Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Запис щоденника

logo
Запис щоденника
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

 x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру




 Щоденники Авторів | Щоденник Karlsson | на сторінку автора Karlsson
(19.02.2017 )
Karlsson - Авторське право ...

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE



КОМЕНТАРІ

10.01.2019 - 09:24Веселенька Дачниця: Цікаво! А щоб Ви сказав по моїй "Вербі сивій", чи сподобається для пісні? Мелодію можу наспівати, а ноти... уви...
15.01.2019 - 22:16  Страшенно цікава пропозиція співпраці smile.. Треба зробити спробу, проте раніше травня результату не чекайте. Надзвичайно зайнятий
>>Дякую Вам, Андрію, що так швидко відповів.
>>Цікавлюся більше питанням авторського права, бо пісню можна зробити, а хто захоче співати і як це на практиці буде - не знаю, короче (до травня мене влаштовує) не спішу і я.
>
Щоденник пропонує такий формат другої відповіді biggrin . Дякую, що не заперечуєте поспілкуватись на людяхbiggrin biggrin! ..наведу трохи з нашого листування отож спочатку:
>>Вітаю, пані Дачниця!
коли отримую листа - намагаюсь відповісти негайно.. життя таке швидкоплинне, що не знаєш, що воно буде за мить.. biggrin biggrin
так от:>Авторське право (або підстава для захисту авторських прав) забезпечується автору віршів власне сайтом poetryclub. Кожному надрукованому твору надається оригінальний ID: (у правому нижньому кутку). Наші колеги (http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=818700 нижче вірша © Copyright: Серго Сокольник, 2018 Свидетельство о публикации №118122301099) захищають свої авторські права також на сайті https://www.stihi.ru/ (я також).
В Україні діють: «Всеукраїнське Агентство Авторських Прав» (ВААП) засноване у 2004 році та зареєстроване Міністерством юстиції України 05.04.2004 року за №2072. http://www.vaap.com.ua/ua/pro-nas/.
та: Всеукраїнське об’єднання суб’єктів авторських і суміжних прав “Оберіг”
http://www.oberih.org/about.html
та:
Всеукраїнське об’єднання суб’єктів авторських прав «Оберіг», Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнське агентство з авторських та суміжних прав", Асоціація «Гільдія виробників відеограм і фонограм», Всеукраїнська громадська організація «Агентство охорони прав виконавців», Всеукраїнська громадська організація «Автор». ...
За час моєї відпустки (що продовжена до травня) був прийнятий Закон України «Про авторське право і суміжні права» та з*явилася ще одна, незнайома мені структура
Українська агенція з авторських та суміжних прав
http://uacrr.org.ua/about-us.html
Питання треба постійно модерувати і Ваші думки будуть цікаві та цілком доречні. Хіба що мій щоденник (poetryclub) - можливо, не найкраще місце для обговорення болючого для багатьох питання.
п.с. Стосовно питання де і кому співати - це найболючіший щабель для багатьох. (у тому числі багатьох композиторів що висвітлюються на poetryclub)

20.04.2017 - 05:52Herr Veliborr von Purr-pur: Чоловіче у повному розквіті сил, вітаю у Клюбі!) friends
Безпосередньо щодо теми заголовку не знаю, що сказати, натомість просто бажаю Вам якнайпліднішого та якнайпозитивнішого досвіду перебування у КП!
Щасти) 12 32
20.04.2017 - 06:04  Радий знайомству! ) friends
самий сенс відкриття щоденника - необхідність встановити зрозумілі правила співпраці із поетамиfriends , перш за все для себе. ..та воно якось само прийшло biggrin biggrin .
"вбити" тему відклав на майбутнє .. так воно і животіє, незакінчене.. Даруйте.
Дякую за добрі побажання!
Будьмо!
12 12

19.02.2017 - 12:05Karlsson: Ага, вже маю незручності у вигляді маленького вікна для внесення записів у щоденник і неможливості онлайн коригування. Шкода. Втім, у всьому є свої переваги і свої недоліки. Звісно можна обійти маленьку амбразуру діалогового вікна, викласти усе в текстовому редакторі, виправити, поміркувати, але то якось майже непристойно frown .
Щиро сподіваюсь, що тема Авторського права цікава багатьом дописувачам сайту і Ви долучитесь до обговорення, або викажете свій інтерес в інший спосіб.
Моя зацікавленість у розвитку цієї теми полягвє у встановленні прийнятних стосунків у делікатній сфері Авторського права бо маю метою, і запрошую усіх, заробити трохи грошей, своїм талантом, інтелектом, іншими сильними властивостями Ваших особистостей.
(вже бачу, що команду "абзац" щоденник не виконує і мабуть треба переформатувати цю тему як коментар до прози). Дякую за розуміння і підтримк теми Авторського права.
У профілі про себе я написав що
Збираю вірші для подальшого використання. Авторські права беззаперечно зберігаються.
Добираю до віршів ноти..
Складаю та продаю пісні. Пропозиція дійсна. smile friends

p.s. Пропоную спілкуватися за допомоги пошти poetryclub.
Дякую за розуміння.

На сайті зосереджені талановиті творчі особистості, тож навіть якщо мені вирішити завдання упорядкувати відносини з поєтессами та поєтами на законних підставах не пощастить, - зібрана інформація допоможе іншим.
Дякую за розуміння і виявлення інтересу до теми smile .

19.02.2017 - 11:38Karlsson: Вітаю товариствоfriends .
На сайті poetryclub я з лютого 2017 року і ще не досконало володію налаштуваннями, та опановувати буду вже в процессіsmile , здається так радять фахівці.
Можливо форма "Щоденника" не буде задовольняти меті цього послання у світbiggrin то ж, сподіваюсь знайду, або підкажуть шановні ветерани сайту, інші форми аби пролити світло на Авторське право і як його застосовувати у спільноті талановитих людей.



Додати коментар можна тільки після реєстрації
Зареєструватися може будь-який відвідувач сайта.
Нові твори