Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Конкурси Клубу Поезії

logo
Конкурси Клубу Поезії
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

 x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру




Конкурси Клубу Поезії

Поточний конкурс

Архів конкурсів
Клубний конкурс № 7

"Весна не помнит осени дождливой..."

Весна не помнит осени дождливой...
Опять шумит веселая волна,
С холма на холм, взбегая торопливо,
В стоцветной пене вся озарена...

Юргіс Балтрушайтис

Запрошуємо всіх членів Клубу Поезії взяти участь у Першому весняному конкурсі дуетів!!!

Конкурсні роботи надсилати на Duet-konkurs@rambler.ru

Умови конкурсу:

У конкурсі мають право взяти участь винятково дуети членів Клубу Поезії. Склад дуетів будь-який (не обов’язково ЧЖ) і формується учасниками самостійно.
Тема конкурсу вільна, з легким та невимушеним присмаком весни, весняного настрою, тепла, сонця, світла, весняних квітів, співу птахів.
Період подання конкурсних творів - з 18.00 29.02 по 18.00 9.03 2008 рр.
Якщо загальна кількість творів/дуетів, що беруть участь у конкурсі, менше 8, конкурс вважається таким, що не відбувся, а весняний настрій вважається шановними членами Клубу Поезії дурною банальністю, що не достойна створення віршів.
Критерії оцінювання журі творів учасників у всіх турах прості – внутрішнє сприйняття й годі. Тобто оцінювати треба з позиції Критика, в усіх смислах, не вишукуючи ніяких конкурсних штампів. Просто обрати кращих, на думку кожного члену журі.
Кількість членів журі – 7 чоловік. Усі вони зареєстровані члени клубу. Члени журі запрошуються по внутрішній пошті сайту і їх імена оголошуються до початку конкурсу. Члени журі не можуть брати участь у конкурсі. Кожен твір/дует оцінюється кожним членом журі по 12-бальній шкалі (1 – гірше не буває, краще не писати вірши взагалі, 12 – майже геніально). Оцінки сумуються і визначається загальний бал. Три твори/дуети, що набрали найбільші бали, займають призові місця і стають переможцями конкурсу. При однаковій кількості балів декількох дуетів, що впливає на результат, відбувається повторне голосування серед цих дуетів.
На суд журі твори надаються під номерами, анонімно, тобто без зазначення авторів. Авторство творів зазначається після виставляння оцінок і визначання результатів конкурсу.
Крім того, кожен зареєстрований член Клубу Поезії має право і буде мати можливість виставляти конкурсним творам свої оцінки (по тій самій 12-бальній шкалі, по принципу 1 член Клубу Поезії – 1 оцінка). При підбитті підсумків конкурсу всі виставлені членами Клубу Поезії оцінки сумуються, і твір/дует, що має найбільшу суму балів, стає щасливим володарем Призу глядацьких симпатій.
Переможцям конкурсу в особисту сторінку заносяться відповідні почесні титули: 1-е місце - «Золоте перо», 2-е місце - «Срібне перо», 3-е місце -«Бронзове перо», щасливі володарі Призу глядацьких симпатій – «Метке перо», а члени журі за їх нелегку працю отримують почесний титул «Залізний і незламний критик».
Призовий фонд конкурсу – весняний настрій, розподіляється між усіма учасниками конкурсу по можливості порівну, ну а скільки кому припаде – справа кожного.
Конкурсні роботи надсилати на Duet-konkurs@rambler.ru
Щасти Вам усім, шановні Поети й Поетеси! Удача Вам дуже знадобиться на шляху до свого Золотого пера.

P.S. А якщо Ви його не отримаєте, вважайте, що в усьому винна вона, дурна и перебірлива.

ПЕРЕМОЖЦІ!!!

Шановні учасники конкурсу дуетів «Весна не помнит осени дождливой…»

На наше загальне задоволення, весняний конкурс дуетів добіг кінця, встигнувши скоїти цей рішучий вчинок навіть раніше закінчення весни, на що багато хто вже й не сподівався. На великий жаль, надія покинула навіть деяких членів журі, які не подолали свою тяжку ношу і переклали її спочатку на організаторів, а ті (ми) вимушені були перекласти її, в свою чергу, на сильні плечі більш досвідчених товаришів. Тим не менш, до завершення конкурсу ми підійшли не дорахувавшись одного члену журі, але озброївшись лозунгом «Головне не кількість, а якість» (причому в поезії, як це не дивно, в першу чергу), з чим усіх і вітаємо.

У зв’язку із завершенням конкурсу логічним і доцільним буде оголосити довгоочікувані його результати, за що й візьмемось у зворотному порядку.

Отже, третє місце й титул «Бронзове перо» дісталося твору «Давай останемся в зиме...», щасливими авторами котрого виявились Лелик й Механический разгильдяй (П.Г.).

Друге місце і титул «Срібне перо» дісталося твору «Расцветают сумерки звездами» - автори Кузя Пруткова й Олег Соломонов.

Перше місце і титул «Золоте перо» присуджуються твору «Прикмети весни», авторами котрого є Кузя Пруткова (знову!) й МиШура.

Приз глядацьких симпатій і титул «Метке перо» присуджуються твору «Переправа», авторами якого є Бондаренко Григорій і Лілі Сашина.

Детальну таблицю результатів і список усіх авторів можна побачити тут:

Члени журі, що вистояли до кінця, згідно з умовами конкурсу отримують заслужені по праву титули «Залізний і незламний критик».

Ну ось, власне, й усе. Як ми і домовлялись, призовий фонд конкурсу у вигляді весняного настрою уже поділено. Переможених немає. На кого нарікати, організатори конкурсу вказали ще в умовах. На закінчення хотіли б подякувати всім і окремо адміністрації сайта Клубу Поезії за наданий простір і час.

З повагою,
Організатори
  
Нові твори