Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: Точка опоры. - ВІРШ

logo
Тріумф: Точка опоры. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 5
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Точка опоры.

	Никогда не забуду, как падала по мраморной лестнице вниз головой. Когда я отжимала тряпку, ведро почему-то перевернулось, вода вылилась на лестницу, и оно полетело вниз, а я, потеряв равновесие, полетела за ним, скользя по мокрым ступеням. Но не это главное. А главное то, что съехав спиной и головой вниз по двенадцати ступеням, я  прикасалась к ним только большим пальцем правой ноги. Это была единственная точка опоры, прикосновения и контакта. Чудеса? Да. Господь придерживал мою голову и спину так, что я прикасалась к мрамору только одним пальцем, компасируя его на каждой ступеньке. Я чувствовала эту невидимую руку. Между последней ступенькой и полукруглой стеной была маленькая площадка. Расстояние - не больше метра. Но я не полетела по инерции, и не размозжила себе голову о стену. Эта невидимая рука Господа остановила меня и развернула, и только тогда всем телом я лежала на этой площадке. Ни голова, ни спина не имели никакого ушиба, а палец - просто занемел, не чувствовала его. Его как бы не было. Это представить трудно: силой весом 75 килограмм кость пальца 12 раз стучала о камень…, но не поломалась, а потом болел, конечно, но я не знала ещё об исцелении, чтобы отдать эту боль Иисусу на Голгофу. Но милость Божия велика – даже, ноготь не слез.  
Я, перепуганная, быстро собирала пролитую воду, и только потом поняла всё происшедшее. Стыдно мне теперь, что не поблагодарила Господа, ибо не понимала того. Так, как думают многие: случай, думала и я. Теперь не только знаю, а уверена, потому что эту руку чувствую во всём до сих пор и, когда читаю в Псалме место о Господе Иисусе, что кость Его не сокрушится, всегда вспоминаю об этой Божией милости ко мне.
	Многие пишут о своём Ангеле хранителе и благодарят его, молятся к нему, но это всёравно, что прийти в банк и просить у кассира ссуду. Как кассир есть служащий банка и исполняющий свой круг обязанностей, так и Ангелы, являются слугами Божьими, и они делают то, что велит им Господь. Псалтирь 102:20  « 20. Благословите Господа, все Ангелы Его, крепкие силою, исполняющие слово Его, повинуясь гласу слова Его…»
; Послание к Евреям 1:14 «14. Не все ли они суть служебные духи, посылаемые на служение для тех, которые имеют наследовать спасение?» 
	Если в нашей жизни происходит что-то доброе это – Господь и только Он.  Послание Якова 1:16-17 «Не обманывайтесь, братия мои возлюбленные. Всякое даяние доброе и всякий дар совершенный нисходит свыше, от Отца светов, у Которого нет изменения и ни тени перемены». Как Он говорит, так Он и поступает. Господь Бог милосердный и верный, всегда исполняет слово Своё, но справедливый и не терпит измены - ревнитель. Будем помнить, что Господь сказал: Исаии. Глава 44: 6
«Так говорит Господь, Царь Израиля, и Искупитель его, Господь Саваоф: Я первый и Я последний, и кроме Меня нет Бога», и «Славы Своей не дам никому». Всякий человек должен славу отдавать только Господу Богу.
 	Слава Господу Богу Одноному и Истинному навеки! Он наша опора, надежда, помощь, охрана, защита, исцеление и спасение. Аминь!

ID:  629039
Рубрика: Поезія, Інша поезія натхнення
дата надходження: 16.12.2015 00:32:40
© дата внесення змiн: 16.12.2015 00:32:40
автор: Тріумф

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (511)
В тому числі авторами сайту (10) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Все вірно і кожен має приклади свої в житті, лише треба вміти їх примічати. А навчившись, це перетворюється в тверду Віру.
Дякую Вам.
12 16 angel icon_flower
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую гарно. Правду кажете. Я токож довго мовчала, але при теперішній зневазі до Слова Божого і до Господа Бога, треба говорити, щоб не бути спільником неправди, а треба говорити і віддавати шану Тому, Кому вона належить по праву. Ми виставимо на суд людський віршик, плід маленький і нам приємно, коли нас похвалять, або ще й подякують. Тому нам треба, нарешті, віддати славу, шану і хвалу Тому, хто дає життя, здоров'я, годує, поїть, рятує, лікує, милує, спасає - все навіть перерахувати не здатні. Славу віддаймо Господу за чудні, дивні і милосердні діла Його. 16 give_rose smileПогляньте, будьте ласкаві на попередню мою відповідь пану Володимиру. Можете мені відповісти, чому не піддається текст правці? Зняла слово і літеру, а виправити не можу хоч резерв ще є? Чому отой знак 12 з'явився, коли я його не ставила і там, де його не має бути? То, як бачите, ворожі слуги орудують навіть в цій сфері людського життя. Вона дуже важлива - задає тонус і направляє молодь.
 
Я Вас розумію у цій мініатюрі. Коли моя дружина упала і ударилася коліном об цемент, вона так дякувала Господу! Я теж упав з висоти двох з половиною метрів, і теж удачно, і нічого собі не зламав, але нам Бог посилає, чи то життя посилає, інші випробування, і дуже жорстокі. Ми не гніваємо Бога, але ж чому так все жорстоко. Скажи мені, сестро?
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Чому жорстоко? А тому, що який Цар, такі й закони. Господь Ісус сказав: 12 "Іде князь світу цього, а в Мені він не має нічого"- Єв.від Івана. сно казано, Самим Господом, хто керує цим світом. А які його принцити і закони керівництва? Знову ж таки відповідає Сам Господь: Єв. від Івана 10:10 "Злодій приходить для того, щоб красти, вбити й погубити". Ось воно наяву - боротьба за людську душу і життя. Ворог виграє на тому, що світ духів невидимий, але тілесний світ - матеріальний, керується духовним. Диявол робить все можливе, щоб своїми злими духами і демонами знищити тих людей, які прагнуть пізнати Бога і служити Йому і бути спасенними для вічності. Ворог, сатана, краде правду спасіння - чисте Слово Боже і підсовує різного роду тлумачення, щоб завести в духовний блуд людей. Кому вони повірять, тому й вони належить. Отож, тих, хто шукає Господа, він штовхає, щоб знищити фізично, щоб він не встиг остаточно прийти до Господа і спастись, бо Господь Ісус говорить про Свою мету 1 Пришестя в Івана 10:10 "Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали. Я Пастир Добрий! Пастир Добрий кладе життя власне за вівців" Бачите, яка різниця? Ось Цей Пастир Добрий і посилає Свого Ангола підкласти руку, щоб я чи ви, чи ваша дружина вийшли з ворожого нападу з найменшою шкодою. Чим нам більше болить, тим ворог більше тішиться, що йому вдалось заподіяти нам прикрощі.орог нападає, то ми даємо йому дозвіл своїми, найперше, не вірними словами, а в думок - поле не міряне і вівці не раховані, але, насправді, все рахується і фіксується. Хто це робить, а той, хто шукає права без запрошення залазити в наше життя і жорстоко нас бити, бо коли думаємо чи говоримо так, як не по правді Божій, бо може й не знаємо правди, то ми відкриваємо тим самим двері в наше життя. Хто не вірить Богу, безбожники - атеїсти, їм він менше робить шкоди, бо вони вже в його кишені, їм не треба сіяти сумнів до Бога, бо вони його прославляють і йому належать. Як бачите є 2 господарі душ людських:
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: