Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Руслан Бродський: Дитячий садок - ВІРШ

logo
Руслан Бродський: Дитячий садок - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 6
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Дитячий садок

                                        Дитячий садок 
                                            Чаптер 1
Дитячий садок «Європейський» був великий за розмірами, елітним поміж інших дитячих садочків, в ньому не було проблем з їжею на відміну від садочку «Aprica» , в європейському не було таких дітей які люблять насилля, взривати пітарди, коли в садочку « Персія» таких було багато. Садок «Океан» був хоч і гарно облаштований,  та малуватим.  А в садочку «Полярний ведмедик» жити дітям через холод просто не можливо, тому поки що він пустує.
    «Європейський» за престижністю був найкращий з всіх шести  садочків. Посперечатися з ним міг хіба що садок «Амеріго» та й в того були деякі проблеми. В європейському аж п*ятдесят три дитини, сорок дев*ять з яких дівчата і чотири хлопчика. Ще п*ять дітей намагаються до нього вступити, але поки що не отримали схвальної позиції від інших дітей.

                                               Чаптер 2
Велика не по рокам дівчинка Рася Володимирівна заходить до кімнати де гралися в важливих політиків, ще дві дівчинки Пруся Дойчланденко і Франсуаза. Пруся мала сильний характер, була трудолюбивою, любила сосиски і як для дівчинки мала шикарну колекцію машинок BMW, Mercedes, VolksWagen, Audi і Porshe які дуже подобались і іншим дітям садочка. В  других дітей також були свої машинки, але машинки Прусі були найкращими. Франсуаза коли вимовляла букву «Р» була просто не перевершеною, а її поцілунки обожнювали всі не менше ніж машинки Прусі.  Замітивши Расю дівчатка замовчали, хоч вони завжди показують те, що налаштовані до неї з добротою, все ж таки трохи боялись що Рася почне мситити за ті постанови, які вони наклали на Расю через конфлікт з дівчинкою «У». Тому про свої плани їй говорити не бажали.
- Привіт, дівчата.
- Привіт Володимирівна – в один голос відповіли вони – що робиш?
- Гуляю – грубо відповіла вона – я сама собі хазяйка, й роблю що хочу. Я дівчина переможець, ніхто мені не указ. 
Почухавши потилицю своєю улюбленою іграшкою мініатюрним тополем, вона пішла далі. Цим тополем Рася Володимирівна дуже пишалась. Казала що якщо щось піде не по її плану, то дуже боляче вдарить ним. Також Рася пишалась тим, що вона дуже велика, сильна, мала сильного батька, тим що має газовий балончик і купу рідини Атфан. Але геть забувала про те що її іграшки будь-то машинки, солдатики, чи маленькі ляльки різного роду будь то чоловічий чи жіночий жили погано. Рася за ними майже не слідкувала. Та їм було все одного, зате їхня володарка  найбільша і найсильніша  і про те що їм погано живеться мовчали. Хоча на те  вони  й ляльки щоб мовчати. 
 Пішовши далі, Рася дивилась на всіх інших дітей садочку, всі в обличчя посміхались і намагались показатись дружелюбними, та поза очі трохи боялись і ненавиділи. Долюблювали Расю тільки її подружки Русья Бєла і Сєрпка Балканович. 
  Історія Русьї в усіх викликала посмішку, вона вже була дорослою, та батько її нікуди не відпускав, і казав щоб трималась поближче до своєї майже тезки Расі. А так то мужик він був нормальним, с гарними вусами, хриплим голосом і завжди пригощав стравами з картоплі. Сєрпка давно дружить з Расею і завжди підтримує її. Та залишимо їх, в цьому садку ще багато цікавих персонажів. 
 Ось Наталія готує піцу. Піца Наталії була найсмачнішою в усіх садках, ніхто так не готує піцу як вона. Сусідкою Наталії була жагуча і пристрасна Спаня. Її темно-карі очі подобалися всім без винятку. Трохи дальші від них були чотири подруги, Шотлана Скотт, Валя Валес, Ірина Північна і Інгленда Королевська. У них було товариство «Велика Танія», хоч вони і були в цьому товаристві, кожна одна одну трохи ненавиділи. Особливо Шотлана не долюблювала Інгленду.  Не далеко від них була Ірина Незалежна. Її відношеня до товариства було не сильно позитивним. 
  Північніше від них розмістилися  три шикарні білявки: Шведа, Нора і Фіна.  Геть близько біля них були три маленькі красуні: Лата, Лита і Еста. Не зважаючи на свої маленькі розміри їх поважали скрізь і брали в союз садочка «Європейський» .
  В садочку взагалі всі дівчата були красиві, та могли бути ще красивіші, якби жили в мирі і допомагали один одному. Ось наприклад, було об*єднання «Південна Славія» . Та багатьом не подобалось в ньому бути і все це вилилось в бійки між ними. Так, тепер Босна, Звоніміра, Слованка і та ж сама Сєрпа вже не воюють між собою, та осадок залишився. 
  Єдиною дитиною, яка ніколи ні з ким не  сварилася була Швейца. Швейці багато хто довіряв на збереження свої гроші. У неї на руках завжди красувався красивий і неперевершений годинник. Сири Швейци вважали дуже смачними і любили їсти не менше ніж піццу Наталії.  Поруч з нею живуть дві подруги Холанда і Бельга. Саме на кроваткі Бельги досить часто збиралися всі діти садочка щоб вирішувати багато питань. 
  Звісно не всі діти були великими й могутніми, от наприклад хлопчики Люкс і Ліхт були  маленькими, а Маріна і Дорра ще меншими. Але їх поважали і не погрожували.  Всі діти були в чомусь прекрасні, та щоб описати кожного треба книга.  

                                        Чаптер 3
До кабінету де сиділи всі діти Європейського зайшла дівчинка У. Останнім часом вона була якась виснажена і втомлена. Побачивши У, Рася дістала з карману крем «АР» і подражнюючи У сказала «Крем наш». 
 Всі  хотіли щось сказати, заступитись за У, та промовчали.
  У пішла далі, сіла на стілець біля своїх іграшок і заплакала. Вона бачила як їм погано живеться, але щоб вона не робила, нічого не допомагало. Вона і змінювала верховні іграшки і підписувала угоди про захист і співпрацю, але все не те.  А згадавши що у «У»  купа боргів і кредитів заплакали навіть іграшки.
    Тут знову підійшла Рася і вдарила У в східну частину. 
- Це не я!
Заявила вона, а потім ще раз вдарила туди.
- Це не я!
Потім ще раз і ще. «У» хотіла відповісти, але ж угоди які підписувались на парті Русьї Білой забороняли застосовувати кулаки, хоча Расю це мало хвилювало.
    «У» подивилась в сторону головних діток садочку, та що Пруся, що Франсуаза просто пожали плечами. І пошепки сказали 
- Ми зробили все що могли.
«У» відбила кулак Расі і дала ляпаса. Рася з криками « Я велика, я непереможна» пішла. Але завтра вона обов*язково повернеться. А всім буде все одно на те, що вона розпускає кулаки. Робити вид що допомагаєш і допомагати це різні речі.  Поки в садочку не буде миру, дипломатії, допомоги слабшим ніколи не буде щастя в ньому.  
Глянувши на годинник, діти пішли на тихий час. Поки що тихий. А далі… дійсно, а  що буде надалі в дитячому садочку «Європейський»?

ID:  654335
Рубрика: Проза
дата надходження: 25.03.2016 00:14:59
© дата внесення змiн: 01.04.2016 23:58:32
автор: Руслан Бродський

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (398)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: