Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Квіточка Ромашка: Як тут не стати лесбіянкою? - ВІРШ

logo
Квіточка Ромашка: Як тут не стати лесбіянкою? - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Як тут не стати лесбіянкою?

Квіточка Ромашка :: Як тут не стати лесбіянкою?
Недавно читала своїй маленькій донечці  уривок з книги «Діти капітана Гранта». Той, де розказують про австралійські тубільні племена. Так от, за словами автора, в цих племенах жінки добувають їжу, полюють, носять у власноруч сплетених корзинах дітей, їжу і їх пожитки, коли вони перекочовують з місця на місце і при цьому не вважаються главою сім’ї. Чоловіки б’ють їх, знущаються з них, не усвідомлюючи, що без них просто не виживуть. Я не впевнена, що тепер в Австралії ще існують ці племена, не впевнена навіть, що вони коли-небудь існували, але якщо й так, то чим відрізняється сучасний сімейний устрій в 95% сімей від вигаданого тубільного????????????
Коли я народжувала свою лялю сю і репетувала на увесь родом, що вже не можу, що не витримаю, моя лікар-гінеколог сказала геніальні слова – «Ти навіть не уявляєш, що може витримати українська жінка!» І направду. Ми, українські, та й не тільки , жінки можемо витримати все. Ми заробляємо гроші на сім’ю, при цьому ще встигаємо прибрати вдома, зварити їду для своїх, «годувальників», доглянути дітей, попрати, попрасувати і ще купу всього, що в кожній сім’ї сугубо індивідуально. При цьому всьому ми ще маємо вислуховувати як у них справи на роботі (про свою роботу розказувати нам не бажано, бо їм бачте скучно це вислуховувати), доглядати їх коли вони «смертельно хворі» лежать з температурою 37,2 і банальним насморком (самі в цей час можем мати всі 39,2 і нікого це не шкребе), витримувати їх гулянки з друзями по вихідних (ніби в нас вихідних нема) і все це за що??? Коли до 30 років з них ще щось можна хотіти, то після 30 – все, тайм-аут. Це банальний міф, що в жінки болить голова. Насправді тут 2 варіанти, або він нічого не може (чи не хоче вміти) і тоді нам краще взагалі це не починати, або він надто втомився на роботі (!!!!!!!!я в  шоці, а ми невтомні поні) і мусить відпочити перед  компом, теликом чи пивом (потрібне підкреслити).  Як в анекдоті, знаєте, якщо Ваш чоловік не ходить з друзями на футбол чи пиво, не сидить за компом чи теликом, не лежить на дивані почісуючи пузо, чи нижче – потикайте в нього палкою, може він здох  
А, зараз читаючі це представники чоловічої статі мабуть сильно бурчать – «Та я, та якби не я, та якби не моя робота, то Ви б тут не мали за що навіть труси купити не те що помаду». Згідна, є сім’ї де жінка не працює, але… Щоб пояснити свою думку, знову анекдот: Кохана, коли ти вийдеш за мене заміж, тобі на прийдеться працювати, будеш тільки сидіти з моїми  дітьми, варити їсти, прибирати, прати, прасувати і т.д. А Ви, шановні чоловіки не задумувались, що це теж робота. Робота монотонна, нудна, невдячна і вічна. Робота, якої скільки б не робив не зробиш всю. Від неї не має вихідних і відпусток. Навіть коли ми їдем у відпустку 80% з Вас кажуть дружині – «Ой, щось тут так погано готують, зроби щось домашненького». І що робить жінка??? Встає з шезлонгу і йде за плиту. «Як відпочила подруго? – Як завжди, то борщ недосолений, то деруни не так просмажені».  Ви, шановні чоловіки, хоч раз задумувались скільки коштує цей вічний, каторжний труд? Ні? Сходіть у клінінгову компанію, в кафе, хімчистку, пральню та подзвоніть до няні, а потім підсумуйте. Ну що, вистачає зарплати, щоб розрахуватись? Багато з Вас скаже, «Ну той що? Це ваша така жіноча доля, змиріться чи плачте в тряпочку». 
Більшість жінок так і робить. І можна було б миритись, коли б не п’янство і баби (потрібне підкреслити). Ви, «годувальники», повинні розслаблятись, а без горілки, то якось не виходить. «В мене проблеми на роботі, я мушу випити. В мене зламалась машина, це стрес, я мушу випити. Улюблена команда в черговий раз програла, це нестерпний душевний біль, я мушу випити…» Знайомо?  «Ой ця жінка така красива, така жіночна, така струнка, чому ти не така?» «Вона не заміжня, в неї на шиї не висить півторацентнерний туніядець і його двоє дітей» Достатньо вичерпна відповідь? Чому ж тоді, дорогі жінки більшість з Вас так не відповідають? Ще мене дико дратує ось ця реклама каналу 2+2, право на лева. «Дорослий самець має відпочивати 20 годин на добу…» Щоб ви знали, дорослий лев обслуговує 20 самок на добу, а ви навіть 1 нездатні щодня обслужити як слід.  Це ще крім того, що дорослий лев у бою має заслужити собі таке життя.  А що зробили Ви, щоб завоювати свою дружину??? 
Цитата. «Поширеність і звичність домашнього насильства вражає та пригнічує. За даними «Міжнародної амністії», 70% жінок в Україні відчувають на собі різноманітні форми насильства і знущань із боку чоловіків і партнерів, а 18% жінок піддаються регулярним побоям.» Кінець цитати. 
Чому ми це терпимо? Чому ми терпимо оце все, та ще й побої??? 
Я з благополучної сім’ї. Мій батько, ніколи навіть не подумав би підняти руку на маму. Він, як то кажуть, примірний сім’янин. Мій чоловік, теж ставиться до мене дуже гарно і мені нема на що скаржитись. Але я бачу світ навколо. Я бачу моїх знайомих і друзів, у яких все не так. Я бачу як вони мучаться і нічого не хочуть міняти. Ви думаєте це мій тато і чоловік такі винятково хороші? Ні, це їм попались такі жінки, з якими по інакшому не можна. Робіть висновки, шановні жінки. Ми давно вже не являємось слабкою статтю тільки притворяємось слабкими. І на завершення ще один жарт: «Чоловік: я тобі покажу, хто в домі хазяїн!!! Дружина: ти спочатку спід ліжка вилізь!»

ID:  332714
Рубрика: Проза
дата надходження: 24.04.2012 01:55:54
© дата внесення змiн: 24.04.2012 01:55:54
автор: Квіточка Ромашка

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (1405)
В тому числі авторами сайту (23) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Redivivus et ultor, 01.02.2022 - 09:42
Ну, так бачили ж очі, що купували smile
 
Анно Доміні, 01.02.2022 - 09:30
Капець, який жах! І потім ще дивуються, чого то українки по світу розбігаються, за іноземців виходять??
(Хоча правда - жінки теж різні бувають...)
 
Андрей Кривцун, 01.08.2013 - 00:48
Можно сколько угодно бурчать и приводить примеры с мужской колокольни (не вставая при этом с дивана и стараясь не пролить на пузо пиво biggrin ), но, к сожалению, много (слава богу, не всё!) из сказанного - правда. Не моя, не твоя, Ромашка. Но вокруг - да, много подобного чёртиштоцтва. Меняться надо. И начинать - с себя. Те, кто прочтёт тебя, надеюсь, это поймут. friends (в бокалах - чисто яблочный сок).
 
Квіточка Ромашка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ну, тоді я теж підніму своє горнятко запашної кави з Вами на пару і за той рідкісний вид справжніх мужчин, який на жаль вже давно пора занести до Червоної книги 22 wink спасибі за коментар
 
Віктор Варварич, 24.04.2012 - 16:39
І на завершення ще один жарт: «Чоловік: я тобі покажу, хто в домі хазяїн!!! Дружина: ти спочатку спід ліжка вилізь!».... clapping give_rose give_rose give_rose
 
Квіточка Ромашка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Рада, що Вам сподобалось smile
 
Вразлива, 24.04.2012 - 10:08
Браво! Чудово , відкрито і досить доступно навіть, як ХТОСЬ нев*їзджає! 12 friends
 
Квіточка Ромашка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибі give_rose
 
kriwoy, 24.04.2012 - 09:31
Ви торкнулися дуже болючої теми і однозначно трактувати поведінку статей сьогодні не можна. Я,наприклад, знаю і на власному досвіді переконався, що основну масу сучасних молодих жінок цікавлять лише гроші і матеріальний статок. Жінки самі протягом тисячоліть не знають самі, чого хочуть. То їм дайте рівні права з чоловіками - нате! Копайте, лупайте, лізьте в шахти і т.д. Спробували. А ні, - краще вдома сидіти! Прикритися дітьми, господарством і спекулювати на цьому. Звичайно, домашня робота рутинна і нудна. Але для мене особисто - як Отченаш - після себе тарілку помий, взуття почисть, звечора приготуй одяг, вранці - ліжко застели, в вихідні - попилосось, поприбирай, з дітьми на майданчик сходи, цвях забий, до сантезніки подивись. А скільки я бачив мамаш з цигарками в зубах та з пивом на ослонах! між іншим, батьки уважніше ставляться на прогулянках до своєї малечі. А ті пруть коляски під машини на переходах, не дивлячись! Або дитину відпустить поперед себе в небезпечному місці, де сюди-туди снує все (метро , наприклад - страшно дивитись). Тож сказано : подивись наліво-направо, а тоді йди! таких нещасть бачу мало не щодня. Крім того, багато ще залежить від суспільства, яке не може дати достойну зарплату. Не мало залежить й від виховання. Але однозначно рубати - зась. Тема не прикольна, а наболіла. І, на жаль, вічна. Ну, а кумі Вашій - привіт і приказка : бачили очі, що вибирали!
 
Квіточка Ромашка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я згодна, і жінки і чоловіки бувають різні, але кожен пише про своє. Я поряд із собою бачу більше чоловіків-туніядців, ніж безвідповідальних жінок. Може то так в моєму місті тільки, але чи багато з Ваших знайомих чоловіків так як Ви ходять з дітьми на майданчик і миють тарілки? Просто цікаво, кого більше? Таких чоловіків чи поганих жінок? Спасибі за такий розгорнений коментар 12
 
терен юрій, 24.04.2012 - 08:11
12 give_rose
 
Квіточка Ромашка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
спасибі smile
 
Лія Лембергська, 24.04.2012 - 07:02
прикольно... хоч і по різному буває... 12 особливо про здох і лева...
 
Квіточка Ромашка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ну,то все індивідуально, спасибі за коментар smile
 
Innessanew, 24.04.2012 - 02:37
Ударно!!! 12 12 12 В захопленні від Вашого творіння! 22 22 friends 16 16
 
Квіточка Ромашка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ох, спасибі smile
 
Артур Сіренко, 24.04.2012 - 01:59
biggrin biggrin biggrin Дотепно написано! В часи скіфів жили колись в наших степах племена амазонок. Сучасний емансипований світ далеко відійшов від патріархальності...
 
Квіточка Ромашка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Та, наболіло просто. Моя кума сама тягне на собі двійко дітей і чоловіка туніядця. А він тільки лежить на дивані тай пузо своє почісує, фу, дивитись гидко. Спасибі за коментар smile
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: