Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: НАВЧАННЯ. 1991. 8. 2. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: НАВЧАННЯ. 1991. 8. 2. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

НАВЧАННЯ. 1991. 8. 2.

18.12.2013* 19:05
	Фактично блок із 4-х зошитів розділу "Божій устрій Всесвіту" зводився до визначення суті Душ та їх ролі в існуванні Людства, бо це був своєрідний фундамент, на базі якого і була побудована принципово нова парадигма Буття, в якій , між іншим, розчинилося слово "Божій", а слово "Всесвіт" стало тільки терміном, через який і визначається Реальність, хоча, якщо враховувати, що Реальність є одна із Агрегатностей, то тоді логічно постулювати, що для інших Агрегатностей існують інші Всесвіти.
	Зараз, проглядаючи свій архів, я мимоволі з цікавістю просліджую, як красиво та невимушено мене Вели до завершення формування цієї Парадигми. Буду її далі називати Парадигма ВіктОро.
	То продовжу шлях Пізнавання.

17.05.1991
	Для людини все відбувається в реальному світі. В реальному світі людина живе і у неї головним критерієм є Реальний Світ.
	Але Підсвідомість людини - це Свідомість її Душі, яка обслуговує та обслуговується Астральним, Ментальним та іншими Тонкими Тілами. Тому фактично Свідомість людини виступає як інструмент, через який Підсвідомість оперує в Реальному Світі. Та саме по природі цього оперування, Свідомість є достатньо самостійним явищем. Тому Підсвідомість змушена відповідним чином враховувати це.
	Коли людина, як біологічний об'єкт утворюється через запліднення, то Душа, що вселяється в неї, вносить вже готову Програму життя цього об'єкту, чим і перетворює його на суб'єкт. В Програмі, у відповідь на "згустки подій", що будуть у Реальному Світі, а в інших вони вже відбулися/є/будуть, закодоване все життя людини, що народиться.
	Зразу зробимо примітку.
	От ще одна причина, по якій всілякі аборти та припинення вагітності негативні, бо вони поступово, по принципу комулятивного ефекту, збільшують незавершеність програм, які повертаються, якщо повертаються, до часово незалежних Світів на переробку, знищення чи навіть на доробку для Інших Світів (мається на увазі інших Реальних Світів).
	Повернемося до людини.
	Людина народилася. І починає спрацьовувати Програма її життя (далі = Прл, Програма розвитку людини). Але по мірі того, як людина розвивається, її Свідомість все більше і більше отримує свободу існування та дії від Підсвідомості. Але Свідомість забирає у свої руки рух від однієї точки до другої. І от тут можуть траплятися, а вони і трапляються, різні несподіванки.
	В Прл всі події життя людини записані як вірогідні і більшість з них мають "вилки", тобто: відгалудження по принципу "підеш ліворуч - підеш праворуч - підеш прямо". Людина нібито свідомо вибирає шлях, а як правило це буває так, але після цього зразу спрацьовує Підсвідомість для того, щоб відповідним чином скоректувати Прл і повернути людину, якщо так трапилося, на "генеральну" лінію подій її життя. Це саме те, про що говорять, що є вузлові точки, які проминути не можна, але дається вибір як пройти від однієї до другої.
	Так от. Вибір є. Але шлях, який обирає Свідомість людини, може привести до фатального, навіть, результату, коли людина не прийде у другу точку.
	Кожній людині дається через її Душу генеральна лінія на те, щоб Душа поліпшила би себе, проживши в тілі людини певний відрізок Втілення. Але Свідомість, наприклад, людини повела її не вверх, а вниз, і Душа скочується на декілька поділок КФ (Кармінна фаза) вниз, а не піднімається вверх. Не спрацювала програма/максимум, спрацювала скорегована програма/мінімум.
	І це дуже прикро. Бо всяка така програма/мінімум поступово вносить відповідне забруднення в Програму вищого рангу. Адже ми можемо уявити, що є ієрархічна лінія таких Програм: людина - єдність людей (сім'я - місто - ареал - країна - континент - Земля) - (Реальний Космос Ближній та Дальній) - Всесвіт - Всесвіти. 
18.05.1991
	"Душа Миру Твого" - так часто говорять християни, звертаючись до Бога, навіть не уявляючи, що таке звернення до Нього не доцільне, бо воно фактично має адресатом Душу Всесвіту. Так, Душу Всесвіту можна рахувати Душею Божою, якщо визнати, що Бог - це Всесвіт. Але Той, хто існує завжди, - вже Бог; Той, хто творить все - вже Бог; Той, хто живе в усьому - вже Бог. А якщо це так, то тоді прийдеться визнати, що існують Боги Богів.
	Ми про це заговорили тільки тому, що людина, яка встигла за час своєї історії пройти через багато випробувань, ніяк не може пройти найголовніше випробування: все Людство постійно знаходиться на Полігоні, на якому воно перевіряється Богами на Богів.
	І це не випадково, що на Землі зараз немає єдиної релігії - бо Людство стоїть на Полігоні, бо воно не змогло подолати в собі сліпоту.
	Старі релігії мали певні вади та мають, але у них була все ж головна тенденція: люди вірили в Бога, якого вони прагнули як-можна більше пізнати. Таким чином, віра йшла через знання.
	Новітні релігії, здається, все мали для того, щоб зробити наступний крок: затвердити знання про Бога як основу віри. А трапилося навпаки - поступово всі релігії перетворили віру в сліпе знаряддя релігії. І непомітно Бог почав щезати з релігій, хоча з формальної точки зору він закріплювався все сильніше і сильніше.
	Більше того: Бог поступово почав глибше та звершенніше  бути в серцях простих людей, ніж в діях та ідеях служителів культів.
	Десять заповідей Божих... А фактично жодної релігії в жодній країні немає, щоб не паплюжили вони ці заповіді. Достатньо сказати про "Не убий!" А після народження Христа, як тільки християнство стало правлячою релігією, так зразу воно стало благославляти іменем Бога вбивства, війну і розбрат. І вбивали один одного, і вбивають один одного не тільки представники однієї релігії представників іншої - наприклад мусульмани та християни один одного, а і мусульмани - один одного, і християни - один одного.
	Релігії, на жаль, перетворилися в консервативні інститути, які, як правило, ніколи не схвалювали ніякі пошуки в так званих окультних науках, якщо ці пошуки базувалися відповідним чином і, найголовніше, "підривали" хоча б йоту догми цієї релігії.
	А справа поступово почала погіршуватися все швидше та швидше, справа у головному питанні доцільності існування реального життя на Землі. 
	Не будемо розглядати Цивілізації Людства, які існували на Землі до цієї, що зараз існує. Розглядаємо тільки цю.
	Так, Бог-Розум-НадРозум Всесвіту склали Програму і Хомо Сапієнс пішов по ній. Відомо як, куди та чому іде Людство. Але навіть Божа Програма може мати збої. Тим більше, що Людство достатньо здібним створінням Божім і за час свого розвитку зуміло показати, що воно може своїми нерозумними діями спаплюжити навіть Божу Програму.
	В земних умовах проходять перевірку, "обкатку" так би мовити, різноманітні випробувальні системи по нормалізації стану, що зараз склався, але Людство і тут встигло показати свою оригінальність, бо одна з головних систем - проходження різнотипними Душами втілень на Землі почало давати збої.
	От чому зараз багатьом контакторам, медіумам, телепатам та іншим езотерикам йде інформація про Душі. От чому так багато повернень з Того світу - бо треба було переконати людей через знання, що Душі є і що вони безсмертні, але...
	От чому було багато написано фантастами на теми паранормальності та душожиття! Адже практично всі фантасти писали при умові, що біля їх серця, руки, мозку завжди стояли Вищі Сили!
	І ще: чаша переповнилася! Небезпека близько.
20:35

	

ID:  466921
Рубрика: Проза
дата надходження: 18.12.2013 20:48:00
© дата внесення змiн: 18.12.2013 20:48:00
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: вчитель, Innessanew
Прочитаний усіма відвідувачами (645)
В тому числі авторами сайту (10) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Innessanew, 19.12.2013 - 01:29
Ви і Ваші оповіді - просто знахідка... friends give_rose give_rose give_rose 16
 
вчитель, 18.12.2013 - 22:52
Хочу Вас похвалити у плані доступності викладу понять і думок: деколи розумієш, а оформити словесно бракує клепки...Більше того, значну частину, сьогодні викладеного, поділяю... Жахають Ваші останні слова...Проте хотіла запитати: а народження хворих дітей - це теж запрограмовано? Наскільки це жорстоко по відношенню до самих дітей, якщо це заплановано з метою виховання душ людей-батьків... І чи винні більшість простих , "нормальних" людей, що народжуються виродки, які нищасть людство, а не творять (созидают)...Ваше останнє зауваження говорить про те, що каратимуть усіх: так би мовити, один за всіх і всі за одного... 22 22
 
Зміна цінностей. Ріст духовності. Перевага добра!!! 16 16 16
 
Санчо (В Міхєєв), 18.12.2013 - 21:04
"А фактично жодної релігії в жодній країні немає, щоб не паплюжили вони ці заповіді. Достатньо сказати про "Не убий!" А після народження Христа, як тільки християнство стало правлячою релігією, так зразу воно стало благославляти іменем Бога вбивства, війну і розбрат. І вбивали один одного, і вбивають один одного не тільки представники однієї релігії представників іншої - наприклад мусульмани та християни один одного, а і мусульмани - один одного, і християни - один одного"-хочу зробити поправку, що християнство стало правлячою релігією вже відступивши від Біблійних норм та правдивих положень. І вам можливо відомо, що її поставив в ранг правлячої імператор Костянтин, який при цьому довго залишався язичником. Християнство цілком перейняло собі язичницькі вчення та обряди та різні філософські думки. Тому під кінець першого століття та на початку другого воно стало відступницьким тобто фальшивим. А отже, як будете писати про християнство майте це на увазі. Як висновок,-жоден щирий християнин не вб'є свого брата навіть по ту сторону барикади!
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за примітку/зауваження. Але я не пишу про християнство, пишу про інше. Це іде мій потік розповідей, якщо Ви звернете увагу на рубрикацію. З повагою ЛВМ.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: