинають, міцно обійнявшись - права нога Жана між ногами Летиції, її ліва - на його правій. 
     Попереду – довгий weekend, під час якого Жан і Летиція взагалі не збираються вилазити із ліжка. 


14.07.16 

Примітки:

* Weekend (англ.) – вихідні.

ID:  679967
Рубрика: Проза
дата надходження: 25.07.2016 08:15:04
© дата внесення змiн: 01.08.2017 09:10:34
автор: Le Magnifique

Мені подобається 2 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (595)
В тому числі авторами сайту (13) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Frangipani, 10.01.2018 - 08:53
Поліцейські з життя, тобто з з мінімумом сірої речовини. Ну дійсно, голі чоловік і жінка в ліжку однозначно душать один одного, і вона в процесі волає про допомогу, от тому якби діставали ножі, то - з піхов. Було б класно)Я про саме слово. І до чого це? Лише заглянувши в пів-ока в кімнату, не мали б потреби діставати пістолі, навіть би якщо їм би фест кортіло wink tongue Тобто вони у вас тупі, але мені хочеться бачити їх хитрими, тобто крізь прочинені двері вже побачили все, але їм мало, от і ввалилися для широкоформатного кіна. Оце так.
Від тексту вашого мені таки закортіло, але то особливість, з якою борюсь, як можу). Моєму читачеві бракує опису відчуттів, тонкощів. Описом дій не варто обмежуватись. Ви розповіли ситуацію, що є мрією багатьох в голодному віці - секс до нестями по максимуму і бажано в часі, а коли є глядачі, ооо.... то неабиякі родзинки, кого з нас як це запалювало, і заставляло роззиратись, коли це ставалось десь у місцях, де водяться люди))))
Масла треба читачеві, все одно як, коли це продовжуватиметься рік, то якби не постійно різні глядачі, це стало б нудною мочалкою(навмисне не кажу - губкою). Твір би змастити ще якимось смальцем. Бо насправді просто опис спраглих бажань дуже голодних гарячих. А от сон... хочу бути на місці Летиції, може навіть не закороткий, просто від таких не хочеться просинатися. В тексті він займає оптимальний час читача.

Дякую Вам дуже за враження, за уяву, за насолоду) apple
 
Le Magnifique відповів на коментар Frangipani, 10.01.2018 - 09:20
Сон - це як ілюстрація картини Бориса Вальєхо, яку я тут виставив. Не погоджусь, що поліцейські тупі - вони просто виконують свою роботу.) Як бачите, деколи і вона їм приносить насолоду - мають хоч якусь компенсацію.)
Щиро дякую за відгук і розлогий коментар, Алю! friends
 
friends Так вже краще))) Хоча.. може, консьержка зробила це навмисно? І стоїть не разгублена, а навпаки - саркастично посміхаеться та підморгує через плече поліцейского?
Бо ця парочка її вже дістала, а так як вона вже у віці, що не дозволяє їй претендувати на роль коханки молодого звабливого чоловіка, вона вчинила у дусі "а баба яга проти!" girl_witch

Єлена Прекрасна ошелешена увагою до своїї коментарів та сміється - поліцейські у тексті дійсно з"явилися несподівано tongue friends

Вже цікавіше 12 friends
 
Le Magnifique відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
А, нехай поки що побуде переляканою і ошелешеною - бо хтозна, що їй може світити за фальшивий виклик поліції. biggrin О, чого хоче жінка - того хоче Бог! - так що завжди радий прислужитись, тим більше, що ця ідея мені прийшла в голову на наступний день після першої публікації оповідання, а Ви просто підштовхнули до її втілення, за що Вам вельми вдячний! friends
 
Якесь провокатвине запитаннячко wink

По-перше, сон, головного героя - це свідчення того, що він не надто довіряє своїй Летиції.

Щодо реальності - ну як сказати... Як що відверто - я ж доросла дівчинка, знаю що і як.
Тому просто спостерігала за вашими героями, але сказати, що це викликало у мене якісь особливі емоції, я, на жаль, не можу. Все було досить очікувано smile

Ви описали красивих молодих людей, які шаленіють одне від одного настільки, що забувають закрити двері. Ситуативно - це прекрасно. Але мені, наприклад, дійсно не вистачило інтриги: Де чудовисько? (ревнивий чоловік чи сусід(ка)-маньяк зайшла за сіллю - двері ж відчинені)

Вибачте.. apple 16
 
Le Magnifique відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Цікаве спостереження (щодо сну) - ось що значить жіночий погляд на речі! - а я сам про таке і не подумав би... Взагалі-то, у мене є задум, як розвернути даний сценарій у несподіваний бік, але трішки шкода створеного романтичного настрою...
Ну, але Бог із ним, тим настроєм - спеціально для Єлени Прекрасної додаю ще трішки інтриги... Читати з абзацу, який починається зі слів: "Із одягу на ній залишається лише нитка намистин на шиї."
 
можна wink
просто запитала... apple
friends
 
Le Magnifique відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
а що сподобалось більше - сон чи реальність?
 
Цікава замальовка smile Виринув з еротичного сновидіння, щоб з пристрастю зануритись у реальність smile 12
Але... де інтрига? wink
 
Le Magnifique відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Невже обов'язково має бути інтрига? Хіба не можна просто насолоджуватись сновидіннями і реальністю? wink friends
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: