Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Roman_Kozak: Незвичайна історія - ВІРШ

logo
Roman_Kozak: Незвичайна історія - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 7
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Незвичайна історія

      Майже 20% населення світу, мають шкідливу звичку куріння. Що річно у світі помирає 5.4 млн. осіб Люди не задумуються навіщо вони курять, вдихаючи тютюновий дим, думають розслабляться і стане легше, а насправді людина помаленьку себе вбиває.
      І ця історія починається саме з цього. Це історія одного юнака на ім'я Кларк.Кларк сам з роду з США із міста Чикаго, будучи маленькою дитиною, доля склалась так, що від нього відмовились батьки.Кларка залишили біля сиротинця у маленькому кошику, на шиї у нього був ланцюжок з фотографією батьків і його ініціалами Clark Mitchell , і датою народження. Всиновивши Кларка, доля підкидувала багато труднощів, і батьки були змушені переїхати. Кларка не забувала одна думка знайти своїх біологічних батьків, пообіцявши собі колись знайти їх.
      Коли нікого не було у дома, він до пізньої ночі дивився телевізор, і думав хто були його батьки. Кларк сумував, картаю-чи себе за свою долю.Захотівши курити, вийшовши на балкон дістав цигарку і закурив, дивлячись на місяць та зорі, з надією отримати якись знак. І в цей момент почув дивні крики, подивився у вікно побачив, щось дивовижне, це було настільки прекрасно немов він побачив ангела і потрапив у рай.
      Але це були лише його мрії, а там за вікном стояла прекрасна дівчина і юнак його років. Вдихнувши дим сигарети Кларк подивився на дівчину і у нього перехопило дихання, і він закашляв. Дівчина повернулась і подивилась на нього усміхаючись, а юнак дальше продовжував ображати її. Кларк був безумовно вражений, як можна кричати на таку красиву, прекрасну дівчину, викуривши сигарету, юнака уже не було, а дівчина лежала на асфальті і плакала...І у Кларка щось у середині перемкнулось, і серце почалось битись швидше, він швидко вдягнувся і вибіг на двір. 
      Вийшовши на вулицю з далека дивився на неї, і не знав що з ним діється, і думав хто міг скривдити таку крихітку, думаючи про це і не за мітив як скоро при-близився до неї. Коли Кларк підійшов у нього перехопило дихання, він взяв дівчину на руки і побачив, що у неї побите коліно і сказав: "Усе буде добре"-дивлячись дівчині прямо в очі. Кларк запропонував допомогу, але дівчина сказала:" Дякую! Я вже якось сама..." І Кларк побачив, що вона заснула на його руках, і не задумуючись поніс її до себе додому, не знаючи навіть її імені.
      Прийшовши додому Кларк поклав її на ліжко і почав роздягати , щоби обробити рану, коли обробляв рану дівчина прокинулася від болі і почала кричати і бити Кларка. Кларк засміявся і сказав: "Не хвилюйся". Дівчина подивилася на нього тримаючи його за руку і сказала:"Для чого ти це робиш"? "Що ти від мене хочеш? " Кларк подивився на неї, підійшовши поцілував і тихенько сказав:"Нічого просто скажи своє ім'я" 
     -Мене звати Соломія - сказала дівчина. 
     -Дуже приємно! Мене звати Кларк. Соломія подивилася на нього і не відпускаючи руку засміялася і сказала:"Таке смішне ім'я Кларк, чому саме це ім'я тобі дали?".
      Кларк засмучено подивився на неї і сказав: "Я не знаю чому саме Кларк, коли я був маленький я жив у США, і мене покинули батьки, мене виховували у сирітському будинку, поки мене не всиновили, і ми з новою сім'єю переїхали до України, а саме до Львова".
      Соломія обняла його і сказала:" Вибач мене..."
      Кларку було дуже приємно, бо його ніхто ніколи не обнімав крім батьків, з нього завжди всі знущалися і не хотіли бавитись, коли він був маленький. Кларк обернувся дивлячись Соломії прямо в очі, і сказав:"Ти ні в чому не вина" Запропонувавши їй залишитись, бо вже була пізня ніч. Соломія була вражена його добротою, будучи дуже виснаженою сказала:"Так" і поцілувала Кларка.
      Кларку було приємно, і він пішов на балкон курити, коли повернувся Соломія вже спала, він підійшов до неї поцілував в щічку і накрив покривалом..,
     Наступного дня коли юнак прокинувся , дівчини уже не було ...Кларк зайшов у кімнату де спала Соломія, ліжко було застелене , лише запах парфумів залишився у кімнаті , сум охопив юнака.
Зайшовши на кухню на столі стояв сніданок (яєшня і стакан апельсинового соку ) , поснідавши Кларк побачив на холодильнику записку прикріплену магнітом у записці дівчина подякувала , і написала , щоб Кларк не шукав її ...
Кларка це дуже вразило , і він незнав що робити , в цей момент, він зрозумів , що закохався, і думка не залишала його, де ж тепер її шукати , я ж її навідь незнаю.
       Кларк сидів у дворі на лавочці і курив цигарку за цигаркою і думав що він має робити дальше...
         Глава №2 
      Кларк звичайний юнак , який має мало радостей в житті , в школу він так і незакінчив, важжав що йому нема що там робити . Вчився не погано думав , що навчатися безглуздо . Юнак любив малювати , мріяв стати художником .В його юному віці мав власну колекцію картин , вчителі були вражені , і не могли повірити, як можна так малювати , називали його другим Мікеланджело.
У Львові проводилась виставка художників- аматорів , Кларк виставив свої найкращі картини і ця виставка мала великий успіх, його замітили і запросили в Париж на масштабну виставку відомих митців . Він був дуже щасливий емоції просто переповнювали Кларка і він погодився , бо це була його мрія і шанс стати відомим і знайти Соломію, і одночас переживав, щоб не підвести .
Кларк поставився до цього дуже серйозно , він був виснаженний , заклопотаний , не спав ночами думав лише про неї виводив пензлем кожен краєчок і одночас згадував її , неначе вона зараз стоїть перед ним.
Малюючи картини незамітив як пройшов час і він з нетерпінням поїде за своєю мрією . Дивлячись на свої карини бачив великий успіх і одночас сумував , що покидає країну яка стала для нього рідною . Квитки були уже куплені , вороття назад немає , є лише мета ( мрія ) у краще життя. Кларк розумів , що це крок в один кінець (пан або пропав) , і грошей повернуись назад немає. Сівши в літак , думав лише про хороше , що стане знаменитим і знайде своє кохання .
Прилетівши в Париж , навідь не підозрював , що доля з ним так пожартує , до нього зателефонували з Чікаго і сповістили дуже жахливу новину : " Шановний Кларк ваші мама і тато загинули в автокатастрофі , приїздіть будь-ласка , вам ваші баьки залишили спадок".
Кларк був у відчаї , незнав шо робити , сам собі думав , чому , це сталося саме зімною, я би нікому такого не побажав...
Взявши таксі доїхав до містя призентації і виставив свої картини і чекав світову еліту

ID:  494951
Рубрика: Інше
дата надходження: 25.04.2014 21:51:17
© дата внесення змiн: 20.10.2016 14:54:03
автор: Roman_Kozak

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Dinosaurus
Прочитаний усіма відвідувачами (536)
В тому числі авторами сайту (7) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Dinosaurus, 30.04.2014 - 10:15
give_rose
 
Roman_Kozak відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую! apple
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: