Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Біллі Джин: «Я вбила його» - почала я, коли він трохи заспокоївши мене, приніс мені ромашкового чаю. - ВІРШ

logo
Біллі Джин: «Я вбила його» - почала я, коли він трохи заспокоївши мене, приніс мені ромашкового чаю. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 11
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

«Я вбила його» - почала я, коли він трохи заспокоївши мене, приніс мені ромашкового чаю.

Біллі Джин :: «Я вбила його» - почала я, коли він трохи заспокоївши мене, приніс мені ромашкового чаю.
	Я довго милася у душі, так наче я не просто дізналась про орієнтацію мого коханого, а ще і брала участь у їх забавах. Мені так хотілось змити цей бруд, та я знала, що це у моїй голові надовго.
Я не хотіла себе видавати, не хотіла з ним сваритись, та мені вже так і кортіло підійти і плюнути йому у лице, а потім ніжно пригорнути і сказати, що все буде добре, що ми це переживемо. Я навіть у очі йому дивитись не могла.
Мені здавалось, що навіть після ночі з тим моїм викладачем, я була набагато чистіша. 

***
	Пройшов тиждень, ми майже не бачились. Я розуміла, що ми штучно і дуже старанно уникали один одного. Я почала відштовхувати усіх оточуючих і навіть його, того, до кого так кортіло наблизитись ще буквально півроку тому.
	Одного вечора він сидів і читав одну із своїх мудрих книжок, я робила вигляд, що також займаюсь своїм домашнім завданням, та я тупо висіла над книгою і літала у своїх спогадах. І мені так закортіло його обняти, мені так хотілось його підтримки, навіть голубого. Я сиділа і просто вдивлялась в його риси обличчя, такі тонкі, такі витончені. Він для мене залишався ідеальним навіть з розумінням його орієнтації.
Мені так хотілось забути ту розмову. Він зізнався мені. Йому було надто ніяково, я жодного разу не бачила його таким безпорадним, хотілось пожаліти і сказати, що я зроблю все, щоб це виправити. Я зробила це сенсом свого життя. Я пообіцяла собі, що він стане натуралом. Моїм натуралом.
	Він поросив, щоб це залишилось між нами, він же не знав, що я готова берегти усі його таємниці, навіть такі. І тепер, чуючи кепкування про нього на парах хотілось дати в лице кожному своєму одногрупнику за ці слова. Я ж одна знала. Ці плітки були правдою. Він таки був «педиком».
Я обожнювала все у ньому. Його надзвичайно дорогі окуляри, його костюми, його парфуми. Коли його не було вдома, я заходила до його кімнати, притискалася до його одягу, вдихала його аромат, не парфумів, його. Лягала в його ліжко і уявляла, що колись прокинусь тут, одягну його сорочку і ми підемо пити каву. Я у своїх вухастих капцях, а він у своїх «дорослих» шкіряних.
	Того вечора надто погано вдалося заснути, краще б я і не засипала. Мені наснився мій одвічний жаг. Він снився мені вперше з того часу, як я оселилася у Івана. Здавалось, що з його появою цей жаг покинув мене, та виявилося, що це була лише перерва.
Я їхала у своєму дорогому «мажорському», як для 21-літньої студентки авто, була сильна злива, і я була трохи нетвереза. В той день я посварилася з своїм другом, який був одночасно і моїм колишнім, тому була надто засмучена, зла і не в собі. Я ніколи не дозволяла собі сідати у такому стані за кермо, та тут чомусь навпаки захотілось поганяти по нічному місту. На айфоні безперервно висвічувалися по черзі вхідні від тата, мами, друга, які ще більше дратували і змушували вдавлювали педаль газу у підлогу. 
Дощ все сильніше заливав скло, що двірники не встигали змивати воду. Я летіла десь більше ста по центру міста. Все сталося надто швидко. Я відчула сильний удар, мене розкрутило і я вже не розуміла, на що я жму, чи то гальма, чи то газ. Лише за декілька хвилин мені вдалося загальмувати. Я вилетіла з свого авта мов навіжена і полетіла в бік того місця де я відчула удар. Коли я добігла і побачила, що ж я наробила, я остовпіла і закривши лице руками, заоравши так, що потім я майже не говорила, я впала на асфальт і почала битися головою об нього. Навколо мене почали скупчуватися люди, зупинятися машини, а я все орала, поки мене не забрала швидка.
«Я вбила його!!!...» - саме на цей крик прибіг Іван до моєї кімнати, як колись по черзі мама з татом. «Я вбила його…» -  повторювала я, коли Іван продовжував мене трясти, розбудивши.
-	Что ты говоришь? Что тебе приснилось? Поговори со мной. – Повторював він. А я продовжувала свою пісню.
«Я вбила його» -  почала я, коли він трохи заспокоївши мене, приніс мені ромашкового чаю.
-	Це був лише сон. – Він навіть заради мене перейшов на українську, я вперше чула як він говорить моєю рідною мовою, відчувався акцент, та все ж вимова була краща, ніж у нашого прем’єра. І я переказала йому свій сон, тільки додала трохи подробиць продовження.
-	Не сон. Мій тато все зам’яв, бо я дочка «мажорка». Іване, якщо ти мене після цього возненавидиш, я зрозумію. – Я навіть не дуже розуміючи того перейшла з ним на ти. Розказуючи трагедію свого життя, я не могла називати свого коханого на ви. Я вивернула свою душу перед ним навиворіт. 
-	Заспокойся, - повторював він, утираючи мої сльози.
-	Після цього я возненавиділа статки мого батька, почала робити огидні речі, та я розуміла, що огидніше, ніж від думки, що я вбила людину мені не стане.
-	Коли це сталося? – Він був зі мною надто лагідний, ніж завше, і здавалось мої відвертості не відштовхують його, а навпаки. Він навіть нічого не сказав мені за те, що я називаю його «ти».
-	Майже півтора року тому.
-	Тоді ж один із твоїх однокурсників загинув у ДТП, я не помиляюсь?
-	Я вбила свого друга. – Після цих слів я закрила своє лице руками і почала задихатися, згадуючи, як я трясла його закривавлене, мертве тіло, а поряд з ним лежав його телефон. Він якраз телефонував мені, переживав за мене, щоб я не наробила дурниць. – Я просила його пробачити. –  Говорила я вже у плече Івана. Коли я почала плакати він підійшов і надто не очікувано для мене прижав мене до себе. В цей момент я відчула в ньому чоловіка, мого чоловіка. З того моменту він вже не був для мене голубим, я відчула, що з цими відвертостями стіна між нами пала.
	Тої ночі він залишився спати зі мною. Просто спати, щоб мені було спокійніше. Він дуже ніжно обійняв мене і я заснула мов дитя, хоча мені здавалось він тої ночі не засне. Такою захищеною і потрібною я не відчувала себе з жодним чоловіком. Такої інтимності, як ті обійми і просто тепло його тіла, у мене ще ніколи не було.

ID:  462299
Рубрика: Проза
дата надходження: 25.11.2013 13:50:28
© дата внесення змiн: 25.11.2013 13:50:28
автор: Біллі Джин

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (546)
В тому числі авторами сайту (6) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: